SZEX ÉS EGÉSZSÉG
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Blog leírása

Újdonságok, trükkök, segédeszközök - minden ami a jó szexhez kell!
1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#61   2022. 04. 10. vasárnap 07:14
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

Menő lett az egyedi punci fazon!

Végre új szelek fújnak a pinaszőr-divatban! Míg a '90-es években a teljesen csupasz punci volt a divat, mára ez a trend megváltozott, méghozzá az egyedi frizkós punci javára. Már egy külön honlap is foglalkozik a punci frizuradivattal, akik tehát menő punciszőrt szeretnének maguknak, azok nem árt, ha ötletekért gyakorta benéznek az oldalra.

Punci

A legismertebb dizájn a hollywoodi fazon, ami nem más, mint egy csinos kis csík a combok háromszögében. Persze hívhatjuk akár leszállópályának is - így talán többen ismerik. Az Amazonas őserdejéhez hasonló hatalmas bozótok kevésbé divatosak, azonban pompás alapot biztosítanak egy tehetséges puncifodrász számára, aki szabadjára engedve fantáziáját, csodás kreációkat rittyenthet a dús szőrzetből.

Punci

A nők többsége szívesen borotválja magát, de idegenkedik a teljesen csupasz punci viselésétől, mert azt nagyon gyereklányosnak tartják. Míg 7-8 évvel ezelőtt is elképzelhetetlen lett volna, hogy a pornószínésznők bozontos muffal szerepeljenek, az idő komoly változásokat hozott a szexiparban – már ami a puncik frizuráját illeti. Világhírű pornósztárok egymás után növesztették vissza muffjukat, így például Lexi Bell, Bree Olson, Liz Ashley, Charley Chase és Lisa Ann sem habozott, amikor arról volt szó, hogy szőrös puncival álljanak kamera elé!

punci

Persze a kunkori szőrszálakat is meg kell regulázni, az új honlap többek között ehhez szolgáltat pompás ötleteket. A másik nagyon népszerű fazon a full bush-brazilian wax kombináció.

Punci

Magyarra lefordítva ez annyit jelent, a vénuszdombon burjánozzék érintetlenül a szőr, az ajkakat viszont csupaszítsuk. Egyes stílusoknak izgalmas nevük is van, mint például: Chaplin stílus (természetesen Chaplin bajsza ihlette ezt a fazont), Martinis pohár, Irokéz...

Punci

De népszerű még a szétterjesztett madárszárny és a szív alakzat is. Aki nem érzi elég tehetségesnek magát, hogy egyedi külsőt nyírjon puncijának, akár intim kozmetikusra is bízhatja a manővert, így a hálószobában garantált lesz a siker, ha a bugyi lekerül az új punci frizuráról...

Punci

(Forrás: tightvaginatips.com)]
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#60   2020. 11. 08. vasárnap 09:34
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

Szexboszorkány a jobb orgazmusért

Tudtátok, hogy a magyar nők előkelő helyen szerepelnek a világ orgazmus listáján? Úgy bizony, benne vagyunk az első 20-ban, ez azt jelenti, hogy a nagy világátlaghoz képest nálunk kevesebben színlelik az orgazmust, azaz több nő jut el a csúcsra szex közben, mint a világ számos országában. A férfiak sem állnak túl jól élvezések tekintetében, a kutatások szerint a pasik 26 %-a színlelt már orgazmust életében.

Boszorkány

De hogy a nagy "O" még fergetegesebb legyen, ebben szeretne segítséget nyújtani egy 31 éves ausztrál szexboszorkány, Shaney Marie. Marie korábban sztriptíz táncosnőként kereste meg a napi betevőre valót, de a rúdon tekergés közben megvilágosodott, és a hirtelen rátörő spirituális erőket mostantól az emberek szexuális életének javítására szeretné használni.

Boszorkány

Módszere abban áll, hogy különböző varázslatok és terápiák segítségével segíti a párokat a tartalmasabb és kielégítőbb szex megélésében. Marie mélyen beleásta magát a témába, kutatásai során pedig felfedezte, hogy az ősi korokban a férfiak direkt e célra létrehozott templomokban kérhettek tanácsot és gyógyítást erotikus táncosoktól.

Boszorkány

Ő, mint egykori sztriptíztáncosnő az ősi papnők leszármazottjának tekinti magát, így szeretné a tanítást tovább vinni, hogy a mai kor embere is profitálhasson belőle. Marie segítségével a párok visszatérhetnek a szex és szenvedély ősi gyökereihez, ami elhozza számukra az ébredést és a magasabb szintű orgazmust. Szerinte a XXI-ik század felszínessége és ridegsége - így a pornó is - érzéketlenné tették a jelenkor embereit, ennek pedig legjobb ellenszere a spiritualitás.

