SZTÁRINTERJÚK
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
... 6 7 8 9
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#9   2009. 08. 29. szombat 01:01
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség Admin

Regina Moon interjú (1. rész)

m1

Reginát már láthattátok a TFP online oldalán, ő volt ugyanis decemberi szexi Mikuláslányunk. De Eve Angellel is egymás réseinek estek már. Most arra voltunk kíváncsiak, milyen az a Regina, aki nem csak pornósztár.

***
-Mennyire volt fontos az életedben az erotika, mielőtt elkezdtél forgatni?

-Előtte két évig table dance táncosként dolgoztam Olaszországban.

-Hány éves korodtól?

-Amikor betöltöttem a tizennyolcat, másnap már mentem is. Azzal együtt tehát négy éve vagyok ebben a munkában. Az ugyan nem volt ennyire túlfűtött szexuálisan, de szexis munka volt.

-Milyen neveltetést kaptál?

-Meglehetősen konzervatívat, és lehet, hogy ez egy lázadás volt nálam.

-Mikor csókolóztál először?

-A mai világban későn, tizennégy évesen.

-És mikor veszítetted el a szüzességed?

-Akkor tizenhét voltam.

-Miért mentél el táncolni?

-Volt egy kapcsolatom, nagyon szerelmes voltam, és a fiúm egy táncos lány miatt hagyott el. Volt bennem egy dac, hogy megmutassam, én jobb vagyok. Igaz ugyan, hogy az a szerelem nem jött vissza, de jó volt egy teljesen új világot megismerni.

-Mit adott ez a munka?

-Korábban nagyon naiv voltam, mindenkiben csak a szépet és a jót láttam. Az éjszakai életben jöttem rá, hogy ez nincs így. Az ismerkedéseknél a férfiaktól ma már azt sem igen hiszem el, amit kérdeznek.

-A table dance-nél mennyire kellett levetkőznöd?

-A sztriptíz, a night klub, a go-go és a table dance négy külön dolog. Mi bementünk a bárba dolgozni, egy este tánccal tízszer voltam kb. a színpadon öt percekre, aminek az utolsó két perce volt topless. Közben konzumáltunk a vendégekkel, kérhettek privát táncot, de a kabinban nincs szex. A táncos nem prosti. Elég pénzt lehet keresni anélkül is, legfeljebb meg kell keresni az optimális helyet.

-Miért váltottál?

-Volt egy barátnőm, akivel folyamatosan jártunk táncolni, és az ex pasija régen forgatott. Ők kérdezték meg, hogy nincs-e kedvem ebben is kipróbálni magam.

-Miért vállaltad?

-Első sorban a pénz miatt. A tánchoz képest nagyságrenddel nagyobb lett a jövedelmem, a hazai keresetekről már nem is beszélve. Ráadásul a forgatáson mindenki nagyon kedves, az egész olyan, mint egy nagy család.

-Milyen volt az első forgatásod?

-Zenza Raggival volt jelenetem egy normál aktussal. Mivel elég konzervatív voltam, az első tíz filmemet ma már nem tudom nevetés nélkül megállni. Húsz évesen egy lány még nincs tisztában a szexuális kultúrával. Előtte talán tíz fiúm volt. Nagyon gátlásos voltam, és nehezen oldódtam fel. Szerencsére Zenza nagyon segítőkész volt. Utólag azt mondom, hogy jó volt vele, pedig nagy szerszáma van, amit akkor még nehezen viseltem.

-Hogyan feküdtél le utána este?

-Gondolkodtam, hogy jó-e ez nekem? És a folytatás mellett döntöttem. Lassan beleszoktam és kezdtem élvezni is, nem csak munkaként éltem meg.

- Kinek lehetett ezt elmondani?

