BOTRÁNYOK, PIKANTÉRIA, SZEX
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Blog leírása

Minden, ami szex, provokáció, megdöbbentő avagy provokatív...
... 36 37 38 39 40
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#15   2011. 06. 03. péntek 02:36
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

A nap kérdése: Te szoktál maszturbálni? (VIDEÓ)

A maszturbációs világnap alkalmából minden lében kanál stábunk felkerekedett, és körkérdést intéztünk az emberekhez, ők szoktak-e maszturbálni, és ha igen, hol, mivel, hányszor, és hogyan…
A riport készítése közben meglepő dolgokra is bukkantunk, és bár arccal senki sem mert nyilatkozni, egyik másik riportalanyunk kicsit többet is elárult magáról…

Az eredményt itt láthatjátok:

(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#14   2011. 05. 31. kedd 13:05
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

Franciaországban büntetik a monokinizőket!

Ha egy nő manapság az szeretné, hogy a cicije is szép barna legyen, nem árt, ha résen van – vagy tele a pénztárcája. Franciaországban ugyanis csúnyán megsarcolják azt a hölgyet, aki bimbót is villant a strandokon. A hatvanas-hetvenes évek Nyugat-Európájában, különösen Franciaországban a monokinizés a szexuális szabadság, az egyenlőség szimbóluma és a visszatérés a természethez irányzat egyik látványos eleme volt, írja Christophe Granger Les Corps d'été című könyvében.

nude1

A monokini lehetőséget adott a nőnek, hogy napozási tekintetben egyenlő legyen a férfival. Aztán a feminizmus későbbi generációinak képviselői azzal érveltek, hogy egy nő nem attól lesz egyenlő, ha úgy öltözik, viselkedik, mint egy férfi. Inkább kapjon ugyanannyi fizetést, és ugyanannyi segítséget a házimunkában.

nude2

A Guardian által idézett kutatás szerint a nők 24 százalékát zavarja a strandokon, vízpartokon a monokini. Franciaország egyenesen jogi akciót hirdetett a cicifix nélkül napozók ellen a párizsi plázsok mesterséges strandjain. Konkrét pénzbüntetéssel sújtják azt, aki megmutatja a mellbimbóját, de nem pénisz van a lába között.

nude3

Egy fiatalokból álló, a Guardian által militáns feministának nevezett csoport azonban küzd a monokini jogaiért. "Az én testem, ha akarom kirakom, amikor csak akarom" - az egyik, a hetvenes évekből kölcsönzött szlogenjük. Júniusban a Les Halles köztéri medencéiben, Párizs központjában kapták le a felsőruházatukat a medencét védő őrök legnagyobb megrökönyödésére. Egy másik alkalommal toplesskommandójuk a rendőrséggel is szembenézett.

nude4

(Forrás: guardian.co.uk)
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#13   2011. 05. 30. hétfő 01:51
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

Cumi és dugás a nyílt utcán!

Az El País spanyol internetes portál cenzúra nélkül közölte le azokat a fotókat, amit a helyi lakosok készítettek a barcelonai prostikról munka közben. Bordélyház híján ugyanis a prostituáltak akár a nyílt utcán is szexuális szolgáltatást nyújtanak kuncsaftjaiknak. A gyors lebonyolítás érdekében a javarészt színesbőrű, drogfüggőségben szenvedő örömlányok akár pár euróért is gyorsan kielégítik a szexre éhes férfiakat, akiknek még a nadrágjukat sem kell levetniük, bőven elég, ha lehúzzák a sliccüket.

barce1

A La Boqueria piac környéki lakóknak és bolttulajdonosoknak elegük lett a sötétedés utáni akciókból, amit a térfigyelő kamerák felvételei is alátámasztottak.
Elmondásuk szerint reggel nekik kell eltakarítaniuk az éjszakai tivornyák nyomait, tehát nem meglepő, hogy a használt óvszerben térdig gázoló lakók megelégelték az utcai gyors numerákat.

