SZEXHOROSZKÓP
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#35   2012. 10. 08. hétfő 16:38
Eve Hell Eve Hell VIP
Októberi horoszkóp:

Bak XII. 22. - I. 19.



Jegyünkben leledző tulajdonságunk a nyugalom és türelem, ez van amikor előnyös, van amikor érthetetlen és kínos. E hónapban sex-szobánkba benyitva találkozhatunk az oda nem illó váratlan kínos harmadik személlyel aki nem a mi, hanem a párunk szeretője mellettünk. Veszítsük el fejünket, repüljön a váza inkább természetesen a sarokba, a ruhák az erkélyről, ilyesmik, csak egészen bátran. Aki ilyen helyzetben természetellenesen nyugodtnak bizonyul kiábrándíthatóan nevettetően papucs benyomását keltheti, aki ráadásul alamuszi és bamba.
Az iskolában remekelni tudunk. Családunkban nem találjuk a megfelelő hangot és helyünket a ranglétrába, szüleinkkel tiszteletlenségünk miatt konfliktushelyzet is kialakulhat.
A zenei életből merítve szeretkezéseinket dobjuk csak fel Vivaldi és Mozart futamaival, szimfóniáival, mintha csak egy távoli romantikával és kalandokkal teli kort idéznénk meg.
Az ágyban öltözködjünk fel lovagnak, miként a fantázialovagok virágszállal a szánkban az ablakon bemászva hősnőnköz, persze ez csak akkor jó ha családi házban él kedves hölgyünk.
Izgalmas cukrászköltmények csomagoltatásával, virágár rendeléssel neten, ill. illatos saját kis fantázia költeményeink küldésével sokat nyomhatunk a konkurencia mellett. Ádáz hódításunk tárgya nem marad könny nélkül romantikus meglepetéseink tülekedésétől, ezek örömkönnyek lesznek. Szívünket hasonlóan fogják kényeztetni, a szexben kinyílnak a virágok, mindent engedve minket magukhoz szuggerálva. Erotikus DNS-ünk a Bak jegyben, állandó partnerünk meglétét és meglétének megóvását jelzi, ez teljesen természetes és magától értetődően azt jelzi nem leszünk egyedül életünk során, kell lennie valakinek ott aki állandó lány.
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#34   2012. 10. 08. hétfő 16:35
Eve Hell Eve Hell VIP
Októberi horoszkóp:

Nyilas XI. 22. - XII. 21.


Mi válthatta ki szexparterünkből a fásulzságott, talán az időjárás, talán mi, az időjárásra nem lehet ezt mindig fogni, inkább mi. Sajnos ezen kemény feladat változtatni. Milyenek vagyunk nézzünk tükörbe, ha nem is mindjárt lesz szerelmünk a plasztikai sebész kése, azért járjunk el arctornára, stb. A fittség mellett a jó kedély és a mindenfélére kiterjedő széleskörű figyelmesség legyen meg bennünk e hónap során párunk felé. Folyamatos félrevonultságunkkal csak azt érjük el értetlenül ki kell kanyarodniuk mellőlünk és másban lelni lelki és testi partnert. Amikor már beszélni sincs erőnk és kedvünk hazatérve a fárasztó munkából levéve kabátunkat és a tv-előtt célját vesztve kapcsolgatva a csatornákat dőlünk el megfáradt nehéz zsákként huppanva, kedvesünket sziával sem köszöntve, rideg fényt árasztunk. Meg kell ezt haladéktalanul állítani. Keressünk fel tehát egy jósnót szalonjában, és kérjünk közös sorselemzést, tanácsadást szexológustól. Játszunk el párunkkal különféle kosztümökbe öltözködve, kedélyesen. Pajzán ördög kosztümben kisebbfajta ostorkával érzéki játszadozásba, szerepekbe kezdve, fétist is imádhatunk. A vibrátoros és péniszgyűrűs kedvteléseknek is kedvez e hó.
Vigyázattal tartsuk bezárva bukszánkat a horribilis tételektől, muszájnak nem muszáj mindenféle termékre elcsábulnunk a netes shopokban be-be rendelve ez-azt szüntelen.
Csillogó villogó értéktelen kacatokkal még sohasem lettünk boldogok, ám az együtt töltött meghittséget sugárzó percekben nem fogunk csalódni sosem.
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#33   2012. 10. 08. hétfő 16:33
Eve Hell Eve Hell VIP
Októberi horoszkóp:

