SZEX ÉS EGÉSZSÉG
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Blog leírása

Újdonságok, trükkök, segédeszközök - minden ami a jó szexhez kell!
1 2 3 4 5 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#51   2016. 05. 27. péntek 07:33
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

2016. május 28-án ismét Maszti Világnap! Ünnepelj velünk, nyomj egyet te is!

Szerte a világban a májust jegyzik a maszturbáció hónapjának, 1995 óta pedig május utolsó vasárnapja a maszturbáció világnapja. Magyarország 2011-ben csatlakozott a nemzetközi mozgalomhoz, azóta minden évben a Masztivilágnap honlapján gyűlnek a szavazatok. Idén új, térképes alkalmazással bővült a honlap, így két külön térképen is nyomon követheted, hol, melyik városban masztiztak éppen, és eddig hol kényeztették magukat a legtöbben. Az egyik világtérképen a fiúk, a másikon a lányok maszti-számát láthatjátok, és mivel sok honfitársunk él külföldön, ezért rájuk is gondoltunk, hiszen az új térképes alkalmazás az ő masztijaikat is megmutatja!

Aki tehát egy laza csuklómozdulattal sikeresen oldja feszültségét, klikkeljen a Masztivilágnap honlapjára, és nyomjon egy újabb szavazatot, hogy új rekord születhessen!

Masztinap 2016

Amerikában a maszturbálás világnapján minden évben hatalmas Maszti-maratont rendeznek, ahol két álló napon keresztül játszanak magukkal az ünneplésben részt vevők.
Mi itt Magyarországon egy sokkal diszkrétebb módját választjuk az ünneplésnek. A maszti - bár jó dolog - de mégiscsak egy intim momentum.

Ezért hoztunk létre külön erre a célra egy honlapot, ahol diszkréten, teljesen anonim módon kinyilváníthatod, fontos-e számodra a maszti és az orgazmus.

Lányok-Fiúk, csatlakozzatok Ti is a magyar maszti naphoz! Dobjatok egy klikket a honlapon, ezzel is bizonyítva, hogy leadtátok voksotokat egy egészséges, önfeledt orgazmusra eljen

Klikkelj a MASZTIVILÁGNAP honlapjára és nyomj egy igen-t az orgazmusra Te is eljen Akár naponta többször is kattinthatsz - ez csakis a vérmérsékletedtől függ wink ...

Cél, hogy az idei maszti világnapig, azaz 2016. május 28-ig minél több maszti gyűljön össze! Tehát, masztizzatok, klikkeljetek, hogy új rekord születhessen! Kíváncsian várjuk, vajon melyik város lesz a győztes masztizásban wave

A Magyar Maszturbáció Nap a két legnagyobb hazai szexportál a Goldengate és a Tutti Frutti Party összefogásával született.

Tudj meg többet a Maszti Világnapról IDE kattintva
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#50   2015. 09. 13. vasárnap 04:53
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

Kiderült: a gecitől vidámabbak a nők!

Régóta vitatkoznak azon, vajon egészséges-e ha a nők lenyelik az ondót, jót tesz-e nekik, netalán egészségesebbek is lesznek ettől a nemes fehérjétől? Egy újabb tanulmány azt igyekszik alátámasztani, hogy a geci igenis jó depresszió ellen, mitöbb - nincs is ennél hasznosabb módszer a depi és lehangoltság ellen.

Sperma

Prof. George Winston Dunkel azért vágott bele a kísérletezésbe, mert állítólag zavarta őt, mennyi tévhit kering a geciről, és szerette volna bebizonyítani, hogy nem kell félni a nyeldekléstől, sőt! A professzor tanulmánya szerint az ondó több mint huszonhétféle teljesen természetes vitamint tartalmaz, legalább tízféle nyomelemet, mikro, és makro elemeket, ezenkívül életenergiától duzzadó sejteket is. Egy másik, Scientific American magazinban közzé tett kutatás eredményeiből pedig megtudhatjuk, hogy nem maga a hímivarsejt, hanem az ondóplazma van tele mindenféle jóval, ami a sperma mintegy 95–99 százalékát teszi ki.

Sperma

Ha tehát ez a nemes nedű orális úton a nő szervezetébe jut, számos pozitív hatást válthat ki. Kiváló például krónikus migrén, belső szervi panaszok, emésztőrendszeri problémák, nátha, influenza, gyulladásos panaszok (pl. torok), rák, szklerózis, hajhullás, gombás fertőzések, candida, vitaminhiány, nyomelemhiányos állapotok és álmatlanság esetén is. Sőt, a klimax hatékony kezelésében is segíthet. A professzor szerint a sperma egy közvetlen életenergia, mely tele van olyan anyaggal, amire a szervezetnek nagy szüksége van. Ez az életenergia – rendszeres fogyasztása mellett – képes átíródni a nő testére, és kihathat egész lényére, fizikai állapotára is. Az ilyen nők energikusak, vidámak, nyugodtabbak, és lényegesen kevesebbszer betegszenek meg, a libidójuk pedig jelentősen javult.

