Celebek, hírességek meztelenül
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Blog leírása

Hírességek, celebek, sztárok meztelenül...
Itt meglesheted őket ;)
... 2 3 4 5 6 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#80   2014. 02. 28. péntek 03:44
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

Ugye látni akarod egy szupermodell MILF muffját?

Ritkaság, hogy valaki 45 évesen is szupermodellként dolgozhasson, de Christy Turlington szuper formában van, és 14 éves kora óta rendületlenül tartja pozícióját a modellszakmában. 1969-ban született Kaliforniában, stewardess mama és pilóta papa középső gyermekeként. Hobbija a lovaglás volt, így a modellszakmának is stílszerűen egy lovardában fedezték fel.

Christy1

Egy évvel később már a Ford modellügynökségnek dolgozott, óránként 60 dolcsiért. A suli elvégzése után New Yorkba költözött, ekkor már kizárólag csak modellkedett. Naomi Campbellel és Linda Evangelistával ők voltak a híres hármas, a „Trinity”. Christyt láthattátok szexisekedni Duran Duran Notorious című videóklipjében, de fotózták többek között a Vogue-nak, majd a Revlon kozmetikai márka reklámarca lett. Fizetése ekkor már hétszámjegyű, mindezért egy évben összesen három hónapot kellett munkával töltenie.

Christy2

A gyorsan jött siker után hangzott el Linda Evangelista szájából a híres mondat: „Tízezer dollárnál kevesebbért ki sem kelünk az ágyból Christy-vel”. 1992-ben a Maybelline kozmetikai márka egymillió dolláros szerződést írt alá vele. Így Christy a világ egyik legjobban fizetett modelljévé lépett elő, több mint 500 magazin címlapján szerepelt eddig, és fotózzák mind a mai napig. Ezen kívül a létező összes híres divatcég arca volt már, és a világ leghíresebb fotósai előtt pózolt.

Christy3

A ’90-es évek elején egy kis időre felhagyott a modellkedéssel, hogy diplomát szerezzen, méghozzá vallás és filozófia szakon, majd apja halálát követően a tüdőrák elleni kampányban vállalt komoly szerepet, és fanatikusan jógázni kezdett. A sok munka mellett azért sűrű magánéletére is maradt ideje. 18 éves korában belezúgott egy színész-forgatókönyvíróba, kerek négy évig nyomták együtt. Aztán jött Christian Slater színész, majd még egy színész, Jason Patric. Végül a színész-rendező Edward Burns mellett kötött ki, szült is neki két gyereket, de a hírek szerint Burns folyamatosan csalja feleségét.

Christy5

Nos, ha Christy revansot szeretne venni folyton félrekefélő férjén, Olvasóink közül bizonyára sokan szívesen besegítenének a bombázó MILF-nek… Egyébként pedig úgy nézzétek a fotóit, hogy 1992-ben a Metropolitan Museum a 20. század arcának kiáltotta ki Christyt. Bár őszintén szólva bennünket elsősorban nem az arca fogott meg… alien

Christy6

(Forrás: imdb.com)
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#79   2014. 02. 09. vasárnap 01:37
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

Újabb meztelen fotók kerültek elő a 18 éves Madonnáról!

Madonna sosem volt apáca, de most itt az újabb bizonyíték, hogy a pop nagyasszonya tini korában meztelen modellkedéssel kereste kenyerét. 1977-ben készült az a most előkerült több mint harminc fotó az énekesnőről, akinek körülbelül 10 évre volt még szüksége, hogy nevét megismerje az egész világ.

Madonna1

A fotósorozat most azért vert fel nagy port, mivel Madonna több mint 30 éves pályafutása alatt eddig senki nem beszélt ezekről a képekről, és nem is jelentek meg sehol. Abban az időben, amikor a képek készültek, Madonna 10 dolláros óradíjat kapott a pucér pózolásért.

