SZTÁRINTERJÚK
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
... 2 3 4 5 6 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#29   2010. 12. 27. hétfő 02:08
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség Admin

ANGEL DANIELLE interjú (2.rész)

vica6

- Térjünk vissza az első lányos alkalomhoz.

- Az már video is volt, és ott valóban nyalni kellett.

- Szép volt a partnered?

- Idősebb volt kb. tíz évvel. A privát életembe nem vittem volna el, de nem volt csúnya. Csak hát a szőr. Látszott rajtam, hogy nem bírom.

- Hazai produkció volt?

- Nem. Olaszokkal voltam. Utána nem is beszéltem velük, mert közben egy kicsit be is hisztiztem, pedig nem volt az a retro típusú dzsungel, amit még fésülni is lehet, de nem szóltak előre, hogy mire számítsak, és nem tudtam eljátszani a jókedvet.

- Ha szólnak előtte, hogyan készülsz rá?

- Mit tudom én. Talán edzettem volna otthon egy kis takaró nyalogatással.

- A partnered jól nyalt?

- Nem, de ilyenkor nem is az a cél, hanem hogy a felvételen jól mutasson. A lánynak sem az jár az eszében, hogy úgy nyaljon, hogy a másiknak jó legyen.

- Pedig a rendezők szeretik, ha a lányok elélveznek.

- Vagy legalább is jól eljátsszák, hogy a néző számára hiteles legyen.

- Milyen volt a következő?

- Egy fotós ismerősömmel úgy döntöttünk, hogy csináljunk közösen egy weboldalt. Ott már nem kerülhettem ilyen kellemetlen helyzetbe, mert előtte mindent megbeszéltünk, és én döntöttem el, hogy ki legyen a lány. Néztem, hogy kikkel dolgozik és mutattam, hogy ő nekem tetszik.

vica5

- Annál mi volt a feladat?

- Az már segédeszközös felállás volt.

- Mi kell ahhoz, hogy jó legyen a késztermék?

- Elsősorban a jó hangulat. Azt valahogy meg kell érteni, hogy egy szóló videó nem olyan, mintha valaki otthon magában nyugodtan maszturbálna.

- Nem lehet figyelmen kívül hagyni, hogy ott van még az operatőr is?

- Nem. Pontosan azért, mert nem magamra kell figyelni, hogy minél jobban élvezzek, hanem, hogy ne takarjak semmit, hogy minden látszódjon.

- Soha nem élveztél el forgatáson?

- Soha. Az alap probléma az, hogy én magamra nem izgulok fel. Nekem ahhoz kell egy másik ember is.

vica3

- Kerültél különleges helyzetbe?

- Igen. Egy alkalommal egy tónál fotóztunk, és horgászok leskelődtek közben, pedig igyekeztünk rejtett helyre menni, hogy ne zavarjunk senkit. Egy másik alkalommal egy erdőben voltunk, ahol elment egy biciklis mellettünk, aztán megállt, telefonált, majd egy pár perc múlva jött egy autó három sráccal. Ők már oda is jöttek hozzánk, és megkérték, hogy nézhessenek minket. Láttuk rajtuk, hogy nem gyagyásak, nagy gond nem lehet velük. Leültek, néha beszélgettünk is. Amikor végeztünk, a srácok elköszöntek, és akkor kijött a bringás fiú egy bokorból, hogy köszöni, ő is jól érezte magát, és húzta fel a sliccét. Ez már szerintem primitívség.

- Van más erotikus munkád is?

- Igen. Azok közül, akik ma fotózással vagy filmezéssel foglalkoznak, rengetegen csinálják ezt, mert van rá igény. Amikor otthon vagyok és ráérek, akkor a web kamerás chat-tel is foglalkozom. A sexchat.hu-n vagyok Danielle néven.

- Ott mit mutatsz meg magadból?

- Ha „free”-n vagyok akkor semmit. Néha kijövök erre is, mert van, akivel jókat lehet beszélgetni, de még fel sem állok.

