Celebek, hírességek meztelenül
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Blog leírása

Hírességek, celebek, sztárok meztelenül...
Itt meglesheted őket ;)
1 2 3 4 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#90   2018. 02. 18. vasárnap 09:32
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

Kim Basinger, a szexszimbólum

Az idén 64 éves Kim Basinger, a '90-es évek nagy szexszimbóluma először 1983 februárjában villantott muffot, természetesen a nyuszis magazinban. Akkor persze még szinte senki nem ismerte a szexi arcú szőke csajt, maximum a samponreklámokból villanhatott be a nézőknek.

Basinger

Kim ugyanis ugródeszkának szánta a magazinbeli meztelenkedést, úgy gondolta, talán végre felfigyel rá a filmipar. Mondjuk volt kitől örökölnie erotikus kisugárzását, édesanyja úszóbajnok volt, majd később modellkedett is.

Basinger

Így aztán Kim 16 éves korától énekesnői, vagy színészi karrierről álmodozott, a gimnáziumban meg is nyert több színpadi versenyt. Nem sokkal később a Junior Miss New yorki tini szépségversenyen megcsípte az első helyet, ekkor figyelt fel rá a Ford modellügynökség.

Basinger

Ellenben Kim kicsit csalódott volt, mert a modellkedés helyett egészen más álmokat dédelgetett. Azért nem elhanyagolható, hogy mindeközben húszéves korára napi 1000 dollárt keresett az egykori tini szépségkirálynő - ráadásul az egyik legnagyobb modellügynökségnél foglalkoztatták, közben pedig Greenich Village-i klubokban énekelt, és színészórákat is vett.

Basinger

Ennek ellenére csak érdektelen epizódszerepeket kapott nevenincs tévésorozatokban, míg egyszer csak jött a nagy lehetőség: ő lett a következő Bond-lány a Soha ne mondd, hogy sohá-ban Sean Connery oldalán.

Basinger

A pucér Playboy-fotókat egyébként a fél évvel később moziba kerülő film sikamlósan izgalmas promójának szánták, és a képek kicsit sem vetették vissza Kim karrierjét. Sőt!

Basinger

A Bond-lánykodás után három évvel jött a Kilenc és fél hét, amiben robbant a szex bomba. '89-ben a Batman-ben Vicky vale szerepét kapta, ekkortájt keveredett tüzes viszonyba az énekessel, Prince-el.

Basinger

Az 1997-es Szigorúan bizalmas című film női alakításáért Oscar-t kapott.

Basinger

Közben elfogyasztott két férjet, második férje Alex Baldwin volt, akivel a Fogd a nőt és fuss című film forgatásán ismerkedtek össze - de házasságuk 9 évvel később zátonyra futott.

Basinger

Sikerei ellenére azért voltak bőven fanyalgók is, ezt bizonyítja, hogy ötször jelölték Arany Málna díjra, ami a legpocsékabb színészi alakításokért jár.

Basinger

Ettől függetlenül a rendezők szívesen dolgoznak vele, mi pedig szívesen nézzük a vásznon meztelen idomait.

Basinger

Főleg, mert hatvanon túl is csak egy nagyon dögös negyvenes anyucinak néz ki, aki kicsit sem szégyenlős ...
Óriási szerencsénkre! buck

Basinger

(Forrás: imdb.com)
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#89   2017. 09. 03. vasárnap 10:10
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

Selena Gomez puncit villantott?!

Élete valószínűleg egyik legnagyobb átverésének lett áldozata Selena Gomez, a 25 éves mexikói-amerikai énekesnő, hajdani Disney-gyerekszínész. A babaarcú szexi sztár arra ébredt egy szét reggel, hogy a sajtó tele volt a szenzációs hírrel, Selena levetkőzött a nyuszis magazinnak, és a minden porcikáját feltáró fotósorozat mellé egy exkluzív kitárulkozós interjút is adott a lapnak.

Ez itt még az igazi Selena...

Selena

Ahogyan ez is:

Selena

A címlapfotót megszellőztették, az interjúból pedig egy sokat sejtető mottót ragadtak ki, ami így hangzik: "A fiúk nagyon viccesek és kedvesek, de nekem férfi kell…”

Selena_1

Selena rajongói persze beindultak rendesen, mert már a címlap fotó is sokkal izgalmasabb volt, mint azt a nyuszis magazintól megszokhattuk. De Selenán kívül tényleg mindenki bedőlt a hírnek, és alig várta, hogy a beharangozott lapszám megjelenjen. Közben időről időre újabb puncivillantós fotók „szivárogtak ki” a szenzációs sorozatból.

