SZEX ÉS EGÉSZSÉG
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Blog leírása

Újdonságok, trükkök, segédeszközök - minden ami a jó szexhez kell!
... 8 9 10 11 12 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#16   2011. 09. 29. csütörtök 00:31
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

A monogámia betegség!

A legtöbb lelki betegség és neurózis oka a kiegyensúlyozatlan nemi élet, és az emberi természettől idegen monogámia! – állítja a brit szexguru Paul Lowe. A legjobb módszer arra, hogy levetkőzzük gátlásainkat, ha rengeteg más ember előtt vetkőzünk le, és mindenkivel lefekszünk, aki csak megtetszik. A fenti elmélet a most hetvenes éveiben járó szexguru agyából pattant ki, aki régóta ismert spirituális körökben.

Előadásaiban az élet szinte minden területét végigjárja, az anyagi gazdagságtól a szexualitásig. Azt „tanítja”, hogy fel kell ismernünk: ha meg kívánunk szabadulni a gátlásainktól és a neurózisainktól, akkor el kell engednünk a személyes sérelmeinket, mert azok a fejlődés útjában állhatnak.
Lowe elkötelezett hívei közé tartozik a híres brit zenész Sting, és felesége Trudi is.

Lowe1

A szexguru speciális, tíznapos önsegítő kurzusokat szervez Nagy-Britanniában, de újabban már a tengerentúlon is terjed követőinek köre.

Képzeljünk magunk elé egy hatalmas termet, benne 80-100 meztelen felnőttel. Lowe szerint, ha le tudjuk vetkőzni gátlásainkat, és sikerül kimondanunk őszinte, erotikus érzéseinket, akkor kinyílhat előttünk egy új, szorongásoktól mentes élet. A legbensőbb félelmek elmesélése, és a relaxáló masszázs-órák természetesen mind meztelenül zajlanak. A közös, nagy szeretkezések pedig önmagunk teljesebb megéléséhez, és vágyaink tiszta megvalósulásához vezetnek.
A Times Online cikke szerint Lowe egyik elkötelezett híve dokumentumfilmet is készített a terápia jótékony hatásairól. A cikk szerint a férfiak könnyebb helyzetben vannak, és szemmel láthatóan nem is jelent nekik különösebb gondot, hogy kedvesükön kívül másokkal is szeretkezzenek.

Lowe szerint a monogámia – ez az emberi természettől idegen és nevetséges társadalmi konvenció a felelős minden neurózisunkért. A guru állítja: ”Ha valaki egyetlen partner mellett kötelezi el magát, az a magasabb lelki szintre való feljutás útjában állhat”.

„Egy ilyen önfelszabadító tanfolyam olyan, mint amikor kinyitották Pandora szelencéjét” – meséli egy lelkes Lowe hívő. – „Az ember hirtelen felismeri, milyen korlátok közt élte eddig az életét. És soha nem térhet vissza a korábbi állóvízbe. A legfontosabb, hogy mindenki elfogadja saját szexualitását. Mert a szex a legfontosabb dolog az életünkben!”

(Forrás: women.timesonline.co.uk)
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#15   2011. 09. 21. szerda 00:37
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

Csak semmi szex – ez a hosszú élet titka!

A szexuális absztinencia a legjobb recept a stresszmentes, hosszú élethez! – vallja egy brit asszony, aki hamarosan ünnepli 108-ik születésnapját. Clara Meadmore egy Cornwalli idősotthonban él, és kitűnő egészségnek örvend, és állítása szerint még mindig szűz. „Soha nem érdekelt a szex. Csak a baj meg a vita van vele, és inkább más dolgokkal foglalkoztam” – vallja az idős hölgy.

virgin

„ Korábban gykaran kérdezték tőlem, hogy leszbikus vagyok-e, de szó sincs ilyesmiről!” Szexmentes élete egyébként igen mozgalmas volt, gyermekkorát kanadában és Új-Zélandon töltötte, bár Skóciában született, a második világháborúban Egyiptomban dolgozott a seregben, utána pedig titkárnő és házvezetőnő volt Londonban és Új-Zélandon. Szültésnapjára még az angol királynőtől is kapott üdvözlőlapot. Nos, mindenki előtt nyitva a lehetőség: 108 év szexmentesen, vagy pár tízessel kevesebb tobzódva az élvezetekben! Ti melyik verziót választanátok?!

(Forrás: dailymail.co.uk)
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#14   2011. 09. 19. hétfő 02:20
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

Az iskolákban lesz szex-óra is!

Csak semmi izgalom, egyenlőre nem a hazai oktatásban, hanem az indiai iskolákban vezették be a szex-órákat. A Times Of India című angol nyelvű indiai lap hírül adta, hogy az indiai iskolákban kötelezően bevezetik a szexuális felvilágosítás-órákat. Az órákon elsősorban a szaporodással, az önkielégítéssel, a menstruációval és az AIDS-el fognak foglalkozni.

india1

A központi kormány egyenlőre 17 indiai államban vezette be a szexuális felvilágosítás tananyagot, de tervezik, hogy még a közeljövőben a többi államra is kiterjesztik ezt a rendelkezést. Az iskolák számára nagyon meglepő volt ez a lépés, hiszen India egy rendkívüli módon konzervatív ország, és nem is nagyon beszélnek a szexről.

india2

A tananyag sok egyéb mellett oktatja a gumióvszer használatát is, amely a kormány reményei szerint segít majd megfékezni a mind nagyobb arányban terjedő AIDS-et. Az utcákon óriásplakátok is hirdetik a biztonságos szex és a védekezés fontosságát, emellett különféle programokkal igyekszenek népszerűsíteni a lakosság körében a gumióvszer használatát.

