SZEX ÉS EGÉSZSÉG
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Blog leírása

Újdonságok, trükkök, segédeszközök - minden ami a jó szexhez kell!
... 9 10 11 12 13
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#11   2011. 09. 02. péntek 00:56
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

A szilikon boldoggá tesz!

A felfújt mellek mániája a mai kor abszolút divatja, nagyítóval sem nagyon lehet már olyan hírességet találni, akinek még ne turbózták volna fel a kebleit. A pasik persze büszkék, ha utánfutójuknak faszállító a dekoltázsa, a nők pedig egyenesen szégyellik, ha a természet csak kisebb paraméterekkel áldotta meg őket. A plasztikai sebészet azonban nem ismer lehetetlent, és az elmúlt 30 évet simán nevezhetnénk a Szilikon Éveinek.

mell1

A szilikon ma éppolyan divat, mint kicsit korábban a Beatles-frizu, vagy a trapéznadrág. Ráadásul akár egy hétköznapi ember is megengedheti magának, nem feltétlenül kell milliárdosnak lenni hozzá. A nők pedig nem elégszenek meg a kicsit nagyobb méretekkel, mindjárt Pamela Andersonra szeretnének hasonlítani, szóval E-méretre áhítoznak. A mellek már nem is mellek, sokkal inkább hatalmas ballonok.

Nagy és veszélyes fegyver a mell. Azzal aztán sokmindent el lehet érni. Ha egy csaj be akar futni, első körben a cicijét kell felturbóztatnia. A többi állítólag már jön magától. Hogy mi? Nos, a sok pénz, és vele együtt a boldogság. Állítólag...

mell2

(Forrás: tamba2.org.uk)
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#10   2011. 08. 18. csütörtök 01:02
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

Amerikában tilos lesz az arcraélvezés?

A Los Angeles megyei egészségügyi hatóság első olvasatra meglehetősen viccesnek tűnő megszorításokat készül bevezetni a pornófilmezésben. Javaslatuk szerint az orál jeleneteknél ezentúl kötelező lenne dental damet illetve óvszert használni, a forgatások helyszínét pedig nylonnal kellene beborítani.

Sőt! A férfi pornószínész a jövőben már nem is élvezhetne partnerére!

facial1

Az új szabályzat 20 oldalnyi fentiekhez hasonló „okosságot” tartalmaz, és ha sikerült elfogadtatni, akkor a jövő amcsi pornófilmjeiben az ágyakat és kanapékat nylon borítja majd, puncit nyalni csakis szájgumival (dental dammel) lehet, a pornósok puszta kézzel már nem - csak kesztyűvel nyúlhatnak egymáshoz, ezen kívül maszkok és védőszemüveg használata is szerepel a tervek közt. A szigorított szabályok célja, hogy visszaszorítsák a nemi betegség terjedését a pornósok körében.

facial11

A tervezett szabályok megtiltanák, hogy a színész partnere szemére, bőrére vagy bármilyen nyálkahártyáját érintve spricceljen – így ezentúl maximum a falra lehet majd spriccelni…

Mi inkább bele sem gondoltunk, mi lesz a kaliforniai pornóiparral, ha mindez egyszer valóban bevezetésre kerül!

(Forrás: huffingtonpost.com)
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#9   2011. 08. 15. hétfő 12:56
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

Az okos nők jobban élvezik a szexet

A szép nők jobban vonzzák a férfiakat, az okos nők viszont nagyobbakat élveznek az ágyban! – állítják a brit tudósok. Kutatásaik szerint azok a nők, akik tanultak és magasabb az inteligenciaszintjük – azok a szexben is sokkal inkább képesek megvalósítani önmagukat, jobban odafigyelnek partnerükre is, ezáltal nagyobb élvezetben van részük, mint az iskolázatlanabb hölgyeknek.

o1

Furcsának tűnhet, hogy a szex élvezete egyenes arányban van az iskolai végzettséggel.
A kutatók erre a jelenségre két magyarázattal is szolgáltak.
Az első megközelítés szerint az alacsonyabb végzettségű nők, és hozzájuk illő partnerük kisebb hangsúlyt helyeznek a kölcsönös élvezetekre, így nem is alakul ki közöttük olyan mély összhang.
A másik magyarázat szerint az iskolázottabb emberek körében a szex élvezete kevésbé titkolnivaló, így nagyobb energiát is fektetnek rá.
Tim Spector, a londoni King’s Egyetem professzora több mint kétezer 18 és 83 év közötti nőt kérdezett meg szexuális életéről - a megkérdezetteknek egy hetes skálán kellett értékelniük a szexuális élvezetre való képességüket. A skála legalsó pontján a „soha nem érem el az orgazmust” pont szerepelt, a legmagasabb pont pedig a „ minden szex alkalmával elélvezek” volt. A kutatást nem csak a briteknél, hanem a cseh és a skót nők körében is elvégezték. Az eredmény megdöbbentő: az alacsonyabb iskolázottságú nők 40 %-a vallotta, hogy szinte soha, vagy csak nagyon nehezen jut el az orgazmusig.

