SZTÁRINTERJÚK
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
... 5 6 7 8 9
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#14   2009. 11. 09. hétfő 00:54
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség Admin

CINDY HOPE interjú (2.rész)

c2

-Jó vagy angolból?

-Annyira megy, hogy egy nemzetközi stábbal se legyen gondom.

-Milyen tapasztalataid vannak a különböző nációkkal?

-Nagyon szeretik az európai lányokat. A magyarok sokkal igényesebbek, szebbek és kedvesebbek másoknál. Az amerikaiak nem tudnak olyan jól pózolni.

-El tudsz élvezni a filmeken?

-Igen. Én szeretem, ha életszaga van a készterméknek. Kikapcsolom magam, és csak arra figyelek, hogy ott van velem egy fiú.

-Minden fickó tetszik, akit rád osztanak?

-Nem, de megpróbálom megkeresni benne azt, amit kedvelhetek. Ha nem jön össze az orgazmus, akkor megkérem a rendezőt, hogy hadd fejezzem be magamnak. Így lesz hiteles a jelenet vége.

-Kialakulhat valakivel szorosabb kapcsolatod a forgatás alatt?

-Nem, amikor leáll a kamera, akkor nálam is stop van. Főleg, ha az illetőnek van barátnője. Ha lenne párom, akkor ismét csak lányos jelenetekben szerepelnék, mert tudom, hogy különben milyen érzelmi válságot okoznék.

-A lánnyal forgatás nem megcsalás?

-Szerintem nem. Két lány mindenki számára szép, azt egy fiú is szívesen megnézi. Ha ugyanez egy másik fiúval történik az már gáz.

-Ha két fiú szeretkezne egymással, azt megnéznéd?

-Lehet, hogy igen, de direkt nem keresnék ilyet az interneten. Nem szeretnék férfit látni nőies pózokban. Az ágyban is férfias férfit szeretek, aki erőt sugároz, irányít és uralkodik felettem. Szeretem, ha elkap, ha magához húz.


-Három éve forgatsz. Mennyi ideig csinálod még?

-Ameddig bírom, ameddig fiatal vagyok és nincs senkim. Ez a szakma is válságban van, kevés a munka mindenhol. Most nem hagynám abba, mert a szexet is szeretem, a társaságot is, azt is, hogy szép képek készülnek rólam, hogy szabad vagyok, azt csinálok, amit akarok.

-Ki tudsz majd ebből szállni?

-Persze. Ez csak az akaraton múlik. De az is lehet, hogy nem akarok majd minden szálat megszakítani, hanem átmegyek a kamera másik oldalára. Szeretnék a modell világban dolgozni tovább.

-A jövődre mennyire nyomhatja majd rá a bélyegét a mostani munkád?

-Lehet, hogy nagyon, ezért olyan párra van szükségem, aki ezt felvállalja. Egy normális civil emberre vágyom. Nem vonz a pénz, nem vonz a hatalom. Ha olyan valakivel ismerkedek meg, akinek a karrierjét a múltam gátolná, akkor el kell engednem az illetőt.

-Címlap voltál a CKM-ben. Megismernek már az utcán?

-Nem tudom, hogy ezért néznek-e meg, vagy azért, mert jól nézek ki.

-Mit szeretsz jobban: a forgatást, vagy a fotózást?

-Az utóbbit. Igaz ugyan, hogy sokszor tovább tart és fárasztóbb is, de szeretem csinálni.

c3

-Volt egy cici átalakításod. Azt a munkád miatt vállaltad?

-Egyáltalán nem, csak magam miatt. Olyan kicsi volt, hogy nem tartottam nőiesnek, ami pedig számomra nagyon fontos. Kisebbségi komplexusom volt miatta. Nem éreztem jól magam, mert nem tudtam egy normális fehérneműt venni, belebújni egy szép ruhába, mert semmi nem állt jól. Megkeserítette az életem. A filmnek ehhez csak annyi köze van, hogy hamarabb jött össze rá a pénz.

-Nem félsz a láncreakciótól, hogy mindent elkezdesz majd magadon átalakíttatni?

-Tudni kell nemet mondani. Ha egy kis úszógumi van a derekamon, akkor nem zsírleszívásra megyek, hanem letornázom.

-Mi akartál gyerekkorodban lenni?

-Katona, aztán pedig modell. Egyszerű vidéki lány vagyok. Nem hiányzik a különös autó, a kastély. Jó lesz egy kis vidéki ház veteményes kerttel, amiben megterem a krumpli, a répa.


c4

-Fontos, hogy címlapokon legyél?

