SZTÁRINTERJÚK
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
... 7 8 9
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#4   2009. 06. 16. kedd 02:28
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség Admin

Mya Diamond interjú (2. rész)

md2

-Fontosak ezek?

-Nekem igen. Eszmei értékük van, pénzzel nem járnak, de külföldön elismerik ezeket, és hivatkozni lehet rájuk.

-Hogyan alakult a karriered az első fél év után?

-A Private-nál dolgoztam nagyon sokat, főleg külföldi rendezőkkel. Az első néhány évben a legtöbb munkámat külföldön forgattuk, rengeteget utaztam, alig voltam itthon. Az utóbbi időben ebbe belefáradtam, és igyekszem inkább itthon dolgozni. Az volt a gondom, hogy a legtöbb esetben Magyarországról csak engem választottak ki a lányok közül, ezért egyedül kellett utaznom, és igaz ugyan, hogy új emberekkel, új környezetben megismerkedni jó élmény, de egy idő után nehezen ment. Gyerekkorom óta elég zárkózott típus vagyok. Ezért úgy döntöttem, hogy utazzon velem a párom, és ha nem engedték, akkor inkább nem mentem. Volt, ahol ez korlát volt, de sok helyen elfogadták.

-Érdemes külföldre kimenni?

-Attól függ, honnan nézzük. Anyagilag nem feltétlenül, mert mindenki a saját árain dolgozik függetlenül attól, hogy hol van. Inkább az utazás, a szép helyszínek miatt éri meg. Vannak olyan nagy filmek, amiket a környezet miatt nem lehet nálunk leforgatni.

-Forgatás után van lecsengető party?

-Nincs, mindenki megy haza, ez alól csak néha van kivétel. Külföldön a többnapos forgatás ideje alatt, ha szállodában lakunk, akkor esténként lemegyünk a diszkóba, de ha apartmanban, vagy lakásban helyeznek el minket, akkor legfeljebb vacsorázni megyünk el közösen, utána megyünk aludni, hogy másnap kipihenten dolgozhassunk. Forgatás után nincs szex a szereplők között, ez nem erről szól. Nincs az az elképzelt álomvilág, amit talán a szakma sugall, az illúziók növelésére.

-A hétköznapi életedben ez a munka előny, vagy hátrány? Mit szólnak az egykori osztálytársak?

-Sokukkal nem találkozom. Barátaim előtte sem igazán voltak, talán csak egy kivétellel, és ő megmaradt azóta is. Nála nem érzek semmi változást. Meglepődött, amikor elmondtam, de óvódás korunk óta barátnők voltunk, úgyhogy titkaink soha nem voltak.

-Ajánlanád neki ezt a munkát?

-Nem gondolom, hogy pszichésen elég erős ehhez.


md3

-Miért kell erősnek lenni? Nem lehet ezt úgy felfogni, mintha az utcán megismerkednél egy jó pasival, akivel összejön egy alkalmi kaland? Lehet, hogy sok irigyed van, hogy ennyi jó fickóval összebújhatsz.

-Ez a külső szemlélőként álomvilágnak nézhet ki, de igazából sokáig nem mi választjuk meg, hogy kivel kell együtt lenni. Ebből egy idő után engednek, és van némi beleszólásunk, de a döntő szó mégsem a miénk.

-Ha férfi szemmel nézem, azt gondolom, hogy nekem szinte mindegy lenne, hogy melyik lánnyal lehetek együtt, mert mindegyik jó. Lányként ez nincs így? Nem csak jó pasikat szerepeltetnek?

-A profi kategóriában nagyon magasak az elvárások és talán tíz olyan magyar fiú van, aki ebbe belefér, akik külsőleg is adnak magukra, hogy csábosak legyenek, de nem az a lényeg, hogy szeretkezhetek velük. Én ezt munkaként élem meg.

-Gimiben gondolom nem volt leszbi kapcsolatod. Milyen volt, amikor először kellett forgatáson lánnyal lenned?

-Nagyon féltem, mert a magánéletemben soha nem voltam, nem vagyok lánnyal. Jobban féltem, mint az első fiús jelenetemtől, amiben nem a párommal voltam. Aztán később megszerettem.

-Miért?

-Mert annyira más, mint amit a hétköznapi életében megélhet az ember. A páromat szeretem, alapvetően heterónak tartom magam, de azt mondják, hogy minden nőben benne lakozik a neme iránti vonzalom. Ez biztosan nálam is megvan, különben nem is tudnám ezeket a jeleneteket leforgatni. A magánéletemből viszont ez teljesen kimarad. Talán ezért van, hogy ha ilyen munkára kérnek fel, az látványosan is jó tud lenni.