Boszorkány

Sőt, Marie ezt olyan magas szinten gyakorolja, hogy már egy széllökéstől is fel tud izgulni. Tanítványainak többféle gyakorlati tudáselemet is átad, például az imádkozást szerelmi oltároknál, természetesen erotikus táncot is tanít nekik, emellett kristályokkal és szexuális segédeszközökkel fokozza az élvezeteket. Aki nem tudja személyesen meglátogatni a szexboszorkányt, az skype-on is részt vehet szeánszain. Klienseinek száma már több százra rúg, ám érdekes módon főként férfiak vevők a spirituális tanokra. Marie idén Európát nézte ki magának, London, Amszterdam, Berlin és egy írországi város is úti céljai közt szerepel.

Boszorkány

(Forrás: dailymail.co.uk)
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#59   2020. 06. 28. vasárnap 10:41
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

Faszfehérítés az új divat

Már többször is cikkeztünk itt a Tuttin a legújabb intimplasztikás divatokról. Ahogy az várható volt, a lézeres hüvelyszűkítés, a herevasalás és ánuszfehérítés után meg is érkezett az újabb dili, a falloszfehérítés!

Fehérítés

Egy thaiföldi klinikán immáron fél éve elérhető egy speciális péniszfehérítő szolgáltatás, mely egyre népszerűbb, havonta több mint száz férfi keresi fel csak azért a klinikát, hogy farkának érzékeny bőrét kifehérítsék.

Fehérítés

A fehérítést lézerrel végzik, a beavatkozás öt alkalomból áll, az ára pedig nem is olyan borsos, nagyjából 166 ezer forintot kóstál. Nem véletlen, hogy a beavatkozás Thaiföldön lett ekkora siker, hiszen a legtöbb ázsiai országban nagy kultusza van a világos bőrnek.

Fehérítés

Szexisebbnek, divatosabbnak és szebbnek tartják a fehérebb bőrszínt, ez pedig az intim testtájakra is érvényes, mint például punci, popsi, na és persze a férfiak büszkesége, a fasz! A különféle intim részek fehérítése a pornós szakmából terjedt el a hétköznapi életbe.

Fehérítés

Manapság ugyanis a profi produkciókban már alig lehet valódi ánusz és punci bőrszíneket látni. (A füstös pinák és kandi csokis karikák rajongóinak nagy bánatára...) A klinikák egyébként óva intenek mindenkit attól, hogy házilagos praktikákkal próbálja halványítani például a segglyukát.

Fehérítés

A bőrhalványító szerek ugyanis rendkívüli módon maró hatású vegyszerek, így használatuk óriási kockázatot rejt magában. Otthon tehát senkinek - még véletlenül se jusson eszébe ilyesmivel kísérletezni.

Fehérítés

Aki fehérebb farokra vágyik, annak mi a nyálterápiát javasoljuk (azaz: adja egy szexi csaj szájába a faszát, és nyalogattassa vele jó sokáig...) Nos, meglehet, hogy a farka nem lesz sokkal világosabb, de a beavatkozás roppantmód kellemes, ezt garantáljuk! vigyor3

Fehérítés

(Forrás: express.co.uk)
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#58   2020. 05. 31. vasárnap 11:53
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

Extrém maszti tárgyak, amivel senki ne kísérletezzen...

Elkészült a tavalyi év talán egyik legbizarrabb listája, melyet az Egyesült Államok fogyasztói termékbiztonsági bizottsága állított össze. Ez a lista meglehetősen pikáns adatokat tartalmaz, nevezetesen, hogy milyen tárgyakat távolítottak el a tavalyi évben puncikból. Igen, jól olvastátok, puncikból!

maszti

A sürgősségi osztályokon ugyanis rendre jelentkeznek olyan páciensek, akikből oda nem illő tárgyakat kell kiszedni. Készült egy külön lista is a popóban talált eszközökről, de bennünket most inkább az érdekelt, vajon mit rejthetnek időnként a puncik?

maszti

Az persze egy dolog, hogy fantáziában aztán nincs hiány, hiszen a hölgyek igazán leleményesek tudnak lenni, ha arról van szó, hogy elcsattantsák a puncijukat.

maszti

maszti

Azon már valószínűleg senki sem lepődik meg, ha sárgarépa, kígyóubi, vagy egy üres pezsgősüveg cuppog a punyeszban... Ugye-ugye?