-Nem, attól nem lesz több munkám, és nincs feltűnési viszketegségem. Nem veszek fel egy hatalmas napszemüveget, hogy azzal feltűnősködjek az után.

-Könnyen ismerkedsz?

-Azt hiszem igen. Bárkivel elbeszélgetek, csak ne olyan szöveggel jöjjön, hogy jaj, de tetszel. Közösségi oldalakon kapok olyan leveleket, hogy szeretnék veled megismerkedni. Azt már nem írja, hogy hol látott, miért tetszem. Ha nem mond magáról semmit, mit kezdjek vele?

-Sokan próbálkoznak?

-Igen. Gyakrabban az interneten, mert a személytelenség bátrabbá tesz. Utcán legfeljebb flörtök vannak, nézések, de nem tudják, hogy Cindy Hope vagyok. Ritkán jönnek oda.

-Szórakozóhelyen mit csinálsz?

-Leülök a barátnőmmel egy sarokba és nézem a többieket. Táncolunk egymással, de nem megyünk a kör közepére.

-Kaptál már díjakat?

-Még nem, de nem bánnám. Az azt jelentené, hogy elismernek a szakmában. A jó munka visszaigazolása lenne, hogy van értelme ezzel foglalkozni.

-Ez pénzben is jelentene előrelépést?

-Inkább a ranglétrán lenne feljebb jutás. És jól esne.

c1

T.H.Z.
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#13   2009. 10. 21. szerda 00:23
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség Admin

Naomi Cole interjú (1. rész)

c6

Ezúttal Naomi Cole-t, az egyik legkeresettebb magyar táncoslányt kérdeztük ki – méghozzá jó alaposan. Nem volt könnyű időpontot egyeztetni – közel egy évet vártunk erre az interjúra – mert Naomi nagyon elfoglalt, és gyakran külföldi munkákat is elvállal. Amit még elöljáróban fontos tudni róla, hogy ő soha nem szerepelt pornó filmben, és ezt nem is tervezi.

c1

-Ki találta ki ezt a nevet?

-A Harashow irodában találták ki. Az eredeti nevemből a Noémit valahogy meg akartam tartani, de kellett egy fellépő név is.

-Mikor kezdtél táncolni?

-Tizenhárom évesen. Gyermekotthonban nőttem fel, ott kezdődött a tánc iránti vonzalom. Go-goval kezdtem. Egy picit idősebbnek mondtam magam, mint amennyi valójában voltam, így elég korán színpadra állhattam. Nekem ez olyan volt, mintha egy buliban a tömegben táncolnék, csak kicsit magasabban. Az egyik ex- pasim táncos volt, ő mutatott be szervezőknek. Szerettem, amit csinálok, és a fellépti díj is jól jött az otthonban, ahol tizennyolc éves koromig éltem. Azt sokáig nem tudták, hogy táncolok, de a kimaradási engedélyem megvolt minden hétvégére.

-Abból nem voltak gondok, hogy nem töltötted be a tizennyolcat?

-De igen, egyszer lebuktam. Egy nagy diszkóban táncoltam, ahol sokan fotóztak, az internetre is tettek fel képet, meg ott volt pár gyerek a suliból is. Az iskola feljelentette a gyerekotthont, az otthon a klubot, a klub pedig a szervezőt. Nem is a tánccal volt a baj, hanem, a fotókkal.

-Milyen szakaszokon mentél át táncosként?

-Három évig csak go-góztam, majd ugyanezt folytattam toplessben. Aztán ki akartam magam próbálni bárban is. Táncoltam rúdon, és asztalnál priviben is, de a konzumálást nem szeretettem. A kuncsorgás, hogy hívjanak meg egy italra nem az én világom, és ráadásul néha fogdostak is, ami meg teljesen elfogadhatatlan volt. Nem bírom, ha egy idegen pasi megfogja a combomat. Közben viszont figyeltem a lányokat, hogyan műsoroznak, és készültem arra, hogy valamikor ezt is megtegyem. Egy szilveszteri bulin ajánlották fel, hogy csináljunk egy klasszikus átverő showt a duci Hópihével. Bugyiig vetkőztem, közben bekötöttem a fiú szemét és lekötöztem, utána jött Melinda és izgatta a turpisságról mit sem tudó fiút. A taps nagyon jól esett, és önbizalmat adott. Éreztem, hogy elfogadták a testem, és nemsokára az alsó is lekerült rólam. Úgy fogtam fel, mintha priviben lennék, ahol a végén meztelen voltam, de most színpadon nézhetik a műsorom, nem asztalnál. Érdekes, hogy ott nem vagyok szégyenlős, de nudista strandon nem mernék levetkőzni.

