BOTRÁNYOK, PIKANTÉRIA, SZEX
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Blog leírása

Minden, ami szex, provokáció, megdöbbentő avagy provokatív...
... 37 38 39 40
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#10   2011. 05. 20. péntek 01:34
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

Péniszbábszínház – csak 18 éven felülieknek!

A londoni színházi világban viharos sikere van egy kizárólag felnőtteknek készült szürreális színpadi előadásnak. Két ausztrál komikus kasszasiker-rekordokat döntöget virtuóz színpadi pénisz-játékával. Simon Morley és David Friend 1998-ban alapította meg kétszemélyes péniszbábtársulatát, melynek égisze alatt bejárják az egész világot, és nem kevés pénzt talicskáznak össze maguknak.

1

Az ötlet - mármint hogy egy fütykösből mi minden készíthető - állítólag az egyik alapító tag öccsétől származik. Amikor Simon Morley testvére - Justin - bemutatta bátyjának "Hamburger" névre keresztelt fütyi-kreációját, Simonban megmozdult valami...

1996-ban azonnal ki is adott egy művészeti naptárat, amelyben a 12 legtrükkösebb pénisz-kreálmánya szerepelt. Majd egy évre rá találkozott David Friend-el, későbbi üzlettársával, aki saját bevallása szerint a fürdőkádban fejlesztette tökélyre péniszbábjátékát.

Fütyi-varietéjükkel hamarosan nagy népszerűségre tettek szert, bejárták a fél világot. Ausztrália, Anglia, USA, Dánia, Franciaország, Németország, Írország, Kanada, Belgium, Olaszország, Portugália, Izland, Belgium, Norvégia, Spanyolország, Dánia, Argentína, Mexikó, Dél Afrika és Svájc közönsége mindenhol gombócra röhögte magát.

Kis hazánkba sajnos még nem vetődtek el, így maximum videóról élvezhetjük a nem mindennapi mutatványokat.
A műsor egyébként 70 percig tart, a teljesebb élmény érdekében a nézők hatalmas kivetítőn követhetik nyomon az eseményeket, mert ugyebár a hátsó sorokban ülők már nem látnák tökéletesen, hogyan tekergetik farkukat a Nagymenők.

Saját bevallásuk szerint -35 °C-tól + 45 °C-ig kitűnően szuperálnak cerkáik (mármint a színpadon) A produkció nyitányaként a Nagyfiúk letolják nadrágjukat, majd pedig saját kezűleg mintázzák meg egyebek közt az Eiffel tornyot, a Loch-Ness-i szörnyet legnemesebb szervükből.

Repertoárjukban szerepel többek között az erszényből kikandikáló kis kenguru, elefánt, héjából kikecmergő kagyló, de csinálnak kentucky sült csirkét is.

A két sztár a műsor végén óva inti a közönséget, hogy otthon a saját szakállukra hasonló „nyakatekert” produkcióval próbálkozzanak!

(Forrás: puppetryofthepenis.com, reuters.com)
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#9   2011. 05. 19. csütörtök 00:44
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

Segítség, szexeltem az iPadommal!

Egyenlőre ugyan nem sok esély van rá, hogy az iPad-szex letaszítja a trónról a vibrátorokat, és más szexmütyürkéket, de a XXI-ik században már azon sem szabad meglepődnünk, ha kiderül, hogy egy szexi cica az iPadjával nyalatta fényesre a punciját.

ipad1

Nikola Tamindzic fotós legújabb sorozatán azt mutatja be, mennyire lélegzetelállítóan erotikus is tud lenni egy Apple iPad, főleg, ha a Penthouse üdvöskéjével, Ryan Keelyvel hozzák össze.

ipad2

Jesus Diaz jóvoltából egy dögös kis videó is készült arról, hogy nyalja szanaszét Kelly punciját egy virtuális csajszika…

A technika legújabb erotikus csodájához klikk IDE!

ipad3

(Forrás: fleshboot.com)
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#8   2011. 05. 18. szerda 19:27
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

Dugd meg Lady GaGát és Pamela Andersont!

A Piperdream Product jóvoltából valósággá válhat sokak régi vágya, akik mindenüket odaadnák azért, hogy egyetlen forró éjszakát imádott sztárjukkal tölthessenek! És mostantól nem kell csupán egyetlen éjszakára korlátozni a szexet, naponta akár tízszer is dughat a rajongó Lady GaGával vagy Pamela Andersonnal, vagy akár mindkettővel egymás után…

GaGa

Egy bizarr ötlet nyomán ugyanis a Piperdream cég új szexbaba kollekciót dobott piacra, így potom 800 dollárért bárki beszerezhet magának egy Lady GaGa guminőt három dugható testnyílással. A szexbabák népszerűségét mutatja, hogy a piacra dobásuk után 48 órával már egyetlen darab sem maradt a készletből.

Pamela

A sztárok azonban nem fogadták kitörő örömmel az új termékeket, ügyvédeik máris perlik a Piperdreams céget.
Aki dugható celeb-babákra vágyik, annak mindenképp utaznia kell, mert itthon ilyen termék egyenlőre egyetlen szexshopban sem kapható.

Íme néhány sztár a guminőkészletből:

Britney
Britney Spears

Miley
Miley Cyrus

Kim
Kim Kardashian

(Forrás: holytaco.com)
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#7   2011. 05. 17. kedd 01:08
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

Budapestre látogat a világ első számú Bukkake királynője Sabrina Deep!

