SZEX ÉS EGÉSZSÉG
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Blog leírása

Újdonságok, trükkök, segédeszközök - minden ami a jó szexhez kell!
... 2 3 4 5 6 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#46   2013. 05. 02. csütörtök 04:08
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

Stressz ellen kúrj dagi csajokkal!

Stressz hatására a férfiak vonzóbbnak találják a túlsúlyos nőket, mint nyugodt lelkiállapotban - állapították meg brit pszichológusok. Magyarra lefordítva ez annyit tesz: akinek nehéz napjai vannak, az jobban teszi, ha keres magának egy duci pinát, és azzal enyhíti a felgyülemlett feszkót!

dagi1

Dagi2

Ezt tudományos kísérlet is igazolja. A londoni Westminster Egyetem és a Newcastle-i Egyetem kutatója véletlenszerűen osztott be önként vállalkozó férfiakat stresszes, állásinterjút másoló helyzetbe, illetve nyugodt körülmények közé, ahol kényelmesen várakoztak egy szobában. A tesztben összesen 81 fehér brit férfi vett részt. Az alaphelyzet átélése után különféle adottságú csajokat mutattak nekik fotókon, és megkérték őket, hogy értékeljék, mennyire találják vonzónak a képen látható hölgyeket. A tesztből az derült ki, hogy a stresszhelyzetet átélt férfiak a duci puncikra buktak inkább.

dagi3

dagi4

Ha ehhez hozzá vesszük azt a statisztikát, miszerint egy 7 000 nőt megkérdező tengerentúli kutatás szerint a túlsúlyos nők szexuális élete jóval aktívabb vékony társaikénál, akkor megállapíthatjuk, hogy nehéz napokat élünk… Ami viszont biztató, hogy a duci hölgyek 97% -a rendkívül aktív nemi életet él, és a különféle szexpraktikákat is előszeretettel alkalmazzák. Úgyhogy mielőtt teljesen elborít a depresszió, újíts be egy kipárnázott hölgyet, és meglátod, gondjaid egy csapára enyhülnek!

dagi5

dagi6

(Forrás: healthland.time.com)
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#45   2012. 12. 02. vasárnap 01:16
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

Kotonszabóság nyílt az angoloknál

A TheyFit nevű brit óvszergyártó cég 15 éve dolgozik azon, hogy forradalmasítsa a kotonipart, és most végre úgy tűnik, sikerül is nekik. Újításuk, hogy 95 különféle féle méretben szeretnének óvszert piacra dobni, mert szerintük minden pasi megérdemli, hogy pontosan a farkára passzoló óvszerben nyomja a szexet, nem beszélve arról, hogy a megfelelő méretű óvszer kényelmes, és használata is biztonságosabb, nehezebben sérül szex közben.

koton

Kutatásaik azt bizonyítják, hogy a 95 különféle méret lefedi a férfiak 99 %-át. A 95 féle méretet a hossz és a vastagság kombinációja alapján kreálták. Minden óvszerük színtelen, szagtalan, síkosított. A méretre szabott óvszereket nem lehet boltban megvásárolni, a leadott méret alapján legyártott kotonokat a cég szállítja házhoz, diszkrét csomagolásban. A méretvételhez mindössze a TheyFit oldalán közzétett vonalzót kell kiprintelni, kivágni, és máris lehet méricskélni. Kis hazánkban egyenlőre nincs szó róla, hogy méretre gyártott óvszereket vásárolhatnánk… sajnos itthon még jópár évig be kell érnünk a hagyományos méretekkel…

(Forrás: dailymail.co.uk)
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#44   2012. 10. 12. péntek 05:28
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

Mi ez: mikropénisz, vagy óriás csikló?

Pénisznek kicsi, csiklónak viszont hatalmas… Ám ha valaki kifejezetten a sportos, csupaizom csajokra bukik, nem árt előre felkészülni, milyen meglepetés is fogadhatja a férfiembert, ha végre lehántja álmai csajszijáról a kisbugyit! Az anabolikus androgén szteroidok – amiket a testépítők tolnak be ezerrel, ha kirobbanó eredményekre vágynak – nőknél gyakorta okoznak elférfiasodást, ami markáns vonásokban, és fokozott szőrnövekedésben nyilvánul meg.

clit01

A mellméret csökken, és nem mellékesen még a női nemi szervek megváltozásával is számolni kell. Egyik tünet például a klitorisz, azaz a csikló megnagyobbodása. Különösen fennáll ez a veszély a 40-es éveikben járó, aktív testépítéssel foglalkozó nők körében, akik évek óta rendszeresen szedik a szteroidokat.

clit02

Műtéti beavatkozással e túlméretes csikló valamiképpen korrigálható, de a szikétől óckodó hölgyeknek számolniuk kell azzal a lehetőséggel, hogy csak a szokványostól eltérő preferenciájú emberek érdeklődését tudják majd felkelteni.

clit00

Mi összegyűjtöttünk egy csokorra való képet arról, milyen is egy gigantikus csikló. Szerencsére akadnak csajok, akik büszkék hatalmas csiklójukra, és eszük ágában sincs elrejteni kincsüket a kíváncsi szemek elől. Valószínűleg nem csak extra-perverzek kóstolnák meg egy nyalókázás erejéig, milyen lehet egy ilyen óriási pöcköt nyelvvel dédelgetni!

clit03

cli04

(Forrás: steadyhealth.com)
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#43   2012. 09. 23. vasárnap 02:41
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

Meddig tart a jó szex?

