SZEX - RETRO
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Blog leírása

Azok a régi szép idők, amikor még minden punci szőrös volt, a bugyik derékig értek, és NDK-ból érkeztek a szexfilmek :D
1
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#2   2012. 02. 15. szerda 11:40
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

Szex-divatok

Számos modern gondolkodó szerint erkölcstelen időket élünk. Pedig letűnt korok sikeres civilizációival egybevetve korunk szexszel kapcsolatos érzékenysége a prűdséggel határos, és az utóbbi 10 generáció sorozatosan mindenféle, szexszel kapcsolatos frusztrációban szenved. Talán így erre a területre fokozottan igaz a mondás: régen minden jobb volt. De hogy is?

ár időszámításunk előtt 4-5 ezer évvel őseink a barlangok falán is megörökítették szerelmes pillanataikat. Olyan barlangrajzok készültek, melyek férfi és nő párzási szokásait ábrázolták, bár itt még kifinomult szexről nehéz beszélni.
A suméroknak azonban már nem volt okuk panaszra. Az első erotikus műtárgy tőlük származik: egy alternatív közösülés módokat ábrázoló asztalról van szó. Mezopotámia lakói azon kultúrcsoporthoz tartoznak, akiket már nyugodtan illethetünk az erkölcstelenség bélyegével, vagy éppen irigyelhetjük szabad szellemüket.
A Nílus völgyében élő ókori egyiptomi kultúrának köszönhetjük az első „szex magazinokat”.

papirusz

A papirusztekercs és a festék megjelenésével egy időben már megjelentek a csak felnőtteknek szóló papirusztekercsek és a pornó hieroglifák is. A technika azóta sokat fejlődött, azonban a cselekmény ugyanaz maradt. Igen belterjes volt a fáraói ház. Míg az európai királyok maximum távoli unokatestvéreikkel házasodtak, addig Egyiptomban az ideális feleség vagy a nővére, vagy a lánya, vagy pedig saját anyja volt a fáraó számára. Érdekes módon mégsem készültek feljegyzések genetikai hibákról vagy torzszülöttekről. Más kérdés, hogy az ilyet jobbnak látták elhallgatni, vagy pedig tényleg kivédték valamivel az ilyesmit. Persze a fáraó amellett, hogy kivel kötött politikai házasságot, számtalan ágyast tarthatott, akik gondoskodhattak utódról a számára.

Kínában az időszámításunk előtti első évezred úgy tűnik, gyakorlatilag a szex jegyében telt. Az ország nagyobb változatosságban ontotta az erotikus műtárgyakat, mint bármely más civilizáció előtte vagy utána: agyagvázák, kis szobrok, ékszerek, elefántcsont-faragások, sőt még birodalmi érmék is szép számmal ábrázolnak a legkülönbözőbb helyzetekben párosodó férfiakat és nőket, (képzeljük el mondjuk az ezer forintost) embereket és állatokat, sőt olyan is akad, amin épp maszturbáltak.

erotica1

Egy időben a taoisták azt vallották, hogy a halhatatlanság könnyebben elérhető azok számára, akik aktív szexuális életet élnek. Ez oda vezetett, hogy a császári udvar csinos kézilányok seregét verbuválta össze, hogy ezek segítsék a császárt a nemes cél elérésében. Néhány évvel később ugyanezen filozófusok azzal álltak elő, hogy egy ifjú magasabb spirituális szintre emelkedhet, ha mély és tartalmas barátságot ápol egy tehénnel. Feltehető, hogy e mögött az a logika lappang, hogy akkorra igencsak megcsappant a szabad kézilányok létszáma.

A görögök sem voltak éppen prűdek. Szerintük a szexualitás isten ajándéka, épp ezért olyan szabadon és változatosan kell élni vele, ahogy csak lehet. Bordélyházak már kétezer évvel korábban is voltak a Földközi-tenger medencéjében. Azonban az athéniak voltak az elsők, akik állami irányítás alá vonták őket. Nem csak azért, mert már ők is tudták, hogy miben van a nagy pénz, hanem mivel különböző nemi betegségek már ekkor is ismertek voltak, így akarták elejét venni a betegségek terjedésének és persze a nők körül kialakuló verekedésnek.