(Forrás: telegraph.co.uk)
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#13   2011. 09. 06. kedd 11:47
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

Rákbetegekért vetkőztek az angol farmercsajok!

Az angliai Észak-Devon farmerlányai rendhagyó jótékonysági naptárhoz álltak modellt. A 2010-es évre készült naptárhoz 11 bevállalós csajszi vált meg ruháitól, hogy így támogassa az angol rák-alapítvány munkáját. A lányok nem modellek, hanem egytől egyig devoni farmerlányok, a fotózás helyszínéül pedig természetesen a devoni legelőt, „partnernek” pedig a falusi állatokat választott.

Devon1

A lányok azt remélik, hogy nagyjából 2 millió fontot sikerül majd összegyűjteniük az alapítvány számára.
Az ötlet a 18 éves Hayley Cooper fejéből pattant ki (őt láthatjátok egyébként rózsaszín gumicsizmában a csirkékkel).

Devon2

Devon3

„Megpróbáltam minden évben valami hasznosat tenni az alapítvány számára, de az erőfeszítéseim elég kevés sikerrel jártak. Arra gondoltam, egy ilyen naptárral biztosan sikert aratnánk. Amikor először beszéltem erről a többi lánynak, sokaknak tetszett az ötlet, de őszintén szólva nem hittük, hogy ez a naptár valaha is elkészül. Aztán amikor egy hónap múlva visszahívtam őket, hogy sikerült fotóst szereznem, sokan visszakoztak, és már nem nagyon akartak vetkőzni.”

Devon4

Devon5

A fotókat az ötletgazda Cooper kisasszony farmján készítették el Roborough-ban. A helyiek eleinte nem nézték túl jó szemmel a fotózást, de aztán megenyhültek.
„Mindkét nagyszülőm, és a nagynéném is rákban halt meg. Szóval nekem igazán megvolt a motivációm, hogy segítsek az alapítványnak” – nyilatkozta Hayley Cooper a sajtónak.

Devon6

(Forrás: current.com)
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#12   2011. 09. 04. vasárnap 00:52
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

Mire jó az öko-szex...?

Miközben a globális felmelegedés egyre fenyegetőbb jeleket küld felénk, a tudósok arra próbálják felhívni a figyelmünket, hogy bizony még szexelés közben sem árt odafigyelnünk a környezetvédelemre! És hogy hogyan kell környezetbarát-módon kefélni? Mindjárt megtudjátok! Először is, ügyeljünk arra, hogy csak környezetbarát eszközöket használjunk akció közben.

Öko-sex

A hagyományos testrészeink – lásd punci és fasz például nagyon környezetbarátak – szerencsére.
A Greenpeace egy külön kiadványt állított össze tájékoztatás jelleggel, mire is kell ügyelniük azoknak, akik szerelmeskedés közben is védeni akarják környezetüket. Víztakarékosság szempontjából előjátékként az együtt zuhanyozást javasolják. Azután a hálószobában ne égessük feleslegesen a villanyt, szóval sötétben kell szexelnünk – hacsak nem nappal csináljuk. És bizony az elemmel illetve árammal működő szexuális segédeszközök használatát sem javasolják.

Bár sokan ezeken a dolgokon csak mosolyognak, Amerikában egyre komolyabban veszik a környezetvédelmet, és meg is próbálnak eszerint élni. Talán egyszer majd bennünk, magyarokban is fellángol valamiféle lelkesedés, elkezdünk környezetkímélő életet élni, és kipróbáljuk, milyen is az az öko-szex!
És addig?! Berregjenek azok a vibrátorok, folyjon a sok sikosító és hadd égjenek a lámpák, hogy lássuk is - ne csak érezzük, mit hová teszünk.

(Forrás: oddculture.com)
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
... 8 9 10 11 12 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A blog adatai

Nyitotta: TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség
Nyitás ideje: 2011. 07. 05. kedd
Bejegyzések: 61db
Utolsó üzenet: 2022. 04. 10. vasárnap
 

Hírek

2024. 04. 27. szombat 03:52
Új letölthető filmünk: Gang me, bang me 2 Amikor egy fasz már kevésnek bizonyul, akkor a kiéhezett csajok bizony mindent megtesznek, hogy az összes lyukuk tele legyen tömve. A világ egyik legismertebb gang-bang szériájának második részéből kiderül, hogy a kis nimfó cafkák csak akkor boldogok, ha... Tovább
2024. 04. 26. péntek 04:41
Csöcsös nimfák faszvégen Nincs könnyű helyzetben a művész, ha egyszerre két ilyen fenomenálisan dögös maca a modellje. A csajok ugyanis gerjednek egymásra is, na és a kemény faszra is, így egyetlen dolgot tehet, hagyja elcsábítani magát. Szerencsére a folytatás... Tovább
Follow TuttiFrutti_hu on Twitter

Válts VIP tagságot!

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2190 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
3650 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
6570 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
12775 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 365 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A TuttiFruttiParty oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!