SZEXHOROSZKÓP
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
1 2 3 4 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#30   2012. 10. 08. hétfő 16:25
Eve Hell Eve Hell VIP
Októberi horoszkóp:

Rák VI. 22. - VII. 22.


Újak nem leszünk a sok fittness edzéstől, de kedvelni fogják feszes hátsónkat, ó yes! Soha ne legyünk igénytelenek, ha már benne vagyunk a negyven feletti winter time-ben, akkor is adjunk magunkra, butikoljunk csak jól be. Szép kellemes puha anyagokba öltözve vidám pasztell színű kötött pulcsikkal és új gyöngysorokkal is tudunk hódítani, full life.
Tenis-edzéseken remek partnerekkel lehetőség az ismerkedésre a játék közbeni, ill. a caffeteriában frissítő juicek kortyolgatása közben a szerelmi szálak létrejötte. Bízzunk benne, nem kerülnek minket pedig itt a tél.
Ha szívünkben is beköszöntött a hideg és úgy érezzük magunkat bizony valami nem jó, süvít a szél, esik az eső, lángolni pedig nem tudunk, egyre egyre tűnik a szerelmünkkel minket összefűző láz, elszakadnak láncaink és elhagyjuk őt gondolatainkból, megakad a nóta és senki sem tudja felébreszteni újra a tüzet akkor ez jó ideig még igy is állítják a csillagok.
Amikor friss a dauer és a festés nagyobb sikerünk lehet eddigieknél a hódításban, mi más célunk lenne több ennél, sokkal többen leszólítanak minket, gyémántfénnyel égő fürtjeink tánc közben lobogva, illatos parfümünket se sajnáljuk a hajfénylakkok mellett le róla. A képeken is sokkal előnyösebbekké válunk ép és ápolt hajkölteményekkel, melyeket kontyba is fel lehet tűzni, romantikus vágyunknak engedve.
Bőrkabátos rokkerektől óvakodjunk, ne legyünk mohók féltékenyek, verekedősek és hangosak. Kapcsolni. Még mindig baráti köreinkben igérnek a csillagok sok jót, és sexben is a gang -bang partykra járás a legjobb, legfrissítőbb élmény amit szerezhetünk, ha szerencsésen választunk helyet van ott pornómozitól kezdve drink bárig minden. pl.: Dob u.-ban Pesten.
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#29   2012. 10. 08. hétfő 16:18
Eve Hell Eve Hell VIP
Októberi horoszkóp:

Vízöntő I. 20. - II. 18.



Egy nap szomjazunk a szerelemre, ez közeleg, sivárságunk ugyanis eddig a tetőfokára hágott olykor. E hónap során, sármunkat és praktikáinkat meglelhetjük szexpartnerünk csak keressünk fel valamilyen szexklubbot a nagyvárosok valamelyikében. Telefonszámcsere után bármi lehet és persze azonnal is lehetőség van bárminek a kipróbálására. Párunkban
mellettünk megjelenő díszünket keressük olykor, ilyenkor válasszunk inkább konzervatív ismerkedési helyeket pl. komoly internetes társkereső oldalakat, ahol tartós kapcsolatot keresőkkel is meglehetünk kellemesen együtt eltöltve egy időt. Első randink caffeteriában v. a korzón ejtsük meg a kora délutáni órákban ideális.
Becsületesség, átgondoltság, ezeket nehéz beszerezni, törekedjünk mégis rá. Rock and Roll partyk és táncórák látogatásával testünk és lelkünk feszessé, bánattalanná és új barátságok begyűjtői lehetünk. Induljon ereinkben meg a tánc, ettől tavaszi hangulatunk lehet a télben. Ha kedveljük a túrázást és capmingezést spanyolban v. Tunéziában nem késtünk le. Ne feledkezzünk meg a kézkrém beszerzéséről, szőlőzsírról ebben az időben, kedvesünk is örül az ilyen praktikus egybekötött csomagoknak, díszes papírban, ilyen szöveggel pl. -a télben én védlek, ajkad selymes, bőröd szexin feszes, csókcsatákra fel felirattal.
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#28   2012. 10. 08. hétfő 16:15
Eve Hell Eve Hell VIP
Októberi horoszkóp:

Halak II. 19. - III. 20.