És mivel állami ellenőrzéssel működtek, ez volt az első és tulajdonképpen egyben az utolsó is, hogy a szex után adót fizettek. Ismertek voltak az állati bélből készült óvszerek, és más fogamzásgátló eszközök is, mint pld. a spirál, vagy a teherbeesést megakadályozó növényi főzetek. A görögök számára a homoszexualitás sem volt tabu, felismerték, hogy az emberek egy bizonyos hányada a hasonnemű partnereket kedveli, és aligha téríthető el hajlamától, ha vele azonos nemű rabok közé dugják őket.

erotica1

A rómaiakról még több adat maradt fenn. A birodalom híres volt civilizált viselkedéséről és szigorú erkölcseiről. Így talán itt jelent meg először a hivatalos képmutatás is a szex körül. A vége felé azonban, a hanyatlás éveiben egymást váltották a cselekvésképtelen, ill. kifejezetten flúgos császárok, akik egyre vadabb gyönyörszerzési formáknak hódoltak úgy, hogy közben lehetetlenül szigorú törvényekkel korlátozták a köznép viselkedését. Tiberius például, aki alighanem a legőrültebb volt az összes között, tudván, hogy törvénytelen dolog egy szüzet kivégeztetni, praktikusan elrendelte, hogy a hóhér nyilvánosan erőszakolja meg az áldozatot, mielőtt végezne vele. Néró orgiáiról vált híressé, nagy híve volt a nézők bevonásának. Rendezvényei egybemosták az erotika, az erőszak és a káosz határait, hogy az annak idején pornófilmen is megörökített Caliguláról már ne is szóljunk.

Hogy azóta mi van? A többi néma csend… Igazi felvirágzás talán csak a reneszánsz idején kezdődött újra, de amint láthatjuk, a szex azóta is inkább beszédtéma, illetve a pornó jövedelemforrása, de valódi szabadság ebben a tekintetben még mindig nincs a világon, a közgondolkodás a mai napig mintha a középkor bélyegét hordozná…

(Forrás: netbulvar.hu)
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#1   2011. 11. 04. péntek 02:13
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

Történelem szex-szemszögből...

Ahogy változik a világ, úgy változik a divat, és vele együtt a szexkultúra is. Lesznek, akik némi nosztalgiával olvassák ezeket a sorokat, ellenben a „mai fiatalok” elszörnyedhetnek azon, hogyan szexeltek "ősapáink"!

1993-ban szombat esténként a szexre vágyó néző lehuppant a tévé elé, és az RTL – vigyázat, az még nem a mai RTL volt, hanem egy német csatorna – szuper szoft-pornó filmjeiből meríthetett némi bizsergést a hálószobai akciókhoz.

Retro1

Ez hatalmas előrelépés volt a hatvanas évek szexgyanús filmecskéihez képest, ahol vastag combú, csípő nélküli kontyos nők vetkőztek a kamera előtt, ormótlan bugyijuk pattanásos segget és sűrű bozontú, szőrös nagy pinákat rejtett. Szerencsére a hatvanas évek diákmozgalmai kirobbantották a szexuális forradalmat is. Nemi szervet szájjal érinteni addig álszemérem és az egyházi átok miatt tiltott gyümölcs volt. Maximum a bordélyházakban juthatott efféle örömökhöz a férfinép, amikor újra divatba jött a franciázás.

retro7

A párizsi nők tele szájjal szoptak, és kéjesen nyalatták magukat, a német srácok gruppenszex partikon baszták szanaszét a nimfomán szőke bulákat.

A hetvenes években finomodtak a módszerek. Az északiak megmutatták a világnak, hogyan kell faszt kiszopni, a nők a geci bűvöletébe kerültek. Az ekkor készült svéd pornókon mindenkit szájbabasztak, minden rúzsos ajkat összefröcsköltek. A lányok már nem várták meg az esküvőt, egyre fiatalabb korban szakíttatták át szűzhártyájukat, kapualjakban, parki padokon, villamosok hátuljában szerelmes kiscsajok csókolóztak.
A nyolcvanas években nálunk is átszakadt a gát.

retro2

Csempészett, majd legálisan érkezett pornófilmek árasztották el az országot. Vékony csípők, hosszú combok, kétmaroknyi mellek, fazonigazított vagy borotvált puncik, szétnyíló nedves szeméremajkak, duzzadt vörös csiklók mindenütt. Változott az ízlés, már az análszex, szájba pisilés, kikötözés, korbácsolás lett a filmek legkeresettebb témája.