-Hogyan léptél tovább?

-Jöttek a legénybúcsúk, a diszkók, a sörfesztiválok, és egyre nagyobb önbizalmam lett. Vettem a bátorságot egy vibrátor showhoz is. Eleinte talán a pénz is dominált, mert ezek jobban fizetnek, de maga a helyzet is izgatott. Élveztem a sikert.

-Ki vette a vibrátort?

-Kettőt a születésnapomra kaptam. Az egyiket egy szervezőtől, Tíciántól, a másikat Nagy Zsolttól, aki tavaly meghalt, a harmadikat magamnak vásároltam. Tiziáné egy krómos volt, de egy műsoromban egy fiú úgy végig karcolta a fogával, hogy befeketedett, és használhatatlanná vált. A másik nagyon szép volt, de vastag, és színpadra nem volt jó. Amit én szereztem, az szintén krómos, de kisebb, mint az első. Egy erotika kiállításon vettem magamnak. A krómost otthon felejtettem, a másikat pedig nem szerettem, úgyhogy a műsor előtt gyorsan körbenéztem a standokon.

co1

Miért nem pénisz formájút veszel? Az nem izgatóbb a nézők számára?

-Lehet, hogy nekik jobban tetszene, de nekem ez csúszik jobban. Nem élvezeti célokra használom, hanem a színpadra. Itthon nem veszem elő.

-A közönség mennyire vevő egy ilyen bemutatóra?

-Nagyon. Ugyanúgy odavannak érte, mint egy leszbi műsorért. Én ezt nem nagyon értem, de ez van.

-A pasikat izgatja két nő, ahogy sok lány is megnézne két fiút.

-Én láttam ilyet többször is, de nem találtam vonzónak. Ciprusra mentem ki páros műsorra egy lánnyal és két táncos fiúval. A fiúk meleg pornósok voltak és szeretkeztek a színpadon, meg vitték be a homo fickókat az öltözőbe. Nekem hányingerem volt tőle. Az utolsó két nap tanítottam be őket, hogy showt csináljanak, ne dugják meg egymást, mert a felkérés csak erotikus táncra szólt.

-A közönség hogyan reagált rájuk?

-Hogy inkább heterók lesznek, mint homokosok, pedig sok ilyen beállítottságú pasi volt a nézőtéren.

-Merre jártál külföldön?

-Ausztriában volt egy barátom. Hozzá gyakrabban átugrottam, és a szomszédban volt egy klub, ott gogóztam, de ez csak alkalmi dolog volt. Aztán amikor elmúltam tizennyolc, akkor már szerződést is aláírhattam és szintén Ausztriába Ischgl-be mentem dolgozni egy hónapra. Aztán voltam Olaszországban, de az nem tetszett. Azt mondták, hogy gogózni kell, de egy konzumálós bár volt, úgyhogy egy hónap múlva inkább hazautaztam.

-Mást nem akartak a vendégek?

-Tőlem nem, mert engem a prostiság nem érdekel. Volt lány, aki elment vendéggel, de a főnök aki amúgy rendőr volt, ha már valakit csókolózni látott kuncsafttal, azonnal kirúgta. Ott ezt szigorúan veszik. Voltam még Christina Venturával a berlini Vénusz kiállításon, aztán a Hustler showban Romániában, léptem fel Szerbiában motoros találkozón, és dolgoztam szintén Szerbiában és Romániában toppless DJ-ként, mint DJ Noemi.

co2

-Mi ebben a pláne, hogy valaki félmeztelenül áll a pultban?

-Nem tudom. Talán az, hogy ami szép, az szép, és erre többen jönnek bulizni.

-A műsoraid hogyan fejlődtek?

-Bejött a gyöngysor. Láttam a selyemszálat másoknál, de én a gyöngyöt választottam.

-Milyen hosszú?

-Kilenc méter. Komoly súlya van. A két tenyerembe fér csak bele.

-Lehet ezt higiénikusan csinálni?

-Persze, rendesen megmosom, alkoholban fertőtlenítem, és senki nem érhet hozzá.

-Nem félsz attól, hogy mire felérsz a színpadra, kicsúszik?

