SZEX ÉS EGÉSZSÉG
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Blog leírása

Újdonságok, trükkök, segédeszközök - minden ami a jó szexhez kell!
... 3 4 5 6 7 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#41   2012. 04. 22. vasárnap 02:45
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

Szex 75 fölött

A 90 év feletti férfiak is érdeklõdnek a szex iránt, ám a betegségek és a lehetõség hiánya visszatarthatja õket – közölték ausztrál kutatók. Az Annals of Internal Medicine címû amerikai szakfolyóiratban hétfõn ismertetett vizsgálatban 2700, 75 és 95 év közötti férfit kérdeztek meg a kutatók egészségükrõl, kapcsolataikról és szexuális aktivitásukról.

sex

Mint Zoe Hyde, a Nyugat-Ausztráliai Egyetem munkatársa felidézte, a felmérés szerint a 90 és 95 év közötti férfiak mintegy ötöde számára maradt meg a szex legalább „valamelyest fontosnak”. A szerzõk úgy vélik, ez ellentmond az idõs emberekrõl kialakult sztereotípiának, miszerint aszexuálisak lennének.

– A szexuálisan aktívak több mint 40 százaléka elégedetlen volt szexuális tevékenysége gyakoriságával, a gyakoribb szexet részesítve elõnyben – írták a szerzõk. A válaszadó idõs férfiak mintegy harmada számolt be szexuális aktivitásról a megkérdezést megelõzõ egy év során, ám közel fele vallotta, hogy fontos számára a szex, ami azt jelzi, hogy többen vágytak rá, mint ahányuknak sikerült megélni is.

A szexuális aktivitás függött az életkortól és a tesztoszteron szintjétõl, valamint attól, volt-e érdeklõdõ partnere a szexuális tevékenységhez a férfiaknak, illetve több betegség, így a diabétesz vagy prosztatarák is befolyásolta a kedvet. Azok közül, akik nemmel válaszoltak arra, hogy szexuálisan aktívak voltak-e az elmúlt évben, csak 40 százaléka mondta, hogy nem is érdeklõdik a szex iránt.

(Forrás: socyberty.com)
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#40   2012. 03. 18. vasárnap 00:37
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

Heti három szex az átlag

Elkészítette a világ eddig legnagyobb szexuális szokásokat vizsgáló felmérését a Cosmopolitan magazin. A 27 ezer ember megkérdezésén alapuló vizsgálatból számos érdekes információt kapunk − igaz, csak azon országokból, ahol megjelenik a lap, de ez sem kevés.

Sex

Az emberek többsége heti három szeretkezést tart ideálisnak − derült ki a világ eddigi legnagyobb, a szexuális szokásokat és vágyakat összegző felméréséből, amelyben 27 ezer 18-30 éves embert kérdezett meg az ismert női magazin.

A vágyak között előkelő helyen szerepelt a házon kívül folytatott szex is − a brit férfiak 30 százaléka szeretné ezt −, a szigetországi nők legnagyobb vágya a több előjáték, kétharmaduk legalább negyed órányit szeretne; 60 százalékuk arra vágyik, hogy a nyakukat cirógassák és csókolgassák a szeretkezés előtt. A hölgyek csak 30 százaléka szeret nyilvánosság előtt csókolózni, a férfiak 60 százaléka ellenben arra vágyik, hogy gyakrabban megcsókolhassa a partnerét mások előtt.

Az erősebbik nem képviselőinek harmada szívesen engedné át többször a kezdeményezést, a brit férfiak 30 százaléka pedig több spontán szexet szeretne.
A britek fele mondta azt, hogy humorral könnyű őket ágyba csalogatni. A holland férfiak 70 százaléka panaszkodott azokra a rámenős nőkre, akik az orgazmus pillanatában is arról faggatják őket, hogy mit éreznek, tönkretéve ezzel a varázslatos pillanatokat.

Brazíliában nem csak a külső számít, a megkérdezettek 42 százaléka számára az intelligencia a legfontosabb a szexuális partner kiválasztásánál. A lap felméréséből kiderül az is, hogy a férfiak 17 százaléka nem akar olyan nővel ágyba bújni, aki csak szép, de nem szellemes. 83 százalékuk mondta azt, hogy a fantázia hiánya nagy hiba, semmit nem ér a szeretkezés, ha egy nő passzív az ágyban.

