SZEX ÉS EGÉSZSÉG
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Blog leírása

Újdonságok, trükkök, segédeszközök - minden ami a jó szexhez kell!
1 2 3 4 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#56   2020. 03. 29. vasárnap 11:06
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

Gyúrj faszra!

Ha mindig is tudni szeretted volna hány kalóriát égetsz el egy dugás alatt, és milyen erővel tolod a farkad a punciba, eljött a te időd! Megérkezett ugyanis az okos farokgyűrű, ez a szuper intelligens kis kütyü, ami állítható méretű, így minden farokra remekül passzol, és mindennek tetejébe Bluetooth segítségével kommunikál az okostelóddal.

Sport

A nanotechnológiás chippel és érzékelőkkel ellátott karika a lökések sebességét és gyakoriságát is méri, továbbá egy micro USB csatlakozó is található rajta, ezzel lehet tölteni az eszközt, ha lemerül az akksija. A magyar zsére átszámítva kb 24 ezer pengő forintba kerülő kütyü méri az akciók hosszát, a szex közben elégetett kalóriák számát, a testhőt és a farokkerületet is.

Sport

Az intim adatok tárolása alapvetően anonim módon történik, de a telefonos alkalmazásnak köszönhetően aki olyan büszke a teljesítményére, hogy máris világgá akarja kürtölni, egy gombnyomással ki is posztolhatja valamelyik közösségi oldalra, hogy aztán bezsebelje a barátok és ismerősök csodálatát...

Sport

A farokgyűrű a fentieken kívül egyes nemi úton terjedő betegségek, például a szifilisz és a Chlamydia-fertőzés kiszűrésére is alkalmas, és a kipróbált pozíciók között is képes lesz különbséget tenni. És hogy mennyire biztonságos az okosfarokgyűrű? Kell-e máris rettegnünk a hekkerektől, akik majd ellopják és világgá kürtölik intim adatainkat?

Sport

Mivel minden mért érték anonim, így nincs miért parázni, celebek és hírességek is bátran használhatják. Az szexfit csodakütyüt már a piacra kerülés előtt 90 ezren rendelték meg, a tervezők pedig arra számítanak, hogy minél többen osztják majd meg a világgal mért teljesítményüket, így hamarosan pontos statisztikák is lesznek a világ férfiainak dugó teljesítményét illetően. Ha pedig mindez nem lenne elég, a gyűrű vibrál és rezeg is, mint egy hagyományos izgató farokgyűrű, LED világításának köszönhetően pedig egy koromsötét szobában is hamar rá lehet akadni viselőjére... vigyor3

Sport

(Forrás: engadget.com)
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#55   2020. 03. 22. vasárnap 09:09
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

Havi 21 spricc a hosszú élet titka

Ha fontos számodra a prosztatád egészsége (is), nem árt, ha megfogadod a Harvard Egyetem kutatócsoportjának jótanácsát! A tudósok több, mint 30 ezer ezer önkéntes férfi segítségével 18 éven át folytatott kutatásukban azt vizsgálták, csökken-e a prosztatarák kockázata, ha valaki rendszeresen élvez.

Spricc

És igen! Arra az eredményre jutottak, hogy aki legalább havonta 21-szer jó nagyot spriccel, annak nagyobb esélye van arra, hogy távol tartsa magától a rákot és a prosztata egyéb megbetegedéseit. A European Urology című szaklapban részletesen is taglalják, mik a teendők...

Spricc

Spriccelni lehet masztizástól is, de az sem rossz, ha valaki ennyiszer rá tudja venni barátnőjét, vagy feleségét egy kis egészség megóvó szexre! A magömléssel ugyanis a mérgező anyagok, toxinok is távoznak a prosztatából. Természetesen nem szabad elfelejteni, hogy a szexen és spriccelésen túl azért nem árt mellőzni a dohányzást, alkoholt, zsíros kajákat és egyéb kártékony dolgok túlzott fogyasztását.

Spricc

Na és a mozgásszegény életmód sem épp hasznos annak, aki 100 éves koráig akar prütykölni. Tehát: a havi 21 orbitális spricc nem minden... De aki mértékletesen él (és mértéktelenül sokat szexel), annak jó esélye van rá, hogy a prosztatája egészséges marad! Az, hogy ki hová élvez, természetesen nincs megkötve. Mindenki egyéni ízlésének megfelelően választhatja ki a célpontot...