maszti

Ezek szinte már hétköznapi fasz vagy vibri helyettesítők...

maszti

Na de nem csigázunk tovább benneteket, következzen tehát a 2019-es év listája.

maszti

Íme, ezek a tárgyak rekedtek bent a csajok nunijában a tavalyi évben: dezodor fedele, palack kupakja, illatos szappan, péniszgyűrű tüskékkel, labda (csak remélni tudjuk, hogy nem medicin...)

maszti

... fülhallgató, törülköző, telefon és aprópénz, agyag, gyertyatartó, nyalóka, játék varázspálca.

maszti

Nekünk a fülhallgató az igazi kedvencünk, na de távol álljon tőlünk, hogy befolyásolni próbáljunk benneteket.
Inkább mindenkit arra intünk, csak óvatosan, nehogy a doktor bácsi is megtudja, mi került az éhes punciba egy forró éjszakán...

maszti

(Forrás: metro.co.uk)
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#57   2020. 04. 23. csütörtök 09:44
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

Végül miért is nem kell óvszer a Pornóvölgyben?

Pár éve sokkolja a felnőttfilm ipart a hír, miszerint az amerikai pornóvölgyben készülő produkciókban hamarosan kizárólag óvszerben szexelhetnek a pornósok. Az amerikai elnökválasztással egy időben tartott népszavazáson a szavazók 71 %-a döntött úgy, hogy a betegségek visszaszorítása érdekében legyen kötelező a kotonhasználat a filmforgatásokon.

us

A kezdeményezés az AIDS Healthcare alapítványtól indult, ám a szabályozás első körben csak a Los Angeles megyében készülő pornóprodukciókat érintette. A szakértők jóslata szerint ez a szabályozás a globális pornóiparra is erőteljes hatással lesz.

US

Az óvszer-használat kötelezővé tétele csak az egyik lépés, felmerült az is, hogy csak nylonnal bevont bútorokon lehetne szexelni, továbbá tilos lehet még az arcraélvezés is, és speciális védőszemüveg használatát is erőltették volna a buzgó aktivisták.

US

Stoya, a népszerű pornószínésznő egy tetoválással tiltakozott a rendelet ellen. „A közegészségügy negatív befolyásolása” – ezt a jogsértést varratta a cicije alá, ugyanis a bírósági rendelet szerint ezzel vétenek a szabályzat ellen a pornósok ha nem húznak gumit a forgatáson.

US

Stoya szerint azonban mindenkinek egyéni joga eldönteni, hogy mit enged be a saját testébe, illetve mit enged ki belőle.

US

Lehet, hogy Stoya cicitetkója hatására, de állami törvényhozás a heves tiltakozások ellenére mégis elutasította az új szabályzatot, pedig 4 HIV-el fertőzött friss pornós estét is igyekeztek bedobni a szigorítások érdekében, de hiába.

US

US

A pornószakma fellélegezhet, marad a natúr szex a filmeken! A filmesek szerint a gumi kötelezővé tétele teljesen értelmetlen szabályozás lett volna, és ártott volna Kalifornia gazdaságának is.

US

US

Az 5 milliárd dollárra (azaz 1100 milliárd forintra) becsült amcsi pornóipar nagy része ugyanis a nyugati parti államban koncentrálódik, így a törvény miatt sok cég átköltözhetett volna máshová.

US

(Forrás: theguardian.com)
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A blog adatai

Nyitotta: TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség
Nyitás ideje: 2011. 07. 05. kedd
Bejegyzések: 61db
Utolsó üzenet: 2022. 04. 10. vasárnap
 

Hírek

ma 08:09
A mohó pinák átveszik az irányítást A jó csajok párban járnak, párban vetődnek a faszra, és addig le nem szállnak a szerszámról, amíg az utolsó csepp gecit ki nem sajtolják belőle. Aztán szájról szájra jár a fehérje... A jelenetért kattints IDE! Oldalunkon több száz kemény... Tovább
tegnap 07:56
Kemény faszt Húsvétra Beatrix, egy igazán pompás kis MILF, akit egy kemény fasszal leptünk meg Húsvét alkalmából, a részleteket pedig kamerára vettük Az események természetesen Beatrix csodás dudái körül forogtak. De persze nem csak ott, mert a guszta puncija is... Tovább
Follow TuttiFrutti_hu on Twitter

Válts VIP tagságot!

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2190 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
3650 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
6570 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
12775 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 365 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A TuttiFruttiParty oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!