A lányok felfedezték egymás testét, a leszbikus szerelem mindennapos jelenség lett. Tíz modern nő közül nyolc elképzelhetőnek tartotta, és ebből hat ki is próbálta, mekkora extázis egymást kinyalni. Sorra nyíltak a masszázsszalonok, pornómozik, szexüzletek. Soha nem látott mennyiségű műfaszt dugtak föl nedves hüvelyekbe, oro-simulátorok teltek meg ondóval, bőrruhás Dominák tűsarkú csizmákban korbácsolták a porban csúszkáló alázatos alattvalóikat.

retro3

A szex és a pornólapok elindították a szexhirdetéseket, és nagy sláger lett a házaspárszex.
Szinte kivétel nélkül meleg hölgytaggal kerestek egymás ágyába urat. Ilyenkor a nőknek már az volt a legnagyobb elborulás, ha a férjek a szemük láttára szopták le egymást. Mindenki mindent kipróbálhatott. „Enyhén biszex pár keres hasonlót, homokosok ne írjanak!” – szóltak a hirdetéseik, és valóban. Ez már nem buzizás, ez már talán a szexuális kultúra csúcsa volt – de mint minden csúcsról, így erről is az út csak lefelé vezethetett.

retro4

Tetőzött ugyan a gyönyör, de vele együtt jött az AIDS, aztán az erőszaktól való félelem.
És ha mindezt összehasonlítjuk a mai szex-élettel, meg kell állapítanunk, hogy alig valami változott. A leszbi ugyan kicsit már unalmas lett, de maradtak a vibrátorok, szexuális segédeszközök, erotikus ruhák, kiegészítők. Ma már senki nem lepődik meg azon, hogy állatokkal is lehet, hogy a csajok tömve vannak szilikonnal. A Dominák, a bőrcuccok ma is népszerűek, csak éppen a hirdetések és szex-anyagok nem nyomtatásban, inkább a neten burjánzanak. A nyomtatott sajtó virágkorában még nem hirdethettek annyian, de az internet „jóvoltából” ma már pillanatok alatt tízezrek olvashatják faszra éhes csajok, vagy puncira vágyó pasik üzeneteit

retro5

És az exhibicionistáknak sem kell arra várniuk, hogy felfedezi őket egy jó szemű fotós. Elég, ha otthon apu előkapja a digitális fényképezőgépet, és percek múlva bárki láthatja anyu muffját.
Szóval, kicsit mindenki valami újra vár, valami izgalmasra, ami eddig még nem volt. Valamire, ami nem leszbi, nem gruppen, nem animal, nem fétis, nem anál, nem alien, nem fétis, nem erőszak, nem is orál…
Várunk, és közben attól félünk, már nincs olyan a szexben, amit eddig ne fedeztünk volna fel.

retro6
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
1
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A blog adatai

Nyitotta: TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség
Nyitás ideje: 2011. 11. 04. péntek
Bejegyzések: 2db
Utolsó üzenet: 2012. 02. 15. szerda
 

Hírek

ma 08:09
A mohó pinák átveszik az irányítást A jó csajok párban járnak, párban vetődnek a faszra, és addig le nem szállnak a szerszámról, amíg az utolsó csepp gecit ki nem sajtolják belőle. Aztán szájról szájra jár a fehérje... A jelenetért kattints IDE! Oldalunkon több száz kemény... Tovább
tegnap 07:56
Kemény faszt Húsvétra Beatrix, egy igazán pompás kis MILF, akit egy kemény fasszal leptünk meg Húsvét alkalmából, a részleteket pedig kamerára vettük Az események természetesen Beatrix csodás dudái körül forogtak. De persze nem csak ott, mert a guszta puncija is... Tovább
Follow TuttiFrutti_hu on Twitter

Válts VIP tagságot!

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2190 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
3650 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
6570 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
12775 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 365 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A TuttiFruttiParty oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!