Szerintetek tényleg nagyobbakat élvez egy diplomás nő - mint egy olyan, akinek csak 8 általánosa van? Várjuk a példákat és ellenpéldákat…
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#8   2011. 08. 13. szombat 01:47
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

Hogyan mentsünk leszbisen életet?

A kanadai Fortnight fehérneműcég nem bízza a véletlenre! Legújabb kampányfilmjében igyekszik rendkívül egyszerűen szemléltetni, hogyan kell ellátni az eszméletlenül fekvő sérültet. A film korhatárosra sikeredett, köszönhető ez a két észvesztően szexi csajszikának, akik az életmentőt, illetve a sérültet alakítják.

cpm1

A fehérneműcég eredetileg legfrissebb Super Sexy CPR névvel ellátott alsóneműit szerette volna népszerűsíteni, emellett úgy érezték, nem lenne ártalmas, ha időközben elsősegély-tanfolyamban is részesítenék a nézőket.

A bugyikra és melltartókra a filmecske alatt gyakorlatilag senki sem bír odafigyelni, nem úgy a szexi tekintetű szőkékre...
A szokatlan hangvételű reklám máris annyira népszerű, hogy pár nappal a piacra dobása után két és fél millióan voltak kíváncsiak rá...

A leszbi életmentés megtekintéséhez klikk IDE!

cpm2

(Forrás: supersexycpr.com)
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#7   2011. 07. 29. péntek 01:31
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

Erekciós vagy potenciaproblémák? Van megoldás!

Ha jártál már úgy, hogy nem akkor és nem úgy állt a zászló, ahogy szeretted volna, de úgy érzed még korai lenne orvoshoz fordulni, olvasd végig ezt a cikket, hátha megtalálod problémádra a megoldást.

e1

Az alábbiakban olyan recept nélkül is kapható gyógyhatású készítményeket válogattunk össze, amelyek jótékony hatással bírnak a szexuális vágyra, de csakis természetes hatóanyagokat tartalmaznak. A libidónövelő készítmények némelyike hölgyek számára is ajánlott, ezt külön feltüntetjük majd a termék mellett. Ezen kívül olyan termékekről is szó lesz, amelyek fokozzák a gyönyörérzést, ezáltal intenzívebb szexben lehet részetek.
Kinek, mikor ajánlott a potencianövelő étrendkiegészítők szedése?
- Potenciazavarok, merevedési zavarok esetén
- Csökkent libidó, elégtelen szexuális vágy esetén
- Ha stabil erekcióra, keményebb, vastagabb péniszre vágysz
- Több, egymás utáni orgazmus eléréséhez
- Fizikai vagy szellemi túlterhelés esetén
- Ha idegenkedsz a gyógyszerektől
- Ha 100 % növényi összetételű terméket szeretnél választani
- Vagy csak egyszerűen különleges élményben akarsz részesülni partnereddel együtt.

e2

A VIAPRO FORTE+ a jól bevált VIAPRO termékcsalád legújabb tagja, gyógynövények szabadalmazott összetevőit tartalmazza. Mindenféle marketing maszlagot mellőzve csak annyit tudunk róla mondani, hogy ma ez a legálisan kapható legjobb potencianövelő kapszula. Felszívódási ideje picit hosszabb, mint a betiltott Satiboo/ Dragon kapszuláknál, ellenben nincs fejfás utána és sokáig hat.

A VIAPRO FORTE+ egy szájon át szedhető természetes alapanyagokból összeállított étrend-kiegészítő készítmény, amelynek alkalmazása könnyű és egyszerű, nem igényel különleges előkészületeket.

viapro_forte

A ViaPro Forte+ azonnal hatni kezd anélkül, hogy várnod kellene! Az összetevők afrodiziákum hatása növeli a libidót és a szexuális vágyat. Nagyon gyenge szexuális gondolat és stimuláció is elegendő ahhoz, hogy azonnal készen állj az együttlétre! Képes leszel kontrollálni az állóképességedet, akár órákig, újra és újra, akár egész éjjel! A hatás várható időtartama egyéntől függően akár 72-96 óráig is eltarthat.

A ViaPro Forte+ -t igazán gyorsan ható formulaként tervezték, kellemetlen és egészségtelen mellékhatások nélkül. Nincs gyomorégés, fejfájás vagy veszélyes és émelyítő mellékhatások, melyek lerombolnák a romantikus estét.

Adagolás: együttlét előtt körülbelül egy órával 1 kapszula bevétele javasolt.
Ára: 3600 Ft/ doboz (3 kapszula)

***

A V.I.P. GOLD potencianövelő szintén a jól bevált Viapro termékcsalád tagja. (3 kapszula/ doboz)

A V.I.P. Gold étrend-kiegészítő kapszula férfiaknak, 100-ban gyógynövény-összetevőkből. A Viapro Forte testvére, melyben picit kevesebb a hatóanyag, de gyorsabban szívódik fel.

vip

Szintén szájon át szedhető természetes alapanyagokból összeállított étrend-kiegészítő készítmény, amelynek alkalmazása könnyű és egyszerű, nem igényel különleges előkészületeket.