Madonna2

A képeket készítő fotós, Herman Kulkens egy michigani szobrász osztály modelljeként fedezte fel a tini Madonnát, és azért tetszett meg neki a lány, mert az arca állítólag Kleopátrára emlékeztette.

Madonna3

Kulkens anno, a ’80-as években eladta a képeket a Penthouse tulajdonosának, Bob Guccione-nak, aki azonban 2010-ben meghalt rákban. Így a képek Jeremy Frommerhez, egy Wall Street-i üzletemberhez kerültek, aki megvette Guccione egyik tárolóját, és többek között olyan kincsekre is bukkant, mint például Schwarzenegger meztelen fotója. Ezt 33 millióért sikerült is elárvereznie.

És ez itt ismét Madonna, hatalmas punciszőrrel alien

Madonna4

Itt is ő, fekete-fehérben

Madonna5

Frommer most szintén árverésre bocsájtja a tini Madonnáról készült sorozatot, és gyanítjuk, hogy ezekkel a képekkel sem fog rosszul keresni! De nézzük csak a szőrös puncis Madonnát, akinek láthatóan jól feküdt a pénzért meztelenkedés!

Madonna7

Lányokkal is szívesen pózolt - már akkor is...

Madonna8

(Forrás: dailymail.co.uk)
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#78   2014. 02. 03. hétfő 03:42
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

A néni 62 éves, és aktmodell :)

Anglia egyik leghíresebb, egyben legbevállalósabb hajdani glam-modellje, Suzy Monty máig nagyon elégedett a testével. Olyannyira, hogy örömmel hajlandó mutogatni meztelen bájait, így jelenleg hivatalosan is ő a britek legidősebb glam-modellje.

Suzy1

Suzy 10 éves korában lépett először kifutóra, és 30 éves korában hagyta abba a modellkedést, ám ezután csak mintegy húsz évig bírta nélkülözni a pózolást.

Íme Suzy 20 évesen:

Suzy2

És itt pedig már 62:

Suzy3

Ötvenes éveiben ismét modellkedni kezdett, és az sem zavarja, ha többet kell megmutatnia magából.

Suzy4

Suzy5

Férjével negyven éve élnek boldog házasságban, és az sem kavar be a képbe, hogy Suzy után még ma is bomlanak a férfiak. „Imádnak, mert egy idős hölgy vagyok egy fiatal testében!” – nyilatkozta a veterán szexi modell az újságíróknak

Suzy6

Suzy természetesen sokat tesz azért, hogy bombázó idomait konzerválja, rendszeresen sportol, és egészségesen étkezik

Suzy8

Természetesen mi tudjuk, hogy csak egy dolog van, ami igazán fiatalon tart, és az a szex. Úgyhogy akár bevallja Suzy, akár nem, biztosan rendszeresen hódol a lepedőakrobatikának!

Suzy9

(Forrás: dailymail.co.uk)
1 hozzászólás, utolsó: bondage2 (2014. 02. 05. szerda 16:27)
 
#77   2012. 06. 06. szerda 03:01
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

A meztelen Bond-lány

Igazi Hamupipőke-történet az övé, a legmélyebb szegénységből indult, és James Bond karjában kötött ki.
Olga 1979 november 14-én született Ukrajnában. Szülei nem sokkal születése után elváltak, anyja egyedül próbálta nevelni gyerekeit. Akkora nyomorban éltek, hogy Olgának mindössze két ruhája volt, és a nővérével felváltva hordták a pulóvert és a nadrágot.


Olga Kurylenko1

Szegénységük dacára Olga 7 évig egy zenei iskolába járt, ahol zongorázni tanult, és 13 éves koráig balettozott is.
13 évesen anyjával Moszkvába utaztak, ahol – mint a mesékben – egy jó szimatú ügynök meglátta a lányt a metrómegállóban, és modell-munkát ajánlott neki.