-Csak akkor, ha nagyon nevetek. És sajnos egyszer egy kicsit többet ittam a megengedettnél fellépés előtt és rám jött a pisilés, mielőtt a színpadra mentem volna. Akkor az egész bele a WC-be, és az a szám el is maradt. Ráadásul a fából eszkábált alkalmi lépcsőn még meg is botlottam, és becsúszott a lábam két fok közé. Úgyhogy részegen ez egy veszélyes szakma.
1 hozzászólás, utolsó: zozo89 (2011. 02. 27. vasárnap 13:15)
 
#12   2009. 10. 21. szerda 00:21
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség Admin

Naomi Cole interjú (2. rész)

co4

Hogyan jött a leszbi show?

-Azt is ki akartam próbálni, de csak egy fél évig csináltam a legjobb barátnőmmel. Nem nagyon szerettem, de elég sokszor kérték. Össze akartak rakni mással is, de többek között higiéniás okok miatt sem vállaltam. Láttam olyat, hogy valaki herpeszt kapott a másiktól.

-Kinek az ötlete volt kettőtök közül?

-Együtt találtuk ki. Először furcsa volt színpadon egymással, mert a magánéletben nem csináltuk, és nem is gyakoroltunk előtte, de végig nevettük az egészet. Aztán sokféle jelmezt használtunk, szituációs játékaink voltak: rendőrös, ápolónős, stb., és ez feldobta a látványt. Megosztottuk a feladatokat. Volt, hogy felhívtunk valakit a színpadra, az egyikünk felpofozta, a másik meg leköpte.

-Hogyan reagálnak erre?

-Nem hiszed el, de élvezik, sőt kívánják. Olaszországban egyszer feldugtam egy összecsavart papírpénzt magamnak. A pasi becsomagolta egy nejlon zacskóba és hazavitte. Lehet, hogy otthon elővette és szagolgatta.

-Be tudsz gerjedni szexuálisan a színpadon?

-Azt élvezem, hogy sokan látnak. Voltam olyan legénybúcsún, szülinapi bulin, ahol hárman vagy négyen voltak. Az nagyon lehangoló. Ha negyvenen vannak, az sokkal hangulatosabb. Tapsolnak, ujjonganak. Ez ad önbizalmat, de szexuálisan teljesen kívül maradok.

-A privát partykon nem akarnak ennél többet is a vendégek?

-Arra hívnak külön lányokat, ha igény van rá.


-Ellent lehet állni a kéréseknek? Nincs az a pénz, amiért elmennél Amerikába egy pornó jelenetet leforgatni?

-Nincs. Ez számomra becsületbeli kérdés. Nem lenne hozzá gyomrom. Még leszbit sem csinálnék meg így kamerák előtt, pedig fellépéseken sokan videóznak, de ott nem zavar. A szex a magánéletem. Nagyon hűséges vagyok. Volt, akivel öt évig voltam együtt, és nem léptem félre.

-A közönséget mibe lehet bevonni és mennyire?

-Elsősorban a vetkőztetésbe. Vibrátoros műsornál ott lehet testközelben, esetleg megengedem, hogy az alját megfogja és segítsen. Ez nekik nagy élmény, ezt látom az arcukon.

-Kiket hívsz fel a színpadra?

-Az egyik típus a kis szerencsétlen, a másik a nagyszájú, aki utána meg sem mer mukkanni. Lent megvan a csorda szellem, fent pedig magányos bárány lesz.

-Voltak nehéz pillanataid?

-Egy fickó nagyon vagány akart lenni, húzta a hajam és nyomta a fejem a farka felé. Annak kiosztottam egy-két pofont, hogy tudja, hol a helye.

-Más gondod nem volt?

-Csináltam gyertyás műsort is, ahol a nyelvemre csorgattam a viaszt. Az egyik alkalommal, túl sokat öntöttem, ráadásul nagyon hátra hajtottam a fejem, hátracsurgott, és ott kötött meg. A színpadon öklendeztem, aztán az öltözőben meghányattak, és szerencsére kijött.


-A lányok hogyan viszonyulnak hozzátok?

-Általában féltékenyek és lenéznek minket. Pedig ha kipróbálnák magukat egy ilyen magas sarkú cipőben, ennyi ember előtt, hogy megpróbálják mindenkinek a tetszését elnyerni, lehet, hogy megváltozna a véleményük.

-A magánéletedet hogyan befolyásolja a munkád?