-Előfordul, hogy orgazmusod van egy leszbi forgatáson?

-Előfordult velem, ha nem is túl sűrűn.

-Mitől függött?

-Nem tudom. Van olyan lány, aki nagyon jó az ágyban és ránézésre nem is gondolnád. Ez nem feltétlenül a szépségtől függ, inkább attól, hogy hogyan ér hozzá a másikhoz.

-Mennyi beleszólásotok van egy forgatáson?

-Változó, a rendezőtől függ. Többnyire makacsul ragaszkodik az általa elképzelt dolgokhoz, de volt már, aki nagyjából elmondta, hogy mit szeretne, milyen hosszan, milyen változatosan és mindent ránk bízott.

-Melyik a jobb?

-Ha jó a partner, akkor az utóbbi. Ha olyan lánnyal osztanak össze, akivel nem tudunk egymásra hangolódni, akkor kell a rendező.

-Az óvszer nélküli forgatás nem veszélyes, hiszen minden átmegy a párkapcsolatodba is.

-Csak full tesztekkel dolgozhatnak a szereplők, ami két hetesnél nem lehet régebbi. Ez nem csak AIDS szűrést, hanem minden mást is jelent. Így kisebb az esélye, hogy becsússzon valami, de azért néha elkerülhetetlen. Ezért vagyunk felszerelkezve gyógyszerekkel és mindenféle dolgokkal. Megelőzésként is kezeljük magunkat. Ha mégis előjön valami, azonnal orvoshoz megyünk. Ezzel együtt elég szép szatyornyi antibiotikumot és egyebet tartunk.

-Adott a filmezés valami pluszt a szexben?

-Biztosan igen, mert vannak olyan dolgok, amiket az ember a magánéletében nem csinálna, de nekem inkább az a fontos, hogy van egy párom. Kevés tartós magánéleti kapcsolat van a szakmában, nagyon kevesen viselik el, hogy a társuk pornós. Civilként lehet, hogy én sem fogadnám el, ha a párom forgatna, pedig tudom, hogy itt miről van szó. Néha előfordul, hogy mindketten szakmabeliek, és ez sem igazán tartós. A féltékenység mindenkiben ott bujkál, ami tönkreteszi a kapcsolatokat.

-Egy színész is csókolózhat színpadon, Ez ott sem lehet szakítás indoka.

-Szerintem ott is megvan a féltékenység, még ha azt is mondják, hogy ez csak egy szerep. Ez mindenkinek fáj. Főleg, ha szereted a párodat, akkor ez időnként beugrik.

-Meddig lehet ezt csinálni?

-Ez több dologtól függ. Például meddig bírja valaki, aztán, hogy hívják-e még, mert egy-két év alatt a lányok kipörögnek.
-Neked mennyi van még ebben?

-Régebben a hét napból hatot forgattam, ezt ma már nem bírnám. Most már kevés filmezést vállalok, eljárok még show műsorokba, de az ingerküszöböm alacsonyabb, mint az indulásnál. Most már hamarabb felkapom a vizet, ha sokat kell várni egy forgatáson, vagy egy téli helyszínen nincs fűtés, nincs étel egész nap. Régen ezeken túltettem magam, ma már nem. Pedig egy hétköznapi ember lehet, hogy nem érti, hogy ilyen anyagi ellenszolgáltatásért mi ebben a gond. Tudom, hogy ez a hozzáállás nekem sem jó és a produkciónak sem. Nem akarok egy hisztis nővé válni.

-Megismernek az utcán?

-Én nem nagyon figyelem, de a párom szokta mondani, látod, hogy megint megnéztek, vagy összesúgtak?

-Jársz egyedül is az utcán?

-Javarészt vele megyek. Ez nálunk mindig így volt. Észreveszem néha magamon, hogy el kéne menni a boltba, de nem szeretnék egyedül.

-Vannak kellemetlen helyzetek?

-Egyetlen egyszer volt csak ilyen, amikor az általános iskolás kishúgom elé elmentem az iskolába, mert nagyon szeretjük egymást, és éppen otthon voltam. Akkor nagyon pici gyerekek kiabáltak minket végig az utcán. Ettől nagyon kiborult és kitört belőle a sírás.

-Mi van a mérleg két serpenyőjében?