- És ha privátban vagy, milyen kérések vannak?

- Nagyon vegyes. Van sok olyan visszatérő vendégem, akikkel még itt is csak beszélgetek, még levetkőzni sem szoktam.

-Ez egyébként hogyan működik?

- Egy bizonyos creditet befizetnek, és az annak megfelelő ideig össze vagyunk kapcsolva.

- Ha valamit kérnek, azt meg kell csinálni?

- Nem feltétlenül. Az a szerencsés, ha az oldalra kiírom, hogy mi az, amit nem vállalok, hogy fölöslegesen ne jöjjenek be.

- Mi az amit nem vállalsz?

- Nem igen van ilyen, mert szerencsére kulturált emberek lépnek be, akik például nem akarnak keményebb toilet szexet, legfeljebb pisit. De azt nem tudom, hogy miért kéri valaki, hogy kötözzem meg magam. Ez egyedül kivitelezhetetlen.

- Mit kérnek általában?

- Sztriptízt, simogatást, még a vibrátor is ritka.

- Jó munka ez?

-Non stop nem csinálnám, de élvezem, mert szeretek emberekkel beszélgetni, és mutogatni is magam.

- Volt furcsa kérés?

- Engem még nem talált meg az illető, de mesélik lányok, hogy van valaki, aki azt kéri, hogy vasaljanak.

- Kiknek a szórakozása ez?

- Nagyrészt jobb módúak engedhetik meg maguknak, de előfordul, hogy valaki csak két percre ugrik be, és beírja, hogy cicit, puncit. Ezeket nem szeretem.

- Miért mennek erre az emberek, amikor rengeteg ingyenes pornó van az interneten a home video kategóriában is?

- Ez más, mert személyes. A chat szobában lehet „beszélgetni a lánnyal. A videónál ezt nem lehet, és nem tesz úgy, ahogy kéred.

- Mi az, amit szívesen csinálnál?

- Igényes filmekben szerepelnék, legszebb ruhákban, legszebb környezetben, igényes sminkkel. Sajnos erre alig van igény.


vica4
( T.H.Z.)
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#28   2010. 11. 08. hétfő 02:39
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség Admin

MÉSZÁROS DÓRI interjú (1.rész)

md6

Kétségtelenül ő ma itthon az erotikus show világában az egyik legismertebb és legkeresettebb előadó. Az Erotika Kiállításokon évről évre új műsoraival kápráztatja el a közönséget a látványos tüzes műsoraitól kezdve a legvérforralóbb tejszínes erotikus parádékig. Közben a magazinok kedvence is, mert szívesen megszólal, és ha valahova egy látványos fotó kell címlapra vagy belső oldalra egy szép lánnyal, akkor gyakran gondolnak rá.

- Mi szerettél volna lenni?

- Gyerekként zoológus, állatkereskedő, tizenévesként táncdalénekes, vagy filmszínésznő, de nem igazán tudtam, hogy merre induljak. Végül könyvtár - informatika szakon diplomáztam Egerben levelező tagozaton.

- Hogyan indult az erotikus pályád?

- A film volt előbb, utána jött úgy nagyjából egyszerre a show és a fotózás.

- Miért a filmmel kezdted, nagyon sokan a fotózásból lépnek át a keményebb szférába?

- ’97-’98 környékén még másképp néztem ki. Fiatalabb voltam, egészen más típusú arcom volt, más volt a hajam, a testalkatom. Fotózásra nem voltam alkalmas, más ideál “ment” abban az időben. Sok válogatáson voltam, de nem kellettem.

- És mi vitt a film felé?

- Volt egy olyan pont az életemben, amikor pénzre volt szükségem, de sehol nem találtam olyan munkát, ahol másnap már fizetnek is. Ezt egy áthidaló megoldásnak gondoltam, és ott maradtam másfél évig. Akkor úgy folytattam az erotikus szakmán belüli munkáimat, hogy ne legyek fiúval. Egy internetes, web kamerás dologba fogtam, ez tartott közel három évig, majd jöttek a fellépések.