Nézzünk körül házunk körül. Akadnak adósságaink, melyekre csak a hitel a megoldás, a hitelező cégek azonban nem mindig miránk várnak, csak gondolatban sem, közüzemi számlák hiányában, fedezet nélkül, kezes nélkül gyakorta becsődölünk náluk. Ez pedig fáj, idióták nem lehetünk, tanuljunk meg spórolni. Tartózkodjunk a takarón túli nyújtózkodástól.
Harcoljunk vágyainkkal, ne szülessenek ki belőlünk a boltokba torkolva egyre tornyosítva kiadásainkat, mint egy profi fegyverezzük le költekezésünket.
Epe csordulhat szerelmi életünkbe. Külföldi ismerkedéssel felüdülve, még külföldre is meghívathatjuk magunkat gazdag és gáláns udvarlókra szert téve. Minimum minden képünkön legyen retus és mosoly. Kedvességek írásával, mindennapos netes chettel karbantartva mindezt tutti a célunkat egyszer csak elérjük és megvalósulást nyernek titkolt vágyaink.
A Merkur a Vénus házában állása alatt nekünk kedvez, olyanná válunk mint akár a mágnes, vonzva a férfiakat. Próbáljuk ki külhoni ismeretségeinkkel a camsexet, s a cybersexet, édesünk várja bizony minden este rólunk a képet. Striptízünkkel, melyet feldobhatunk egy színes tollboával megnyerjük magunknak a nagyon nagy Őnket, hátha komoly kapcsolat lesz a vége, csüggedni nem érdemes, van ilyen gyakran légy csak jó kitartó. Kocsiban is csináljuk a sexet, segédpléd, segédkendőcskék és az elmaradhatatlan gumióvszer nélkül nem is érdemes belevágni azonban, üdítőt se felejtsük el otthonról hozni, amikor szabadtérihez is kedvet érzünk napsütéses időt válasszunk ki magunk számára, hacsak nem vagyunk mazochista beállítottságúak az exchibiconizmus mellett.
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#27   2012. 10. 08. hétfő 15:58
Eve Hell Eve Hell VIP
Októberi horoszkóp:

Mérleg IX. 23. - X. 22.


Talán az áram rázott meg minket annyi mindent kaptunk amire vágytunk, soha nem hanyagoltak el minket ebben a hónapban, kedvesük mintha a lelkünkben olvasna folyamatosan.
Minden áldott reggel, ágyba kaphatjuk a reggelit csak egy szavunkba kerül, a szerelembe rengeteg örömünket leljük. Vagyunk még, várunk még másra is titkon ezen kívül, mint mohó
szeretők.
Sok tőlevél jön még a ránk vágyakozó férfiaktól, mindegyikre gondosan válaszoljunk, ki tudja ki lesz az igazi. Ha minden levelet megírtunk, ne legyünk sablonosak, ki tudja lehet egy fiú több álnéven is ír nekünk, ilyenkor nem vetül ránk szerencsés fény és elköszönnek tőlünk. A sok pletykának nem mindig van alaptalan gyökere, ha rajtunk csámcsognak az egyetemen, ill. a discóban felszedegetett töménytelen fiú ismerősünkön az vajon remek lesz a későbbiek során. Legyünk diszkrétebbek. Az alakunk rohamosan hízhat, kevésbé csábuljunk el inkább a cukrászdákban, ezek után nem fog többé fájni a mérleg amit reggel mutat az sem persze sosem leszünk igazán csontmodellek, aerobicozni hívjuk el magunkkal
barátnőinket, barátainkat. Fittness edzéstervet bármely kreátor edzőtől beszerezhetünk, kérésre adják a studiokban. Mindennek utána kell járnunk, ha biztosak akarunk lenni kedvesünk hűségében, ne legyünk, a Mars kiemelkedően ha a Vénusz házában áll. Varjúként tollunkat veszthetjük, ha leleplezzük őket abban a swingersben ahova mi is járunk.
Talán éppen szex közben találjuk váratlan betoppanásunkkal, ha ez nem zavar minket az furcsa, de talán egyszer megbocsájtható.
Nagyszüleinknél tett közös látogatásainkkal sokat javíthatunk közös rokonsági kapcsolatainkon, bevásárolva nekik, és a ház körül segítve, ilyen az élet és kedvesünknek remekelhetünk remekbe szabott falusi meggyespitéket, házias ízekkel kápráztatva el a nagy Őt. Problémánk egy szál sem lesz, minden sínen.
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#26   2012. 10. 08. hétfő 15:56
Eve Hell Eve Hell VIP
Októberi horoszkóp:

Ikrek V. 21. - VI. 21.


