SZTÁRINTERJÚK
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
1 2 3 4 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#39   2012. 02. 06. hétfő 01:11
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

Eve Hell exkluzív interjú

Az elmúlt hónapok meghatározó személyisége Hell Eve pornószínésznő, aki nemrég tért haza Amerikából, mert egyszerűen hazahúzta a szíve. Eve-el több filmet is forgattunk a nyáron, sőt, a Club Tutti Frutti színpadán emlékezetes műsorokkal lepte meg a nézőket, rajongói pedig az őszi Erotika Expón találkozhattak vele személyesen. Úgy éreztük, éppen itt az ideje, hogy megismerjük Eve-et közelebbről is.

Eve1

TFP: Mikor kerültél a pornóiparba?

- 18 évesen, miután nagykorú lettem forgattam az első filmemet egy magyar amatőr fiúval. A film Olaszországban került forgalomba, aztán később ezzel a fiúval még kb. 30 filmet forgattunk együtt soft és hardcore pornó kategóriában.

TFP: Miért kezdtél el filmezni?

- Az első perctől sejtettem, hogy nem leszek politikus, így nem volt semmi félnivalóm, hogy később bármit is megbánhatok. Évekig ezzel foglalkoztam, és jól jövedelmezett, főként amikor Kanadában népszerűek lettek a Magyarországon készült változatos helyszíneken forgatott, sokszereplős country jellegű produkciók.

TFP: És miért pont külföldön próbáltál szerencsét?

- Először táncolni jártam ki külföldre, főként Olaszországba. Egy filmes fiú kísérgetett, sofőrködött és igen megszerettük egymást, később megnősült (egy olasz go-go táncosnőt vett el). Padovában egy discobárban dolgoztam, mint DJ és pincérlány. Aztán Ronccandéban, egy nagyon szép gótikus olasz kisváros discobárjában dolgoztam, az olasz nyelvtudásom is megvolt hozzá, így örömmel alkalmaztak. Majd éveket töltöttem a Bikini Disco Go-Go bárban, de éltem már Berlinben, Bécsben és Tirolban is. Itt elsősorban a síelni vágyó turisták, angol-és spanyol vendégek élvezték műsoraimat. Utána Miami következett, ahol rengeteg filmes munkát kaptam, fiatal magyar lányként (ráadásul nagyon vékony is voltam) remekül festettem a kamerában az izompacsirta amerikai fiúk mellett…

TFP: Miami előtt itthon is filmeztél már?

- Igen, Magyarországon mint főszereplőt és mellékszereplőt is alkalmaztak. Ezt sem bántam meg anyagilag sem, ráadásul semmilyen rizikófaktor nem állt fenn, mert teljesen egészséges partnerekkel dolgoztam - erre ugyanis nagyon figyelnek a gyártó cégek. Így aztán kint már komplett referenciaanyaggal vettek fel. Az itthoni filmjeimből válogattam hozzá anyagot. Kint külföldi cégek, és gazdag magánszemélyek egyaránt készítenek felnőtt filmeket. A portfóliónál elsősorban a kamerában látható alakra és mozgáskultúrára kíváncsiak, na és persze a szervíz listára - vagyis amire a színésznő hajlandó. Minden esetben elvárják a fotós portfóliót is, ez 12-18 képet jelent, ruhás, félakt és teljes akt képeknek kell lenniük, külön arcot ábrázoló friss fotókkal.

Eve2

TFP: Hol és kikkel forgattál együtt külföldön?

- Dolgoztam a Playboy produkciós irodával (ez a legnagyobb cég) ill. német és kanadai cégekkel melyeknek több évtizedes múltjuk van nem csak pornó, hanem erotikus film kategóriában. Az erotikus filmeknek sokkal élvezetesebb a története, és többféle helyszínen is játszódnak. Nagyon sok filmről nem lehet tudni, hova került milyen címmel, mivel a gyártók utólag nem is elérhetők.

TFP: Milyen kint az élet?