- Fiúval miért nem akartál forgatni?

- A párkapcsolatom miatt nem fért bele az életembe. Fizikailag is kellemetlen volt. A lány szettek viszont nem a kemény szeretkezésekről szóltak.

- Pár évvel ezelőtt, ha megkérdeztek kamaszlányokat, hogy mik szeretnének lenni, tízből egy-kettő mindig biztosan akadt, aki azt mondta, hogy pornó sztár. Mára ez mintha megváltozott volna. Kevesebb ilyen kijelentést hallani. Szerinted miért?

- Abban az időben amikor a tinik úgy gondolták, hogy ez egy helyes irány lehet, a média nagyon felkapott egy-két lányt. Ott volt Michelle Wild, Maya Gold, akiket KOVI nagyon sikeresen befuttatott a médiában. Velük dolgozott, és ez sok helyen teret kapott. Nem is voltak olyan sokan lányok, és a kevesekről könnyebben ki lehetett alakítani egy idealizált képet.

e18

- Szerinted ez jó volt, vagy rossz?

- Én ezt nem tudom megítélni. A lányok világ életükben olyanok akartak lenni, amiről ábrándozni lehetett. Voltak, akik királykisasszonyok, hercegkisasszonyok szerettek volna lenni, voltak, akik színésznők. Amikor azt látták, hogy a TV-ben pornó sztárokat mutogatnak, akkor nekik ez fért bele az álomvilágukba. Hogy ez helyes vagy nem azt nem tudom, de gyanítom, hogy a legtöbb lány csak a csillogást látta, és azt hogy munkában ez mit jelent, arról már nem gondolkodott el.

- Több olyan később pornóssá vált lánnyal is beszéltem már, akik tizenhat-tizenhét éves korukban elhatározták, hogy ők pornószínésznők lesznek, és alig várták, hogy elérjék a tizennyolcadik születésnapjukat.

- Szerintem ma is nagyon sok lány van, aki ilyen fiatalon elkezdi a forgatást, legfeljebb nem ismerjük őket, nem kapnak olyan erős média hátszelet. Nem hiszem, hogy kevesebb lány lenne, mint régen. Ezt azok, akik az interneten követik az újdonságokat, biztosan tisztábban látják. Ez még most is jobb kereseti lehetőséggel kecsegtet, mint egy gyorsétteremben beállni a pult mögé. Ezzel együtt most úgy látom, hogy az escortnak van nagyobb felfutása, mert kevesebb esély van arra, hogy ez kiderüljön. Azt hiszem ez a szakma mindig is inkább a pénzről szólt, mint arról, hogy egy lány híres legyen. Inkább azt szeretnék, hogy rövid idő alatt sok pénzt keressenek úgy, hogy ne derüljön ki, hogy mivel. Figyeld meg, hogy már az is előfordult, hogy szép lányokat kerestek egy újságba, és a dolog azon akadt el, hogy nem volt elég jelentkező.



- A hazai pornófilm készítők az utóbbi időben sokat panaszkodnak, hogy egyre kevesebb a munka és a megbízás. Miért alakult ez így?

- Elsődlegesen ennek az lehet az oka, hogy a környező országokban: pl. Romániában, Csehországban, Ukrajnában és Oroszországban sokkal kevesebb fizetésért vállalják a lányok a munkát. Számunkra sokszor nevetségesen olcsóbbak. És azt is tudjuk, hogy kevésbé hisztisek, mert kell nekik a munka. Oké, hogy a magyar lányok nagyon szépek, de az elvárásaik is nagyobbak. Az ottani lányok nem kezdenek azon problémázni, ha odavisznek a forgatásra egy plusz fiút, ők azzal is be fogják vállalni. Hozzájuk még csak most jött be ez a lehetőség, és ezzel le is lehetett nyomni az árakat. A másik, hogy bejött a gazdasági válság, ami ebbe az iparba is begyűrűzött. Arról nem is beszélve, hogy az internetre olyan mennyiségű nézni való került már fel, hogy aki csak meg akar nézni egy ilyen filmet és nincsenek extra elvárásai, az nem vásárol a boltban, hanem innen letölt ingyen valamit.

md4

- Téged a műsoraidról ismer elsősorban a közönség. Ez a műfaj mennyire maradt életképes?