Selena_2

Természetesen ezt már nem hagyhatta annyiban Selena menedzsmentje, kénytelenek voltak egy nyilatkozatot kiadni, hogy a meztelen sorozat híre csak kamu, Selena nem vetkőzött, az összes fotó manipuláció.

Selena

A felhajtás nem tett rosszat a szexi sztár karrierjének, és a kivételesen nagy érdeklődésre való tekintettel akár azt is megfontolhatja, hogy tényleg levetkőzzön.

Selena

Amíg ez megtörténik, addig megmutatjuk a kamu képeket. Szerintünk ezek a hamis képek nem járnak messze a valóságtól…

Selena

Vajon ki lehetett a test-dublőre? crazya

Selena

Selena

Selena

(Forrás: cambio.com)
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#88   2017. 04. 15. szombat 09:09
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

Ezeket a privát fotókat lopták el Jennifer Lawrence mobiljáról

Az Oscar díjas színésznő, Jennifer Lawrence is áldozatául esett azoknak a hekkereknek, akik nemrégiben számos híresség meztelen privát fotóit tették közzé a világhálón. A fotók a színésznő mobiljával készültek, és a tolvajok egy szupertitkos mentés feltörésével juthattak hozzá.

Jenifer_1

A hollywoodi híresség nem csak hogy pucéran pózol a képeken, de szex közben illetve teleélvezett arccal is látható. A névtelen hekker- vagy hekkerek - azt állítják, hogy még jónéhány híresség intim fotói vannak a birtokukban, sőt, konkrét neveket is említettek. Egyszóval Rihanna, az énekesnő, Kristen Dunst és Kaley Cuoco színésznők, Kate Upton szupermodell, Winona Ryder, Scarlett Johansson és Selena Gomez sem alhatnak nyugodtan...

Jenifer_2

Jennifer Lawrence sajtósa közölte, hogy már felvették a kapcsolatot a hatóságokkal, és a tolvajokat be fogják perelni. "Ti most azokat a fotókat nézegetitek, amiket a férjemmel csináltunk az otthonunkban" - nyilatkozta felháborodottan a dühös híresség.

Jenifer_3

A 25 éves színésznő pályája kisebb vendégszereplésekkel kezdődött a Monk – A flúgos nyomozó, a Döglött akták, és A médium című sorozatokban. 2010-ben A hallgatás törvénye című film főszerepéért Oscar díjra jelölték. Az X-Men sorozat és az Éhezők viadala hozta el neki mégis a legnagyobb sikert. A filmszerepért barnára kellett festenie a már addig megszokott szőke haját és meg kellett tanulnia íjászkodni és fára mászni. 2012-ben a Dior cég őt választotta reklámarcának, a 2013-as Oscar gálán pedig A Napos oldal című filmben nyújtott színészi alakításáért ő vihette haza az az arany szobrocskát.

Jenifer_5

Jennifer egyébként szeret gitározni, festeni, szörfözni, és ahogy a mellékelt fotók is mutatják, nem veti meg a pucér pózolást és a szex gyönyöreit sem...

Jenifer_7

Jenifer_4

Ennek persze mi csak örülünk, és bizonyára színész férje, Nicholas Hoult is nagyon elégedett hollywoodi párocskája teljesítményével.

Jenifer_6

(Forrás: independent.co.uk)
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#87   2017. 02. 18. szombat 09:21
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

Szextippeket osztogat a dögös ketrecharcos

Őrület, hogy mindig találunk olyan szexikéket, akikről eddig nem hallottunk, pedig nagyon is ott vannak a szeren. Most például egy sportoló maca, Ronda Jean Rousey amerikai harcművész és ketrecharcos került képbe nálunk, és bár a neve Ronda, de a szőkeség nagyon is dögös, és meglehetősen bevállalós.

Ronda

A 30 éves bombázó nem csak a ringben tarol, de a filmvásznon is, szerepelt többek között a The Expendables, és a Halálos iramban 7 című filmekben ahol partnere Dwayne 'The Rock' Johnson volt. Ronda 17 évesen már ott nyomult az athéni olimpián, sőt, Budapesten junior kategóriában aranyérmes lett.

Ronda sport

Nagyon kemény a csaj, ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy leghíresebb meccsén 27 másodperc alatt győzte le ellenfelét. Emellett szívesen osztogat szextippeket, és ha arról va szó, akár meztelenül is fotóztatja magát. (Ez utóbbit meg tudjuk érteni, mivel a csajnak tényleg semmi szégyellnivalója, minden porcikája nagyon ott van)

Ronda_4

Na de nézzük mit szeret és mit nem Ronda a szexben. Utálja például, ha csókolózás közben összekoccan a foga a pasi fogával. Utálja a kapkodós pasikat és a síkosítót.

