SZEX ÉS EGÉSZSÉG
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Blog leírása

Újdonságok, trükkök, segédeszközök - minden ami a jó szexhez kell!
... 7 8 9 10 11 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#21   2011. 10. 17. hétfő 00:57
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

Nem csak a húszéveseké a... szifilisz

Eddig majd minden fórum csak arra hívta fel a figyelmet, milyen fontos a fiatal korosztályok szexuális felvilágosítása, és a szex veszélyeire való figyelmeztetés. A SAGA magazin felméréséből azonban kiderül, hogy az ötven feletti korosztályt is komolyan érinti a nemi úton terjedő betegségek kockázata. A felmérésben megkérdezettek közül csak minden tizedik ember számolt a nemi betegségek lehetőségével – annak ellenére, hogy szexuális partnerének előéletéről semmit sem tudott.

szifilisz

A felmérésben részt vevők válaszaiból kiderült, hogy a köztudatban az a tévhit él, miszerint az AIDS és a többi ijesztő nemi érintkezéssel terjedő kór csakis a fiatalokat sújthatja, a korosabbakat már nem – ezért aztán nincsenek is tudatában a rájuk leselkedő veszélyeknek.

A felmérésből továbbá az is kiderül, hogy az ötven fölöttieknek mintegy 60 %-a szexuálisan aktív, és hetente minimum egyszer él szexuális életet.

A legtöbb 50 fölötti férfi és nő számára semmiféle gondot nem okoz, hogy az erekció elérésében a kis kék pirula is segítségükre van. A megkérdezettek többsége azt állítja, szexuális életük az idő előrehaladtával csak javult, minőségibb életet élnek, mint azt fiatalon tették.

Nyolcvanöt százalékuk azt állította, ötven fölött a szex már nem a teljesítményről, sokkal inkább az összetartozásról szól. (Igaz ez mindazokra, akik hasonló korúak. A fáma persze nem szól az ötvenes pasi – fiatal barátnő felállásról. Egy húsz éves pipike nem fogja beérni a heti egyszeri szexel…)

(Forrás: articles.latimes.com)
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#20   2011. 10. 07. péntek 16:01
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

Már a szex sem ízlik annyira…

Megint egy kis statisztika – ezúttal eléggé lesújtó adatokkal! Kevesebbet szexel a magyar, mert amíg 12 éve átlag nyolcszor gyűrtük a lepedőt havonta, napjainkban elég ha hatszor kavarunk egyet. Ráadásul jelentős mértékben nőtt a félrelépések száma is. A Medián Közvélemény- és Piackutató Intézet ugyanazt a kérdést tette fel több ezer embernek, mint 1996-ban.

sex

Azaz, hogy milyen gyakran szeretkeznek, illetve, hogy megcsalta-e már a párját. Az eredmény drámai! A félrelépések száma megháromszorozódott, és bizony havonta doszt elég a hatszori szex is. A szexológus szerint pszichés okai vannak annak, hogy kevesebbet szeretkezünk. „Mindenki egész nap hajt, majd amikor hullafáradtan hazaér lehet, hogy szemmel ugyan kívánja a szexet, de kondi már nincs hozzá.” – vélekedik Dr Csiky Antal, aki a félrelépések erőteljes növekedését a kisebb kockázattal magyarázza. „Ma már olyan profi fogamzásgátlók vannak forgalomban, hogy ha valaki odafigyel, a lebukáson kívül mást nem kockáztat. Szerintem ennek, és a lezserebb életnek tulajdonítható a sok megcsalás” – állítja a szexológus.

(Forrás: mitortent.hu)
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#19   2011. 10. 05. szerda 00:09
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

Új puncit szeretnél?!

