SZEXHOROSZKÓP
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
... 4 5 6 7
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#10   2012. 07. 24. kedd 17:25
Eve Hell Eve Hell VIP
Vízöntő

I. 20.-II. 18.

Bolygója az Uránusz, levegő jegy. Állhatatos és csapodár egyben amikor szerelemről, szexről van szó bármire képes. Sármos, nem sajnálja az idejét a nőktől, érdeklődő szereleme milyen virágot szeret, mikor akarja látni, akár minden áldott nap kívánja-e a szexet, több férfival is képes osztozni. Összeköltözésre is kapható, együttélés alatt vicces, jó humorú emberre számíthatunk. Nem az esőember típus, intellektusa, iskolázottsága, jobb tanulási képességeinek köszönhetően felsőbb iskolák elvégzésére ösztökélheti. Betegesnek egyáltalán nem mondható, imádja a sportokat, spontán akármiről is lenne szó. Misztérium ez a hónap, a fiúkkal összetalálkozás után randizónát jósolnak a csillagok. Anyagilag elfáradt pénztárcánk, ebben a hónapban is marad ugyanolyan, alapos okunk lehet paranoidok vagyunk nem ok nélkül. Minden discóban szórjuk a pénzt mindenféle drága italokra. Fölösleges barátnak tűnő felületes haverokkal aggatjuk tele esténként magukat. Szökjünk meg, mindig másfelé, magunkban járjunk el. Segítséget csak állhatatos kitartó szerelmünktől várjunk. Valamelyik estén kriplinek tűnhetünk, szerencsétlen, ízlését és idejét vesztett ruhatárunk fel nem újítása miatt. Bújjunk ágyba a Tutti Frutti magazinnal. Bánatra ez legalább nem ad okot. Végleg kikészülés ellen lányok vegyetek tejes-mézes habfürdőt igazi tehéntejjel, akácmézzel, csordultig engedjük a vizet. Az irodai szexkalandozások kollégákkal áldásosak szeptember vége felé főként. Vigyázzunk, az irodai papagáj be ne tanulja, „szeretlek és imádlak főnők úr”..
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#9   2012. 07. 24. kedd 17:24
Eve Hell Eve Hell VIP
Bak
XII.22.- I.19.

Föld jegy, a Szaturnusz e csillagjegy bolygója. Szeretnek tanulni, mint a Mercur-típusú emberek. A szadizmus nem áll távol tőlük, sok szub fellelhető közöttük. Legyünk óvatosak a swinger-clubban! Az ágyban kedvelik partnerük ugattatását, különféle különleges kérést felvázolnak szexpartnerüknek. Néha mindenre fütyülnek, felrúgják a társadalmi konvencionális szokásokat, exchibicionizmus, nyilvános helyeken szex (pl: park) főbb jellemzőjük még. Hálát adhatunk a sorsnak, ha magunk is ilyenek vagyunk, megtaláltuk a hozzánk hasonló rebellis jegyet. Baldachinos ágyban hatalmas szexcsatateret hozzunk létre, kiegészítőkkel persze. E hónap kedvez a víz alatti szexnek, swinger-clubban, v. medencénél, csakis kizárólag állandó partnerünkkel merjünk ilyesminek nekivágni. Ne butáskodjuk el hitelünket, hosszabb futamra tervezzünk. Akinek megmutatnánk a lepke gyűjteményünket, lehet nem akarja. Málhás terhet jelenthet ez a kudarc később. Kendőzzük inkább vágyunkat, udvaroljunk többet az elmúlt hónapok rémei valószínűleg mi lehettünk. Vigyük kedvesünket Operába, szabadtéri zenés fesztiválokra. Közös ismerőseinkkel ápolt viszonyunk átmenetileg meginoghat. Ne emeljünk ok nélkül zárkózott falakat magunk köré. Ha le szeretnénk rombolni előző kapcsolatunkat, elég, ha nem vesszük fel a telefont,de inkább ne tegyünk ilyet.
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#8   2012. 07. 24. kedd 17:23
Eve Hell Eve Hell VIP
Nyilas
11.23. - 12.21.

Áldott jegy, nyugalmáról, pontosságáról ismert. Az ágyban jól teljesít, társával mint a végtelen ég angyalai törődik. Közösen él kiválasztott társával, elhagyni nem és nem hajlandó, ám az újabb férfiak felbukkanását nem honorálja. Kezdeményezőképességük nagyon halk, szolíd, randevú, éttermek, könyvtárak, mozik látogatói, örömlányokhoz ritkán fordulnak, ha mégis akkor inkább speciális dolgokat kérdeznek, ilyen pl.: Domina, fétis, szerepjátékok. Extrém vágyaik olykor elragadtatják őket. Ha kettős életet élünk, idén le fogunk lepleződni, ne hegedüljünk egyszerre két helyen. Mielőtt mindent összevissza hazudozunk, legyünk jók önmagunkhoz, felesleges terheket ne vegyünk a nyakunkba. Sok ellenség les ránk. Tartsunk össze régi barátainkkal, találkozzunk minél többet kedvesünkkel, minden jobbra fordulhat. A szexben érdemes kipróbálni a tejszínhabos játékokat, hangos, indulatos szavak használatát és egyéb szerepjátékot. Várjunk egymás örömére mindig, reggel, délben este se feledkezzünk el szex kezdeményezéséről, sikereket jeleznek a bolygók összeállásai, mi lehetünk idén a Don Juanok. Virágokkal, melyet kedvesünknek nyújtunk (vörös v. fehér rózsa) így leszünk szívébe újra visszalopakodó lovagok. A szexcsatáktól óvakodjunk, ezt lehet nem igen bírja majd a párunk. Szép és esztétikus kifestéssel idén meglepetéseket érhetünk el, remekül fokozva párunk vágyát, már az első estén szerelmünknek. Illatokkal lophatunk még több színt szexuális életünkbe.
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#7   2012. 07. 24. kedd 17:22
Eve Hell Eve Hell VIP
Mérleg
09.24. - 10.23.