Van, aki azt mondja, a jó szexhez idő kell. Van, aki a röpke numerákra szavaz… De tényleg, vajon számít-e az idő a szexben?! A Sexual Medicine legfrissebb számában egy amerikai tanulmány foglalkozik ezzel a témával, melyből kiderül, hogy a vizsgálatot végző szexuálterapeuták szerint a szeretkezés optimális ideje 3-13 perc. Ez tehát megdönti azt a nézetet, miszerint a kitartás a szex kulcsa, és fellélegezhetnek azok a férfiak, akik eddig arra panaszkodtak, hogy túl hamar elsül a puska.

Sex1


A fent említett intervallumba nem számít bele az előjáték, illetve a szakemberek szerint az 1-2 perces szeretkezés is „túlságosan rövid”.
A Szexterápia és Kutatás Társaság ötven tagját kérdezte meg a kutatás vezetője Eric Corty, közülük 34-en válaszoltak, és néhányan azon a véleményen voltak, hogy az optimális időtartam a pártól függ.

Tévesnek tűnik tehát az a nézet, hogy ha valaki ki akarja elégíteni partnerét, akkor végtelen hosszú ideig kell, hogy tartson az együttlét.
A folyóirat szerkesztője, dr Irwin Goldstein idézi azt az 1500 pár bevonásával végzett vizsgálatot, mely szerint a szeretkezések átlagos ideje 7,3 perc. (A vizsgálatban részvevő nők stopperórát használtak.)

Sex2


„Számos mítosz él bennünk azzal kapcsolatban, mit csinálnak mások az ágyban. A legtöbb ember szexuális élete nem is annyira izgalmas, mint ahogy azt mások hiszik…” – mondja Marianne Brandon pszihológus – „Ha majd az emberek elolvassák ezt a cikket, és visszagondolnak a múlt éjszakára, ami mondjuk csak 8 percig tartott, megnyugszanak egy kicsit.

És ez nagyon kell. Túl nagyok bennünk az elvárások, mert a pornófilmek azt sugallják, hogy a szexnek legalább másfél óráig kell tartania, mindezt teljes gőzerővel. De a mindennapokban erre csak nagyon kevesen képesek! A szeretkezés akkor jó, ha a pár mindkét tagja kielégült. És ha ehhez 7 vagy 9 percre volt szükség, ez a normális.
Ha valaki egész éjjel bírja szusszal, és ez mindkét fél számára gyönyörűség, akkor pedig az a normális.”

(Forrás: midliferocksblog.com)
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#42   2012. 05. 25. péntek 02:54
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

Május 26-án ismét Maszti világnap Magyarországon! Csatlakozz Te is!

1995 óta a május hónap szerte a világon a masztizásról szól, ezen belül is május utolsó hétvégéje a maszti-ünnep igazi csúcspontja. Tavaly Magyarország is csatlakozott az erotikusan ünneplők népes táborához. A maszti világnap idén sem marad el, sőt! alien2 Kovi, a Goldengate főszerkesztője, és Wally a TFP háziasszonya ismét közzé tették felhívásukat, amelyben mindenkit arra buzdítanak, nyomjon egy laza masztit, és utána nyomjon egy gombot a Masztivilágnap honlapján.

A tavalyi első masztinap várakozáson felüli népszerűségnek örvendett, szorgalmasan pörgettétek masztiméterünket!!!! A tavalyi összesített eredmény 28 472 maszti volt, ebből 15 888-at a fiúk,
12 584-et pedig a lányok „követtek el” vigyor2

Maszti világnap 2012

Idén újra felpörgetjük masztiméterünket! vigyor2 Aki tehát egy laza csuklómozdulattal sikeresen oldja feszültségét, klikkeljen a magyar Masztivilágnap honlapjára, és nyomjon egy újabb szavazatot. Hogy még izgalmasabb legyen a játék, idén a masztizással még egy vadiúj iPad 3-at is nyerhetsz! wink

A részletekért klikk IDE!

A maszti világnap hazai megünneplésével természetesen nem az a célunk, hogy mindenkit szakadatlan masztizásra buzdítsunk, sokkal inkább egy erotikus játéknak szánjuk, amellyel talán sikerül eloszlatnunk az évszázados prűd beidegződéseket, miszerint a masztizás bűn, sőt, káros az egészségre, mert vakságot, krónikus elmebajt, gerincsorvadást és más hasonló nyavalyákat okoz. wow3 Ha tehát úgy gondolod, a maszturbálás igenis jó és természetes dolog (nem pedig szégyellnivaló bűnös cselekedet) - ünnepelj velünk, nyomj egy diszkrét masztit Te is, hogy masztiméterünk minden eddiginél több maszturbációt rögzíthessen! vigyor3

A Masztivilágnap magyar honlapjához klikk IDE!

Lájkold a Magyar Maszti napot a Facebook-on is!
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
... 2 3 4 5 6 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A blog adatai

Nyitotta: TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség
Nyitás ideje: 2011. 07. 05. kedd
Bejegyzések: 61db
Utolsó üzenet: 2022. 04. 10. vasárnap
 

Hírek

ma 04:06
Ezt a segget toszni kell! Úgy jó a nő, ha van rajta markolnivaló! Ha toszás közben rengenek a csöcsök és a szemed előtt hintázik a kerek buborék segg, amibe jól bele lehet kapaszkodni ha hátulról támad a fasz. Mai videónkat tehát elsősorban a nőies formák kedvelőinek... Tovább
tegnap 07:45
Kamerásunk szuvenírt kap :D Réka, akit már több jelenetben is láthattatok oldalunkon nagyon beindult, és a barátját is rádumálta egy közös szereplésre. De persze megint beütött a szokásos gixer, a kezdő srác gyakorlatilag becsődölt a kamera láttán - persze az is lehet,... Tovább
Follow TuttiFrutti_hu on Twitter

Válts VIP tagságot!

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2190 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
3650 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
6570 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
12775 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 365 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A TuttiFruttiParty oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!