-Nem volt mit mérlegelni. Tudom, hogy ebbe bele kellett vágnom, mert nem volt más kitörési lehetőségem.

-Mi volt a legdurvább dolog, amit bevállaltál?

-Nagyon extrém dolgot soha nem vállaltam. Fiúval is maximum kettővel voltam.

-Milyen volt az első alkalom, amikor nem a pároddal voltál?

-Rettenetes. Egy nagy nevű külföldi szereplővel kerültem össze, akiről azt mondta az ügynök, hogy nagyon rendes, nagyon normális lesz, és tudja, hogy ez az első ilyen jelenetem, ami nem a párommal van, ráadásul egy análos jelenet, és nincsenek nagy méretei. Ezzel szemben elég nagy mérete volt, és annyira durva, hogy szanaszét repedtem. Jeleztem ugyan közben, hogy fáj, de ez senkit nem érdekelt, én pedig nem nagyon mertem szólni. Ez az én butaságom volt.

-Mostanában Benkő Danival hoztak össze, mint esetleges filmbeli partnerrel. Ez használt a nevednek?

-Úgy érzem, hogy nem, pedig ez róla szólt. Inkább az volt a bántó, hogy az újságokban nagyon közönségesen írtak rólam, ami rosszul esett. És tőlem soha nem kérdezték meg, hogy vállalom-e ezt a szerepet. Én nem hiszem, hogy forgatnék vele. Nagyon érdekes személyiségnek tartom, de csak szellemileg.

-Nem mindegy, hogy kivel forgatsz?

-Nem. Van egy határ. Én csak ebben a szakmában dolgozó fiúkkal dolgoztam, ő pedig nem ilyen.

-Annak a tudatában vagy, hogy egy nagyon különlegesen jó alakú lány vagy?

-Van, amikor igen, de ez szélsőségesen váltakozik.

-Elmennél plasztikai műtétre?

-Nem. Fontos, hogy milyen leszek tíz év múlva, de hozzá kell szokni az időhöz.

-Mi lesz tíz év múlva?

-Remélem, hogy lesz legalább egy kisgyerekünk, a többit pedig megoldjuk, ahogy eddig is.

-Ha lány lenne, engednéd neki ezt a szakmát?

-Biztosan nem.

md4

T.H.Z.
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#3   2009. 04. 23. csütörtök 18:49
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség Admin

Eve Angel interjú

Las Vegasban a tavalyi év produkciói alapján idén is kiosztották a pornó Oscarként számon tartott AVN (Adult Video Network – felnőtt videó) díjakat. A legjobb külföldi színésznőnek kijáró elismerést a magyar Eve Angel kapta. Ebből az alkalomból a Tutti Frutti olvasóit egy exclusiv interjúval lepjük meg.

e1

-Mikor jutott először eszedbe, hogy elkezdj pornózni?

-Tizennyolc évesen, de ez nem saját ötlet volt. Egy barátnőm, Petra Short, dolgozott ebben a szakmában, és ő mesélte, hogy milyen lehetőségek vannak, de gyorsan kéne döntenem, hogy érdekel-e.

-Miért volt ennyire sürgős?

-Mert találkozott az ügynökével, aki azt mondta, hogy akár már délután is mehetnék egy válogatásra.

-Mi vonzott?

-Az utazás és a pénz.

-Megérte?

-Nem bántam meg.

-Milyen volt az első alkalom?

-Az csak egy fotózás volt, hogy szokjam a légkört. Ez még az érettségim előtt volt, és csak a vizsgáim után jött az első film. Az érettségit mindenképpen le akartam tenni, nehogy a négy évemet kidobjam az ablakon. És mindenki türelemmel várt.

-Te voltál a legjobb csajszi az iskolában?

-Nem tudom. Annyiféle karakter volt. Ruhaipariba jártam és az osztályban negyven lány volt és egy fiú. A szalagavatóra fiúkat kellett keresnünk egy másik iskolából, hogy táncolni tudjunk.

-Őrült a partnered, hogy téged kapott?

-Persze.

-Tudják az egykori osztálytársaid, hogy milyen pályán mozogsz?

-Volt, aki írt már üzenetet, hogy gratulál a díjamhoz.

-Most huszonöt éves vagy, de tizennyolcnál nem néznélek többnek. Általában tini filmes kategóriában szerepelsz?

-Többnyire igen.

-Kivel dolgoztál először?

