SZEX ÉS EGÉSZSÉG
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Blog leírása

Újdonságok, trükkök, segédeszközök - minden ami a jó szexhez kell!
1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#52   2016. 08. 07. vasárnap 07:32
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

És neked volt már láborgazmusod?

Természetesen mindenki hallott már olyanokról, akik rajonganak a gyönyörű női lábakért, és nem tudnak ellenállni a szexi lábujjak szopogatásának sem. Ez idáig rendben is van, de vajon a nők mennyire élvezik, ha a topogóikat kényeztetik? Egy orvosi tanulmány most erről is lerántja a leplet.

Foot

Létezik ugyanis egy úgynevezett foot orgazmus - azaz láb orgazmus szindróma, amely abból áll, hogy a kedves páciensnek spontán orgazmusa van az egyik lábának köszönhetően. A szexuálpszichológus cikkíró, dr Justin Lehmiller be is mutat egy 55 éves holland hölgyet, akinek napi 5-6 alkalommal is orgazmusa van a bal lábán keresztül, amely hasonló a puncit érő stimulálás hatására létrejövő orgazmusnak, csak ő éppenséggel nem a puncijában, hanem a lábán éli át ugyanezt.

Foot

Bár az így megélt gyönyör rövidebb ideig tartott, mint a csiklója izgatásakor történő orgazmus, ráadásul nem is kellett hozzá semmiféle fizikai behatás - spontán jött létre. A szakemberek vizsgálatai kimutatták, hogy a hölgy láborgazmusa nem függ össze semmilyen lábfétissel.

Foot

A hölgy ugyanis évek óta gyógyszeres kezelés alatt áll, és mint kiderült, a szerotonin tartalmú kezelések hozták létre ezeket a különös spontán orgazmusokat. A láb idegei és a nemi szervek idegei ugyanis rendkívül közel vannak egymáshoz a gerincvelőben, ez okozhatja a bizsergéseket, melyek mini orgazmusok.

Foot

A szakemberek szerint több olyan ember (nők és férfiak egyaránt) lehet a világon, aki a holland hölgyhöz hasonló láborgazmusokat él át.

Foot

(Forrás: huffingtonpost.com)
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#51   2016. 05. 27. péntek 07:33
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

2016. május 28-án ismét Maszti Világnap! Ünnepelj velünk, nyomj egyet te is!

Szerte a világban a májust jegyzik a maszturbáció hónapjának, 1995 óta pedig május utolsó vasárnapja a maszturbáció világnapja. Magyarország 2011-ben csatlakozott a nemzetközi mozgalomhoz, azóta minden évben a Masztivilágnap honlapján gyűlnek a szavazatok. Idén új, térképes alkalmazással bővült a honlap, így két külön térképen is nyomon követheted, hol, melyik városban masztiztak éppen, és eddig hol kényeztették magukat a legtöbben. Az egyik világtérképen a fiúk, a másikon a lányok maszti-számát láthatjátok, és mivel sok honfitársunk él külföldön, ezért rájuk is gondoltunk, hiszen az új térképes alkalmazás az ő masztijaikat is megmutatja!

Aki tehát egy laza csuklómozdulattal sikeresen oldja feszültségét, klikkeljen a Masztivilágnap honlapjára, és nyomjon egy újabb szavazatot, hogy új rekord születhessen!

Masztinap 2016

Amerikában a maszturbálás világnapján minden évben hatalmas Maszti-maratont rendeznek, ahol két álló napon keresztül játszanak magukkal az ünneplésben részt vevők.
Mi itt Magyarországon egy sokkal diszkrétebb módját választjuk az ünneplésnek. A maszti - bár jó dolog - de mégiscsak egy intim momentum.

Ezért hoztunk létre külön erre a célra egy honlapot, ahol diszkréten, teljesen anonim módon kinyilváníthatod, fontos-e számodra a maszti és az orgazmus.

Lányok-Fiúk, csatlakozzatok Ti is a magyar maszti naphoz! Dobjatok egy klikket a honlapon, ezzel is bizonyítva, hogy leadtátok voksotokat egy egészséges, önfeledt orgazmusra eljen

Klikkelj a MASZTIVILÁGNAP honlapjára és nyomj egy igen-t az orgazmusra Te is eljen Akár naponta többször is kattinthatsz - ez csakis a vérmérsékletedtől függ wink ...

Cél, hogy az idei maszti világnapig, azaz 2016. május 28-ig minél több maszti gyűljön össze! Tehát, masztizzatok, klikkeljetek, hogy új rekord születhessen! Kíváncsian várjuk, vajon melyik város lesz a győztes masztizásban wave

A Magyar Maszturbáció Nap a két legnagyobb hazai szexportál a Goldengate és a Tutti Frutti Party összefogásával született.