- Kint könnyebb fizetni az albérleteket és a kocsibérlést is. A bárokban jóval magasabbak az ún. napi fix. pénzek (80- 150 dollár), ehhez jön még az italpénz és a show műsor extra fizetése, a privát táncok, ill. aki bevállalja, kimehet a vendégével a bárból vacsorázni, de ezért is külön összeget kérhet. A külföldön élő lányok gyorsan férjhez is mennek, ezért általában könnyű kikerülni a bárok világából, de van olyan go-go táncos is, akinek nem elég a táncpénze, ezért kiáll egy parkolóba pasikat fogni. Ilyenkor aztán gyakran szenvedélybeteggé teszi őket a könnyen szerzett jövedelem, ráadásul rengeteg betegséget is rájuk ragaszthatnak a vendégek a kocsikban és a hotelekben...

TFP: Hol könnyebb dolgozni, Magyarországon vagy kint?

- Németországban sokkal több a jól fizető (300-2000 eurós) filmes munka, főleg Berlinben és Kölnben szeretnek magyar lányokkal filmezni, de meggazdagodni csak akkor lehet, ha az ember lánya le is fekszik a filmesekkel, producerekkel, operatőrökkel, és így őt választják a különféle szerepekhez.

TFP: Szóval igaz az, hogy kint kevés munkából is könnyen meg lehet gazdagodni?

- Meggazdagodni igen, nagy kár hogy engem egyszer-kétszer kiraboltak. Egyszer egy mexikói gigolo, akivel együtt béreltünk apartmant, egyszer meg olasz lányok, akikkel közös hotelban laktunk Róma közelében. Sőt, egyszer még egy kalocsai lány is elemelte több ezer eurómat. Ennyi pénzt pár hét alatt meg lehet kint keresni, mert igazán nem inkorekktek a bárok és a filmezéssel foglalkozó cégek sem... De a lányok általában rögtön elköltik a pénzt pipere dolgokra, wellnesre, szép ruhákra, bundákra, cipőkre, márkás sportcikkekre...

TFP: A jó kereset mellett azért megkövetelik kint a kemény munkát?

- Többet követelnek a producerek, ez így igaz, és tempósabban dirigálnak, többet ordítoznak, és ha nem vagy elég jó, nem is fizetnek ki. A legapróbb hiba miatt elküldik az embert, pl. nem megfelelően szőrtelenített test, nem bronzizott, nincs műköröm, nem friss a fodrász munkája, de sminkest hála Istennek mindig hoznak.

TFP: Miért döntöttél úgy, hogy mégis hazajössz?

- Hiányoztak az európai fiúk! Egészen más a temperamentumuk, mint a külföldi fiúknak, emellett szeretnék itthon egy ingatlant vásárolni valahol a Dunaparton, vagy Budán – most is éppen a kínálatot nézegetem, és idehaza is szeretnék még pár filmet csinálni.

TFP: Csak filmezel, vagy más erotikus munkát is végzel?

- Jelenleg a Cosmodelsnél ill. a VIP Budapest Hostess ügynökségnél vagyok modellként regisztrálva, de kevés a munkalehetőség. A Cosmodels Ügynökséggel jelenleg tárgyalok egy szexi pornó show-ról Athén mellett egy tengerparti városkában ill. egy szigeten, de nem tudom mi lesz belőle.

TFP: Milyen a szexuális beállítottságod?

- Heteró vagyok, de filmekben biszex szerepeket is vállalok, mivel jól megfizetik.

TFP: Milyen témájú filmekben szerepeltél, és kb hány filmben játszottál eddig?

- Több mint 240 filmben szerepeltem, de a filmjeim többsége Kanadában látható, illetve külföldi oldalakon.

TFP: Kik voltak azok a színészek akikkel a legszívesebben szerepeltél együtt?


- Egyik kedvencem Simon Steel, aki a Tutti castingokat csinálja, őt még az USÁ-ban ismertem meg, Los Angelesben több mint 6 évvel ezelőtt. Simonnak is rengeteg kis és nagyfilmje ismert az USÁ-ban és Európában egyaránt.

TFP: Mi a kedvenc farokméreted?


- A kedvenc méretem egyben a legjobb szexuális élményemhez is fűződik, egy 24cm-es szerszámmal megáldott fekete bőrű fiú pénisze tetszett eddig a legjobban.

Eve3

TFP: Mi a kedvenc szexpózod?

- A 69-es az imádott póz, kedvesemmel gyakran dobjuk fel így a szexuális életünket.

TFP: Milyen szexi ruhában érzed a legjobban magad?