-A párom a színpadi nézésembe szeretett bele, amivel elhitetem mindenkivel, hogy ő a legjobb csávó a világon. Elfogadta, hogy táncos vagyok, és nem féltékeny. Én is megbízom benne, pedig sok lánnyal találkozik, mert tetkózik és piercingezik is.

-Nagyon szép, és jó sok tetoválás van rajtad. Csak nem vagy gyűjtő?

-Tizenhét évesen kaptam egyet ajándékba a lapockámra, és a szenvedélyemmé vált. Azóta az egész hátamat kitetováltattam. Aztán meghalt Daisy barátnőm, ő felkerült a bal karomra, és most virágokat és pillangókat gyűjtök.

-A cicidhez is hozzányúltak.

-80 b-s volt, most 90 c-s és tervezem, hogy szülés után megint elmegyek plasztikai sebészhez.

-Minek kellenek a nagyobb mellek?

-Én nem látom, hogy akkora lenne, amekkorát szerettem volna. A számon is gondolkodom, hogy a felsőt egy kicsit vastagítsák meg.

-Nagyon szép vagy így is. Minek?

-Volt az a hosszú kapcsolatom, és az a fiú elvette minden önbizalmamat. Soha nem dicsért meg, nem köszöntött fel, nem ment velem sehova, legfeljebb a boltig. Egy folytonos bizonyítási vágy maradt ettől bennem.

-Most húsz éves vagy. A tánc egy ideig művelhető csak. Mi lesz veled utána?

-Fiatal vagyok, most még nagyon élvezem, amit csinálok. Volt, hogy hét fellépésem volt egy éjszaka, ami anyagilag sem rossz. Tervezek a párommal gyereket, gyűjtünk lakásra, és a tánc mellett körmözök és tanulom a hajfelvarrást.

-Hét éve táncolsz. Nem lehet ebbe beleunni?

-Egy-egy műsor önmagában lehet, hogy unalmas, mert nagyjából ugyanaz történik mindig, de látom a közönséget, a meglepetést az arcokon, amikor nyolc méter gyöngy előkerül, és ez nagyon jól esik. A siker mindig hozza magával a következő fellépéseket is, amit nem lehet megunni. Ilyenkor boldogan jövök haza.

co6

T.H.Z
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#11   2009. 09. 09. szerda 00:42
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség Admin

Linda Ray interjú (1. rész)

lin1

Aki mostanában figyelemmel kíséri híreinket megszokhatta, hogy havonta egyszer felkeresünk a pornószakmában már rutinos, vagy épp szárnyait próbálgató sztárt. Ma újabb csinos pornóslányt mutathatunk be a Tutti olvasóinak. Ő a legújabb nemzedék ifjú reménysége Linda Ray.

***

-Mikor kezdtél el filmezni?

-Tavalyelőtt nyáron, tizennyolc évesen készült az első filmem. Ez egy kisebb produkció volt, egy történet nélküli negyven perces jelenet. Utána egy fél év kiesett, mert az ügynökség nem adott több munkát.

-Miért?

-Az volt a kérésük, hogy fogyjak le, de szerintem felesleges lett volna, elég vékony voltam. Akkor elhelyezkedtem a vendéglátóban, ahol előtte is dolgoztam, mint bárpultos. Akkor találkoztam egy újabb ügynökkel, aki aztán decembertől már folyamatosan adott munkákat.

-Véletlenül találkoztatok vagy kerested?

-Egy barátnőmmel jelentkeztünk fotózásra, művészi aktképekre. Nem gondolkodtunk pornóban. Elmentünk, beszélgettünk, és felajánlották, hogy lehetne videókat is csinálni, ha már egyszer a fotózáshoz levetkőzünk. És persze azt is elmondták, hogy ebben több pénz is van. Elég könnyen rábeszéltek minket, és nem bántam meg. Szeretem csinálni.

-Milyen volt a legelső forgatásod?

-Kicsit döcögős. Ez minden új lánynál így van először, mert nem tudja még, hogy hogyan kell pózolni a kamerának.

-Milyen jeleneted volt?

-Leszbi, egy lány-lányos. Jó volt.

-És milyen volt a második alkalom, ahonnan kezdve már elindult komolyan is a pályád?

-Az már egy kétfiús normál jelenet volt.

-Nem ijedtél meg a feladattól?

-Nem. Szerintem az már mindegy, hogy egy, kettő vagy öt fiú van velem.

lin2

-Hogyan alakult a pályád?