Turné-naptára szerint 2011 november 12-én Budapestre látogat a világ első számú Bukkake királynője: Sabrina Deep. Sabrina 2007-ben lett világrekorder, ugyanis új csúcsot (és rengeteg faszt) állított fel. A rekordkísérletet stílszerű módon éppen a 29-ik szülinapjára szervezte. A bevállalós csajszi 1978. szeptember 11-én született, tehát 2007-ben éppen erre a napra ütemezte be a világ legnagyobb gang-bang partyját.

sabrina1

Nyolc óra leforgása alatt 77 pasit sikerült kielégítenie, ezzel pedig beírta magát a világ szextörténelmébe.
A rendhagyó orgiát élőben nézhették az érdeklődők, mert Sabrináék arról is gondoskodtak, hogy webkamerákon a kíváncsi nézők a hatalmas gang-bang party minden szaftos pillanatát nyomon követhessék.

s22

Sabrina nem elégedett meg az egyszeri sikerrel, 2009-ben világ körüli turnéra indult, hogy számos országban található rajongói testközelből is megismerhessék csodás képességeit, és akár az arcára is élvezhessenek.

s4

Sabrina most, 2011-ben újra világ körüli turnéra indul, melynek egyik állomása éppen Budapest lesz!

Sabrinát Amerika leghíresebb talkshaw-jában, a Howard Stern show-ban avatták „Bukkake Királynő”vé.
Az angol bukkake szó magyarul arcra élvezést jelent, vagyis azt a pillanatot, amikor a lány arcát, száját, fülét, szemét totálisan telespriccelik.

s7

Íme Sabrina Deep 2011-es bukkake partynaptára:

A turné 2011 május 30-án Dureenből (Németország) indul. Június 4-én Prágában, június 25-én Párizsban, június 26-án Londonban, július 9-én Barcelonában, július 23-án Phoenixben, július 30-án New Yorkban, augusztus 20-21-én Torontóban, augusztus 27-én Vancouverben, szeptember 20-án Berlinben, október 1-én Los Angelesben, október 8-án Miamiban, október 14-én Dallasban, október 28-án Manchesterben, november 12-én Budapesten, és végül november 19-én Rómában verhetik a királynő arcába, orrába, fülébe és testére a vernivalót violent

s8

s9

Sabrina imádja a természetességet. Honlapját maga frissíti, fotóit soha nem engedi retusálni és elmondása szerint soha nem dolgozik profi színészekkel, csakis szeximádó amatőrökkel, vagyis rajongóival.
Filozófiája:” A pornófilmek és fotók nagyon klasszak, de a valóság ezerszer izgatóbb!”

s10

s11

s12

s13

s14

(Forrás: deepsabrina.com, xbiz.com)
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#6   2011. 05. 16. hétfő 12:00
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

Fél év börtön egy kis temetői erotikáért!

Határozat született egy világhírű japán fotós perében, akit még 2008 októberében tartóztattak le a tokiói Aoyama temetőben, ahol éppen legújabb fotósorozatán dolgozott, modelljei pedig teljesen meztelen nők voltak, akik a sírköveken pózoltak. A mester éppen legújabb fotóanyagának elkészítésén munkálkodott, amikor a rendőrség lecsapott rá, és a ruhátlan hölgyekre.

Kishin Shinoyama fotós neve talán így elsőre nem cseng ismerősen, de fotója, amely John Lennon és Yoko Ono híres csókját ábrázolja - bejárta az egész világot.

s1

Shinoyama - talán soha el nem készülő 2008-as albumfotójához a temetőn kívül házasságkötő termek és vasútállomások szolgáltatták volna a "díszletet".

A 69 éves japán fotós ellen közszeméremsértés, és vallási helyen elkövetett illetlen viselkedés a vád. Büntetése 300 ezer yen (cirka 3 300 dollár), és fél év börtön.

s2

Az este felkavarta és erősen megosztja a közvéleményt, ugyanis Japánban soha nem látott méreteket öltött a „public nudity”, azaz nyilvános meztelenkedés... sőt, az utcai meztelenkedések mellett a nyíltszíni szextől sem riadnak vissza az igazán elszánt japán pornófilmesek.

Őket azonban nem macerálják a hatóságok, de a világhírű fotós hiába is fellebbezne, a határozat jogerős, a bírságot ki kell fizetnie, a fél év börtönt pedig le kell ülnie az idős művésznek.

s3

(Forrás: msnbc.com)
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
... 37 38 39 40
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A blog adatai

Nyitotta: TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség
Nyitás ideje: 2011. 05. 09. hétfő
Bejegyzések: 200db
Utolsó üzenet: 2022. 03. 06. vasárnap
 

Hírek

2024. 04. 27. szombat 03:52
Új letölthető filmünk: Gang me, bang me 2 Amikor egy fasz már kevésnek bizonyul, akkor a kiéhezett csajok bizony mindent megtesznek, hogy az összes lyukuk tele legyen tömve. A világ egyik legismertebb gang-bang szériájának második részéből kiderül, hogy a kis nimfó cafkák csak akkor boldogok, ha... Tovább
2024. 04. 26. péntek 04:41
Csöcsös nimfák faszvégen Nincs könnyű helyzetben a művész, ha egyszerre két ilyen fenomenálisan dögös maca a modellje. A csajok ugyanis gerjednek egymásra is, na és a kemény faszra is, így egyetlen dolgot tehet, hagyja elcsábítani magát. Szerencsére a folytatás... Tovább
Follow TuttiFrutti_hu on Twitter

Válts VIP tagságot!

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2190 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
3650 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
6570 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
12775 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 365 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A TuttiFruttiParty oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!