-Pierre Woodmannel forgattam egy évig. Nagyon normális és korrekt volt. Jól kijöttünk egymással. Mivel tizennyolc évesen sem néztem még ki annyinak, a szárnyai alá vett és atyáskodott.

-Milyen volt az első filmed?

-Az eleje egy spontán casting rész volt, ami beszélgetésből állt, és utána forgattunk normál szex jelenetet. Ez már Párizsban történt.

-Több fiúval voltál?

-Nem, csak eggyel. És ebből a részből elég hamar ki is szálltam. Úgy éreztem, hogy nem tudom magam teljesen őszintén adni. A jeleneteket nem élveztem, kiszolgáltatottnak éreztem magam. Ha lánnyal vagyok, akkor oda tudom magam tenni 100 %-osan. Ha nem így döntöttem volna, akkor biztosan nem maradok ilyen hosszú ideig ebben a szakmában.

-Hány vegyes filmet forgattál?

-Pontosan nem tudom, de az biztos, hogy jócskán tíz alatt van.

-Amikor azt mondtad, hogy jó, ennyi volt, innen kezdve csak szóló vagy leszbi jeleneteket vállalok, azt elfogadták?

- Úgy gondoltam, ha nem tudok e nélkül érvényesülni, akkor inkább abbahagyom. Az ügynökségnek nem volt nagy választási lehetősége. Vagy elfogadja, és akkor ilyen munkákat keres, vagy nem dolgozom tovább. És a munkáim megmaradtak, vagy talán még több is van. Engem többet keresnek az átlag lányoknál.

-Csinos lányokkal vagy?

-Általában igen.

-Jó velük lenni?

-Partnerfüggő. Volt, akinél azt kívántam, hogy bárcsak vége lenne már.

-Ilyen mikor van?

-Például, ha kezdő az illető.

-De te is voltál kezdő!

-Igen, de nem baj, ha olyankor az illető hallgat a szakmában már régóta dolgozóra, és nem az ellenkezőjét csinálja. Voltam olyannal, aki mindent betakart a kamera elől, és amikor próbáltam a fejét elfordítani, vagy a testét elvenni, akkor ellen tartott. Dolgoztam már nagyon kezdővel, aki viszont nagyon profiként érezte a kamerát, a fényképezőgépet, a lámpákat, és még oda is tette magát, és lehet, hogy élvezte is.

e11

-Hány éves korodban voltál először lánnyal?

-Munkán belül voltam először.

-Nem volt furcsa?

-Nem volt vele bajom.

-Tudod élvezni a szexet a forgatásokon?

-Ha jó a partner, akkor igen. A rendező is szereti, ha igazi orgazmust lát, és nem kamut.

-Mi az, amiben szerinted nagyon jó vagy?

-Hogy szeretem amit csinálok, és ez átjön, valamint hogy nagyon fiatalnak nézek ki még most is.

-Vissza szoktad magad nézni?

-A fotókat feltétlenül, és lehetőleg a filmeket is. Ez nem hiúság, hanem nagyon sokat lehet tanulni belőle.

-Melyik nemből van több barátod?

-Ötven-ötven százalék a fiúk és a lányok aránya. Tőlük is őszinte véleményeket várok, és meg is kapom.

-Beszéljünk a jövődről! Mi lesz a folytatás?

-Gondolkodtam már a kiszállásról. Jelenleg még két évet tervezek, aztán valamilyen vállalkozásba kezdek aszerint, hogy mi lesz akkor kurrens, hiszen addig még annyi minden változhat.

-Nem félsz a bukfenctől?

-Ez a veszély mindig fennáll, de kockáztatni kell. És fontos, hogy több lábon álljak majd.

-A pornó ipar forog a fejedben?

-Nem akarok benne maradni, le fogom zárni teljesen.

-Volt példaképed?

-Nem. Ritkán néztem filmet tizenhét-tizennyolc évesen.

-Lehet a filmjeidből tanulni?

-Talán igen. Sok rajongóm ír, és köztük sok a lány is.

-Műsorozni jársz?

-Egyáltalán nem. A kiállításokon megjelenek, de csak dedikálásra. Egyetlen egyszer próbáltam ki külföldön a színpadot, de rájöttem, hogy az nem az én világom.

-Amikor vége van a forgatásnak és jó volt a partnernőddel, akkor mi történik a munka után?