Olga Kurylenko2

Anyja nem fogadta kitörő örömmel az ajánlatot, de végül győzött Olga erőszakos természete. 16 éves koráig hatalmas léptekkel haladt előre modell-karrierjében. 16 évesen Párizsba ment, ahol franciául kezdett tanulni, és két évvel később már az Elle, a Madame Figaro és végül a Vogue címlaplányaként láthattuk viszont.

Olga Kurylenko3

1999-ben férjhez ment francia filmes barátjához, de házasságuk nem volt hosszú életű, 3 és fél év után elváltak útjaik. Ezután Olga új kalandok felé kezdett kacsingatni, kipróbálta volna magát a filmvásznon is. Első filmes szerepét 2005-ben játszotta, ahol egy érzéki szépséget kellett alakítania. Érzékisége és az a természetes meztelenség, amivel mindenkit meghódított egyre-másra hozta neki a jobb filmszerepeket.

Olga Kurylenko4

Végül a Casino Royale női figurája, a „Szeretlek Párizs! vámpírlánya után övé lett a következő Bond-lány szerepe is Daniel Craig oldalán a Quantum csendjében. Az új Bond-film kétes fogadtatása után a nyilvánosságnak az sem igen tetszett, hogy Olga előszeretettel állt modellt meztelen képekhez. Ami máshol hátrányt jelent, nálunk az valódi pozitívum! Olga Kurylenko, a jégcsap tekintetű orosz dög igenis gyönyörű!

Olga Kurylenko5

(Forrás: imdb.com)
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#76   2012. 04. 24. kedd 12:40
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

Lindsey Lohan megint Monroe-vá vetkőzött

Lindsey Lohan botrányhősnő egyszer már vetkőzött egy fotósorozatnak, ahol Marilyn Monroe legendás képeit szerették volna megidézni. Most ismét a szőke díva stílusát koppintották, méghozzá Monroe legelső, 1953-as nyuszis magazinbeli sorozatát szerették volna reprodukálni.

Monroe
(Monroe 1953-ban)

Lohan
(Lindsey Lohan)

A magazin igencsak mélyen a zsebébe nyúlt, hogy a problémás hírességet levetkőztethesse, állítólag közel egymillió dollárt kellett fizetnük Lindsey-nek. Lohan természetesen nyilatkozott is a magazinnak.

Állítása szerint a szex, a szexualitás természetes dolog, és a férfiak által uralt világban nagyon fontos, hogy egy nő ismerje a testét, hiszen így sokkal nagyobb lesz az önbizalma. A fotókon leginkább popsit és cicit villant, puncit most sem láthatunk. Aki látta anno Marilyn piros drapériás fotóit, az érezni fogja a hasonlóságot…

Lohan2

Lohan3

(Forrás: thedailyfix.com)
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
... 2 3 4 5 6 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A blog adatai

Nyitotta: TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség
Nyitás ideje: 2011. 05. 05. csütörtök
Bejegyzések: 95db
Utolsó üzenet: 2019. 11. 24. vasárnap
 

Hírek

ma 08:03
Kemény baszás a tanulószobán A délutáni tanulószoba a legtöbb nebulónak utálatos dolog. Kivéve Bogit, aki hamarosan elég kemény továbbképzésben részesül baszás tantárgyból. Hogy mondjátok? Hogy ilyen tantárgy nincs? Na igen, a suliban nincs, na de az Élet Iskolájában... Tovább
2024. 04. 27. szombat 03:52
Új letölthető filmünk: Gang me, bang me 2 Amikor egy fasz már kevésnek bizonyul, akkor a kiéhezett csajok bizony mindent megtesznek, hogy az összes lyukuk tele legyen tömve. A világ egyik legismertebb gang-bang szériájának második részéből kiderül, hogy a kis nimfó cafkák csak akkor boldogok, ha... Tovább
Follow TuttiFrutti_hu on Twitter

Válts VIP tagságot!

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2190 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
3650 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
6570 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
12775 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 365 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A TuttiFruttiParty oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!