- Fekete kisestélyiben, ami kellőképpen feszes, strasszokkal kivarrott, mélyen kivágott és rendkívül rövid...ez egy nagyon vágyfelkeltő darab a ruhatáramban.

TFP: Ha éppen nem szexelsz, mivel töltöd a szabadidődet?

- Golfozom. Ez Miamiban kedvelt sport, sok fiatal is űzi, akad olyan is, aki szinte az egész napját kint tölti a pályán piknik kosárral és elemes táskarádióval felszerelkezve, sokan még behűtött pezsgőt is készítenek maguknak a nap végére.

TFP: Mi a kedvenc zenéd, italod, ételed?

- A Titanic filmzenéjét nagyon szeretem, italban elsősorban a magyar Törley édes pezsgőt kedvelem (persze behűtve), és hozzá egy remek kacsasültet választanék.

TFP: Mi volt eddig a legvadabb szexuális kalandod?

- Egy erdő mélyén éjjel egyszer négy fiúval voltam, de olyan régen történt, hogy a részletekre már nem igazán emlékszem, csak arra, hogy a fiúkkal együtt jártunk iskolába.

TFP: Van-e olyan dolog a szexben, amit még nem próbáltál, de mindenképpen ki szeretnéd próbálni?


- Hát voltaképpen talán ilyen pl. a víz alatti szex, filmen és szabadidőmben egyaránt szívesen kipróbálnám.
1 hozzászólás, utolsó: Eve Hell (2012. 02. 06. hétfő 01:28)
 
#38   2011. 10. 24. hétfő 00:36
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

Interjú Sirivel, a thai egzotikus táncosnővel (1.rész)

A tavalyi Erotika Kiállítás egyetlen külföldi fellépő hölgye egy thaiföldi származású táncoslány volt, aki exkluzív interjút adott a Tutti Frutti Partynak. A színpadon nem egyszer meglepte a közönséget különleges produkcióival - köztük a punciból elővarázsolt gyöngysorral, és a végtelen hosszúságú selyemszálra fűzött virágokkal. Sirivel pornóról, táncról, magánéletről beszélgettünk.

Siri2

- Hogyan kezdődött a karriered, mivel foglalkoztál előtte?

- Mielőtt pornós lettem volna egyszerű művész voltam. Elsősorban táncos voltam, performance-kban vettem részt, rengeteg olyan dologban, ami kreativitást igényelt, és ami valamilyen módon az erotikát is érintette. Tanultam balettozni is. Korábban egy irodában dolgoztam, aztán egy ismerősöm megkérdezte, hogy nincs-e kedvem kipróbálni egy másik utat is, ami erotikusabb, mint a korábbi volt. Gondolkodtam rajta, aztán eldöntöttem, hogy miért is ne.

- Ha nem lett volna belőled pornós, most mit csinálnál?


- Ha nem lettem volna pornós? Hát akkor most ott ücsörögnék egy városi irodában. Az az igazság, hogy szerettem a munkám, ami mellett a tánc csak egy hobbi volt. Sok ember szeretne művész lenni, például énekelni, de az erotikának ezt az alkotói oldalát is ki szeretné sok ember próbálni. Nekem meg volt rá a lehetőségem, és éltem vele.

Siri1

- Kik voltak a példaképeid?

- Na, ez egy jó kérdés. Igazából egy példaképem nem volt, inkább sok azok közül, akiket magam körül láttam, akik az éjszakai élet show műsorait, az akrobatikus műsorokat, a speciális party műsorokat csinálják, akár tűzzel, akár akrobatikus elemekkel megfűszerezve.

- Az indulásnál mi volt a legnagyobb álmod?

Siri3

- A legnagyobb álmom az volt, hogy táncoljak valamilyen videóklipben. De oda bekerülni, az egy nagyon nehéz dolog. Nehéz erotikus művészként elfogadtatni magam ott is. Most keginkább azt szeretném, hogy az emberek a műsoraimban észrevegyék az alkotás erejét.

- Mi jelenti számodra a csúcsot ezen a pályán?

- Az én számomra az a csúcs, amit most is csinálok, mert szeretek táncolni, mozoghatok, megmutathatom a testem. Szeretem a zenét.

- Ebben a szakmában rengeteg szép lány van. Mit gondolsz, te mitől lettél sikeres?