-A barátnőmnek. A szüleimnek nem mertem, de aztán egy jóakaró barátnőm, akivel összevesztem, belinkelte nekik a filmjeimet interneten. Gondolhatod mennyire örültek: a mamám rendőr, a papám katona. Nagyon ki voltak borulva. Talán lassan kezdik elfogadni, de nincsenek róla jó véleménnyel. Sajnos az ismerőseim is így gondolkodnak, ezért nem is nagyon járok haza Fehérvárra. Nem szeretem az álprűdséget. Senki nem néz filmeket és mégis van rá kereslet. Ez vajon hogyan lehet? Rengeteg barátot elveszítettem. Most már tudom, hogy kik azok, akik mellettem állnak. Nem kell sok belőlük, elég öt is.

-Hogyan alakult utána a pályád?

-Rengeteg munkám volt. Egy új lányt sok helyen megpróbálnak bepörgetni. Van, aki ettől besokall és abbahagyja, csak a pénz kellett neki, és van, aki folytatja. Én úgy gondolom, ha valaki belekezdett, akkor teljesen mindegy, hogy tíz vagy ezer filmben szerepelt-e. Ha már elszánt magát erre, akkor hozza ki belőle a maximumot. Sajnos itthon egészen más a hozzáállás, mint Németországban vagy Ausztriában.

-Mit kellett feladnod?

-A szüleimmel nem jó a kapcsolatom, és nem tudtam normális párkapcsolatot sem kialakítani.

-Miért?

-Mert nem tudják feldolgozni a fiúk. Nem értik meg, hogy ez is egy munka. Most négy hónapja van egy szakmabeli fiúval kapcsolatom, egy thaiföldi fiúval, aki Londonban él.

-Én úgy vettem észre, hogy a szakmabeliek is féltékenyek a párjukra.

-Sajnos én is ilyen vagyok, pedig tudom, hogy nem szabadna. Próbálom átnevelni magam, de nehéz.

-Milyen határok között vannak bevállalásaid a filmekben?

-Anált már nem vállalok. Egy évig kihúztam nélküle, aztán beajánlottak egy olyan összeget, amire azt mondtam, hogy igen, és a mai napig tartom magam ahhoz, hogy csak akkor engedem, ha megfizetik, de nem szeretem. Egyetlen egy dipit csináltam, és szerintem azt többet nem is fogok. Rossz volt, mert nyolc órán keresztül vettük fel, és nem is a legideálisabb helyen. Jellemzően normál filmekben dolgozom. Volt néhány szoftosabb fétis jelenetem is. Egy ilyenből a legdurvábbat éppen Raggival forgattam, akivel éppen haragban voltam, úgyhogy el is vert. Sajnos egyre durvább jelenetek vannak még itthon is. És jelentkező van, mert ahogy betöltik a lányok a tizennyolcat, a pénz miatt elmennek forgatni, és sok mindent bevállalnak.

-Maximum hány fiúval forgattál egy jeleneten belül?

-Úgyhogy csak egyedül voltam egy franciázós színben, úgy néggyel, de Prágában egy gruppennél volt harminc fiú és harminc lány. Persze nem volt mindenki mindenkivel, szerintem én öt-hattal párcserében.

-Nem volt veszélyes?

-Volt választási lehetőség, hogy óvszerben vagy anélkül szeretkezünk. Az első mellett döntöttem. Gázsiban nem volt különbség.

-Ez miért nem terjedt el?

-Vannak országok, ahol csak gumiban forgatnak, pl. a franciáknál.

-Vissza szoktad magad nézni?

-Mindig. Vannak itthon filmjeim. Sokat tanulok belőlük.

m2
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#8   2009. 08. 29. szombat 00:49
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség Admin

Regina Moon interjú (2.rész)

Lányokkal nem forgatsz?

-Ritkán. Aki fiús jeleneteket vállal, őt inkább arra hívják. Én 100%-osan hetero vagyok. Azok a lányok, akik csak lányokkal dolgoznak, elsősorban a párkapcsolatukat akarják ezzel megőrizni.

-A cicidet mikor csináltattad meg?

-Egy éve. Nem divatból és nem a filmek miatt. Régóta nagyobbat szerettem volna.

