TUTTI FRUTTI PARTY MAGAZIN - a kezdetek
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Blog leírása

Leporoltuk a padláson a régi ládákat, és elszánt kutatást indítottunk az első TFP lapszámok után...
1
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#5   2012. 09. 23. vasárnap 02:42
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

Erotika kiállítás retro

Az idősebb TFP-rajongók közül talán sokan emlékeznek még Katy Davisre, aki anno egy ideig a TFP háziasszonya volt. Akkoriban még egy pucér pina is szenzációnak számított, nem beszélve a derékig felhúzott bugyikból előbukkanó muffokról

Katy1

Mai TFP videónk a leges-legelső magyar pornó DVD-ről való, és az első Erotika kiállítások világába röpít vissza bennünket, amikor a meztelen csajoktól szédült látogatók azt sem tudták, hová legyenek nagy izgalmukban alien2
A kiállítás 1997-ben nyitotta meg először kapuit. Ez volt az első olyan rendezvény Magyarországon, ahol a nagyközönség elképesztő mennyiségű pucér csajt és erotikus műsort láthatott testközelből.

Akkoriban még az internet is igencsak gyerekcipőben járt, zömmel tehát VHS kazettákról kapta meg napi betevő szex-adagját az átlag magyar honpolgár.

A Tutti Frutti Party akkoriban ötéves fennállását ünnepelte, és piacvezető magyar szexlapként nem hiányozhatott az Erotika kiállításról vigyor4 Standunkon pedig ott volt Katy Davis, és természetesen jó néhány csaj, akik a magazinból már ismerősek lehettek a nagyközönségnek...

Katy2

Katy3

A retro Erotika kiállítás videójáért klikk IDE!

Katy Davisről fotógalériánk is van, amit IDE klikkelve nézegethetsz

Kellemes nosztalgiázást vigyor2
2 hozzászólás, utolsó: Falióragenerális (2013. 03. 03. vasárnap 22:50)
2013. 03. 03. vasárnap 22:50
Bocs ezt rossz helyre címeztem.
2012. 12. 15. szombat 21:10
wave én vagyok puszi mindenkinek.06705396645.vagy fcb Katy Davsi (unica)email katy.368@hotmail.com.puszi kati
 
#4   2011. 03. 21. hétfő 02:25
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

Retro szexhirdetések

A Tutti Frutti Party magazin fő profilja a szexpartner-kereső hirdetések. 17 éves fennállásunk óta több ezer hirdetést leközöltünk már. Talán ennyi év után senki sem veszi rossz néven, ha egy-két igazán humorosat vagy érdekeset most kimazsolázunk.

tfp

A hirdetéseken semmit sem változtattunk, tehát ahol helyesírási hibákat véltek felfedezni- az bizony eredetileg is ott volt...

Ha valakinek megtetszene egyik vagy másik hirdetés, eszetekbe ne jusson válaszolni rá! Az itt olvasható szösszenetek egytől egyig minimum 15 évesek

vigyor5


„Keresem azt a teljesen szadista, könyörtelen háziasszonyt, aki szívesen tartana magánál egy közönséges kan malacot. Csak komolyak írjanak! Lakás szükséges. Jelige: Házi disznóölés”


„Olyan hölgyet keresek, akinek arca, válla, bármilye szeplős, mert imádom a pöttyösöket. Én 34 éves, 182 cm magas férfi vagyok. Jelige: Pöttyös”


„27 éves, gyöngéd, szenvedélyes fiú elhanyagolt puncit nyelvével rendbe tenne. Terhes, rokkant, érettebb hölgyek is írhatnak. Lakás szükséges. Jelige: Virágszál”


„40/168/60 keresem 30-40-ig azt az elvált, sovány, alacsony női fodrászt, akit leborotválhatok, kinyalhatok, és kimelírozza a farkam szőrzetét. Jelige: Női fodrász”

buck

„32 éves bőrdíszművemet erőművé változtató varázslónőt keresek. Jelige: Nem ördöngösség”


„Vágyom egy nő után, aki a seggével és talpával büntet. Kor és súlyhatár még nincs. Jelige: Ementhali nehézkedések”


„G-pontját már 6,5 cm-es átmérőtől kezdve megtalálom budapesti barátnőmnek. 45/167 elvált férfi vagyok lakással. Jelige: Biztos kézzel”

alien

„Rabszolgámmá tennélek, aranysugaramban fürdetnélek, hatalmas mellű és fenekű kegyetlen Úrnő vagyok. Erősen mazó hajlamú, nagyvonalúságra hajlandó Úr jelentkezzen. Jelige: S/M erotika”


„Kecskebakomat ingyen rendelkezésre bocsátom vállalkozó kedvű, kíváncsi nőnek. Feltételem, hogy az aktust végignézhessem. Jelige: Állati ötlet”