- Erről nekem nagyon is speciális véleményem van. Aki igazán gyönyörű műsort csinál, aki különleges stílusban táncol, és meg tudja ebben mutatni a testét, akinek saját stílusa van, az mind szép lehet. Nincs olyan, hogy én vagyok a legjobb vagy a legszebb. Mindenki, akinek saját stílusa van, és sikeres vele, az szép.

- Mit jelent számodra a színpadon lenni? Ez szórakozás, munka vagy életforma?


Siri4

- Ezt nehéz megfogalmazni. Természetesen ez egy szórakozás is, de saját magamnak is egy része. Természetesen munka is, de annál több is. Nagyon nagy öröm a színpadra felmenni, és lejátszani egy történetet. Eljátszani egy hódító nőt, úgy hogy azt az emberek is szeressék, mert annyira erotikus mozgással tudom előadni. És az emberek tátsák el a szájukat, és élvezzék azt, amit látnak.

- Fontos a pénz?

- Fele-fele arányban igen. Ha csak a pénzért táncolnék, azt nem szeretném, akkor inkább abbahagynám ezt a szakmát. Csak ezért nem érdemes. Az elsődleges már rögtön az indulásnál a tánc szeretete volt.
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#37   2011. 10. 24. hétfő 00:11
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

(Interjú Sirivel - 2.rész)

- A magánéleted és az ismertség hogyan fér meg egymással?

- Hát ez igazán könnyű. Én még nagyon fiatal vagyok, csak huszonhárom éves. Még semmihez vagy senkihez sem kötődöm kivéve a papámat és a mamámat. Nincs másom. Fiatal vagyok, még mindent megtehetek, amit akarok. Járhatom a világot. Nem vagyok fixen lekötve sehova.

- Egy-egy fellépés után gondolom rengetegen hívnak buliba. Mennyire őrült meghívások ezek, van-e érdekes történeted erről?

- A legtöbb party meghívás a munkáim után várna rám, de tele vagyok munkával. Főleg a hétvégeken. Igazából nincs időm ezekre elmenni. Egyszerűen nincs rá lehetőségem. Néha beülök a barátnőimmel meginni valamit, vagy beszélgetni egy kicsit. A legtöbb, hogy néha elmegyek velük egy diszkóba, de igazán alig van időm ezekre.

Siri5

- Hol születtél és hol van most az igazi otthonod?

- Most Bécsben élek. A mamám Thaiföldön született, a pápám pedig spanyol, én pedig Ausztriában vagyok.

- Jó Bécsben élni?

- Én nagyon szeretem, és osztráknak tartom magam.

- Hogyan élsz otthon, és hogy éltél korábban a sikereid előtt?

- Tizennyolc éves koromban kezdődött a karrierem. Előtte iskolába jártam. Aztán jött az iroda és mellette a tánc, aztán eldöntöttem, hogy a sorrendet meg fogom cserélni.

Siri6

- Milyen voltál gyereknek, és milyen tanuló voltál az iskolában? Lehet azt mondani, hogy egy igazi rossz kislány voltál?

- Dehogy voltam rossz kislány, inkább más. Az időm legnagyobb részét a tanulással töltöttem. Nagyon szerettem olvasni. Abban az időben ezen sokat gúnyolódtak. Azt mondták, hogy unalmas vagyok. Közben dehogy. Nagyon szerettem a történelmet, a természettudományokat. Engem ezek érdekeltek. Rengeteget bújtam a könyveket. Ebben valóban más voltam , mint a diáktársaim.

- Mit gondolnak a szüleid pályádról, a sikereidről?

- A mamámnak okozott egy kis gondot, amikor meghallotta, hogy mire adtam a fejem. Ő egy nagyon reálisan gondolkodó személyiség. Aztán azt mondta, hogy tudod mit? Ez a te életed, járd a magad útját. Ha ezt szeretnéd, legyen így. Az a fontos, hogy azt csináld, amit az életednek tartasz. Arra vigyázz, hogy ne csinálj hibát, és osztozom a boldogságodban. És a papám is hasonlókat mondott, vele sem volt gond.

Siri7

- Rengeteget utazol. Meg lehet-e szokni ezt az életformát, és a magánéletedet ez mennyire befolyásolja?