-Semmi. Megköszönjük egymásnak, és ha igazán jól éreztem vele magam, akkor legközelebb, ha kikérik a véleményemet, hogy kivel dolgoznék szívesen, akkor őt választom. Közös buli nincs, ha arra gondolsz. A magánéletem az enyém. Ott olyan lányok és fiúk vannak, akik nem szakmabeliek.

-Nem szerelmesednek beléd lányok a forgatáson?

-Tőlem eddig egyetlen egy lány kérdezte csak meg, hogy mit csinálok hétvégén, de ő pont nem jött be annyira.

-Milyen egy jó nő a szemedben?

-Nem a külső a legfontosabb, hanem a belső és a kisugárzás. Egy átlagos is lehet nagyon jó, és egy bombázó is borzasztó, ha két mondatot nem lehet vele beszélgetni a forgatás szünetében.

-Hogyan csinálod, hogy hét év után sem koptál ki?

-Mindig kellenek az új lányok, de kellenek a megbízható régiek is, akikre biztosan lehet számítani. Nem egyszer hívtak már fel úgy, hogy nem jött el valaki, nem tudnál-e ideérni két órán belül? Velem még nem fordult elő, hogy felkeltem és azt mondtam, hogy igaz ugyan, hogy várnak rám tízkor, de nem megyek el. Én biztosan ott vagyok kilenc ötvenötkor.

-Merre forgattál eddig a világban?

-Európában mindenhol, aztán Mexikóban, Thaiföldön, és Japánban is.

-Hol érezted magad legjobban?

-Mexikóban. Ott láttam a legtöbb boldog embert. Meleg volt, sütött a Nap, és mindenki mosolygott.

-Külföldi lánnyal dolgoztál már?

-Igen. Főleg csehekkel, aztán angolokkal, franciákkal. A csehek szépek, az angolok között nehéz szép lányt találni, a franciák sem túl szépek, de jól adják el magukat. Egy fekete lánnyal is dolgoztam már, ő nagyon aranyos volt, és az angolok között volt egy félig filippínó.

-Van különbség köztük az ágyban?

-Nincs. A magyarok között is van, akinek a dollár jel villog a szemében, mert csak az érdekli, és van, aki a munka miatt jön, mert szereti. Ez megvan a többi nacionálénál is.

-Anyagilag megbízható a szakma?

-A forgatás után mindig kifizetnek. Ebből nem volt gondom.

-Hogyan élsz?

-Normálisan. A belvárosban lakom, tudtam lakást és kocsit venni. Nem szórom a pénzt butaságokra. A márka nálam másodlagos.

-Megismernek az utcán?

-Ritkán szólítanak le, de normálisan viselkednek. Azt nem szeretem, amikor ülök valahol egy étteremben, és mobil telefonnal próbálgatnak suttyomban lefényképezni. Ha normálisan nyitnak felém, akkor én is olyan vagyok.

-A párod hogyan fogadja az ismertségedet és a munkádat?

-A harmadik mondatnál megmondtam, hogy ki vagyok, és ő ezt elfogadta.

-Sokan hajtanának rád?

-Igen. Próbálnának meghódítani, és akinek sikerült, mindig büszkén fel is vállalt.

e3

(T.H.Z.)
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#2   2009. 04. 15. szerda 18:38
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség Admin

Király Kata interjú (1. rész)

kata1

Kati az egyik legjobban keresett modell a szakmában. Már tíz éve a pályán van, de bája, szépsége nem kopik. Csak irigyelni tudjuk azt a fiatalembert, aki egy novellapályázat győzteseként, első díjként, vele költhetett el egy vacsorát. Persze panaszra nem lehet okunk. Utána ránk is szánt még egy órát, és ezt a beszélgetést osztjuk most meg olvasóinkkal.

***
-Hogyan telt a fiatalkorod?

-Három éves koromban elváltak a szüleim, és az édesanyámmal maradtam. Nagyon nagy a családunk, van nyolc unokatestvérem, összejárók voltunk és sokat játszottunk, kirándultunk. Három általános iskolába jártam, kezdtem a nyolcadik kerületben, majd folytattam két tizenkettedikiben. A váltások oka egyébként költözés volt. Utána gimnáziumban folytattam.

-El tudom képzelni, hogy kamaszként is szemre való lány lehettél. Körbe ugráltak a fiúk?

k1

-Azt mondják, hogy szép voltam, de körbeugrálásról szó sem volt. A gimi elején azért már észrevettem, hogy tetszem a fiúknak. Főleg lányokkal barátkoztam , helyes lányok voltak a barátnőim, és a fiúk elkezdtek nekünk udvarolni, és elindult a randizgatás. A szüzességem a többiekhez képest későn veszítettem el, tizenhét voltam. Ma azt látom magam körül, hogy tizenöt éves korukban a többség ezen túl lesz. A leghátsó padban ültem egy fiúval és egy lánnyal, és a csínytevők közé tartoztunk.