Spricc

(Forrás: bristolpost.co.uk)
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#54   2019. 12. 22. vasárnap 09:15
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

Fiatalos punci, hófehér popólyuk és feszes herezacskó!

A plasztikai sebészet fejlődésével az elmúlt évek során egyre népszerűbbek lettek az intimplasztikai beavatkozások, melyet főleg a szűkebb és feszesebb puncira és a fiatalos fütykösökre vágyók választanak. Mi most összegyűjtöttük nektek a közelmúlt legnépszerűbb köldök alatti sláger-beavatkozásait.

Első helyen a lézeres hüvelyszűkítés áll. Az eljárás nem minősül sebészeti beavatkozásnak, a kezelés során a kollagénrostok stimulálásával a hólyag alatti kötőszövet megerősödik, a hüvelyfal megvastagszik, így szűkül a hüvely.

Intimplasztika

Nagyon népszerű még a botoxos végbélnyílás fiatalítás is. Eredetileg a az aranyér, sipoly, végbélrepedés kezelésére alkalmazták, de az arcukat előszeretettel botoxoztató hölgyek rájöttek, hogy az sem hátrány, ha kandi segglyukuk feszesebb és fiatalosabb. A végbelet körülvevő gyűrűs izomba ilyenkor botolinus toxin injekciót juttatnak a dokik, így a sérült réteg gyorsabban és nagyobb hatásfokkal gyógyul, emellett a beavatkozás az análszexet is jelentősen megkönnyíti.

Intimplasztika

A szűzhártya rekonstrukció is igen népszerű, ezt talán különösebben nem is kell magyarázni... Ez egy olyan műtéti beavatkozás, melynek során a hártya ép részeit összevarrják, illetve mesterséges anyagokkal pótolják az elhalt részeket. Az eljárás főleg azokban az országokban népszerű, ahol a kultúra megköveteli a szüzen házasodást.

Intimplasztika

Ha bárki azt hinné, csak a hölgyek kényesek intim testrészeikre, az nagyon téved! Ugyanis a férfi szeméremdomb szűkítése is igen népszerű. Főként ez elhízott férfiak érzik azt, hogy péniszük mérete csökkent, hiszen a felhalmozódott zsírrétegtől a cerka is rövidebbnek látszik. Ilyenkor a pácienseknél szeméremtáji zsírleszívást alkalmaznak, esetleg kis szilikon kockák behelyezésével növelik a "férfias hatást".

Intimplasztika

A herevasalás köztudottan kis hazánk celebjei közt is népszerű. Ennél azonban hatékonyabb a herezacskó botoxos kezelése, melynek során a heretartó izmokba fecskendezik a botoxot, amelyek így ellazulnak, ezáltal a herék kényelmesebben férnek el.

Intimplasztika

Végül pedig a listában előkelő helyen szerepel még az ánuszfehérítés is. A kezelést a hidrokinon anyaggal végzik, melynek fehérítő hatásáról a gumigyártásban szereztek tudomást teljesen véletlenül.

Intimplasztika

A gyári munkások bőre kifehéredett, amikor az anyaggal dolgoztak, így került később a szer a kozmetikai iparágba. A fehérebb popólyuk, fiatalosabb punci és feszes herezacskó tehát nem elérhetetlen álom többé. Az intim plasztikának maximum a józan ész és a pénztárca mérete szabhat határt!

Intimplasztika

(Forrás: thesun.co.uk)
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#53   2018. 10. 21. vasárnap 09:47
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

Megérkezett az ébresztős vibrátor!

Az okosórák után itt a legújabb trend, aki kellemes ébredést szeretne magának, annak nem kell mást tennie, mint beszerezni a legújabb őrületet, az ébresztő vibrátort!

Vibe

Úgyhogy a jó öreg vekker mehet a kukába, mert orgazmusra ébredni mégiscsak ezerszer jobb, mint a fülsértő vekkercsörömpölésre. A Little Rooster S névre hallgató csodamasina nem úgy működik, mint egy igazi ébresztőóra, mert a kütyüt a hölgyeknek elalváskor a bugyijukba kell becsúsztatniuk, és ha itt az idő a felkelésre, a vibrátor finoman akcióba lép.