A mellplasztika és a ráncfelvarrás után megérkezett a plasztikai sebészet legújabb ága: a vaginaplasztika. Egyre több nő szeretné a punciját is átszabatni – legalábbis ezt bizonyítja az Amerikai Plasztikai Sebészet Társaságának legfrissebb adata, miszerint az elmúlt hat évben megsokszorozódott azon nők száma, akik a vaginájukat szeretnék átszabatni. Természetesen Hollywood ismét élen jár az efféle beavatkozásokban…

pussy1

Korábban csak az inkontinenciát illetve a szülés utáni elváltozásokat korrigálták ilyen műtétekkel, de mára odáig jutott a világ, hogy csupán szépészeti okokból is kérik ezt a beavatkozást. A legkedveltebb terület természetesen a vagina szorosabbá tétele, a szexuális élvezet fokozása érdekében. De gyakran fordulnak sebészhez a szeméremajkak átformálása, főként kicsinyítése - illetve a szűzhártya visszaállítása érdekében is. Ez utóbbi természetesen azokban az országokban a legkedveltebb, ahol szűzen illik férjhez menni. A nők általában úgy tekintenek erre a műtétre, mint olyasvalamire, ami jobbá teszi a szexet, és szemet hunynak a beavatkozások veszélyei felett: a műtét következménye lehet egy fájdalmas idegi sérülés, a belső szervek sérülése, vagy a vagina olyan mértékű összehúzása, mely mindenféle intim kapcsolatot ellehetetlenít.

pussy2

A British Medical Journal című orvosi szaklap cikkében két londoni orvos, Sarah Creighton nőgyógyász és Lih Mei Liao azt kifogásolják, hogy a sebészek szemérmetlenül kihasználják a nők komplexusait, és a beavatkozások rizikóiról alig tájékoztatják a pácienseket, akik kislányos nemi szervre vágynak, és sokszor pornólapokból kiollózott, retusált fotókkal érkeznek az orvoshoz. Arra vonatkozóan még nincsenek adatok, hogy hosszútávon milyen következményekkel jár egy vaginaplasztika, de a szakemberek az erogén zónák érzékenységének csökkenésére figyelmeztetnek. Ezek után mindenki eldöntheti, bevállal-e nagyon sok pénzért egy fotogénebb, feszesebb puncit, amit nézegetni ugyan lehet, de megtörténhet, hogy pár év múlva másra már nem is használható…

(Forrás: spicypress.com)
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#18   2011. 10. 03. hétfő 00:30
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

Megérkeztek az intelligens cicifixek

A nagy ciciket mindannyian szeretjük, ha másért nem, a lenyűgöző látvány vonzza oda szemünket. De női szemmel nem mindig áldás a nagy duda, mert a hatalmas kebleknek bizony a súlyuk is hatalmas! A fehérneműgyártó cégek legújabb luxus-darabja az intelligens melltartó, ahol speciális szenzorok figyelik a cicitartó viselőjének mozgását. A hich-tech fehérnemű folyamatosan biztosítja a váll és hátizmok számára a legkevésbé fárasztó mellalátámasztást.

bra

A cicifixet az ausztrál Wollongong egyetemen fejlesztették ki, és különösen azok számára ajánlják, aki jelentékeny méretű keblekkel büszkélkedhetnek. Különösen sportolás közben nyújt nagy segítséget az intim ruhadarab, mivel heves mozgás – például futás – közben elkerülhető az undok liftezés.

„Sok nő kénytelen lemondani a testmozgás örömeiről” – nyilatkozták szakértők a brit Daily Mail című napilapnak – „Mivel egy bizonyos mellméreten felül a mellek kilengése elérheti akár a 7 cm-t is. Ez pedig hát és mellizom-fájdalommal jár.”
A Journal of Biomechanics című folyóiratban publikált kutatás szerint a keblek tömege teljes egészében a normál melltartók pántjaira terhelődik. Ezért a dúskeblű hölgyek gyakran éreznek fáradtságot a vállizmaikban és a karjukban, de később a folyamatos nyomás miatt akár idegi problémákkal is szembesülhetnek.