-A tanárok nem „orroltak” rád a szépséged miatt?

-Nem vettem észre. Mindig közepes tanuló voltam, és az osztályt eleve nem nagyon szerették, mert kicsit balhésak voltunk.

-Hány éves volt a fiú, akivel először lefeküdtél?

-Huszonhárom, de a kora nem volt fontos. Életem első csókja még egy másik sráccal történt, ő pedig már az életem első szerelme volt. Öt hónapig jártunk, nem sürgetett, és csak utána feküdtünk le.

-Jó élményként maradt meg?

-Semleges volt. Utána megmutatta a praktikákat és egyre élvezetesebb lett. A szex maga jó élmény volt, de én azok közé tartozom, akiknél nagyon nehéz az orgazmust „kicsikarni”. Huszonöt voltam, amikor az első orgazmusom lett szeretkezéstől. Masztizástól már korábban is működött, de férfival hüvelyi orgazmusom csak ekkor lett.

k2

-Miért a pornó szakma felé vetted az irányt, hiszen szép vagy , magas vagy, vékony vagy, mehettél volna manökennek is.

-Voltam az is már tizenhét évesen, de nem kifutón, hanem fotón. Százhetven centi magas vagyok, ötvennégy kiló, és annyira nem is vagyok vékony. Szerepeltem számtalan újságban, Nők lapja, Kiskegyed, stb, majd jött egy lehetőség, hogy vállalnék-e ruha nélküli fotózást? ’99-ben egy amerikai lapba keresték az év akt modelljét, és elfogadtam a felkérést. Jött egy angol fotós család, képeket készítettek, majd megválasztottak először szeptember szépének, és végül én lettem az év aktmodellje.

-Amikor először kellett kamera előtt levetkőznöd, mi járt a fejedben?

-Ez az angol család úgy állt fel, hogy apu és az egyik lány fotós volt, anyu és a másik lány pedig sminkes. Nagyon kedvesek voltak, olyan pózokat választottunk, ami nekem is kényelmes volt. Semmi atrocitás nem ért, ezért könnyen megnyíltam.

-A környezeted első pillanattól elfogadta a munkád?

-Édesanyámmal nagyon jóban vagyok, és tudta, hogy nem csinálok olyat, ami rossz lenne. Soha nem kellett senki előtt titkolóznom, és mivel nem csináltam soha pasis jelenetet, ez egyszerűbb is volt.

-Mi a jó abban, hogy viszont látod magad egy címlapon?

-Szereti minden nő megmutatni magát, és ha egy jól sikerült címlap készül, az még önbizalmat is ad. Ez jó érzés magam előtt. Én magamat a tükörben nem ilyennek látom. Úgy gondolom, hogy egy kicsit feljebb lehetne a fenekem, itt meg van egy kis hurka, de a képről nem ez jön vissza. Ez női dolog.

-Mivel nem vagy elégedett?

-Fenék-comb. Számomra ezek a kritikus pontok. Sokáig azt gondoltam, hogy nagy a fenekem. A gimiben jött a nagyon vékony modellek divatja és kaptam megjegyzést, hogy nagy a fenekem. Ráadásul éppen egy fiútól. A gimiben soha senki nem látta a fenekem, mindig rajta volt egy pulcsi, vagy bármi más. Hosszú munkafolyamat volt, amíg ezt leküzdöttem. Kell ehhez egy párkapcsolat is, ahol azt mondják, hogy szép vagy, gyönyörű vagy.

k3

-Mióta van ez a társad?

-Másfél éve vagyunk együtt és ő a férjem.

-A filmezés hogyan jött az életedben?

-Együtt az év aktmodell győzelmével. Aláírtam egy egyéves szerződést a Genesis magazinnal, és a családdal nem csak fotóztunk a továbbiakban, hanem filmeztünk is. Ez ugyanaz a pálya volt.

-Könnyen megcsináltad?

-Nem volt gondom. Eleinte egyedüli akciókra, önkielégítéses filmekre tettek be. Akkor még nem voltak hangosak ezek a filmek, nem kellett nyögni, hanem aláfestő zene, vagy kulissza hangok voltak, például tengermorajlás. Pár évvel később kezdődött az élő hangos változat is, és addigra ezt már megszoktam és jöhettek a lányos jelenetek.