- Szeretek utazni. Én korábban is szerettem volna megismerni a világot. Képtelen vagyok egyhelyben ücsörögni. Hétvégeken korábban is gyakran megtettem nagyobb utakat, kerestem a lehetőséget, hogy megismerjek más kultúrákat, hogy megnézzem, hogyan élnek máshol. És nagyon jó, hogy most a munkámat összehozhatom ezzel a mániámmal. Szeretek emberekkel ismerkedni. A magyarok is nagyon érdekesek a számomra.

- Merre jártál eddig a világban a munkáiddal?

- Volt fellépésem Görögországban, Olaszországban, Svájcban, Németországban, és most itt vagyok Budapesten.

- Hogyan lazítasz?

Siri8

- Számomra a legjobb relaxáció a zene. Akár haza megyek, akár máshova, mindig zenét hallgatok.

- Milyeneket?

- Alapvetően klasszikus zene párti vagyok.

- Szereted a bécsi klasszikusokat?


- Természetesen. Haydn, Mozart, Beethoven egyértelműen bejön nekem. Ezen kívül hallgatok hip-hop zenét is, de a kikapcsolódás elsősorban a klasszikus zenék hallgatása.

- Ha nyernél 10 millió dollárt, hogyan alakulna a pályád?

- Nem tudom, de a táncot semmiképpen nem hagynám abba, az biztos.

( Fotók, szöveg: T.H.Z.)
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#36   2011. 08. 08. hétfő 02:09
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

Életrajzi könyvét írja az első magyar Orálkirálynő

2010. február 20-án egy igazán vagány magyar lány, Suzy megkísérelt magyar orális rekordot felállítani... 100 álló faszt szeretett volna a csúcsra juttatni, és igazán nem rajta múlott, hogy a több mint 100 önkéntes jelentkezőből csak 47 volt jelen a rekordkísérleten. A 47 cerkát viszont derekasan kihegyezte, így hivatalosan is az ő fejére került az Első Magyar Orálkirálynőnek járó korona. Suzy most írja életrajzi könyvét, ennek apropóján exkluzív interjút adott lapunknak.

Suzy1

- Hogyan jött az életrajzi könyv ötlete? Írtál már könyvet korábban is?

- Egyszer régen írtam egy cikket a suliújságba, de különben mindig kettes voltam helyesírásból. Évekig csak vázlatoltam, de ki is dobtam mindent, mert úgy éreztem nincs jelentősége. Olyat akarok írni, amit mindenki szívesen elolvas majd.

- Miről fog szólni a könyved? Nyilván volt egy életed a pornózás előtt- erről is lesz benne szó- vagy csak a pornós kalandjaidról?

- Elég későn kerültem be a pornóba, bár állandóan próbálkoztam. Fotómodell szerettem volna lenni, 17 évesen hajmodell is voltam, de meguntam, hogy állandóan cibálják a hajamat. Rendszeresen eljártam castingokra, aztán az egyik helyen mondták, hogy vetkőzzek le. Mondtam, hogy nem vetkőzök, de aztán mégis megfogott a dolog, és arra gondoltam, mi lenne ha vetkőzős modell lennék?! Amúgy az első pasim, akivel 10 évig éltünk együtt, állandóan dugni akart. De nem volt különösebben jó az ágyban. Ettől egy kicsit bepöccentem, valahogy ki akartam kerülni abból a kapcsolatból is, és azt mondtam, jó, akkor elmegyek pornózni! Mert akkor már volt hozzá bátorságom, hogy elkezdjek pornózni.

- De közben volt „civil” foglalkozásod is?

- Persze! Ruházati boltban voltam eladó. Mondjuk, ezekben a hülye plázákban elég nehezen lehetett elhelyezkedni…

- Megengedted, hogy beleolvassak a készülő könyvedbe, ami úgy kezdődik, hogy terhes vagy, de elveszíted a babádat. Vagy erről inkább ne beszéljünk?

- De! Szerintem ezzel is meg lehet nyomni a magyar csajokat! Meg, ez egy másik bohóctörténet nálam, mert nekem a vetélésem előtt már volt egy abortuszom. De ezt a babát biztosan megtartottam volna, mert az első szerelmemtől volt!

- Akkor ez adta a lendületet, hogy most aztán bedobod magad az életbe, és egészen másként kezdesz el élni, hogy minden korábbi eseményt elfelejts?