- Én évek óta már csak a showból élek. Jó lányból egyre kevesebb van, ráadásul a piac arra specializálódott, hogy az újakat egyre hamarabb kipörgesse. Én viszont, mivel már tíz éve dolgozom, ismernek, és keresnek, mert tudják, hogy jó vagyok. A fellépések számára nem lehet panaszom, itthon legénybúcsú mindig van, és sokat hívnak külföldre is. Ezzel együtt másban is kell már gondolkodnom, mert úgy látom, hogy nagyon sok lány próbálkozik, és igaz ugyan, hogy a színvonal gyakran csapnivaló, de ha ötezerért olcsóbban elmegy valaki, akkor már őt hívják. A pénz hiány sokat változtatott ezen a műfajon is.

- Mit nem tudnak a lányok?

- Hiányzik belőlük a rutin, és az az extra nőiesség, ami a régi csajokban még benne volt, Az, hogy hogyan lehet egy nézéssel, egy mozdulattal elvarázsolni egy palit, azt egyrészt tanulni kell, másrészt benne kell lenni alapból az illetőben. Ezen kívül kevés pénzt is fektetnek be. Nem vásárolnak ruhákat, kiegészítőket, nem fordítanak elég időt és energiát a koreográfia kidolgozására és betanulására. Úgy gondolják, hogy majd odamegyünk, csinálunk valamit és felvesszük érte a húsz-huszonötezer forintot.
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#27   2010. 11. 08. hétfő 02:28
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség Admin

MÉSZÁROS DÓRI interjú (2.rész)

md2

- Mibe kell befektetni a pénzt?

- Attól függ, hogy milyen elvárásaid vannak egy műsorral kapcsolatban. Egy show műsornál nem elég, ha izgató, de fontos a körítés, hogy miből vetkőzik ki valaki, hogy milyen eszközöket használ, hogy felépít-e egy tüzes műsorszámot, vagy elővesz egy szép legyezőt. Ki lehet menni egy közönséges melltartóban és bugyiban is a színpadra, amit egyszerűen csak le kell venni, de ki lehet menni egy olyan kosztümben is, amire amikor kimész, már felszisszennek, hogy milyen szép vagy.

- Mi az, amit a műsoraidban te találsz ki, és mi az, amit másoktól lesel el?

- A ruha mindig a saját ötletem, akárcsak a zene, amit én állítok össze. Igazából nem nagyon nézem mások műsorát, újoncokkal szinte össze sem akadok. Úgyhogy a műsoraim is a saját kreációim.
-Mit látsz általában a közönségből?

-A fényektől függ. Ha túl sok a “szembefény”, akkor semmit, ha szerencsém van, az első két sort. De a zajok átjönnek, a nagy “húúúú!”-nál tudom, hogy valami jó történt.

- Külföldön milyen fogadtatásod van?

- Határozottabban jobb, mint itthon. Eleve tőlünk nyugatabbra a szexiparnak nagyobb az elismertsége és a kultúrája. Itthon ha valaki egy prostival akar eltölteni egy bizonyos időt, akkor felhívja telefonon és elmegy hozzá, vagy kimegy az utcára valamelyik sorra. Németországban például ez teljesen legálisan klubokban kultúrált körülmények között működik olyan gyönyörű környezetben, ahol a szökőkúttól kezdve, a pálmafáig és étteremig minden van. Délután beülnek a férfiak a haverjaikkal mecset nézni, és lehet, hogy csak beszélgetni vagy szaunázni akarnak a lányokkal utána. Ott nem ciki bemenni egy szexshopba, kimenni egy Erotika Kiállításra. A szexhez való hozzáállás érettebb. Ez itthon nem is nagyon fejlődik. Ha nem keresik az igényes dolgokat, akkor nem alakul ki az igényes szolgáltatás.