-Magyarországon nincsenek sztárok. A közeg nem alkalmas rá. Vannak munkák folyamatosan, bár a válság itt is érezteti a hatását, de túl fogunk lendülni rajta.

-Hazaiakkal dolgozol vagy külföldiekkel?

-Kevés magyar produkció van. Kovin és Németh Zsolton kívül jelentősebb nem is jut hirtelen az eszembe. De forgattam Roccoval, olaszokkal, Pierre Wodman-nel.

-Roccoval dolgoztál is együtt jelenetben?

-Nem, vele csak producerként találkoztam, de ezek a filmek is a rá jellemző stílusban és felfogásban készültek: nagy farkak anál jelenetekben.

-Könnyű volt?

-Azt nem mondanám, de túl vagyok rajta.

-Milyen szerepkörbe hívnak?

-Tinisekbe talán az arcom miatt, valamint anál és dipi jelenetekbe a fenekem miatt, ami egy kicsit nagyobb az átlagosnál.

-Könnyű ezeket a jeleneteket bevállalni?

-Nem nehéz, a fiúk nagyon segítőkészek. Jobb mint egy tapasztalatlannal a magánéletben egy kisebb mérettel.

-Mi volt számodra új a filmezésben a magánéleti szexhez képest?

-A dipi és a domina.

-Dominában mit vállaltál?

-Rabszolga voltam. Egy kicsit megaláztak, és vertek is.

-Lelkileg nem volt rossz hatással rád?

-Ez csak játék. Amint megáll a kamera, mindenki jön oda és nagyon figyelmessé válik. Egy-két pofon a forgatás kedvéért szerintem nem egy tragédia. Ha kőkeményen ütnének, azt nem engedném.

-Hány filmben szerepeltél eddig?

-Lehet 50-60 is, pontosan nem tudom. Átlagban heti két munkám szokott lenni.

-Megéri?

-Milliomos nem vagyok és nem is leszek szerintem a pornózástól, bár sokan azt hiszik, de elég jó körülményeket tudok fenntartani.

-Meddig?

-Amíg ki nem pörgök, vagy ki nem öregszem. Mindenesetre elkezdtem kitanulni a sminkes szakmát. Az egy jó visszavonulási út lehet.

lin

-Nem lesz ez egy bélyeg végig az életeden?

-Szerintem egy tíz év, és nálunk is elfogadott lesz ez a pornós szakma, ahogyan tőlünk nyugatabbra már ma is az.

-Mit szólnak az ismerőseid a munkádhoz? Kinek mondtad meg először, hogy tizennyolc évesen pornózni mész?

-A barátaimnak, aztán odaálltam anyu elé, és neki is elmondtam. Nem akartam, hogy más mutassa meg neki a DVD-met.

-Mit szólt hozzá?

-Azt mondta, hogy vigyázzak magamra.

-A barátaid mit mondtak?

-Kérdezgettek a forgatásokról.

-Nem kaptak kedvet hozzá?

-Nem tudok róla.

-És hozzád?

-Arról sem. Legalább is nem mondták.

-Ha társaságba mész, elmondod?

-Szórólapot nem osztogatok róla, de nem is titkoltam. Tudja a párom is, de fűnek-fának nem dicsekszem vele. A köztudatban ezt a prostikkal teszik egy szintre, pedig egészen más.

-Mi a különbség?

-Teszttel dolgozunk, ügynök közvetít ki, és mások a fiúk is. Ha leáll a forgatás, üresben nem fog velem a fiú tovább élvezkedni. Ez nem a fiú vagy az én örömömre van, hanem a nézőére.

-Van olyan jelenet, amiben el lehet élvezni?

-A fiúknak természetesen, de én nem akarom. Pózolni kell, hangot adni, a fiúnak segíteni, a kamerának megfelelni. Ezek mellett nem tudok a magam orgazmusára figyelni.

-Nem jó, ha élvezed is, amit csinálsz?

-Az már a párkapcsolatomat is befolyásolná. Tudja a fiúm, hogy a csúcs csak neki jár.

-Elengednéd a párodat forgatni?

-Természetesen. Nem vagyok a gyámja, szabad ember.

-Van olyan színész, akivel jó filmezni?

-Én a legtöbb magyar fiút kedvelem. Jobban odafigyelnek a lányokra, mint a franciák vagy az olaszok.

-Forgattál már külföldön?

-Még nem. A stáboknak olcsóbb idejönni, ha több lánnyal dolgoznak.
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#10   2009. 09. 09. szerda 00:35
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség Admin

Linda Ray interjú (2. rész)

li4

-Mi a jobb munka: a pornófilm vagy a fotózás?