-Mennyire engeded el magad felvétel közben?

-Nem igazán. Figyelek a sminkemre, a pózra, a kamerára, hogy minél szebb legyen a jelenet. Ha a lábamat veszi, akkor igyekszem szépen tartani, ha az arcom, akkor szenvedélyesebben mimikázok, közben a partnernőre is figyelni kell. Ez alatt nem lehet elélvezni.

-Milyen volt az első lányos jeleneted?

-Tengerparton játszódott. Egy angol lány volt, nem volt túl szép, de megcsináltuk. Akkor csókolóztam először lánnyal és akkor nyalt ki és nyaltam én is ki lányt. Össze voltunk zárva tíz napig, nagyon kedves volt, és jól kijöttünk egymással. Fotóztunk és forgattunk folyamatosan.
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#1   2009. 04. 15. szerda 18:28
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség Admin

Király Kata interjú (2. rész)

k4

-Milyen volt lánnyal csókolózni?

-Alapvetően jó lánnyal csókolózni, én szeretek is. Mindig volt bennem egy kis leszbikus hajlam. Nem mondom, hogy vele volt életem legjobb női csókja a szakmán belül, de kellemes volt.

-És az első kölcsönös franciád lánnyal, arra hogyan emlékszel?

-Nem volt vele gondom pont az előbb említett hajlamom miatt, de nem az élvezetekről szólt az sem. A kamerának dolgoztunk.

-Soha nem is élveztél el forgatáson?

-Nem. A rögzítendő anyag tökéletességére törekszem. Szóló jelenetnél volt „közeli” élményem, de azt a rendező idő előtt leállította. Én úgy gondolom, hogy ennyi gyakorlat után már el lehet játszani hitelesen az orgazmust.

-Magánéletedben voltál később lánnyal?

-Igen, két barátnőmmel is: csak az élvezetek kedvéért, mert mindkettővel volt egy kis vonzódásunk egymáshoz, de még egy fiút is bevettünk. Mindhármunknak jó volt.

-Könnyen kalandba bonyolódós vagy?

-Egyáltalán nem. Nem jellemzőek rám az egy éjszakás kalandok. Sokkal zárkózottabb vagyok. A munkám nem jelenti egyben azt is, hogy könnyen megkapható lennék. Értem meg kell küzdeni. A férfiak szeretnek vadászni és ha valakit könnyen megkapnak, azt már nem tudják annyira becsülni, mintha harcolni is kéne érte. Volt, hogy három hét, egy hónap után jött csak össze valakivel a szex.

-A segédeszközök hogyan jöttek nálad?

-Ezek kellenek a filmekhez. Az első két év szóló masztizásai után jöttek a vibrátorok, vagy a zöldségek, mint pl. az uborka.

-Óvszerrel vagy natúr?

-Natúr. Eve Angellel volt például ilyen közös jelenetünk, amikor mindkettőnkben egy-egy uborka landolt. Ez is munka volt, de poénos, hiszen ilyet a legtöbb ember a magánéletében nem próbál ki. Mi ezt kipipálhattuk.

-Milyen egy uborka?

-Kemény, de a dizájnos üveg vibrátornál egy kicsit puhább.

-Választhatsz magadnak segédeszközt?

-Előfordul, sőt még az is, hogy viszem a sajátomat. Ha a rendező ragaszkodik az elképzeléséhez, akkor még mondhatom, hogy nem szeretném, ha például túl vastag, vagy nagyon rücskös, de nem vagyok hisztis, amit kérnek, azt általában megteszem. Sőt még jobban szeretem az extrém, az életveszélyesebb dolgokat, például egy ablak párkányon kilógva dolgozni, mint egy ágyon fetrengeni.

-Simán bemész egy boltba vibrátort venni?

-Igen, sőt gátlástalanul végig lapozom a repülőtereken a szex újságokat is, hogy nem vagyok-e benne? Egy alkalommal egész kis fiú csődület alakult ki körülöttem, hogy mit nézek, mert ők nem merték levenni.

-Előfordult már, hogy felismertek?

-Törökországban amerikai fiatalok jöttek hozzám, hogy az vagyok-e akinek gondolnak. Amikor kiderült, hogy igen, akkor mesélték, hogy milyen rajongó táborom van, és készítettek közös képeket.