Az új cicitartóban forradalmi tervezéssel sikerült különféle merevítők elhelyezésével a mozgás okozta hatásokat ellensúlyozni. A rossz hír azonban, hogy a high-tech cicitartó kis hazánkban még nem kapható…

(Forrás: dailymail.co.uk)
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#17   2011. 09. 30. péntek 14:47
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

Orgazmusinjekciót mindenkinek?

Egy amerikai plasztikai sebész olyan anyagot fejlesztett ki, mely állítása szerint frenetikus orgazmushoz juttatja a nőket. A formulát injekcióstűvel a hüvely legérzékenyebb területére fecskendezik be, ezáltal a G-pont a duplájára duzzad, és kétszer olyan érzékennyé válik az ingerekre. Dr. David Matlock, Los Angeles-i nőgyógyász és plasztikai sebész a sokat mondó G-shot (azaz G-Lövés) névre keresztelte csodaszerét, melyet potom 400 ezer Forintnak megfelelő Dollárért árusítanak.

nurse

A beavatkozás mindössze öt percet vesz igénybe, melynek során a ráncsímításra is használatos kollagént befecskendezik a G-pontként ismert területre, amitől az bedagad, és hiperérzékennyé válik. Az injekció hatása körülbelül négy hónapig tart, utána meg lehet ismételni.

„A nők még sosem éltek át ilyen orgazmus!” – nyilatkozta Dr. Matlock a The Sun brit napilapnak. „Akik kipróbálják, azt mondják, egyszerűen nem bírják abbahagyni a mosolygást. Egyesek szerint talán egy kicsit túlzottan is intenzív lesz az élmény. Mesélték, hogy volt már orgazmusuk az edzőteremben, vagy akkor is, ha egy buckán mentek át az autójukkal.”

„Voltak olyan ügyfelek, akik boldogan hívtak vissza, mert mióta partnernőjük megkapta a szurit, fele annyit sem kell fáradozniuk, hogy kielégítsék.”

Más kutatók azonban ostobaságnak tartják az új találmányt. Stuart Stanton professzor, londoni orvos arra hívja fel a figyelmet, hogy mindenki legyen óvatos, mielőtt beadatja magának ezt az injekciót. Ugyanis a technológia – szerinte – teljesen logikátlan.

„A G-pont, még ha létezik is, teljesen láthatatlan. Csupán a csikló idegrostjainak meghosszabbodása.” Egy másik ellenző szerint több időt kellene áldozni a szex, és a kapcsolatok feljavítására. Kate Taylor, a Good Orgasm Gide (Jó Orgazmus Kalauz) című könyv szerzője szerint a szex egy igazi nővel időigényes elfoglaltság. Kell hozzá odafigyelés, romantika, és persze az előjáték…

(Forrás: subboard.com)
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
... 7 8 9 10 11 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A blog adatai

Nyitotta: TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség
Nyitás ideje: 2011. 07. 05. kedd
Bejegyzések: 61db
Utolsó üzenet: 2022. 04. 10. vasárnap
 

Hírek

2024. 04. 27. szombat 03:52
Új letölthető filmünk: Gang me, bang me 2 Amikor egy fasz már kevésnek bizonyul, akkor a kiéhezett csajok bizony mindent megtesznek, hogy az összes lyukuk tele legyen tömve. A világ egyik legismertebb gang-bang szériájának második részéből kiderül, hogy a kis nimfó cafkák csak akkor boldogok, ha... Tovább
2024. 04. 26. péntek 04:41
Csöcsös nimfák faszvégen Nincs könnyű helyzetben a művész, ha egyszerre két ilyen fenomenálisan dögös maca a modellje. A csajok ugyanis gerjednek egymásra is, na és a kemény faszra is, így egyetlen dolgot tehet, hagyja elcsábítani magát. Szerencsére a folytatás... Tovább
Follow TuttiFrutti_hu on Twitter

Válts VIP tagságot!

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2190 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
3650 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
6570 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
12775 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 365 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A TuttiFruttiParty oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!