Tudj meg többet a Maszti Világnapról IDE kattintva
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#50   2015. 09. 13. vasárnap 04:53
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

Kiderült: a gecitől vidámabbak a nők!

Régóta vitatkoznak azon, vajon egészséges-e ha a nők lenyelik az ondót, jót tesz-e nekik, netalán egészségesebbek is lesznek ettől a nemes fehérjétől? Egy újabb tanulmány azt igyekszik alátámasztani, hogy a geci igenis jó depresszió ellen, mitöbb - nincs is ennél hasznosabb módszer a depi és lehangoltság ellen.

Sperma

Prof. George Winston Dunkel azért vágott bele a kísérletezésbe, mert állítólag zavarta őt, mennyi tévhit kering a geciről, és szerette volna bebizonyítani, hogy nem kell félni a nyeldekléstől, sőt! A professzor tanulmánya szerint az ondó több mint huszonhétféle teljesen természetes vitamint tartalmaz, legalább tízféle nyomelemet, mikro, és makro elemeket, ezenkívül életenergiától duzzadó sejteket is. Egy másik, Scientific American magazinban közzé tett kutatás eredményeiből pedig megtudhatjuk, hogy nem maga a hímivarsejt, hanem az ondóplazma van tele mindenféle jóval, ami a sperma mintegy 95–99 százalékát teszi ki.

Sperma

Ha tehát ez a nemes nedű orális úton a nő szervezetébe jut, számos pozitív hatást válthat ki. Kiváló például krónikus migrén, belső szervi panaszok, emésztőrendszeri problémák, nátha, influenza, gyulladásos panaszok (pl. torok), rák, szklerózis, hajhullás, gombás fertőzések, candida, vitaminhiány, nyomelemhiányos állapotok és álmatlanság esetén is. Sőt, a klimax hatékony kezelésében is segíthet. A professzor szerint a sperma egy közvetlen életenergia, mely tele van olyan anyaggal, amire a szervezetnek nagy szüksége van. Ez az életenergia – rendszeres fogyasztása mellett – képes átíródni a nő testére, és kihathat egész lényére, fizikai állapotára is. Az ilyen nők energikusak, vidámak, nyugodtabbak, és lényegesen kevesebbszer betegszenek meg, a libidójuk pedig jelentősen javult.

Sperma

Ezzel szemben azok a nők, akik nem fogyasztják, kedvetlenebbek, fáradékonyabbak, stresszesebbek, és így hajlamosabbak a betegségekre is. A Scientific American magazin is arról számolt be, hogy az ondó több mint ötvenféle vegyületet tartalmaz, köztük hormonokat, neurotranszmittereket, endorfinokat és antiallergéneket. A leginkább figyelemreméltó persze a hangulatjavító anyagok jelenléte, és azok nem kis mennyisége!
Fentieken felbuzdulva két pszichológus, Gordon Gallup és Rebecca Burch 293 kollégiumi hallgatón le is tesztelte az elméletet- vagyis, hogy a gumi nélkül dugó nők valóban kevésbé depressziósak.

Sperma

A vizsgálatok teljes mértékben alátámasztották a kutatók feltételezését. A gumi nélkül szexelők lényegesen kevesebb depressziós tünetet mutattak. Azok, akik egyáltalán nem éltek szexuális életet, ugyanolyan depressziósak voltak, mint akik óvszerrel csinálták! Kiderült tehát, hogy a nők nem csak önmagában a rendszeres szexuális élettől boldogabbak, kiegyensúlyozottabbak, hanem az ondóból az ereikbe szivárgó antidepresszáns, hangulatjavító, szorongásoldó anyagok egyvelege is hozzájárul a kellemesebb közérzetükhöz.

Sperma

Na, ezek után már tényleg csak azt tudjuk tanácsolni, hogy ezt a cikket nyugodtan mutassátok meg párotoknak, barátnőtöknek vagy feleségeteknek, ha esetleg kezdené a fanyalgást, hogy ő bizony nem akarja lenyelni... Hátha a tudomány őt is meggyőzi, hogy a gecit nyelni jó, mert egészséges!