-A rajongók tolakodóak?

-Itthon portugálok jöttek csak hozzám, szintén, mint kinti rajongóim, a hazaiak bátortalanabbak, nem mernek oda jönni.
-Hány éved van még ebben a munkában?

-Most már lassan kéne család és gyerek is, talán két év múlva harminckét évesen. Tíz éve dolgozom, és szinte mindenki kihullott mellőlem.

-Mivel tudsz bent maradni?

-Szeretik az arcom és a kihívó tekintetem, és emellé még profin is dolgozom. Nem hisztizek, nem nyávogok, megmosom a hajam, kifestem a körmöm, pontosan ott vagyok, képes vagyok egész nap forgatni evés nélkül, hogy ne legyen nagy a hasam.

k3

-Miért maradtak ki a fiús jelenetek a pályádról?

-Ez az én döntésem volt az indulásnál. Úgy gondoltam, ha fiúkkal forgatok, akkor nehezebb lesz társat találnom. Így is nehéz a szüleimnek beszélni rólam. És két lány szeretkezése szerintem szebb is, mintha három fiú állna a fejem felett, és csurgatnának rám. Volt, hogy producerek jelentősebb összeget is felajánlottak, ha bevállalok egy-egy ilyen jelenetet, de ragaszkodtam az eredeti elképzelésemhez. Számomra ez nem csak a pénzről szól.

-Hol van a határ a vállalásaidban?

-A férfiaknál. Csináltam anált és ököl szexes jeleneteket is, de csak lányokkal és ezekből is csak néhányat. Viszont szeretem a szerepjátékos jeleneteket, amiben mindkét oldalt felvállalom. Ezek mások, mint a mindig szépnek lenni színek.

k5

-Ha lesznek gyerekeid, megnézhetik majd a filmjeidet?

-Természetesen, ha már annyi idősek lesznek. Én meg szoktam venni ezeket, és szeretem őket, mert igényesek. Nincs olyan, amit ne vállalnék.

-És ha a lányod is ebben a szakmában szeretne dolgozni, akkor segítenéd?

-Igen. Egy gyereket nem szabad meggátolni abban, amihez kedve van. Az én anyukám is így tett. Ezért jó a viszonyunk.

-Szerinted a volt osztálytársaid irigykednek rád, vagy legyintenek, hogy á, ez csak egy pornós?

-Mindkettő előfordulhat, de nem hiszem, hogy sokan irigykednének. A pornósokról szeretnek sztereotípiákban gondolkodni, hogy IQ-n aluliak, csak megdugni lehet őket, pedig sok okos, normális életű lány van közöttünk.

-Miben értél el többet, mint egy átlag ember?

-Bekerültem olyan nagy újságokba, ami keveseknek adatik meg, kaptam díjakat, nagyon sok országban jártan, megismerkedtem sokféle kultúrával, sokféle emberrel, és megismertem a testem. Sokat fejlődött a szexuális életem, és merek is erről nyíltan beszélni. És idejön egy világhírű amerikai rendező hetvenöt AVN (amerikai pornó Oszkár) díjjal a háta mögött, és azt mondja, hogy Kati, a tied a világ öt legszebb arca között van, és szeretnék veled dolgozni.

k6

T.H.Z.
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
... 7 8 9
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A blog adatai

Nyitotta: TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség
Nyitás ideje: 2011. 01. 05. szerda
Bejegyzések: 44db
Utolsó üzenet: 2013. 03. 11. hétfő
 

Hírek

2024. 04. 27. szombat 03:52
Új letölthető filmünk: Gang me, bang me 2 Amikor egy fasz már kevésnek bizonyul, akkor a kiéhezett csajok bizony mindent megtesznek, hogy az összes lyukuk tele legyen tömve. A világ egyik legismertebb gang-bang szériájának második részéből kiderül, hogy a kis nimfó cafkák csak akkor boldogok, ha... Tovább
2024. 04. 26. péntek 04:41
Csöcsös nimfák faszvégen Nincs könnyű helyzetben a művész, ha egyszerre két ilyen fenomenálisan dögös maca a modellje. A csajok ugyanis gerjednek egymásra is, na és a kemény faszra is, így egyetlen dolgot tehet, hagyja elcsábítani magát. Szerencsére a folytatás... Tovább
Follow TuttiFrutti_hu on Twitter

Válts VIP tagságot!

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2190 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
3650 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
6570 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
12775 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 365 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A TuttiFruttiParty oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!