Skorpió X. 23. - XI. 21.


Most, hogy beköszöntött a késő ősz, majd lassan a tél kapujába lépünk. Tényleg kezdjünk el finom forralt bor mellett együtt plüsspléd alatt összebújni amíg a kandallóban lobognak a fahasábok és ír zene szól, gyertyák fénye tegye ezt mind hangulatosabbá a libavacsora mellett. Van ám mindenhez kedve párunknak, vár ám más rá, ha mi nem rohanunk.
Tanácstalanná válhatunk amikor túl nagy közöttünk kilométerben a távolság, de ott az internetes chet, v. a levelezés a telefon folytonos emelgetése mellett. Próbáljuk magunkat kellemesen érezni találkozásaink alkalmával. Legyünk partnerünk kedvéért újra fiatalabbak, maszkokkal és szépségszalonok kezeléseire bízva kissé önmagunk, új sminkötletekkel, őszi színpalettánkon a bordó színt előtérbe helyezve, ha a templomban nem is mi a szórakozóhelyeken biztosan rengeteg remek ismeretséget, hódítást szerezhetünk. Nem kell folyton
visszafelé néznünk régi életünkbe, mivel ez káros és letörtséget eredményez, Sigmund Freud is erre esküdött. Nevünk remekül cseng majd bárhol, persze ez csak akkor igaz, ha adunk rá okot, gátlánságunkkal, pontosságunkkal egyéb erényünkkel. Az érkezésünk pontos legyen, beszédünk ne dagályos és céltalan. Ha nem látunk a sok süket dumánktól nem maradnak meg barátaink. A kapuk sem nyílnak meg, ha folyton süketelünk és hazudozunk. Ha pedig ki is jön valaki elküldenek minket bosszúsan. S a Neptun ugyanezt és sok más konfliktust ígér idén ebben a hónapban a közepe felé pedig álljunk sarkunkra határozottságunkkal mély tiszteletet vívhatunk ki magunknak. Örökké nem vagyunk fiatalok, fontoljuk meg jól kikkel fekszünk össze, sok kihagyott kaland csak fejfájást ígér és lelki bilincsekbe, görcsökbe ver.
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#32   2012. 10. 08. hétfő 16:30
Eve Hell Eve Hell VIP
Októberi horoszkóp:

Szűz VIII. 23. - IX. 22.



Szemérmünket sértő képeket találhatunk, melyeket ártány párunk alvásunk során készített, tejszínhabbal lefújva minket. Ezen nem segít az új régi együttes Abba Album amit cserébe kínálgat. Mérgünk tartós és kapcsolatunk véges lesz. Sokat csámcsognak rajtunk, ha képeink felkerülnek a netre, migrénünk késve alig múlik ilyenkor.
Látogassunk el vadászpartykra, legénybúcsúkra, születésnapokra és egyéb barátaink rendezésében készülő party-jaikra kísérőt vigyünk és ajándékba egy üveg márkás bort feltétlenül.
A Neptun a Mercur és a harcias Mars állásaiból lelki hullámzásunkra kaphatunk magyarázatot e hó során, hol lent, hol pedig fent érezzük kedvünk. Hullámvölgyeinkre nincs magyarázat a bolygók miatt mégis érthetően állunk a felmerülő helyzetünk előtt.
Szexben, társunk nem túl megértő, nem olyan már mint rég. Simulékonyak legyünk. Pénztárcánk a hónap utolsó felében lefullad és nem is jó ha kinyitjuk a csatját. Bevásárlásainkat a Metróban ill. a nagyáruházak discontárain végezzük, nagyobb mennyiségben és nem olyan márkás termékek beszerzésekkel sokkal jobban, gazdaságosabban járunk. Ne legyünk a rémklub tagjai, a mindennap pizzériákból rendelők, kocsmákban koktélok kortyolgatói álló nap. Anyukánkkal közös nevezőre jutunk végre.
Feleslegesen ne törjünk zúzunk, nem lesz értékeinkből könnyen másik, durvaságunkkal töréseket szerelmi vita alatt ne okozzunk mivel erős a Mars hatása, ugye óvatosak legyünk.
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#31   2012. 10. 08. hétfő 16:28
Eve Hell Eve Hell VIP
Októberi horoszkóp:

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.


Kisebb homo és leszbi kalandoknak kedvez ez a hónap, gyönyörű emlékeknek örvendhetünk, ha visszafelé nézünk majd egyszer a múltba. Sado-mazo bulikban és show műsörök nézésének is kedvező ez a hónap, pl.: apáca show, domina show, lesbi show, fiu strip komédiák, pl.: rendőrös stb..
Csodálatos sírástalan ez az időszak, mindenre telik amire vágytunk eddig hiába, még a szájplasztikára is kapunk időpontot, tényleg mi lehetünk szerelmünknek az egyetlen egy.
Kisebb romantikus szerelmi videókat is csináljunk bátran ruhástól a csókcsatáinkról közös dunaparti sétáink alkalmával, vagy gyertyafényes vacsijainkról is nyugodtan megemlékezhetünk. Mikor véget ér mindez és mégis attól félünk megcsalódtunk, megőrizve régmúlt emlékeinket mégis boldogságot és nyugalmat lelünk bennük. Juj, de most is rosszul áll a Plútó, depressziónk a hónap utolsó dekádjában, gebeséget jeleznek anyagiakban és halálvágyat is kiéreztetnek. Ne, ne legyünk öngyilkosok sosem, távol álljon tőlünk mindez.
A báli szezonra tekintettel lehetünk magunkhoz kedvesek, party parókák fantáziadús választékában válogatva, jelmezek széles választéka vára a boltokban, bármi ami túlzó,
bármi ami merész, és megváltoztat nagyon elvenni olcsóságuk miatt úgysem fáj a boltok polcairól. A falusi kisdiscók és kultúrházi bálok téli szezonja igazán sok mindenre adhat új ötletet még saját lakásunkban is szervezhetünk karaoke partyt.
A szexben tovább csiszoljuk tudásunkat a Tutti honlapon látható Káma pózokkal. Ugye.
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A blog adatai

Nyitotta: Eve Hell Eve Hell
Nyitás ideje: 2012. 07. 24. kedd
Bejegyzések: 35db
Utolsó üzenet: 2012. 10. 08. hétfő
 

Hírek

ma 08:09
A mohó pinák átveszik az irányítást A jó csajok párban járnak, párban vetődnek a faszra, és addig le nem szállnak a szerszámról, amíg az utolsó csepp gecit ki nem sajtolják belőle. Aztán szájról szájra jár a fehérje... A jelenetért kattints IDE! Oldalunkon több száz kemény... Tovább
tegnap 07:56
Kemény faszt Húsvétra Beatrix, egy igazán pompás kis MILF, akit egy kemény fasszal leptünk meg Húsvét alkalmából, a részleteket pedig kamerára vettük Az események természetesen Beatrix csodás dudái körül forogtak. De persze nem csak ott, mert a guszta puncija is... Tovább
Follow TuttiFrutti_hu on Twitter

Válts VIP tagságot!

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2190 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
3650 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
6570 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
12775 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 365 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A TuttiFruttiParty oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!