A rossz modor nem jó ómen: a nők 18 százaléka mondta azt, hogy visszautasítaná egy modortalan férfi közeledését. A lustaság sem nyerő: a nők 65 százaléka szerint egy leendő szeretőnek kitartónak kell lennie.

(Forrás: cosmopolitan.com)
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#39   2012. 03. 06. kedd 13:19
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

A sperma boldoggá tesz

Kutatásokkal bizonyították, hogy azok a nők, akik testükbe fogadják partnerük ondóját, kevésbé depresszívek, mint akik gumival védekeznek. New York-i Állami Egyetem szakértői azzal magyarázzak a kutatási eredményeket, hogy az ejakulátumban olyan hormonok találhatók, amik a hüvelyben felszívódva megváltoztatják a nő hangulatát.

sperma

A kísérletben 293 nő vett részt, akiket aszerint osztottak csoportokba, hogy szex közben használnak-e óvszert, avagy sem. Ezt követően minden kísérleti alannyal kitöltették az úgynevezett Beck Depresszió Kérdőívet, ami egy standard kérdőív a hangulat meghatározására. Az eredményekből egyértelműen kiderül, hogy azok a nők, akik soha nem használnak gumit, a legjobb kedélyállapotúak, ám azon nők hangulati skálája alakult a legrosszabbul, akik rendszeres óvszerfelhasználók (illetve azoké, akik egyáltalán nem élnek nemi életet).

Ezen túl a felmérésből az is világosan kitűnik, hogy minél több idő telt el az utolsó szex óta, a nők annál depresszívebbek, ugyanakkor hangulati szintjük - akár használnak gumit, akár nem - közel azonos módon alakult abban az esetben, ha már egy ideje nem éltek szexuális életet. A felmérés alapján tudjuk, hogy a rendszeres gumihasználók a depressziós hajlamon túl nagyobb hajlandóságot mutatnak az öngyilkosságra, mint azok, akik gumi nélkül élvezik a nemi örömöket.

A kutatók minden lehetséges körülményt megvizsgáltak a válaszadó nők életében - szednek-e fogamzásgátlót, milyen gyakran élnek nemi életet, kiegyensúlyozott párkapcsolatban élnek-e, milyen személyiségjegyekkel bírnak, és mekkora hajlandóságot mutatnak az óvszerhasználtra. Egyik tényező sem bizonyult elég erősnek azonban ahhoz, hogy befolyásolják a hangulatot, szemben az ondóban található hormonokkal (tesztoszteron, ösztrogén, tüszőt stimuláló hormon, ...). Szakértők szerint a spermában található hangulatjavító hormonok egyből a nő véráramába kerülnek, és pár órán belül kifejtik jótékony hatásukat.

Ami a spermium orális úton való elfogyasztását illeti, szakértők feltételezik, ha a fogamzásgátló tabletták is túlélik az emésztési folyamatokat, nagy valószínűséggel a spermában található hormonok egy része sem sérül. Ahhoz azonban már újabb vizsgálatokra volna szükség, hogy felderítsék, anális közösülés során, a hátsó nyálkahártyáján felszívódva milyen hatást fejtenek ki az ondóban található hormonok.

(Forrás: origo.hu)
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#38   2012. 03. 05. hétfő 11:26
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

Álmában is szexelhet az ember − de minek?

Nem ritka jelenség, hogy valaki szexről álmodik, de ki hallott már olyat, hogy valaki alvás közben szeretkezik? Pedig a jelenség létezik, a neve szex-szomnia, jellemzője pedig az, hogy az ettől „szenvedők” álmukban követelik a szexet, sőt képesek az aktusban tevőlegesen is részt venni, majd másnap semmire sem emlékeznek.

couple


A problémára egyelőre nincs megoldás, noha a furcsa betegség gyakran vezet párkapcsolati nehézségekhez. A gondot az is nehezíti, hogy – más szexuális zavarokhoz hasonlóan – a páciensek általában nem szívesen beszélnek róla, az orvosok pedig nem kérdeznek rá.