ROnda_5

Ronda szerint csak akkor lehet szükség síkosítóra, ha a pasik lusták, és nem adnak elég időt a nőnek az ellazulásra. Mert ha egy nőt rendesen beindítanak, ott nincs szükség plusz nyálkásítókra... (Hmm, ezek szerint Ronda nem kedveli a popószexet, mert az bizony szárazon nem olyan finom.)

Ronda_6

Meccsek előtt annyit szexel amennyit csak bír, hogy fölös energiáit levezesse. Anno az athéni olimpián - amely arról híresült el, hogy napi átlag 1000 óvszert használtak el a sportolók - Ronda a saját bőrén tapasztalta az olimpiai falu felfűtött hangulatát.

Ronda_3_1

Emellett egy tévés interjúban nyíltan bevallotta, hogy ő bizony tesztoszteronnal pörgeti a szexet - nem is kicsit. Hát igen, a fotókat nézve ezzel a nőcivel bizony lehet keményen gyűrni a lepedőt...

Ronda_7_2

(Forrás: Foxsports.com)
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#86   2016. 03. 06. vasárnap 05:34
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

Schumacher felesége megvillantotta új csöcseit

Döbbenet, hogy eddig még nem fedeztük fel Ralf Schumacher feleségét, Corát, aki egyébként már csak exfeleség, merthogy időközben kimondták a válásukat. Cora új csöcsökkel vigasztalódott, de nem érte be ennyivel, mert azonnal meztelenre is kellett vetkőznie a nyuszis magazin hasábjain, hogy megvillantsa legújabb légzsákjait, amelyeket Ralf már nem tapizhatott le.

Cora

Cora nem éppen szűzies életéről híres, a korábbi modell mindig is imádott vetkőzni, meztelenkedni.

Cora

Az 1976-ban született pipi a kifutókon kezdte pályafutását, aztán volt egy fiatalkori botrányos pucér sorozata is, melyet féltékeny férje később betiltatott.

Cora

Szóval így nézett ki korábban Cora, még a mellplasztikák előtt:

Cora

Nem igazán takargatta magát akkor sem, és a korabeli divatnak megfelelően muff is volt alatta szépecskén:

Cora

Ma viszont más a divat

Cora

A nevenincs szőkeség karrierje Ralffal kötött házassága után, 2001-ben kezdett felfelé ívelni, de az F1 istálló környékén nem igazán lett kedvenc, állítólag ő volt a Forma-1 -es feleségek leghisztisebbje. 2004-től egyre inkább az autóversenyzés felé fordul, Mini túraautó bajnokságokon indul. 2006-tól a Seat Leon Supercupba szerződik át, de 2010-től ismét visszatér a Mini istállóhoz.

Cora

Ralf Schumacherrel több, mint 13 évig tolták együtt, egy gyerekük született. A szőke szuper MILF pedig most döfött még egy utolsót exférjén azzal, hogy a német Nyuszis magazinnak minden textilt ledobott azzal a felkiáltással, hogy na ez az, amit Ralf már nem láthat soha többé. Gondoltuk, ezt muszáj megnéznünk, ha már így alakult... És azt mondjuk, nem rossz, nem rossz...
Cora Schumacher idén lesz 40 éves finom

Cora

(Forrás: famousboard.com)
1 hozzászólás, utolsó: milf love (2017. 02. 19. vasárnap 11:05)
 
1 2 3 4 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A blog adatai

Nyitotta: TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség
Nyitás ideje: 2011. 05. 05. csütörtök
Bejegyzések: 95db
Utolsó üzenet: 2019. 11. 24. vasárnap
 

Hírek

ma 05:21
Amatőr furulyaművésznő Bár Bea amatőr csaj, de a szopásban nagyon is profi. Imád faszvégen lenni, és nagyon tud bánni a szerszámmal. Mielőtt azonban bemutatná nekünk furulyaművészetét, lezavar egy kiadós masztit a zuhany alatt A jelenetért kattints... Tovább
tegnap 05:04
Házibuli nagyiéknál A TFP vagány öreg picsái, Ilka, Irénke, Juditka és Marika nagyszabású házibulit rendeztek, ahol természetesen a szex játszotta a főszerepet. A kezdeti egymásra hangolódás után gyorsan kialakultak a párok, akik diszkréten félrevonultak, miközben... Tovább
Follow TuttiFrutti_hu on Twitter

Válts VIP tagságot!

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2190 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
3650 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
6570 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
12775 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 365 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A TuttiFruttiParty oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!