- Sok városi legenda kering arról, hogy azok a lányok, akik kimennek külföldre táncolni, azok emellett bevállalnak escort munkát is. Ez mennyire lehet igaz.?

- Ebben valóban sok a legenda, hiszen rengeteg olyan klub van, ahol eleve kizárt, hogy valaki a vendéggel elmenjen. Nincsenek rejtett zugok, ha valakit felkérnek egy táncra, az is a teljes nyilvánosság előtt történik. Ezzel együtt mindenkinek szíve joga, hogy mit csinál. Én, a magam részéről ezt nem vállalom, és valóban előfordul, hogy néha magyarázkodnom kell mások miatt, hogy én más vagyok. Akkor lennék a legboldogabb, hogyha valaki escortozni akar, akkor escortozzon, és ha a valaki műsorozni, akkor műsorozzon. Én nem vagyok szakszervezet és nem állíthatok fel erre szabályzatot, de ez lenne az ideális helyzet. „Elkurvult” a világ és nem csak táncosokról, de színésznőkről, műsorvezetőkről, modellekről is hallani ilyen pletykákat, mert mindenki megpróbál úgy megélni, ahogy tud, és próbálja kamatoztatni a külsejét.
- Mekkora bőrönddel indulsz neki a világnak, amikor külföldre mész fellépni?
- Ez nagymértékben függ attól, hogy mi lesz a feladat. Egyáltalán nem mindegy például, hogy hány napra megyek, és hány előadás van egy nap. Napi három előadásnál mindig más kosztümben illik lenni. Több napos turnénál úgy nézünk ki, mint egy málhás szamár. Sokszor szab korlátot az is, hogy egy repülőútnál súly limit van.
- A repülőtereken nincs probléma a segédeszközeiddel. Nem néznek rád furcsán, amikor átvilágítják a holmidat és egy vibrátor kontúrjai rajzolódnak ki?

md3

- Miért lenne. Azt viszek magammal, amit akarok. Különben is ezek nem a kézi poggyászomban vannak, hanem a bőröndömben, tehát nem tudom, hogy mit látnak belőle. Én olyankor máshol vagyok a reptéren, és nem is foglalkozom ezzel. Persze, hogy nem a neszeszeremben viszem fel a gépre. Adtam én már fel kardot is a kalózos műsoromhoz, azzal sem volt gond.
- Mennyire változtak meg a műsoraid az évek alatt.
- Biztosan rutinosabb lettem, és szebbek lettek a mozdulataim. Rengeteget gazdagodott a kelléktáram azzal, hogy a világban sokfelé jártam. Viszont a stílusom biztosan ugyanaz maradt, ami a habitusomból következik.
- A munkád milyen hatással van a magánéletedre?
- Szerintem semennyire. Aki férfi mellettem volt, mindenki így ismert meg, és így fogadott el. Ezzel nem kellett itthon harcolnom.
- Ez a többi lánynál is így van? Én sokuknál látom, hogy magánéleti problémáik vannak.
- De ez nem biztos, hogy a munkájuk miatt van. Magánéleti problémákkal a hétköznapi emberek is küzdenek. Sajnos a kapcsolatok értéke egyre lejjebb megy. Könnyen dobják a partnerüket, ha megkapták a pillanatnyi élvezeteket. De ez igaz egy egyetemistára és egy mészárosra is. Ez egy rohanó világ és nem egykönnyű dolog beleakadni az igaz szerelembe.
- Említetted korábban, hogy nézelődsz már másfele is. Hány éves korig érdemes szerinted ezt csinálni?
- Ez nem kor, hanem kinézet függvénye. Ha negyven évesen csak húsznak látszom, akkor nyugodtan lehet csinálni. Ebbe inkább lelkileg lehet belefásulni, mondjuk hatezer fellépés után. Ugyanúgy meg lehet ezt is unni, mint az egész napos esztergapad melletti állást. Én ezt szívvel csinálom, szeretek műsorozni, és örülök, hogy olyan munkám van, ami valamilyen szinten a hobbim is. Persze elgondolkodtam már azon, hogy mi válthatja majd ezt ki. Nagyon sokan ismernek, ezért úgy gondolom, hogy a tudásomat más dolgokban is tudnám kamatoztatni, ami nem feltétlenül a vetkőzés.