„Vicc ez az egész hirdetősdi. Kanos férfi vagyok, egy éve hirdetek, és még senki nem jelentkezett. Nincs egy olyan nő, aki dugni akar? Valaki kielégítene tartalmasan. Hagyják, hogy szétdurranjak? Jelige: Szex Romin”

merges2

„Karcsú tanárnők fényképes levelét várom, minőségi ösztöndíjért lakásomon tartandó perverz szexhez. Jelige: Öregfiú”

wow3

„Házaspár szendvicsben töltelék lennék. 45 éves nős, bajuszos férfi 173/92 (erős testalkatú) 18/5-ös farokkal. Lakás szükséges. Bárhová elmennék. Uram! Segítek a hölgyét a Kély őrületébe kergetni. Jelige: Hetero trio”

schmoll2

„Pattanásos bőrű, szégyenlős leányok pöttyeit rendszeresen leápolná egy diszkréten odaadó, gyakorlott 30-as fiú. Jelige: Painless”

pardon1

„Hölgyem, csúcstechnológiával kezeljük egyszerre mindkét helyen fékezett habzású faszokkal. Jelige: Írjon most”

violent

„Biztonsági őr, punciért puncira vigyázna. Állandóan éber, 0-24 órán át, 3-4-5-6-szor a punciföldön ellenőrzést tesz. Olyan kedves hölgyek levelét várom, akik igénylik az ellenőrzést. Jelige: Biztos biztonság”
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#3   2011. 03. 07. hétfő 01:20
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

Madarász Adrienn

A TFP első háziasszonyáról, Madarász Adriennről sikerült néhány megsárgult fotót előbányászni.
Reméljük, nagy örömet szerezve mindazoknak, akik anno 17 évvel ezelőtt apukájuktól elcsenve titokban lapozgatták a Tuttit az iskolás haverjaikkal vigyor2

a1

a2

a3

a4

a4

a5

a6

a6

a7

a9
1 hozzászólás, utolsó: Falióragenerális (2013. 03. 03. vasárnap 22:53)
 
#2   2011. 03. 01. kedd 00:41
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

Az első TFP magazin

tfp1

Vigyázat, ez már múzeumi darab! Műemléki védelem alatt álló címlap wow1

Ez volt ugyanis a legeslegelső Tutti Frutti Magazin borítólapja.
Mindössze 40 oldalon jelent meg, félig fekete-fehérben – az akkori trendnek megfelelően. De ami már akkor is kedvenceink közé tartozott: a popsiszex, a leszbi csajok és a nagy dudák.

A hirdetéseknek még csak 14 oldal jutott. Az emberek akkortájt még szívesen olvasgattak erotikus novellákat, levélkéket, egyéb szösszeneteket, úgyhogy ezekből is mazsolázhatott a szeximádó olvasó.

tfp3

Ez pedig a második lapszám címlapja crazya

Nem volt nehéz izgalmas anyagokat válogatni, ugyanis nálunk hagyomány a forró munkahelyi légkör. Erről szerkesztőcsajszikáink gondoskodnak immáron 17 éve.

Madarász Adrienne, Gyöngyi, Évi voltak az első szeximádó fecskéink, aztán Katy majd Lívia erősítette a csapatot.

tfp2
(Adrienn és barátnője)

k1
(Andi és Katy Davis)

l1
(Lívia)

Mivel szerkesztőnőink nem mentek a szomszédba némi puncibizsergetésért, hamar felütötte nálunk buja kis fejét a házi leszbi. Adrienne és Gyöngyi jópár lapszámban megmutatta, mit művelnek egymás nedves réseivel. És mivel a jó példa ragadós, hamarosan leszbi klub alakult Adrienne vezetésével, ahol aztán az amatőr gátlástalan csajok is mindent kipróbálhattak, ami szem-szájnak ingere.

c1
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#1   2011. 02. 27. vasárnap 16:32
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

TFP Magazin... így kezdődött

A TFP immáron 17 éve van jelen a hazai szexlap-piacon.

17 év nagy idő – persze nem egy ember életében – sokkal inkább egy magazin tekintetében. Gondoljatok csak bele, az elmúlt 17 évben mennyi víz lefolyt már a Dunán, hány újság ment gallyra, hány cég húzta le a rolót, sztárocskák, csillagok jöttek-mentek – de a Tutti Frutti még ma is Tutti Frutti.
Ennek pedig egyetlen igazán nagy titka van, a Ti soha nem lankadó szex iránti érdeklődésetek! Hogy az első lapszám megjelenésétől kezdve kedvelitek a lapunkat: köszönjük! És a magunk szerény lehetőségeihez mérten igyekszünk is rászolgálni a bizalmatokra.

A nyomtatott sajtóra (is) nehéz idők járnak mostanság, mi nagyon igyekszünk folyton megújulni, ezért aztán jelentős erőinket át is csoportosítottuk weboldalunkra. Reméljük megújult honlapunk legalább annyi izgalamt és szaftos szexet tartogat számotokra, mint az újságok annak idején. wave
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
1
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A blog adatai

Nyitotta: TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség
Nyitás ideje: 2011. 02. 27. vasárnap
Bejegyzések: 5db
Utolsó üzenet: 2012. 09. 23. vasárnap
 

Hírek

ma 07:56
Kemény faszt Húsvétra Beatrix, egy igazán pompás kis MILF, akit egy kemény fasszal leptünk meg Húsvét alkalmából, a részleteket pedig kamerára vettük Az események természetesen Beatrix csodás dudái körül forogtak. De persze nem csak ott, mert a guszta puncija is... Tovább
tegnap 11:26
Lucskos muff megöntözve A csinos anyuka szép húsos, göndör muffal díszített pinával büszkélkedhet, ami csak arra vár, hogy irdatlanul megrakják, megtömjék fasszal. Ahogy fésülgeti a huncut bozótot, már az felér egy pettinggel. Igazi főnyeremény egy ilyen hívogató... Tovább
Follow TuttiFrutti_hu on Twitter

Válts VIP tagságot!

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2190 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
3650 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
6570 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
12775 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 365 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A TuttiFruttiParty oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!