(Forrás: bbc.co.uk)
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#49   2014. 08. 30. szombat 05:05
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

A magassarkúban tipegő nők jobbak az ágyban

„A legalább ötcentis magassarkú cipő viselése erősíti a gátizomzatot, és ezáltal a szeretkezés is jobb lehet tőle!” – olvasható a BBC News honlapján. Maria Cerruto olasz urológus – s nem mellesleg a magassarkú cipők elkötelezett híve – hatvanhat 50 évesnél fiatalabb nőt vizsgált meg, és kimutatta, hogy akik a lábukat legalább 15 fokos szögben tartó magassarkút viselnek, azoknak a testtartása ugyanolyan jó, mint akik lapos cipőben járnak.

High_heels

De ami a fő: a gátizomzatuk kisebb elektromos aktivitást mutatott, ami arra utal, hogy optimális helyzetű, tehát erőssége és összehúzódási képessége jobban fejlődhet.
A medencefenék-izomzat segíti a szexuális aktivitást és a kielégülést, másrészt támaszt nyújt a medence szerveinek, így a húgyhólyagnak, a méhnek és a beleknek. Ám terhesség és szülés után vagy az öregedéstől gyakran meggyengül, s ezért speciális tornával ugyan, de lehet erősíteni.

„A nőknek gyakran problémát jelent a megfelelő tornát végrehajtani, és a magassarkú viselése sokkal egyszerűbb és jobb megoldás. Sok nőhöz hasonlóan én is szeretem a magassarkú cipőket, és jó tudni, hogy a szépségük mellett ilyen pozitív egészségügyi hatásuk is van!” – mondta a doktornő.

(Forrás: thefword.org.uk)
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#48   2014. 05. 04. vasárnap 03:12
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

A nők 66 %-a imád pornót nézni!

A The Sun napilap közvéleménykutatásából az derült ki, hogy a nők – bármennyire tagadják is – de bizony előszeretettel néznek pornófilmeket.
Az online közvéleménykutatás eredményei alapján bátran kijelenthetjük, hogy a 26 és 35 év közötti nők 66 %-a imád pornót nézni.


p1

A megkérdezett férfiak 88 %-a rendszeresen néz piroskarikás filmeket, míg 20 %-uk napi szinten teszi ezt. A megkérdezettek 16 %-a a pornónézést kifejezetten az előjátékra tartogatja.

A pornót néző nőket három főbb csoportra osztották.
Egyharmaduk az érzelmesebb, gyengédségre nagy hangsúlyt fektető pornót szereti, amit akár egy romantikus-szerelmes filmhez is hasonlíthatnánk, azzal a különbséggel, hogy itt "akciójelenetek" is gyakrna előfordulnak. A nők ezen csoportja előnyben részesíti, ha a filmnek van története, és a szexjelenetekben is a hétköznapi, vagy hagyományos pózok látványa hozza igazán izgalomba őket.

A második egyharmad azonban az extrémen akciódús pornófilmeket kedveli. Szívesen nézik az extrább mérettel rendelkező pasik spontán minden előzmény nélküli nőkre ugrását, sőt kifejezetten izgatja őket, ha egyszerre több férfi használ egy nőt. Ez a női típus imádja, ha a filmbéli hapsi ellentmondást nem tűrve irányít, és keményen megdugja "áldozatát".

A harmadik és legkisebb csoportba azok a nők tartoznak, akik kifejezetten az érzékiséget keresik a pornófilmekben, főleg a leszbi-jelenetekre gerjedve. Ők, ha még nem is éltek át szexi hancúrt egy másik nővel, és nagyrészt hetero beállítottságúak, szívesen ábrándoznak róla, milyen lehet a szex egy másik nővel.

p2

(Forrás: thesun.co.uk)
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A blog adatai

Nyitotta: TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség
Nyitás ideje: 2011. 07. 05. kedd
Bejegyzések: 52db
Utolsó üzenet: 2016. 08. 07. vasárnap
 

Hírek

ma 08:45
Húsvéti tini casting a szerkiben Egy tini párocska érkezett hozzánk castingra, az alkalomhoz illően a szexi 19 éves Roxy nyuszilánynak öltözött, mi pedig megleptük egy Tutti pólóval, amiből gyönyörűen ki is buggyantotta méretes cickóit. Roxyék azzal a nem titkolt szándékkal... Tovább
tegnap 08:48
Vad amatőr popószex a konyhapulton A PSC egyik legszenvedélyesebb amatőr párja újra akcióban! Gina és párja most a konyhában estek egymásnak, és nem ismertek tabut. Stábunkról teljesen megfeledkezve dugtak az asztalon és a pulton, punciba, popóba, végül Gina kikönyörögte, hogy... Tovább
Follow TuttiFrutti_hu on Twitter
Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!

Erotikus Tartalom!
A TuttiFruttiParty oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.
Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!