d1

-Milyen irányba tudsz lépni?
- Ha valaki okosan él, nem szórja el a keresetét, nem az ötvenedik bőröndjét teszi fel a gardróbba, nem tízmilliós kocsikat vesz, akkor ennyi idő alatt össze lehet gyűjteni annyi pénzt, hogy olyan üzletet nyisson, amiben ő alkalmaz másokat, és csak saját magának tartozik elszámolással. Ez is lehet egy út. De lehet az is, hogy sokan megismertek, és ennek révén sok meghívást kapsz. Én kaptam ilyen ajánlatokat is. Most például egy kereskedelmi TV-be hívtak egy reality showt csinálni. Az ember alakíthatja a saját sorsát, és mindenki a maga szerencséjének a kovácsa.

- Ha valamit az indulásnál másképp csinálhattál volna, akkor min változtattál volna?

- Nem bántam meg semmit. Ha ezeket a dolgokat nem csinálom meg, akkor most nem lennék itt, hanem egy könyvtárban ülnék és katalogizálnám a könyveket. És nem beszélgetnék veled.


T.H.Z.
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#26   2010. 09. 08. szerda 01:16
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség Admin

NELLA HUNTER interjú

nel1

Az egyik forró cseh sztárt sikerült ügyesen becserkésznünk – sajnos csak egy interjú erejéig. A 27 éves Nella Hunter pár éve abbahagyta a filmezést, most azon munkálkodik, hogy fotós barátaival feltárják a női test szépségeit. Ilyen karosszériával úgy tűnik nem lesz nehéz dolga. A leginkább öklözős jeleneteiről elhíresült lány mostanában szelídebb vizekre evezett, de azért nem dugta a fiók mélyére változatos vibrátor- és dildókészletét sem.

ne4

TFP: -Miért hagytad abba a filmezést?

- Több, mint 200 filmben és klipben szerepeltem eddig. Dolgoztam Pierre Woodman-el, Dennis Black-el, Viv Thomas-al. Nagyon élveztem a forgatásokat, szeretek csapatban dolgozni, de most a fotózásban látom a jövőt.

TFP: - Számos európai magazinban jelentek meg a fotóid, de azt mondtad, Amerika a második otthonod.

- Prágában születtem, és ez a város az igazi otthonom. Itt érzem magam a legjobban, de valóban gyakran megfordulok Amerikában. Viszont ha pihenni szeretnék, mindig visszajövök Prágába. A szívem és a legjobb barátaim visszahúznak.

TFP: - A csillagjegyed szűz. A fotóidat elnézve persze azonnal sejtjük, hogy már nem vagy szűz… Hogy állsz a fiúkkal? Vagy csak a lányokat szereted, hiszen kizárólag leszbi-produkciókat láthattunk rólad.

- Igen, csak szóló vagy leszbi témájú dolgokat vállaltam be a kamerák előtt, de a magánéletemben bi vagyok.

TFP: - Azért hagytad abba a filmezést, mert a fotózásban pillanatnyilag több fantáziát látsz. Ez szokatlan, hiszen a XXI-ik század már nem a fotókról, sokkal inkább a filmekről szól.

- Az elmúlt években elég sok mindent kipróbáltam már. De találkoztam két nagyszerű fotóssal, Richard Murrian-al és Peter Hegre-vel. Ők a meztelen női test szépségeit szeretnék bemutatni a fotókon, és mivel egyezik a gondolkodásunk, nagyon jól tudunk együtt dolgozni. Inkább a hagyományos, ízléses erotikus fotókat kedveljük. Szerencsére erre is van kereslet, nem csak a durva dolgokra.