Sperma

Ezzel szemben azok a nők, akik nem fogyasztják, kedvetlenebbek, fáradékonyabbak, stresszesebbek, és így hajlamosabbak a betegségekre is. A Scientific American magazin is arról számolt be, hogy az ondó több mint ötvenféle vegyületet tartalmaz, köztük hormonokat, neurotranszmittereket, endorfinokat és antiallergéneket. A leginkább figyelemreméltó persze a hangulatjavító anyagok jelenléte, és azok nem kis mennyisége!
Fentieken felbuzdulva két pszichológus, Gordon Gallup és Rebecca Burch 293 kollégiumi hallgatón le is tesztelte az elméletet- vagyis, hogy a gumi nélkül dugó nők valóban kevésbé depressziósak.

Sperma

A vizsgálatok teljes mértékben alátámasztották a kutatók feltételezését. A gumi nélkül szexelők lényegesen kevesebb depressziós tünetet mutattak. Azok, akik egyáltalán nem éltek szexuális életet, ugyanolyan depressziósak voltak, mint akik óvszerrel csinálták! Kiderült tehát, hogy a nők nem csak önmagában a rendszeres szexuális élettől boldogabbak, kiegyensúlyozottabbak, hanem az ondóból az ereikbe szivárgó antidepresszáns, hangulatjavító, szorongásoldó anyagok egyvelege is hozzájárul a kellemesebb közérzetükhöz.

Sperma

Na, ezek után már tényleg csak azt tudjuk tanácsolni, hogy ezt a cikket nyugodtan mutassátok meg párotoknak, barátnőtöknek vagy feleségeteknek, ha esetleg kezdené a fanyalgást, hogy ő bizony nem akarja lenyelni... Hátha a tudomány őt is meggyőzi, hogy a gecit nyelni jó, mert egészséges!

(Forrás: bbc.co.uk)
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#49   2014. 08. 30. szombat 05:05
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

A magassarkúban tipegő nők jobbak az ágyban

„A legalább ötcentis magassarkú cipő viselése erősíti a gátizomzatot, és ezáltal a szeretkezés is jobb lehet tőle!” – olvasható a BBC News honlapján. Maria Cerruto olasz urológus – s nem mellesleg a magassarkú cipők elkötelezett híve – hatvanhat 50 évesnél fiatalabb nőt vizsgált meg, és kimutatta, hogy akik a lábukat legalább 15 fokos szögben tartó magassarkút viselnek, azoknak a testtartása ugyanolyan jó, mint akik lapos cipőben járnak.

High_heels

De ami a fő: a gátizomzatuk kisebb elektromos aktivitást mutatott, ami arra utal, hogy optimális helyzetű, tehát erőssége és összehúzódási képessége jobban fejlődhet.
A medencefenék-izomzat segíti a szexuális aktivitást és a kielégülést, másrészt támaszt nyújt a medence szerveinek, így a húgyhólyagnak, a méhnek és a beleknek. Ám terhesség és szülés után vagy az öregedéstől gyakran meggyengül, s ezért speciális tornával ugyan, de lehet erősíteni.

„A nőknek gyakran problémát jelent a megfelelő tornát végrehajtani, és a magassarkú viselése sokkal egyszerűbb és jobb megoldás. Sok nőhöz hasonlóan én is szeretem a magassarkú cipőket, és jó tudni, hogy a szépségük mellett ilyen pozitív egészségügyi hatásuk is van!” – mondta a doktornő.

(Forrás: thefword.org.uk)
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#48   2014. 05. 04. vasárnap 03:12
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

A nők 66 %-a imád pornót nézni!

A The Sun napilap közvéleménykutatásából az derült ki, hogy a nők – bármennyire tagadják is – de bizony előszeretettel néznek pornófilmeket.
Az online közvéleménykutatás eredményei alapján bátran kijelenthetjük, hogy a 26 és 35 év közötti nők 66 %-a imád pornót nézni.


p1

A megkérdezett férfiak 88 %-a rendszeresen néz piroskarikás filmeket, míg 20 %-uk napi szinten teszi ezt. A megkérdezettek 16 %-a a pornónézést kifejezetten az előjátékra tartogatja.