- Nem, igazándiból én teljesen befordultam akkor, szerintem utólag dolgozom fel ezt az egész dolgot. Ez úgy van, hogy ha leragadsz egy problémánál, akkor van csak a probléma. Ha elvágod az ujjad - akkor elvágtad, és kész. Ennyi. Most itt van ez a könyv, amikor talán megérinthetsz vele más ilyen nyavalygós lányokat, akik szintén be vannak fordulva.

Suzy2

- Ok. De azt mondtad, hogy te is befordultál. Akkor mégis mi volt az, ami elmozdított a holtpontról? Segített valaki, vagy egyedül birkóztál az érzéseiddel?

- Szakítottam a barátommal, ez nem tetszett a családomnak, mert ők úgy képzelték, hogy majd lesz férj meg gyerek… Elkezdtem járni pszichológushoz. Na most, a pszichológus rengeteg dobozt gyógyszert adott nekem. Azt hiszem három éven keresztül szedtem. De semmi! Tök zizi lettem! Akkor kivettem a könyvtárból a kommunikációs kézikönyvet, és végigolvastam. Így jöttem rá, hogy a gyógyszereknek semmi értelme. Utólag magamat vádoltam azért, hogy a baba elment! Hogy talán bevettem valami gyógyszert amit nem kellett volna és attól ment el! De nem! Mert tudom, hogy nem vettem be semmit! De akkor is mi van akkor, ha valaki a hasamban haldoklik?! Szerintem ez a legrémisztőbb!

- Esetleg sportoltál, amikor terhes voltál? Nem ez lehetet a gond?

- Nem, akkor épp nem sportoltam. Régebben – 16 éves koromban fogyókúrás gyógyszert szedtem, akkor kezdtem el sportolni, mert nagyon kövér kislány voltam, 90 kiló. De igazán rendszeresen úgy öt éve kezdtem el a sportot.

- Gyúrsz?

- Nem! Csak aerobicot csinálok. Súlyzók nincsenek a kezemben. Haspadom ugyan van otthon, de azt se nagyon használom.

- És mikor jöttek az első pornós lehetőségeid?

- Az első jelenetem egy szájbaverős nemi erőszak lett volna kint az utcán egy autóban. De nem mentem el, mert féltem attól, hogy nem fogom tudni megcsinálni.

- Ez az egész pornózás hogyan alakult ki? Téged hívtak, vagy te próbálkoztál?

- Én jelentkeztem telefonon egy hirdetésre.

- És miért pont a pornó? Ennyire szexközpontú vagy?

- Inkább a kaland miatt akartam. Az első munkák azok csak statisztamunkák volt, az első filmem az meg egy fenekes – análos - film volt Tonyval, egy néger sráccal. Tök kedvesek voltak velem, de azt nem tudtam előre, hogy ilyen jelenetem lesz. Mondjuk, szerencsém volt, mert a párom szerette az análos szexet, ő volt az első análosom, 10 évig ezt csináltuk otthon, úgyhogy nem volt probléma.

- Milyen volt az első forgatásod? Jól sikerült, vagy kicsit sokat kaptál?

- Nem, tök jó volt! Mondjuk a párommal otthon ennyire nem figuráztuk, de az análos filmben nagyon kell figurázni, úgyhogy azért rendesen meg lett csinálva a fenekem.

- Szenvedtél utána?

- Nem, utána nem, inkább közben szenvedtem. Az análos részeknél - ha már benn van, akkor ok, de ki ne vedd, mert ha még egyszer be kell tenni, akkor már fájni fog. Tehát amíg benn van, addig okés. Az análosnál egyébként nem bánom, hogy milyen hosszú a pasik farka, csak vastag ne legyen!

- És közben el kellett játszani, hogy jajj de nagyon élvezed, vagy szenvedhettél?

- Élvezni kellett. Szerintem én szerencsétlen vagyok akkor, amikor nem az igazi arcomat mutatom, mert a mű-arcom az valami szörnyű.
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#35   2011. 08. 08. hétfő 02:08
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

(Életrajzi könyvét írja az első magyar Orálkirálynő - az interjú 2.-ik része)

- Hosszú forgatás volt?