TFP: - Ezek szerint a magánéletedben is lightos dolgokra váltottál még az ágyban is? Példának elárulhatnád a kedvenc szexpozíciódat, és mondjuk azt a rucit, amiben a legszívesebben csábítasz!

- Szeretem a változatosságot, ezért nincs kedvenc szexpozitúrám. Illetve mindegyik a kedvencem. A szexi ruciknál is változatosságra törekszem: egyik nap romantikus vagyok, a másik nap huncut iskoláslány, a harmadik nap Domina. A hangulatomtól függ! Néha ruha nélkül, teljesen meztelenül érzem magam a legcsábítóbbnak.

ne3

TFP: - Ha nem dolgozol és nem szexelsz, mivel töltöd a szabadidődet?

- Nagyon szeretem a természetet, szeretek kirándulni, szép dolgokat felfedezni. Imádom a modern zenéket, és persze táncolni is. De van egy káros szenvedélyem, mégpedig a vásárlás! Ha kint dolgozom Amerikában, sajnos nagyon sokszor elkap a shoppingolós láz!

TFP: - Sokfelé jártál már a világban, de jártál-e valaha Magyarországon, illetve dolgoztál-e magyar modellekkel vagy színésznőkkel?

- Igen, nagyon sokat jártam nálatok, és a magyar lányokat is nagyon-nagyon szeretem!

TFP: - Azt látom, hogy imádod a szép női testeket. Magadon mit szeretsz a legjobban?

- A legjobban a mosolyomat szeretem. Muszáj is szeretnem, hiszen folyton mosolygok!

TFP: - Az előbb azt mondtad, szereted a változatosságot. Búcsúzóul elárulhatnád, van-e olyan dolog a szexben, amit még nem csináltál, de szívesen kipróbálnál?

- Meglehetősen sok mindent kipróbáltam már! De a legjobban mindig az új dolgok vonzanak!

ne2

Nella a www.clubnella.com folyamatosan frissülő oldalán várja rajongói exkluzív anyagokkal,filmekkel, klipekkel és legújabb fotósorozataival.
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#25   2010. 07. 30. péntek 23:55
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség Admin

SOERII ÉS POOLEK interjú (2009 augusztus)

s1

Kovács Geri (Gerrison tanár úr) és Takács Zoltán (Jappán) extrém zenekara a Soerii & Poolek gigászi köldökzsinórral falatozik a pornóból. Mondhatni, olyan a szex nekik, mint másoknak az oxigén. Na, azért a nagy orgiák közepette a zenélésre is marad idejük. Akik látták már őket színpadon, azok pontosan tudják, hogy mire számíthatnak. Rutinos zenészek eszement formációja a csapat, koncertjeiken képregényszerű figurák vagánykodnak, kábé amíg meg nem halnak. A törpétől az erőművészen át a sztrippes csajokig mindenki beveti magát a siker érdekében, de a fő motor a két Lego-hajú piknikgatyás csávó. Na, most pont velük beszélgettünk:

TFP: Nálatok mi volt előbb: a zene vagy a pornó?

- Egyértelműen a pornó. Hokizás titkos videókazikra meg ilyenek...még a nyolcvanas évek végén…

TFP: Hogyan passzol össze a zene és a pornó? Ennyire pornófüggők vagytok?

- Pornófüggőségről azért nem beszélhetünk, inkább arról van szó, hogy a pornókban látott perverz dolgokat szeretjük élőben is kipróbálni a rajongó csajokkal... Ők meg úgysem mondják azt hogy "Ezt most inkább neeee, mert ez azért durva..." nyes DD

s3

TFP: Ki az etalon nálatok a zenében, és ki(k) illetve milyen filmek a
pornóban?

- Zenében Lady GaGa az abszolút favorit. Pornóban a kedvenc színésznő egyértelműen Sasha Grey - már csak a mainstream megmozdulása miatt is Steven Soderbergh-el (The girlfriend experiment)

TFP: A színpadi „kicsit sem szokványos” ( na jó: eszement) koreográfia kinek köszönhető? Együtt találjátok ki, vagy van egy külön Agy erre a feladatra? Az előre lefixált részletek hívei vagytok, vagy inkább az improvizációé?