Minden a miénk? Valójában ez teljesen hihetetlen, loversünknek vannak titkolt v. nem is titkolt s gyakran leleplezett kicsapongásai, de ettől még nem lett teljesen end a kapcsolatunknak.
Ha mégis rezignációval, angolosan tudnánk távozni ebből a helyzetből végre, tegyük is meg. Évfolyamtársunkkal nem szemezünk hiába, nem fog fájni semmi. By lovers, please.
Holnap minden szép lesz és kecsesen simulunk egy új fellángoló szerelembe főhősként, régi kedvesünknek egyszerűen mondjuk bocsesz.
A sexpózok közül válasszunk egy jól csengő nevű sokak által ajnározott káma-szútra pózt, ezekről a fórumban a Káma Szútra címszó alatt olvashatunk bővebben, szeretkezés
közben a pár hölgy tagja masztizhat is, ezzel fokozva párja erekcióképességét tudat alatt téve mindezt, ez bizony a valóság, nagyobb vérbőséget okozva ezzel.
A zenékkel kapcsolatosan a tantra és a relaxációs zenéket válasszuk ki magunk és párunk számára az ő életében is fontosak ezek a páratlan alkalmak, melyeknek ezzel növelhetjük fa fényét és hangulatát, okot adva az emlékezetes percek létrejöttére, készítsünk magunkról távoli fényképezőgéppel polaroid stílusban emlékalbumot. Ez kedvesem és én néven, egy pendrive-ra mentve később variálhatjuk, fekete-fehér ill. effektekkel dúsítva.
Az iskolában nem leszünk jelesek, figyelmünk lanyhul, anyagiakban a csillagok állása sem nekünk kedves, mi lehetünk a pénztelen lonliness. Éttermek helyett főzőcskézzünk otthon,
krémes színes piskótás pudingokkal lepve meg párunk, v. császármorzsával, melynek az elkészítése egyszerű. Ne álljunk ötlettelen vakon, válogassunk zsibvásáron, szembekötős erotikus szaténsálat, v. dominánssá téve önmagunkat régi időkből származó az ecserin olcsóbban beszerezhető lovaglópálcát. Azzal lehet ám, remekük megpezsdítenünk fantáziánk, és szexuális életünket, ám vigyázzunk, ne ejtsünk párunkon maradandó sebeket és sérüléseket, roncsolt sebeket, kapaszkodjunk meg dús fürtjeiben kissé tépve azt, legyünk végre
ötletekkel teljesek és kellőképpen kezdeményezőek. Vessünk be most mindent, bármi lesz is az, don-ként is tehetünk hírnévre szert.
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
1 2 3 4 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A blog adatai

Nyitotta: Eve Hell Eve Hell
Nyitás ideje: 2012. 07. 24. kedd
Bejegyzések: 35db
Utolsó üzenet: 2012. 10. 08. hétfő
 

Hírek

2024. 04. 27. szombat 03:52
Új letölthető filmünk: Gang me, bang me 2 Amikor egy fasz már kevésnek bizonyul, akkor a kiéhezett csajok bizony mindent megtesznek, hogy az összes lyukuk tele legyen tömve. A világ egyik legismertebb gang-bang szériájának második részéből kiderül, hogy a kis nimfó cafkák csak akkor boldogok, ha... Tovább
2024. 04. 26. péntek 04:41
Csöcsös nimfák faszvégen Nincs könnyű helyzetben a művész, ha egyszerre két ilyen fenomenálisan dögös maca a modellje. A csajok ugyanis gerjednek egymásra is, na és a kemény faszra is, így egyetlen dolgot tehet, hagyja elcsábítani magát. Szerencsére a folytatás... Tovább
Follow TuttiFrutti_hu on Twitter

Válts VIP tagságot!

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2190 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
3650 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
6570 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
12775 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 365 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A TuttiFruttiParty oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!