Vibe

A csodamasina természetesen minden funkcióval rendelkezik, amivel egy digitális ébresztőnek rendelkeznie kell, de emellett ott vannak még a kellemes izgatást jelentő rezgő funkciók, amelyből 30 féle erősségű van.

Vibe

Vibe

A masina természetesen a legkisebb fokozattól halad a leggyorsabb felé, az ára pedig ahhoz képest nem is olyan borsos, potom 25 ezer forinttól már megrendelhető a gyártó cég honlapjáról. Az ébresztő vibrátor programozható, szundi funkciója is van, három órán át bírja töltés nélkül, és ha lemerült, természetesen egyszerűen újratölthető.

Vibe

Úgyhogy aki szeret élvezni, de utálja a reggeli felkelést, és nincs a közelben egy koleszos barátnő, vagy kanos pasi sem, annak van egy új, kellemes alternatívája, hogy minden nap jól induljon!

Vibe

(Forrás: cosmopolitan.com)
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#52   2016. 08. 07. vasárnap 07:32
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

És neked volt már láborgazmusod?

Természetesen mindenki hallott már olyanokról, akik rajonganak a gyönyörű női lábakért, és nem tudnak ellenállni a szexi lábujjak szopogatásának sem. Ez idáig rendben is van, de vajon a nők mennyire élvezik, ha a topogóikat kényeztetik? Egy orvosi tanulmány most erről is lerántja a leplet.

Foot

Létezik ugyanis egy úgynevezett foot orgazmus - azaz láb orgazmus szindróma, amely abból áll, hogy a kedves páciensnek spontán orgazmusa van az egyik lábának köszönhetően. A szexuálpszichológus cikkíró, dr Justin Lehmiller be is mutat egy 55 éves holland hölgyet, akinek napi 5-6 alkalommal is orgazmusa van a bal lábán keresztül, amely hasonló a puncit érő stimulálás hatására létrejövő orgazmusnak, csak ő éppenséggel nem a puncijában, hanem a lábán éli át ugyanezt.

Foot

Bár az így megélt gyönyör rövidebb ideig tartott, mint a csiklója izgatásakor történő orgazmus, ráadásul nem is kellett hozzá semmiféle fizikai behatás - spontán jött létre. A szakemberek vizsgálatai kimutatták, hogy a hölgy láborgazmusa nem függ össze semmilyen lábfétissel.

Foot

A hölgy ugyanis évek óta gyógyszeres kezelés alatt áll, és mint kiderült, a szerotonin tartalmú kezelések hozták létre ezeket a különös spontán orgazmusokat. A láb idegei és a nemi szervek idegei ugyanis rendkívül közel vannak egymáshoz a gerincvelőben, ez okozhatja a bizsergéseket, melyek mini orgazmusok.

Foot

A szakemberek szerint több olyan ember (nők és férfiak egyaránt) lehet a világon, aki a holland hölgyhöz hasonló láborgazmusokat él át.

Foot

(Forrás: huffingtonpost.com)
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
1 2 3 4 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A blog adatai

Nyitotta: TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség
Nyitás ideje: 2011. 07. 05. kedd
Bejegyzések: 61db
Utolsó üzenet: 2022. 04. 10. vasárnap
 

Hírek

ma 05:29
Új letölthető filmünk: Black fucked my daughter 4 Minden apa tudja, még ha nehéz is elfogadni, hogy ma már nem szűzen fog férjez menni a szemük fénye. De arra azért kevesen számítanak, hogy bájos szőke lányukat egy hatalmas faszú feka srác fogja nővé avatni. Még ha egy rendes jóravaló fiú lenne az a... Tovább
tegnap 04:56
Szakad a szűzhártya... Ez volt az a nyár Jenny életében, amikor minden szexkalandot ki akart próbálni, és nem aprózta el a kis mohó... ... egyszerre kapott punciba, seggbe és a szendvics póz közben még a szűzhártyája is elszakadt... A jelenetért kattints... Tovább
Follow TuttiFrutti_hu on Twitter

Válts VIP tagságot!

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2190 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
3650 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
6570 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
12775 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 365 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A TuttiFruttiParty oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!