- Nekem nagyon hosszúnak tűnt… Egyébként szerintem kb 40 perces volt. Ezen az első forgatásomon két színem volt, a második jelenet egy szájba pisilős. Ott viszont az volt bennem, hogy basszus, ezt csak azért is ki fogom próbálni, holott egy nagyon gusztustalan dolog volt, de pont azért! Mondták, hogy hogyan és hová kell tenni a nyelvedet, hogy a garatba ne menjen le, a srác is nagyon tiszta volt, úgyhogy elhittem neki, hogy állandóan csak vizet iszik. És kipróbáltam.

- Nagyon borzalmas volt?

- Simán nyitva tudtam tartani a számat, a nyelvemre nem folyt, csak az orromba ment bele egyszer. És nem volt büdös sem. A második forgatásom egy análos, pisilős pornó volt, azt viszont végighánytam. Ráadásul úgy indultunk neki, hogy a srácnak, aki a filmben a partnerem volt, olyan vastag volt a farka, hogy azt mondtam, nem vállalom be, de a rendező erősködött, hogy de igen, ügyes vagy, meg tudod csinálni, és meg is fogod csinálni!

- Jó, de mit csináltak veled, mikor elkezdtél hányni?

- Leálltunk. Bár én mondtam nekik, hogy vegyék fel, mert szerintem így eladhatóbb a film. De nem vették fel. A pisilős jelenetek miatt egyébként vízhajtót vettünk be forgatás előtt, és lehet hogy attól lettem rosszul. Akkor mondtam, hogy több pisiszexet nem vállalok!

- Magánéletedben mik azok a dolgok, amiket szeretsz a szexben?

- Ha élvezem a szexet, akkor okés az orál is. A játékosság az benne van, a beöltözés, és szexi cuccok.

- Mennyire vagy túlfűtött?

- Ez változó. De menzesz előtt egy héttel állandóak szexelek.

- Most van valakid?

- Nincsen. A szüleimnél élek. A nagy szerelmem után öt évig nem volt semmi, de ez alatt a baba elvesztése miatt nyugtatókon éltem. Utána lett egy kapcsolatom, akkor kezdtem el egyébként esti gimnáziumba is járni, de sajnos nem fejeztem be, mert munka mellett sok volt – egy éjjel-nappali boltban dolgoztam akkor - még egy év kellett volna, hogy leérettségizzek.

- Visszatérve a pornóra – hány filmben játszottál eddig?

- Olyan harminc körülre tippelek. Análos volt közte, meg leszbi filmek is. És volt egyszerre két pasis is.

- Egyszerre?! Nem akartál szétszakadni?

- Idétlen helyzet volt, mert élvezni nem tudtam, de egy pornófilmben olyan fejednek kell lenni, hogy élvezed. Akivel akkor análban voltam, az azért volt rossz, mert ha nem tud elélvezni, akkor ideges, és ha ideges, akkor az fáj. 40 percig van a fenekedben, és az brutál egy kicsit!

- Van olyan dolog a pornóban, amit még nem csináltál, de nagyon szeretnéd kipróbálni?


- Az a baj, hogy én ilyen téren kislánynak érzem magam, ha például bemegyek egy szexshopba, a fele cuccról nem tudom, hogy micsoda. Tehát ennyire nem vagyok szexuális beállítottságú. Pornófilmeket se nagyon szoktam nézni, bár amikor a nagy szerelmem volt, vele néztünk ilyet.

- El tudsz élvezni a forgatásokon?

- Hüvelyből élvezek, de úgy igaziból nem tudok elélvezni. Nem vagyok frigid, de ez nem az az élvezés, ami egy szeretkezésnél van. Otthon más, ott lélekből tudsz szexelni.

- És mikor jött a Szexrekord?

- Ez még nagyon az elején volt. Talán 2-3 filmen voltam túl, meg pár statiszta szerepen. Akkor elég sok munkát ígértek, de aztán arra gondoltam, hogy nem valami jó az angol kiejtésem, bár már megfogadtam, hogy elmegyek egy tanfolyamra, csak pénz kérdése az egész.

- A pasik milyenek veled, ha megtudják, hogy közöd van a pornóhoz?