Minden tettük egy mérlegen függ. Lelkükben a pontosság, emlékezőképesség, tárgyilagos stílus a kommunikációban,jellemzi őket. Céljaikat elérik, vannak lendületes törekvő tulajdonságaik, melyek sikerre vezetik e csillagjegy szülötteit. Tragédia minden kudarca fulladt szerelmük, mély nyomott hagy életükben. Lány tagjaik nem reszpektálják társuk kicsapongását. Ritka közöttük a homo-lesbo tag. Szendék az ágyban, spontánul reagálnak kedvesük kezdeményezésére, elfogadják javaslataikat. Családtervezésben az elsők, rendkívül jó édesapák-édesanyák. Áldott ez a hónap mindenben. Kapcsolatunkba tévedhet egy ártány, aki elronthat napok alatt bármit. Hamis vádakkal. Júliánkat halmozzuk el törődésünkkel, ha ez nem megy, bár fáj azért hagyjuk el, keressünk helyette egy új barátnőt vagy barátot. Szerelmünkben újabb kapukat tudunk nyitni. A legjobb szexpóz a fotelben v. a széken lehetne ebben a hónapban,oda is kötözve párunkat, önmagunkat. Lassan elérkezettnek vélheti párunk a kapcsolatunk mélyítését. Ám az édesapa-anyasággal még jobb lesz, ha várunk jobb időket. Erőnk egyre fogy, a Mercur és a Szaturnusz sem kedvez nekünk, pihenjünk sokat inkább fárasztó túrák helyett. Energetikai gyengeségeinket párunk sem hálálja meg, wellnes hotelben eltöltött hétvége nagyon örömtelié teheti viszont kapcsolatunkat. Erotikus tantra, jóga, zen zenék hallgatásával szeretkezés közben varázslatos élmény érhet minket, újra bírhatjuk párunk hozzánk ragaszkodó hűségét.
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#6   2012. 07. 24. kedd 17:22
Eve Hell Eve Hell VIP
Szűz

VIII. 23. - IX. 22
Alkalmi kapcsolatoknál kedvelik eltakarni a nevüket ill. kilétüket. Gyakran örömlányokként, ill. örömfiúkként keresik kenyerüket, a Bikákkal gyakran létesítenek nemi kapcsolatot. Küzdősportokban megelőzik őket a Skorpiók, de ők is remekelnek ebben szeptemberben. Nem először kezdeményező alkat. Várakozó álláspontban marad, mindent elemező értelmező fajta jellem. Jelenében tisztán lát, de dekadens néha, a féltékenységtől félvak mint egy hű eb. Imádja a csoportos szórakozás mellett (piknik a szabadban) a magányos programokat (hegymászás, éjszakai horgászat, úszás). Szeptember éjszakái erotikával telnek el. Vontatott lesz párkapcsolatunk. Engedjünk be friss levegőt szexuális életünkbe, újítsuk fel alaposabban erotikus ruhatárunkat, de ezekben szigorúan otthon mutatkozzunk. Szerelmi lírával,erotikus színezetű versekkel forduljunk kedvesünkhöz. Reménykedhetünk, nem csal meg minket. Ha házasságban élünk, feltétlenül próbáljuk meg vízágyban a szexet. Vidám lesz a hangulatunk. A szűz jegy kedveli az ékszerek közül a fehér v. fekete igazgyöngysort, ill. a kerek tűzkvarc, bizsu ékszereket, ezeket a szexben erotikus izgalmi állapot létrehozására is lehet alkalmazni a nőknél. Otthon gyújtsunk füstölőket, szantált, ópiumot, vallási ihletésü zenékkel relaxációs felüdülést kereshetünk. Érdemes kipróbálni a szexet idegen, (fekete-arab) lányokkal szeptemberben, új, értékesebb szexuális élmények szerzéséhez, akár az egyetemen évfolyamtárasaink között akár egyéb helyen ismerkedve velük.
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
... 4 5 6 7
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A blog adatai

Nyitotta: Eve Hell Eve Hell
Nyitás ideje: 2012. 07. 24. kedd
Bejegyzések: 35db
Utolsó üzenet: 2012. 10. 08. hétfő
 

Hírek

ma 04:25
Tini vad a magaslesnél Már ezért is megéri a természetben túrázni, az ember akár egy ilyen szemrevaló tini vadra is rábukkanhat az erdőszélen, akit igazán jól esik levadászni. Főleg azért, mert a szöszke tini vad rendkívül nedves puncival, és nagyon jól szopó... Tovább
2024. 05. 11. szombat 06:03
Új letölthető filmünk: English college coeds 3 Egyre többen járnak külföldön főiskolára. De ne legyenek illúzióink! Sokukat nem a tudás vonz! Hanem, a nagy bulik, a külföldi kaland, és persze, hogy jól megdugják őket a koleszban, mint ezeket a magyar csajokat is... Az előzetesért és a film... Tovább
Follow TuttiFrutti_hu on Twitter

Válts VIP tagságot!

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2190 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
3650 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
6570 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
12775 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 365 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A TuttiFruttiParty oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!