-Több munkád lett tőle?

-Nem, inkább kevesebb. A pornó filmesek zömének nincs már természetes cicije, ezért az újdonságot keresve kezdenek visszatérni a természeteshez.

-Kikötheted, hogy kivel szeretnél dolgozni?

-Van amikor igen, de inkább azt szoktam kikötni, hogy kivel nem. Ez függ az emberi kapcsolatoktól. Van, akivel soha nem akarok összekerülni, mert nem vagyunk jóban.

-Érzelmileg kívül maradsz egy forgatáson?

-Ha stresszes vagyok, akkor színjáték lesz, de erre nem jönnek rá.

-Mennyire látod előre a jövődet?

-Amíg nem fáradok bele, addig csinálom. Öt évet még adok magamnak, ha minden jól megy, de harmincig már nem szeretnék benne maradni.

-Mi marad meg belőle?

-Eddig semmilyen lelki sérülésem nem lett. Külön választom a munkámat a magánéletemtől.

-Előfordul, hogy hazajössz egy forgatásról, és azt mondod a barátodnak, hogy ma annyi szexet kaptam, hogy nem kívánlak?

-Persze. Ha nem teszik neki, akkor menjen oda, ahol megkapja.

-Kialakult kapcsolatod pornófilmessel máskor is?

-Tudják a fiúk, hogy kinél lehet próbálkozni és kinél nem, ráadásul a fiúknak is vannak saját kapcsolataik. Tehát nem.

-Mit fogsz elmondani a jövendőbeli gyerekeidnek erről?

-Ha már fel tudják dolgozni, akkor mindent. És ha a gyerekem ezt akarná csinálni, akkor engedném, és elmondanám az előnyeit és a hátrányait.

m3

-Mi akartál lenni?

-Eladó, és ha nem így alakulnak a dolgaim, akkor biztosan arra a pályára kerülök. Előre viszont most nem tervezek. Jó az, amiben vagyok.

-A pénzen kívül miért érdemes még ezt csinálni?

-Most már szeretem a munkám.

-Merre jártál a világban?

-A forgatásokkal és a műsorozással sok helyre eljutottam. Forgattunk Dominikán, a Kanári szigeteken, Olaszországban, Németországban, Franciaországban, de a világból nem sokat láttam. Nincs idő körbe nézegetni, mert munka van. Ha van egy-két szabad nap, akkor körbe lehet nézni. Az ottlétet szeretem, az utazásokat már kevésbé.

-Hogyan kezelnek külföldön?

-Megbecsülnek, máshogy néznek ránk. Az exkluzív műsorhelyszíneknél megadják a módját, hogy milyen autóval érkezzünk.

-Megismernek itthon az utcán?

-Nem. Szerencsére teljesen másképpen nézek ki sminkkel, mint anélkül. Legfeljebb a tetkóimról.

-Hogyan közlekedsz?

-BKV-val. Nincs autóm és jogsim se. És sokat sétálok.

-Mi van a forgatások után?

-Buli, ahol mindenkinek meg lehet ismerni az igazi arcát. Vannak jó fejek is.

-Van szex is?

-Attól függ, hogy ki mennyire túlfűtött. Én nem. Nem vagyok swinger klubos alkat.

-Felizgat egy pornó film?

-Nem, mert tudom, hogy mi van mögötte.

-Ha rendezhetnél, milyen filmben gondolkodnál?

-Olyanban, ami csajoknak szól. Legyenek benne érzelmek, szenvedélyek, és történés, ne csak aktus.

-Miért nem készülnek ilyenek?

-Azt mondják a producerek, hogy nincs rá igény. Pedig engem lehet, hogy ez izgatna fel, és nem a nemi szervek puszta látványa.

-Milyen hatással van a magánéleti szexuális életedre a forgatás?