-Mindkettőt szeretem, de a divatfotózástól éhen halnék. Nagyon sok hely van, ahol a munkabért elintézik azzal, hogy elvihetem a fürdőruhát. Csakhogy azzal nem lehet számlát kifizetni.

-A filmnél biztos a gázsi?

-Nekem még nem volt vele problémám. A menedzser dolga, hogy erről gondoskodjon, mert én vele vagyok kapcsolatban. Ha nem fizetnek, ő akkor is helyt áll.

-Lányos jeleneteket is forgatsz még?

-Igen, de azokat nem szeretem. Inkább a dipi, mint a lány-lány. Nem minden lány jó. Köztük több a kényeskedő.

-Mi szerettél volna lenni?

-A vendéglátót elkezdtem, aztán egy év múlva átmentem gimnáziumba, és próbálkoztam még a modell szakmával is, de oda nem kellettem. Ha nem lett volna a film, lehet, hogy elvégeztem volna még egy mixer tanfolyamot is, és bárpultos lennék.

-Mi a jó a munkádban?

-Rugalmas, sok szabadidővel jár, és sok olyan embert ismerhettem meg, akiket e nélkül nem lehetett volna. Szeretem a pörgést, a nyüzsgést. Jókedv van, sokat hülyéskedünk.

-A szabad idődben mit csinálsz?

-Itthon vagyok, takarítgatok, főzök, vásárolok, barátnőzök.

-Mondtad, hogy vállalsz dipit, azaz punci-popsi együttest. Ez hogy tetszik?

-Jobban szeretem, mint a csak anált. Könnyebb megcsinálni, azzal hogy a puncimban is van valami.

-Mi az, ami a magánéletedbe átjöhetett a filmekből?

-Amit ott kipróbáltam, az már nem vonz annyira, úgyhogy semmi.

-Dominás dolgokból mit vállalsz?

-BDSM jeleneteket, vagyis kötözős-fegyelmezős, szado-mazo dolgokat. Ezekben kevesebb a szex és több a szerepjáték.

-Ebben fiúval vagy lánnyal jobb dolgozni?

-Jobban elviselem, ha lány üt.

-Ha a tükörbe nézel, mi tetszik?

-A szemem, de mással is elégedett vagyok. Nem gazdagodnának meg rajtam a plasztikai sebészek.

li5

-Követed a filmjeid útját?

-Szoktam nézegetni az interneten. Sokszor felteszi valaki úgy, hogy aztán ingyen is nézhetővé válik, Ettől megy tönkre a szakma.

-A home videódat feltennéd az internetre?

-Azt nem. Az a mi magánügyünk.

-A párodat már filmesként ismerted meg?

-Öt évvel ezelőtt találkoztunk először. Akkor még nagykorú sem voltam. Aztán évek múlva, amikor újra összejöttünk, akkor rögtön elmondtam neki.

-Mit szólt?

-Hogy amíg munka, addig nem zavarja.

-Ez a munkára hivatkozás olyan sokszor elhangzik védekezésképpen.

-Egy forgatást, ha valaki megnézne, lehet, hogy ki is ábrándulna az egészből. Egy nagy illúzió, ami lejön a képernyőről. Valójában ott sürög-forog egy csomó ember, nincs intim együttlét. Viszont vannak leállások, és megbeszélt póz cserék.

-Mikor veszítetted el a szüzességed?

-Tizennégy évesen.

-Mi alapján hívnak forgatni?

-Hogy milyen karakter kell. Ha popót vagy dipit kell csinálni, akkor hívhatnak, ha kerek popsi kell akkor is, ha nagy cicik, akkor abból kiesek. Forgattunk olyan filmet is, ahova csak nagy fenekű lányokat kértek.

-Mi lebeg előtted szakmai sikerként?

-Szeretnék külföldön forgatni, világot látni, de a pornóban nagy cél, nagy elismerések ma már nincsenek. Itthon is megszűntek a nagy díjkiosztók.

-Mi a legdurvább dolog, amit még bevállalsz, és mi az, amit már nem?

-Állatos filmbe nincs az a pénz, amiért beszállnék. Elkaparnám magam, ha valaki egy olyanban meglátna. Márpedig a film megmarad.

-Toilet szexszel hogyan vagy?