barce2

A probléma megoldását bonyolítja, hogy a környéken egyáltalán nincs sem bordélyház, sem olyan lakás, ahol a férfi kuncsaftok alaposabb kiszolgálásban részesülhetnének.
Már a helyi rendőrség is razziázott a környéken, de a közterületen szexelőket egyáltalán nem ijeszti meg a magas pénzbírság kiszabása, főleg azért nem, mert fizettetni csak a tetten ért kefélőkkel lehet. A hatóság szóvivője az El Paísnak adott interjújában sem tudott értékelhető megoldást erre a problémára.

barce3

(Forrás: elpaís.com)
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#12   2011. 05. 23. hétfő 14:30
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

Guminő-háremet tart egy férfi Japánban!

A guminőknek soha nem fáj a fejük, nem lépnek félre, nem veszekszenek, nem vágják be a durcást, ha a férj focimeccset néz és sört vedel. De azért rendesen le tudják szippantani az ember bankszámláját - főleg, ha egy guminő-gyűjtőről van szó! Ha valaki nem talál farkához illő nőt, de még egy jó szexpartner sem téved az ágyába soha, akkor még mindig ott vannak a szexipar torzszülöttei, a mindig kezes gumibabák.

1

Bár egészséges embernek eléggé nehéz elképzelni a felfújható plasztiklényekhez tapadó szoros érzelmi szálakat, a japán Ta-Bo példájából kiderül, hogy ez sem lehetetlen.

A 45 éves férfit a munkából hazaérve nem egy feleség, vagy egy helyes kis barátnő fogadja, hanem a díványon széttárt lábakkal egy tucat kihívó guminő. Ő ugyanis ezekben a tárgyakban éli ki vágyit. De Ta-Bo nem egyszerűen szexpartnernek használja babáit. Minden műnőnek nevet ad, öltözteti őket, leül velük tévét nézni, fürdeti, hintőporozza a gumitesteket, majd szexis fehérneműbe öltöztetve ágyba viszi plasztikháremének tagjait.

2

"Egy nő becsaphatja, elhagyhatja az embert, de ezek a babák nem. Ők száz százalékig hozzám tartoznak" - meséli a Reuters-nak a japán mérnök, aki az elmúlt évtizedben majd kétmillió yent, azaz cirka három millió forintot költött babáira.

"Gyakran túl sok időbe telik, amíg lefeküdhetek egy lánnyal, akivel megismerkedek, de ezeket a babákat egy gombnyomással magamévá tehetem." Ta-Bo állítólag már öt igazi nővel is lefeküdt, és belátja, hogy velük jobb a szex, a randizási procedúrát azonban ki nem állhatja.

3

A hazai piacon kapható szex-babák átlagára 5-12000 Ft körül mozog. Az olcsóbb kategóriás babák nem nyújtanak élethű élményt, de a szexbolti eladók szerint a 85 ezer forintos elasztikus modellek már jobban sikerült koppintásai a női testnek.

Ezek a babák különböző hajszínnel, bőrszínnel, különböző jelmezekben kaphatók, így mindenki kiválaszthatja a legmegfelelőbbet ízlésének. Hogy vásárolja- e őket a magyar fogyasztó? A boltosok szerint igen. Bár sokszor vicces ajándéknak, esetleg legénybúcsúra szánják őket a vevők.

A tokiói Orient Industry Co. Az átlagos magyar szexboltok kínálatához képest sokkal exkluzívabb szex-játékokat gyárt. A 35 ponton mozgatható guminők ára akár az egymillió forintot is elérheti. Meglepő, de a japánoknak nagyon is megéri ezeket a drága gumicsajokat gyártani, ugyanis a felmérések tanúsága szerint ők nem nagyon szeretnek igazi hús-vér partnerrel szexelni!

4

(Forrás: reuters.com)
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#11   2011. 05. 22. vasárnap 12:36
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

Japán rulett - csak főiskolás csajoknak!