Mikor javasoljuk a V.I.P. Gold kapszulát?
- Ha a teljesítés kényszere miatti stresszt szeretnéd mérsékelni,
- Ha erekciód nem kielégítő vagy nem kellő ideig tartó,
- Ha szeretnéd elkerülni a korai magömlést,
- Ha 24 órán belül többször is jó teljesítményt akarsz nyújtani.

Figyelmeztetés: Ne vegyél be két kapszulát 24 órán belül!
Ára: 3600 Ft/ doboz (3 kapszula)

***

Blupill

blupill

A Blupill kapszula különböző növényi összetevők olyan kombinációja, mely maximális mértékben javítják a szexuális teljesítményt. Összetevői nemcsak a szexuális aktivitást segítik, hanem javítják a szexuális vágy kibontakozását is, ezáltal a fizikai és lelki libidót is erősíti.
A legjobb hatásfok elérése érdekében kúraszerűen szedendő. Szedése nem igényel semmiféle előkészületet. Elsősorban azoknak ajánljuk, akik a Vigrával szembeni túlérzékenységet mutatnak. Mivel a termék 100 %-ban növényi összetevőket tartalmaz, ezért minimálisra csökkenthetők az esetleges túlérzékenységi tünetek.

Ára: 4990 Ft/ doboz (6 kapszula)

***

SPX

spx

Az ősi, titkos, kínai császári formula és a legújabb gyártási technológia hatékony kombinációja. Javítja a szexuális teljesítőképességet, fokozza a nemi vágyat NŐKNÉL IS. Elnyújtja az aktus időtartamát, több, egymás utáni ejakuláció lehetséges. Vastagabb, hosszabb, keményebb és tartós pénisznövekedését eredményezhet. (Javasolt kúra: 1 kapszula 3-4 naponként 10-12 héten át)
Stabil erekció, a bevételt követő 20-30 percen belül, ami az orgazmus után is fennmaradhat, ha még rástartolnál egy második menetre…

Az erekcióhoz kapcsolható hatás csak szexuális inger esetén érezhető, a kapszula 72 órán keresztül fejti ki hatását.
Az SPX kapszulának mellékhatása nem ismert. Hatása egyéntől függően, akár 72 órán át tarthat.

Adagolás: 1 kapszula sok vízzel, 30- 40 perccel az első aktus előtt. Hatásosabb, ha legalább 2 órával étkezés után veszed be. Ne lépd túl az előírt mennyiséget. Sok folyadék fogyasztása ajánlott, bevételhez legalább 2 pohár vizet igyál. Az alkohol megengedett, de lehetőség szerint kerülendő.
Használata hölgyek számára is javasolt!

Ára: 2490 Ft/ doboz (2 kapszula)

***

FIGYELMEZTETÉS: Amennyiben szív- és érrendszeri betegségben szenvedsz vagy magas a vérnyomásod, feltétlenül konzultálj orvosoddal a potencianövelő termékek szedése előtt. Ne szedd, ha a termék bármely összetevőjével szemben túlérzékeny vagy! Nem javasolt a bevétele 18 éves kor alatt. Ha bármilyen gyógyszeres kezelés alatt állsz, vagy krónikus betegségben szenvedsz, használat előtt feltétlenül konzultálj orvosoddal. A javasolt mennyiséget soha ne lépd túl!

A fenti termékek megrendelhetők online szexshopunkból. A rendeléshez klikk IDE!

Vagy megvásárolhatók a Tutti Frutti szexshopokban:

* EROTIKA CENTRUM

Budapest, VII. Dob utca 11
Nyitva tartás: hétfőtől-szombatig: 10- 22 óráig ,vasárnap: 12-18 óráig
Tel: 06-1-351-1000, 06-30-444-7900

* TUTTI FRUTTI SZEXSHOP

Budapest, Nyugati pu aluljáró a West End felé
Nyitva tartás: hétfőtől-szombatig 10-20 óráig, vasárnap: zárva
Tel: 06-20-941-1968
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
... 9 10 11 12 13
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A blog adatai

Nyitotta: TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség
Nyitás ideje: 2011. 07. 05. kedd
Bejegyzések: 61db
Utolsó üzenet: 2022. 04. 10. vasárnap
 

Hírek

ma 08:09
A mohó pinák átveszik az irányítást A jó csajok párban járnak, párban vetődnek a faszra, és addig le nem szállnak a szerszámról, amíg az utolsó csepp gecit ki nem sajtolják belőle. Aztán szájról szájra jár a fehérje... A jelenetért kattints IDE! Oldalunkon több száz kemény... Tovább
tegnap 07:56
Kemény faszt Húsvétra Beatrix, egy igazán pompás kis MILF, akit egy kemény fasszal leptünk meg Húsvét alkalmából, a részleteket pedig kamerára vettük Az események természetesen Beatrix csodás dudái körül forogtak. De persze nem csak ott, mert a guszta puncija is... Tovább
Follow TuttiFrutti_hu on Twitter

Válts VIP tagságot!

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2190 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
3650 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
6570 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
12775 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 365 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A TuttiFruttiParty oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!