-Szólóban hajlandó vagyok pisilni, de rám vagy a számba senki… El se mennék egy ilyen forgatásra. Olyan volt már, hogy én pisiltem le fiút. Nagyon kellett már, és szóltam, hogy álljunk le, hadd menjek el. De mondták, hogy ne menjek sehova, felvennék, ahogy a fiúra csinálom. A fiúnak tetszett.

-Kialakulhat valami a forgatások után a stábbal?

-Inkább külföldön szokás, hogy elmennek még vacsorázni, bulizni. Nálunk zuhanyozás van, öltözés és szerződés. Mindenki fáradt. Másfél órás fotózás után, ahol éget a lámpa, tűsarkúban kell állni és pózolni… Aztán még a jelenet is fárasztó, majdnem egy óra a szex benne. Nem olyan kényelmes ez.

-Előfordulhat, hogy hazamész utána, és azt mondod a párodnak, hogy őt már nem kívánod aznapra?

-Ilyen nincs. Otthon egészen más szexelni.

-Dupla puncis munkákat nem vállalsz?

-Még nem hívtak ilyenre, de nem lenne gond.

-Beszéltünk a Rocco produkciókról. Milyen egy kapitális mérettel szembesülni?

-Nem vagyok egy ijedős kislány, de akkor kikerekedett a szemem. A sminkes lány nyugtatott, hogy ne izguljak, minden rendben lesz.

-Mit lehet egy akkorával kezdeni?

-A magánéletben inkább az átlagos mellett szavazok. Minden esetre, aki Rocco filmbe megy, ezzel számolnia kell. És a helyszínen még megijedhet annyira, hogy visszakozik, bár ennek nem örülnek. És utána megmondom az ügynöknek, hogy többet ilyen munkát nekem ne szervezzen.

-Sok fiúd volt a forgatások előtt?

-Nem. De ez nem volt gond. Nagyon könnyen jöttek egymás után a dolgok.

-Nem okozott lelki gondot?

-Az nagyobb gondot okozott volna, ha egy gyárban melóznék reggel hattól kettőig.

-Nem félsz a betegségektől?

-Három hetente teljes teszt van. A szakmán belül nagy az óvatosság. Sok minden benne lehet a pakliban, néha orosz rulettezünk. Igazság szerint a lányok a kevésbé megbízhatóak. Ők könnyebben bevállalnak egy buli után egy-két pasit óvszer nélkül. Egy HIV-es bekerülésnél pedig két hónapig leáll a munka.

-Ha egyik napról a másikra megszűnne a forgatás, mit kezdenél magaddal?

-Járok most is ki külföldre show műsorokba. Akkor erre jutna több idő.

-Mi van a repertoárodban?

-Van a sztriptíz, leszbi, és vibrátoros műsor.

-Felismernek már az utcán?

-Azt nem tudom, de vannak beszólások. Van ebből az aranyosabb, hogy gratulálok a szülőknek és vannak egészen durvák is. Volt már nyolc éves kis suhanc is, aki utánam szólt, hogy de megb…nálak. Visszakérdeztem, hogy igen? És mivel? Szórakozóhelyen, ha elmegyünk bulizni és fogdosnak, akkor szó nélkül lekeverek egy pofont.

-Mi lenne, ha autógrammot kérnének?

-Meglepődnék, de látod, az jól esne.

T.H.Z.

li6

Fotó: LUXx Video
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
... 5 6 7 8 9
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A blog adatai

Nyitotta: TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség
Nyitás ideje: 2011. 01. 05. szerda
Bejegyzések: 44db
Utolsó üzenet: 2013. 03. 11. hétfő
 

Hírek

ma 05:20
Gecifakasztó óriás dudák Ahh, egy igazi ínyenc ez a csaj! Imádja szexi játékokba dobni méretes didkóit, ezzel persze annyira felhúzza aktuális baszópajtását, hogy a kemény dugás garantált! Mellbimbótól a nedves puncin át minden játszik, egy a lényeg, a turbó tempó,... Tovább
tegnap 06:04
Kemény casting Mariannt, a perverz kis amatőr ribit a pasija hozta el hozzánk, és az volt a kívánság, hogy valami extrém filmben szeretnének szerepelni, mert nagyon unják a maszatolós kis szexjeleneteket. Ezen felbuzdulva ráeresztettük a csajra a legbrutálabb... Tovább
Follow TuttiFrutti_hu on Twitter

Válts VIP tagságot!

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2190 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
3650 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
6570 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
12775 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 365 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A TuttiFruttiParty oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!