Az orosz rulett velejárója a veszély, de úgy tűnik, a japán iskolás lányok olyan verziót találtak ki, amely szintén sok lövéssel jár, de golyók nélkül. Tehát: végy egy nagy rakat unatkozó japán iskoláslányt és mixeld őket az orosz rulettel. Mi lesz az eredmény? Máris eláruljuk: ez lesz a japán rulett, a japán kiscsajok legújabb „divathóbortja”.

Valódi golyók helyett a japán főiskolás lányok a pasik tárját engedik magukba, ráadásul védekezés nélkül.

Alapjában véve ez tehát egy orgia, azonos számú fiú és lány részvételével, de a lányok célja, hogy védekezés nélkül legyenek minden férfi résztvevővel, kockáztatva, hogy terhesek lesznek. A játékot mindig olyasvalaki lakásán űzik, akinek nincsenek otthon szülei. Páronként kezdik, és aztán haladnak tovább a lakás különböző helyiségeiben. A „játék” kulcsa a pozíció.

jap1

A szabályok kikötik, hogy a férfi sosem szállhat ki a lányból spricc előtt vagy közben, és minden esetben más pozitúrát kell felvennie a következő párnak – tehát ha eddig hátulról csináltad a konyhában, akkor a következő lánnyal szemben kell a kanapén, a következőnél misszionárius pózban a hálószobában stb. Alapvető szabály, hogy mindenkinek kell lenni mindenkivel.

Megdöbbentő, hogy a lányok egyáltalán nincsenek tisztában azzal a veszéllyel, hogy terhesek is maradhatnak – méghozzá elég könnyedén!
„Féltem, hogy terhes leszek, de ameddig ezt az érzést kívül tudom tartani, addig nincs baj. Azt hallottam, hogy ha kiszedem magamból a spermát egy műanyag kiskanállal, akkor nem leszek terhes” – nyilatkozta egy 16 éves rulettező lány, aki biztonsági okokból mindig tart magánál egy műanyag kiskanalat.

jap2

A parti előtt minden résztvevőnek kb 5000 yen „biztosítást” kell fizetnie. Ezt a pénzt bedobják egy közös kasszába, és ha valamelyik lány mégis terhes lenne, akkor ebből fizetik ki az abortusz költségét. A japán rulettről nyilatkozók egyike sem aggódott az AIDS vagy más betegségek miatt, pedig a nemi betegségek igencsak elterjedtek a japán iskolások körében.

„Ha már egyszer részt vetél egy ilyen partin, akkor minél többször vissza akarsz térni!” – áradozott egy tapasztalt rulettező lány az interjút készítő Hanashi No Channelnek – „Én már képtelen lennék a normális szexre. Szerintem ez az orosz rulettes szex nagy népszerűségre fog szert tenni még ebben az évben!”

(Forrás: mainichi daily news)
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
... 36 37 38 39 40
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A blog adatai

Nyitotta: TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség
Nyitás ideje: 2011. 05. 09. hétfő
Bejegyzések: 200db
Utolsó üzenet: 2022. 03. 06. vasárnap
 

Hírek

tegnap 05:21
Amatőr furulyaművésznő Bár Bea amatőr csaj, de a szopásban nagyon is profi. Imád faszvégen lenni, és nagyon tud bánni a szerszámmal. Mielőtt azonban bemutatná nekünk furulyaművészetét, lezavar egy kiadós masztit a zuhany alatt A jelenetért kattints... Tovább
2024. 04. 17. szerda 05:04
Házibuli nagyiéknál A TFP vagány öreg picsái, Ilka, Irénke, Juditka és Marika nagyszabású házibulit rendeztek, ahol természetesen a szex játszotta a főszerepet. A kezdeti egymásra hangolódás után gyorsan kialakultak a párok, akik diszkréten félrevonultak, miközben... Tovább
Follow TuttiFrutti_hu on Twitter

Válts VIP tagságot!

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2190 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
3650 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
6570 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
12775 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 365 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A TuttiFruttiParty oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!