-Annak örülök, ha másmilyen lehet, mint a film. Inkább a minőség, mint a mennyiség. Inkább kevesebb legyen, de az tökéletes. Ritkán találok olyan partnert, aki megfelelő. A fiúk a pornófilmekből tanulnak szexelni, ami régen rossz. Nincs erotika, nincs szenvedély. Csak a dugásért nem dugok. Fontos, hogy akár egy férfi nézésétől, akár az érintésétől felizguljak. Én szeretkezni szeretek azzal, akit szeretek vagy éppen megkívánok.

-Nem kerested még szeretkezés közben a kamerát?

-Nem, soha.

T.H.Z.
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#7   2009. 07. 20. hétfő 02:17
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség Admin

Kyra Black interjú (1. rész)

k1

Kyra Black, az egzotikus külsejű, fekete hajú lány felszálló ágban van a hazai pornóiparban, de mi most inkább arról faggattuk, milyen a magánéletben. Persze azért a munkája is érdekelt bennünket!

***

-Mit jelent az életedben a szex, az erotika?

-A párkapcsolatomban nagyon fontos. Ha ott valami nem működik, akkor a másik fél elkezd kifelé tekingetni, és onnan kezdve romlik az egész. Az erotika az emberi életben amúgy is nagyon fontos, szinte mindent ez mozgat.

-Most huszonkét éves vagy. A szüzességedet mikor veszítetted el?

-Tizenhat évesen, szóval egyáltalán nem siettem el semmit.

-Mikor kezdtél el forgatni?

-Két és fél éve.

-Hogyan kezdődött?

-Amikor leérettségiztem, úgy döntöttem, hogy kihagyok egy évet és utána jelentkezem valamilyen felnőtt továbbképzésre. Úgy éreztem, hogy egyetemre nem vagyok alkalmas, nincs meg az a kapcsolatrendszerem, amivel érdemes lenne próbálkoznom. Külker-közgáz szakos középiskolába jártam, amiből az idegenforgalom és a marketing érdekelt. Erre az egy évre úgy terveztem, hogy dolgozni fogok. Novemberben megtalált az IWIW-en keresztül a Topi Models.

-Hogyan?

-Nem tudom. Szerintem böngésztek és belém botlottak. Azt írták, hogy nagyon szép vagyok, nem érdekel-e a modellkedés. Ha igen, akkor hívjam fel őket. Megtettem. Elmondták, hogy van ruhás, fél akt, akt fotózás és pornó filmezés is. Kapásból azt mondtam, hogy az utóbbit semmiképpen nem szeretném, legfeljebb az aktig elmehetünk. Megbeszéltünk egy találkozót, amin ott volt egy modell, aki egy filmes munkából jött haza, és a beszélgetésükből azt vontam le, hogy a lány abban a hónapban nagyon sokat keresett. Egy tizenkilenc és fél éves lánynak erre tökre felcsillan a szeme. Nekem soha nem volt az a célom, hogy egy gazdag pasit keressek, szeretek mindent magamnak előteremteni. Akkor döntöttem úgy, hogy ebbe mégis belevágnék, mert a szexet szeretem.

k1

-Sok fiúd volt előtte?

-Komoly csak egy, ami három és fél évig tartott.

-És komolytalan?

-Három.

-Négy fiúval a hátad mögött nem volt nagy vállalkozás, belevágni abba, hogy onnantól lefekszel bárkivel, akit a rendező akar?

-Igazából fel sem fogtam, az egész olyan regényesnek tűnt. Az első jelenetem egy normál szex volt és semmi negatívum nem ért. Nikky Blondékkal dolgoztam, és mindenki nagyon kedves volt.

-Hirtelen le kellett vetkőznöd idegen emberek előtt.

-Jó, persze szégyenlős voltam. Elsősorban azért, mert a testemmel nem voltam elégedett. Tini lányos szerepem volt, és nem voltam túlságosan domború. A többiek segítő készsége segített át a nehézségeken.

-Lánnyal is voltál?

-Volt három lány a jelenetben, de velük semmit nem kellett csinálnom.

-Élvezted szexuálisan?

-Amennyire el tudtam magam engedni, annyira biztos.