A pornót néző nőket három főbb csoportra osztották.
Egyharmaduk az érzelmesebb, gyengédségre nagy hangsúlyt fektető pornót szereti, amit akár egy romantikus-szerelmes filmhez is hasonlíthatnánk, azzal a különbséggel, hogy itt "akciójelenetek" is gyakrna előfordulnak. A nők ezen csoportja előnyben részesíti, ha a filmnek van története, és a szexjelenetekben is a hétköznapi, vagy hagyományos pózok látványa hozza igazán izgalomba őket.

A második egyharmad azonban az extrémen akciódús pornófilmeket kedveli. Szívesen nézik az extrább mérettel rendelkező pasik spontán minden előzmény nélküli nőkre ugrását, sőt kifejezetten izgatja őket, ha egyszerre több férfi használ egy nőt. Ez a női típus imádja, ha a filmbéli hapsi ellentmondást nem tűrve irányít, és keményen megdugja "áldozatát".

A harmadik és legkisebb csoportba azok a nők tartoznak, akik kifejezetten az érzékiséget keresik a pornófilmekben, főleg a leszbi-jelenetekre gerjedve. Ők, ha még nem is éltek át szexi hancúrt egy másik nővel, és nagyrészt hetero beállítottságúak, szívesen ábrándoznak róla, milyen lehet a szex egy másik nővel.

p2

(Forrás: thesun.co.uk)
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#47   2013. 05. 26. vasárnap 02:21
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

Ezt edd, hogy finomabb legyen a spermád!

Aki szó szerint szeretné megédesíteni a spriccelős pillanatokat, de nem csak saját maga – hanem partnere számára is - annak íme néhány hasznos tanács, hogy a sperma ne torokszorító élmény legyen…

A jóízű sperma három nagy ellensége: a nikotin, az alkohol és a koffein. Ezeket illene hanyagolni! Napi egy-két liter ásványvízvíz elfogyasztása azonban segít a méregtelenítésben.

Sokak szerint a vegetáriánus pasik spermája sokkal finomabb, mint a „ragadozóké”, ezért a sok zöldség is jót tesz a sperma ízének. De: a káposztafélék családjába tartozó zöldségek szintén kerülendők (pl: karfiol, brokkoli, spárga) Az erős fűszerek és a hagymafélék sem pozitív irányban dobnak a sperma ízén -ugyanis magas a kéntartalmuk.

A sperma sós ízéért pedig a vörös húsok felelősek, de a tejtermékek napi fogyasztása is sós spermához vezethet. Ha már hús, legyen csirke, vagy pulyka – ezek ugyanis nem rontják a sperma ízét!

sperma

A gyümölcsevés is nagyon hasznos, hiszen a gyümölcscukor megédesíti a spermát. Erősen ajánlott az ananász, áfonya, dinnye, mangó, papaja, szőlő és az alma is. Ezeken felül a magas klorofill tartalmú élelmiszerek is segítenek az édesítésben, mint például a petrezselyem, a búzafű és a zeller. Javasoljuk még az illatos fűszereket, a fahéjat, a borsmentát, de a citrom és a kardamom is finomabbá teszi a spermát.

A mű-kaják, a mesterségesen előállított ízfokozók azonban nagyon rosszat tesznek – nem csak a szervezetünknek – hanem a sperma ízének is. Tehát azt ajánljuk, a sok természetes és friss zöldség és gyümölcs mellé elegendő cinket és szelént is vigyél be a táplálkozásod során, és akkor biztosan édesek lesznek az éjszakáitok is!

sperma2

(Forrás: ezinearticles.com)
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
1 2 3 4 5 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A blog adatai

Nyitotta: TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség
Nyitás ideje: 2011. 07. 05. kedd
Bejegyzések: 61db
Utolsó üzenet: 2022. 04. 10. vasárnap
 

Hírek

ma 05:29
Új letölthető filmünk: Black fucked my daughter 4 Minden apa tudja, még ha nehéz is elfogadni, hogy ma már nem szűzen fog férjez menni a szemük fénye. De arra azért kevesen számítanak, hogy bájos szőke lányukat egy hatalmas faszú feka srác fogja nővé avatni. Még ha egy rendes jóravaló fiú lenne az a... Tovább
tegnap 04:56
Szakad a szűzhártya... Ez volt az a nyár Jenny életében, amikor minden szexkalandot ki akart próbálni, és nem aprózta el a kis mohó... ... egyszerre kapott punciba, seggbe és a szendvics póz közben még a szűzhártyája is elszakadt... A jelenetért kattints... Tovább
Follow TuttiFrutti_hu on Twitter

Válts VIP tagságot!

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2190 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
3650 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
6570 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
12775 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 365 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A TuttiFruttiParty oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!