- A történéseket együtt találtuk ki ketten, a megjelenés viszont egy hiperprofi stylist műve, aki Kiss Heni néven fut és neves filmekben is volt már látványfelelős.

TFP: Hol lehet Magyarországon LEGO hajat szerezni? Vagy ez valami külföldi cucc?

- Sajnos sehol, ezek speciálisan filmes maszkmester által méretre, rendelésre készített darabok

TFP: Nektek privátban milyen csajok jönnek be?

- A legfontosabb, hogy nyitott legyen a szex közbeni kísérletezésre, emellett persze nem árt a nyelvpiercing illetve puncipiercing sem… Akik ilyenek, azok általában úgysem néznek ki szarul…

TFP: A szexben is annyira bizarr az ízlésetek, mint a színpadi dolgokban?

- Abszolút! A szarós szexen kívül benne vagyunk bármiben...(igen pisilős kardozásban is) heteró kereteken belül.

TFP: Simán el tudlak képzelni benneteket egy görög orgiában, ahol a 40 kilós
táncos csajtól a 140 kilósig mindenféle ledér amazon táncikál nektek illetve
rajtatok. A kérdés, hogy ti is el tudjátok képzelni magatokat egy ilyen
buliban, vagy inkább maradtok a konzervatív „egy pasi-egy nő”felállásnál? Egyszóval: romatika, vagy változatosság?

- Az attól függ…A hétköznapokban inkább a romantika két nővel, de fellépések után spriccelhet a geci hétágra!

TFP: Mi a véleményetek a guminős szexről?

- Nem próbáltuk még, de dugtunk már guminőszerű csajokat, és az nem volt olyan jó... nyes DD

TFP: Mi volt a legpikánsabb színpadi élményetek? Volt-e már olyan, hogy a nem
várt irányba kanyarodtak az események?

- Nálunk minden apró mozzanat terv szerint megy. Ha nem így történik, általában akkor sem szoktunk meglepődni. Úgy van kitalálva, hogy bármi is történik, az olyan, mintha így találtuk volna ki…hahahaha

TFP: Most a szokásos dedós lakatlan szigetes kérdés: Ha csak egy dolgot
vihetnétek magatokkal egy lakatlan szigetre, mit vinnétek: zenét, netet,
könyvet, neadjisten nőt?

- Lady GaGa The fame monster című cd-jét

TFP: Aki nem követett még el szeppukut olvasás közben, az hol láthat és élvezhet benneteket élőben?

- Szuper élő shownk legközelebb a Szigeten lesz, augusztus 14-én, oda várjuk a szopni vágyó kedves lányokat, ollé!

s2

****

Soerii és Poolek honlapja itt:

http://soeriipoolek.hu/
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
... 2 3 4 5 6 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A blog adatai

Nyitotta: TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség
Nyitás ideje: 2011. 01. 05. szerda
Bejegyzések: 44db
Utolsó üzenet: 2013. 03. 11. hétfő
 

Hírek

ma 05:20
Gecifakasztó óriás dudák Ahh, egy igazi ínyenc ez a csaj! Imádja szexi játékokba dobni méretes didkóit, ezzel persze annyira felhúzza aktuális baszópajtását, hogy a kemény dugás garantált! Mellbimbótól a nedves puncin át minden játszik, egy a lényeg, a turbó tempó,... Tovább
tegnap 06:04
Kemény casting Mariannt, a perverz kis amatőr ribit a pasija hozta el hozzánk, és az volt a kívánság, hogy valami extrém filmben szeretnének szerepelni, mert nagyon unják a maszatolós kis szexjeleneteket. Ezen felbuzdulva ráeresztettük a csajra a legbrutálabb... Tovább
Follow TuttiFrutti_hu on Twitter

Válts VIP tagságot!

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2190 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
3650 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
6570 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
12775 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 365 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A TuttiFruttiParty oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!