-Kinek merted elmondani?

-Akkor már nem volt meg a barátom, a barátnőmnek pedig valahányadik forgatás után elmeséltem. Eléggé ledöbbent, de sikerült túltennie magát rajta.

-Hány filmben szerepeltél eddig?

-Negyven-ötven biztosan van.

-Kikkel forgattál?

-Kovival háromszor-négyszer dolgoztam, aztán Égerházy Zsanettékkal, Német Zsolttal, külföldiek közül forgattunk a Private-nak, a Magma-nak, Woodman-nek, David Perry-vel is dolgoztam.

-Mikor jó egy forgatás?

-Ha tudom, hogy egy jó kis csapathoz megyek, ahol nincs idegeskedés, ha tudom, hogy a partnerem figyelmes lesz, és ha nem kell fölöslegesen időt vesztegetnem. Az borzasztó, ha reggel kilencre megyek valahova és este kilenckor mehetek csak haza, mert hétkor kerül csak sor rám.

-Nem mindegy, hiszen, a gázsidat kifizetik arra a napra?

-Szívesebben ülök otthon, minthogy egész nap a sminkemre vigyázzak.

-Milyen különleges élményed volt forgatáson?

-Egyszer én voltam a domina és egy fiút kellett “kínozni”. Megmondom őszintén tetszett, hogy nem én voltam kiszolgáltatott helyzetben. Szeretem az érdekesebb “komédia” részeket. Bár tudom, hogy a fiúk nagy része csak a kemény jeleneteket nézi, én élveztem, amikor beöltöztettek egyiptomi kosztümbe.

-Van olyan szereplő, akivel jó szeretkezni?

-Igen, aki nemcsak szerepként fogja fel a jelenetét, hanem jó szexet is akar csinálni. Nem szeretem, amikor valaki úgy játszik, mintha otthon lenne, és nem figyel a producer kéréseire. Nekem eddig legjobban David Perry jött be.

-Van, akivel el is lehet élvezni?

-Igen, David ilyen, aztán Tony Ribas. Ők értenek a nőkhöz.

-Elengeded magad, hagyod, hogy jó legyen?

-Mostanában, amióta párkapcsolatban élek, inkább a producerre figyelek, hogy a film szép legyen. Hiába tudom, hogy a párom elfogadja, engem leblokkol. Szerencsére rutinból tudom, hogyan kell eljátszani a szerepem, és élethű lesz a jelenet.


k2

-Szexben miket vállaltál eddig?

-Elég szende kislány voltam, ahhoz képest rengeteget. Voltam két-három fiúval, szerepeltem tömeg jelenetekben, Csináltam anált és dipit is. Meg kell mondanom, hogy ez utóbbi könnyebb is, mint csak az anál, mert nem férnek ketten annyira közel hozzám, nem olyan mély a behatolás, és nem is tudnak annyira durvulni. Kevesebb fájdalommal jár.

-Van, amikor fáj?

-Ez két dologtól függ: a mérettől, és hogy fejben mennyire engedem el magam. Ha arra koncentrálok, hogy fájni fog, akkor az be is jön.

-Hogyan barátkozol meg egy nagy mérettel?

-Sokáig kell tágítani és síkosítani. Szerencsére rugalmas a szervezetem, ezért hamar visszaszűkülök.
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#6   2009. 07. 20. hétfő 02:08
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség Admin

Kyra Black interjú (2. rész)

k1

-Lánnyal voltál a filmezéseid előtt?

-Egyszer csókolózás szinten, de érdekelt. Azzal a lánnyal nehéz dolgozni, akinél eleve érzem, hogy fenntartásai vannak, és ehhez még félénkség is járul. Mellettük szégyenlős leszek. Nem akarom, hogy rámenősnek tartsanak.

-Jó lánnyal lenni?

-Egy szép lánnyal jó, ha ő is benne van.

-A magán életedben voltál lánnyal?