A legtöbb kutató az alvajárás egy változatának tartja az alvás közbeni szexet, szerintük az ilyen betegek mintegy megakadnak az álom és az ébrenlét határán. Az alvajárás a felnőtt korosztály mintegy 4%-ának életét keseríti meg, ez a szokás, bár ritkább, mégsem ismeretlen jelenség – állítja Ník Trajanovic, a Toronto Western-kórház alvászavarokkal foglalkozó kutatója. Az általa vezetett internetes felmérés során a kutatók 219 megbízható választ kaptak, és kiderült, hogy a jelenség sokkal gyakoribb, mint arra a szakemberekhez került esetek számából következtetni lehetett.

Az alvás közben szeretkezőkre jellemző, hogy általában van partnerük, akik egy része kellemetlennek találja, míg más részük egyszerűen elviseli a jelenséget. Minthogy szexről van szó, természetesen ismertek olyan esetek is, ahol a pár még jobban is élvezi a félálomban elkövetett együttlétet, mint azt az ébrenlét során megszokta. Mivel a rendellenesség közvetlenül nem gyógyítható, a stressz és a kialvatlanság megszüntetése segíthet, ezen kívül a www.sleepsex.org internetes oldalon is találhatnak megoldást az érintettek.

(Forrás: reuters.com)
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#37   2012. 02. 21. kedd 01:26
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

A jó tanulóknak nem jut szex?

A reál szakos egyetemisták, illetve az elitegyetemek hallgatóinak szexuális élete egy merő katasztrófa a művészeti képzésben résztvevőkhöz képest − derítette ki Tyler Cowen kaliforniai kutató. A felmérés igazolni látszik a sztereotípiákat: eszerint Amerikában a matematika szakos egyetemisták 83 százaléka még szűz, míg a művészeti szakokon szinte példátlan az ilyesmi.

Az elitegyetemeken szaktól függetlenül tömegjelenség a szexuális tapasztalatlanság: a Princetonon 56, míg az MIT-n 51 százalék az olyan diákok aránya, akik nem szexeltek még. A professzor két lehetséges magyarázatot lát a jelenségre.

teacher


Az egyik, hogy az elit diákokat jobban érdekli a tanulás a szexnél, és válogatósak a párkapcsolatokban. A másik, hogy a potenciális partnerek nem tartják őket vonzónak. Nos, bár a jelenség teljesen életszerű, valószínűleg egyik magyarázat sem helyes.

Senkit nem érdekel jobban a tanulás a szexnél, csak némely szerencsétlenek fejébe olyan hatékonyan verték bele azt, hogy a jól nevelt kislány-kisfiú mit tehet és mit nem, illetve a „nézd meg apádat, sikeres ember, te sem lehetsz csöves a mi köreinkben” című marhaságokat, hogy nem mernek kitörni szüleik prüdériájából.
A második változat, mely szerint a potenciális partnereket ne érdekelnék az elit egyetemisták, megint nem igaz, hiszen valószínűtlen, hogy épp a leggazdagabb, legbefolyásosabb családok gyerekei ne kelnének el. Csak hát pénz a pénzhez, stb.

Ehhez képest aki kevésbé pénz centrikus, mondjuk művészeti képzésre jár, annak a beállítottsága életszerűbb, és az érzelmi élete is bizonyára közelebb van a normálishoz. Tanulság: ha unokát akarsz, járasd a gyereket művészeti iskolába, ha nyugdíjat, a Princeton-ra küldd.

(Forrás: dailymail.co.uk)
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
... 3 4 5 6 7 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A blog adatai

Nyitotta: TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség
Nyitás ideje: 2011. 07. 05. kedd
Bejegyzések: 61db
Utolsó üzenet: 2022. 04. 10. vasárnap
 

Hírek

ma 04:06
Ezt a segget toszni kell! Úgy jó a nő, ha van rajta markolnivaló! Ha toszás közben rengenek a csöcsök és a szemed előtt hintázik a kerek buborék segg, amibe jól bele lehet kapaszkodni ha hátulról támad a fasz. Mai videónkat tehát elsősorban a nőies formák kedvelőinek... Tovább
tegnap 07:45
Kamerásunk szuvenírt kap :D Réka, akit már több jelenetben is láthattatok oldalunkon nagyon beindult, és a barátját is rádumálta egy közös szereplésre. De persze megint beütött a szokásos gixer, a kezdő srác gyakorlatilag becsődölt a kamera láttán - persze az is lehet,... Tovább
Follow TuttiFrutti_hu on Twitter

Válts VIP tagságot!

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2190 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
3650 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
6570 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
12775 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 365 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A TuttiFruttiParty oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!