- Nem szoktam reklámozni! Amikor elmegyünk swingerbe az egyik barátommal, mindig veszekszünk, mert persze ott van mindenféle szép ember, akik meg akarnak kefélni, de én nem hagyom magam! Ez távol áll tőlem, olyan, mintha kimennék a sarokra és egy számomra nem tetsző ember megdugna. Érted?

- És most dolgozol valamit?

- Chatelek. Egy lánnyal leszbiben vagyunk párban.

- A jövődet hogyan képzeled el? Van valami álmod?

- Háááát, egy négerrel szeretnék lakni valami fűkunyhóban, valahol Afrikában. De ez tök komoly!

- Miért pont négerrel?

- Bejön nekem a mentalitásuk, meg a bőrszínük úgy ahogy van. Vonzó!

Suzy3

- És amikor nem chatelsz és nem forgatsz? Akkor mit szeretsz csinálni?

- Táncolni, bulizni, néha még barkácsolni is. A fúrót azt mondjuk nem fogom meg, de a festőecsetet azt igen! Filmeket nézni, olvasni és kertészkedni is szeretek.

- Miket olvasol?

- Mindig tudományos dolgokat találok magamnak. Évek óta nem olvastam már szerelmetes regényt, meg ilyeneket!

- Milyen volt a gyerekkorod?

- Okés volt. De mindig visszahúzódó voltam. A szüleim ott nálunk az utcában belöktek egy társaságba, hogy ha barátnők leszünk, az biztos jó lesz nekünk… De nekem nem tetszett ez a barátság. Az egyik csaj fűzött meg ebből a társaságból, hogy basszus 17 éves koromban ne legyek már szűz!

- És milyen volt az első szex?

- Közepes. Egyszer például egy film miatt öngyilkos is lettem. Vagy tíz darab gyógyszert szedtem be, az is Algopyrin volt. Kimosták a hasam.

- De miért akartál öngyilkos lenni?

- Láttam ezt a filmet, és tetszett, hogy öngyilkos legyek.

- És mi volt ez a film?

- Már nem emlékszem.

- Nem voltál te nagyon magadra hagyva gyerekkorodban? Hol voltak ekkor a szüleid?

- Apukám meghalt, amikor 3 éves voltam. Öngyilkos lett, fejbe lőtte magát. De ez egy külön sztori. Kormányőr volt az Országházban, úgy tudom volt egy balhé októberben, berendeltek mindenkit, és kiadtak nekik valami parancsot, de ő inkább fejbe lőtte magát. Anyu meg nagyon érzelmes típus. Sokszor próbált otthon erős lenni, szerintem pótolni akarta apukámat.

- A könyvre visszakanyarodva: találtál már kiadót hozzá?

- Egy jó elbeszélésnek lehet kiadót találni. Egyébként azt akarom ezzel a könyvvel mondani mindenkinek, hogy ne az legyen mint nálam az öngyilkosságnál! Történt velem valami nagy dolog és megsértődök! És ha én megsértődtem, akkor majd megsértődik a lányom is, a barátnőm is, és az egész ország egy nagy depresszió lesz!
1 hozzászólás, utolsó: kurvika (2020. 03. 25. szerda 10:17)
 
1 2 3 4 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A blog adatai

Nyitotta: TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség
Nyitás ideje: 2011. 01. 05. szerda
Bejegyzések: 44db
Utolsó üzenet: 2013. 03. 11. hétfő
 

Hírek

ma 08:03
Kemény baszás a tanulószobán A délutáni tanulószoba a legtöbb nebulónak utálatos dolog. Kivéve Bogit, aki hamarosan elég kemény továbbképzésben részesül baszás tantárgyból. Hogy mondjátok? Hogy ilyen tantárgy nincs? Na igen, a suliban nincs, na de az Élet Iskolájában... Tovább
2024. 04. 27. szombat 03:52
Új letölthető filmünk: Gang me, bang me 2 Amikor egy fasz már kevésnek bizonyul, akkor a kiéhezett csajok bizony mindent megtesznek, hogy az összes lyukuk tele legyen tömve. A világ egyik legismertebb gang-bang szériájának második részéből kiderül, hogy a kis nimfó cafkák csak akkor boldogok, ha... Tovább
Follow TuttiFrutti_hu on Twitter

Válts VIP tagságot!

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2190 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
3650 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
6570 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
12775 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 365 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A TuttiFruttiParty oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!