-A volt pasimat egyszer megleptem. Ő szerette volna, ha lát két lányt egymással játszani élőben. Furcsa volt a helyzet, és főleg a lánnyal kellett foglalkoznom, mert a barátomat ez izgatta fel.

-Téged mi izgat fel? A filmek például igen?

-Most már nem annyira, mert a hibákat keresem, és figyelem, hogy mit lehetne tanulni belőle. Meg zavar, ha látom, hogy valaki unja.

-És régen izgatott?

-Akkor persze, mert még nem tudtam miről szól. Néztem filmet a régi barátommal is, de akkor féltékeny voltam.

-Mit kell azon féltékenykedni?

-Hogy jobb csajok voltak, és láttam, hogy kiesik a szeme.

-Forgatás után van még kedved az otthoni szexhez?

-Igen, azt teljesen külön tudom választani, mintha húztunk volna egy vonalat.

-A kapcsolataidban nem zavarta a fiúkat, hogy pornózol?

-Nálunk ilyen nincs. El szoktam mondani mindent, hogy kivel dolgoztam. Legelején még néha van ilyen, hogy a fiúk extrát akarnak nyújtani, de aztán ez eltűnik. Sok függ az első együttléttől.

-Elfogadnád, ha a párod is pornózna?

-Egyáltalán nem. Ott nagyobb ráhangolódás kell, hogy működjön a dolog. Ráadásul a lányok gonoszabbak.
Visszahallanám, hogy a pasiddal dolgoztam, milyen jó volt vele. Láttam már ilyet.

-Szereposztó dívánnyal volt dolgod?

-Beszólások voltak, meg vicces megjegyzések, de semmi egyéb. Nem várta el senki, hogy a szerepért lefeküdjek vele.

-Mit teszel azért, hogy megkapj egy szerepet?

-A producer keresi meg az ügynököt, és miután kiválasztottak, akkor megyek dolgozni. Fel kell tenni minél jobb képeket, de csak ennyi. És a válogatáson kedvesen kell mosolyogni.

-Neked kell még ilyenre járnod?

-Igen, mert a producer szeretné látni a szereplőt élőben is, és jó néven veszik, ha valaki veszi a fáradtságot és elmegy erre, hogy a lelkesedését lássák. Ez egy plusz pont.

-Van versengés a szerepekért?

-Természetesen. Lányoknál főleg.

-Mit kell tenni a castingon?

-Levetkőzni, fordulni, angolul mondani egy-két mondatot magamról. Készítenek néhány fotót, esetleg rövidebb masztizós videót.

-Fizetnek érte?

-Általában nem, de volt már, hogy igen.

-Ez aztán kikerülhet világhálóra, ez nem gond?

-Ez benne van a pakliban, de inkább abban bízom, hogy munkát kapok cserébe. A többi ellenőrizhetetlen, én legalább is nem tudok utánanézni.

-Mivel vagy elégedett magadon? Látom a cicidet és a szádat megcsináltattad. Miért?

-Nem a divat, hanem magam miatt. Már a filmezés előtt a kicsit természetellenes kinézetű lánykategória híve voltam. Szerettem volna közéjük tartozni.

-Hol van a határ?

-Mindenkinek a saját testéhez kell határt szabni. Sose jó, ami van, mindig az kell, ami nincs. Most elégedett vagyok. Ennél nagyobb mellekkel a magasságom miatt már nem néznék ki jól. Egyébként visszafogott vagyok, a hétköznapi életben nem rakom ki a cicimet.

-A munkák szempontjából jól jártál ezekkel az átalakításokkal?

-Lehet, hogy egy kicsit több munkám lett, mert érettebbnek nézek ki. Popsis voltam, kellett hozzá nagyobb cici az arányok miatt. A számat még talán elfogadhatónak tartják, bár van, aki szerint lehetne kisebb is, de nekem tetszik. Sokan hiszik így is azt, hogy eredeti.

-Jobban lehet ezzel franciázni?

-Inkább látványosabban, és magamat vonzóbbnak tartom.

-Mit szólnak az ismerőseid ahhoz, hogy ezzel foglalkozol?

-A szüleim elfogadták, bár eleinte kicsit haragudtak rám. Aztán azt mondta a mamám, hogy ezért nem fog velem összeveszni. Volt, amikor a válogatásra ő vitt el. Azt a tanácsot adta, hogy érjem el minél előbb ezzel a munkával a céljaimat.

-Ha sok pénzed lenne, akkor is csinálnád?

-Lehet, hogy áttérnék a leszbire vagy a szoftosabb témákra.

-Mennyi időd van még ebben?

-Eleinte négy-öt évre gondoltam, de már látok hosszabb időket is lányoknál. Addig jó, amíg az ügynökök keresnek, és lelkileg is bírom.


k4

-Mit nem bírsz?

-Én akkor idegesítem fel magam, amikor egész nap ott kell ülni a forgatáson, és nem az történik, amit megbeszéltünk. Mostanában a hard mellé a szoftos változatot is leforgatják, esetleg gumival is, ami sokkal több idő, és fárasztó is. Akkor már szétzilált a fejem, nem jó a sminkem, és ez zavar.

-Merre forgattál a világban?

-Németországban, Norvégiában, Amszterdamban, Londonban, és műsorozni is szoktam.

-Mit láttál a világból?

-A stúdión kívül igazán semmit, de azért próbálok fotózni, ha van egy kis időnk.

-A párod nem kísér el?

-Németországba az Erotika kiállításra kijött velem, de az én műsoromat nem nézte meg.

-Mit csinálsz a műsoraidban?

-A legdurvább, hogy bekrémezhetnek, vagy tejszínhabozhatnak, de mindent én irányítok. Az Erotika Parádén a számba vettem vizet, és belespricceltem egy fiú szájába. Ő pedig teljesen lelkes volt. Csinálok vibrátor és gyöngyös műsort is, de szorosabb kontaktus nem jöhet létre nézővel. Legyek elérhetetlen és ne nyúlkálhasson hozzám senki.

-Nem gondoltál még arra, hogy forgatáson jó lenne óvszert használni?

-Elég gyakran kell tesztekre mennünk és megbízunk egymásban. Az óvszer, ha huzamosabb ideig használjuk, kidörzsöl, és így análos jelenetnél még több sérülést okozhat.

-Amikor szeretkezés végén a szádba vagy az arcodra spriccelnek, azt nem érzed megalázónak?

-Eleinte volt ilyen érzésem, de sok függ a partnertől, hogy mit látok a szemében: megalázóan akarja-e befejezni? Legjobban annak örülök, ha cicire spriccelnek, vagy popsira. Kezdetekben csináltam punciba élvezős filmet is egy-kettőt, de ma már nem engedem. Az túl intim , akár csak a csókolózás. Azt sem csinálom, ha a rendező nem kéri.

T.H.Z.
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#5   2009. 06. 16. kedd 02:33
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség Admin

Mya Diamond interjú (1. rész)

md1

Aki egyszer látta őt, biztosan megjegyezte. Egzotikus metszésű szeme miatt távol-keleti lánynak gondolják, amire a neve és az alakja is ráerősít. Rengeteg filmet forgatott, de évek óta visszatérő vendége az Erotika kiállításnak és Parádénak is, ahol show műsora mindig magával ragadja a nézőket.

***

-Mikor határoztad el, hogy ezt a pályát választod?

-Most van hat éve. Marcaliban nőttünk fel a párommal, és én nagyon nehéz körülmények között éltem. Édesanyám nevelt engem és még két kisebb testvéremet. A gimnázium után német szakra felvételiztem Pécsre a Tudományegyetemre, de nem volt pénz a taníttatásomra. Muszáj volt valami munkát keresni, és egyik napról a másikra úgy döntöttünk a párommal, hogy felköltözünk Budapestre, de hogy mit fogunk csinálni, az akkor még rejtély volt. A modellkedésben láttam hirtelen pénzt, és jelentkeztem egy ügynökségnél. A hirdetésből nem derült ki konkrétan, hogy mi ez, de szexmentes munkát írtak. Fotózásról, maximum aktfotózásról volt benne szó.

-Mikor vált világossá, hogy ez mégsem az, amire gondoltál?

-Amikor bementünk a személyes találkozóra. Ott elmesélték, hogy még mi az, amit fel tudnak kínálni.

-Nem ijedtél meg?

-Először meglepődtem, de amikor szembesültünk azzal, hogy mennyit lehet keresni, akkor úgy döntöttünk, hogy szóló vagy lányos munkákat bevállalok, valamint, ha fiúval kell szerepelni, akkor csak ő lesz a párom. Ez egy fél évig ment is így.

-Miért léptél ebből tovább?

-Ennek szintén anyagi okai voltak, illetve egyre több olyan felkérést kaptam hazai és javarészt külföldi produkcióktól, amiben igényelték volna a szereplésemet, de másokkal is. Akkor már négy éve együtt voltunk, leültünk, megbeszéltük, és úgy döntöttünk, hogy megpróbálom, de ha azt érzem, hogy a kapcsolatunk rovására megy, akkor kiszállok.

-Most milyen a viszonyotok?

-Éppen tíz éve élünk együtt. Azt nem mondom, hogy nem változott semmi, mert ez nem egy normális életforma, de át kell, hogy kattintsuk az agyunkat azon, hogy ezt túlgondolkodjuk, és akkor lehet ezzel élni.

-Ki találta ki a neved?

-Én. A Mya név mindig tetszett, a párom meg mindig azt mondta, hogy én vagyok az ő ékszere. Ebből lett a Mya Diamond.

-Az egzotikus karakteredet az iskolában hogyan fogadták?

-Nem éreztem sem előnyét, sem hátrányát, legalább is nem tapasztaltam semmilyen megjegyzést. Azt tudni kell, hogy tudomásom szerint a felmenőink között semmilyen előzménye nincs az én karakteremnek.

-A munkáidban ez a külső mivel járt?

-Csak előnyökkel. Olyan típus vagyok, ami nem jellemző a hazai lányokra. Itthon is előny volt, aztán külföldön is. Barcelónában forgattuk a Charlie angyalai pornó változatát, amibe tökéletesen beleillettem, mint Lucy Liu. Még díjat is nyertem vele ugyanott: az év legjobb nemzetközi pornószínésznője címet kaptam. Ez 2006-ban volt.

-Sok díjat nyertél?

-Szobrosból van öt és kettő koronás: egy magyar, kettő Rigából, egy Barcelonából, egy Madridból, egy angol díj a Viv Thomas, 2007-ben én lettem itthon az erotika királynője, és Debrecenben évekkel ezelőtt az erotika hercegnője.
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
... 6 7 8 9
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A blog adatai

Nyitotta: TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség
Nyitás ideje: 2011. 01. 05. szerda
Bejegyzések: 44db
Utolsó üzenet: 2013. 03. 11. hétfő
 

Hírek

tegnap 05:20
Gecifakasztó óriás dudák Ahh, egy igazi ínyenc ez a csaj! Imádja szexi játékokba dobni méretes didkóit, ezzel persze annyira felhúzza aktuális baszópajtását, hogy a kemény dugás garantált! Mellbimbótól a nedves puncin át minden játszik, egy a lényeg, a turbó tempó,... Tovább
2024. 05. 14. kedd 06:04
Kemény casting Mariannt, a perverz kis amatőr ribit a pasija hozta el hozzánk, és az volt a kívánság, hogy valami extrém filmben szeretnének szerepelni, mert nagyon unják a maszatolós kis szexjeleneteket. Ezen felbuzdulva ráeresztettük a csajra a legbrutálabb... Tovább
Follow TuttiFrutti_hu on Twitter

Válts VIP tagságot!

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2190 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
3650 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
6570 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
12775 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 365 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A TuttiFruttiParty oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!