Celebek, hírességek meztelenül
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Blog leírása

Hírességek, celebek, sztárok meztelenül...
Itt meglesheted őket ;)
... 14 15 16 17 18 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#20   2011. 05. 23. hétfő 14:11
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

Meztelen fotók az Inter Milan focistájának kedveséről!

Nem csak Victoria Beckham az egyetlen focista-oldalborda, akire tapad a pasik szeme. Itt van például egy venezuelai születésű bombázó Keyla Espinoza, aki az Inter játékosával Mario Ballotellivel hajt, és nem mellékesen attól sem riad vissza, hogy időnként mindent levessen magáról. A modellpipi nagyon tudhat valamit, mert a világ legnagyobb modellügynökségei bombázzák őt ajánlataikkal, Keyla azonban csak Olaszországban hajlandó dolgozni, hogy mindig focista kedvese mellett lehessen.

keyla1

keyla2

Espinoza kisasszony tényleg ismerheti a dörgést, mert éppen 10 évvel idősebb a csokibőrű Inter-játékosnál.
Íme néhány merész fotó Keyláról, hogy mindenki eldönthesse, tényleg nagyobb bombázó-e a venezuelai modell, mint az anorexiás Mrs Beckham…

keyla3

keyla4

keyla5

(Forrás: hqsoftcore.com )
1 hozzászólás, utolsó: X (2011. 08. 13. szombat 17:52)
 
#19   2011. 05. 23. hétfő 14:05
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

Ezt villantja Serena Williams

Az ébenfekete teniszcsillagot biztosan sokan elképzelték már a teniszszerkója nélkül. A 11-szeres Gran Slam győztes Serena nagyon ügyel rá, hogy ne keveredjen semmiféle kétes hírű vetkőzésbe, egyszer-egyszer mégis beadja a derekát, és megmutatja csoki testét.

serena1

Az 1981-ben született tehetség legutóbb a Body Issue magazinban fotósának pózolt egy szál semmiben. A magazin a világ élsportolóit vetkőztette le, többek között Gina Caranót, Adrian Petersont, Dwight Howard-ot, Claire Bevilacquát – ám Serena fotója aratta a legnagyobb sikert a Huffington Post szavazása alapján.

Mi most összegyűjtöttük nektek az elmúlt évek legizgisebb fotóit Serenáról. Blokkolnád?!

serena2

3

serena4

serena5

(Forrás: starcelebs.com)
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#18   2011. 05. 20. péntek 01:48
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

A millió dolláros focistafeleség: Vic Beckham

Victoria 1974. április 17-én született Angliában. Már kislány korában hajlamos volt a sznobériára, állítólag apjának két saroknyira az iskolától kellett őt reggel kiraknia, nehogy az osztálytársak meglássák, hogy a kis Vic nem a családi Rolls-Royce-al érkezik a suliba. A középiskolában táncot és modellkedést tanult. Első showbusiness-es lépéseit táncosnőként tette meg, ám igazi hírnevet a Spice Girls együttes hozott számára 1996-ban. A csaj-banda lemezei több mint 35 milliós példányszámban keltek el.

vic1

A Fűszerlányok után kis csend következett, ezalatt Victoria egy életrajzi könyvet is piacra dobott, majd önálló karrierrel próbálkozott. Az éneklés mellett dalszövegeket is ír, táncol, időnként kisebb filmszerepeket is elvállal, üzletasszonykodik és még ruhakollekciót is tervez

vic2

Bár foglalkozása leginkább: Mrs Beckham, mióta 199-ben összeházasodtak az angol sztárfutballistával David Beckhammel. A bulvársajtó folyamatosan nyomon követi a sztárpár botrányoktól hangos mindennapjait.

vic3

A házaspár sznobériája már gyermekeik keresztszüleinek megválasztásában is erősen kirajzolódik, idősebb fia keresztapja Elton John, a keresztanya pedig Liz Hurley.
Victoria egy interjúban azt is elárulta a sajtónak, hogy szerinte egy homoszexuális férfi veszett el benne.

vic4

A nők és a hetero pasik nem értik meg Victoriát, kizárólag a melegekkel találja meg a közös hangot, legkisebb fiát Cruzt pedig lányként neveli, abban bízva, hogy vénségére lesz majd egy ember, akivel közös az érdeklődési körük.

vic5

vic6

A sajtóhírek szerint a világ legdrágább szexuális segédeszköze is Vic puncijában rezeg.
David Beckham megvásárolta nejének a világ egyik legdrágább vibrátorát. A platinavibri 10 karátos gyémántokkal van kirakva, és a hírek szerint mindössze 10 darab található belőle az egész világon. Beckhamék után a kuwaiti sejk is vett egyet a barátnőjének.

vic7

A Beckham házaspár többször is modellt állt Giorgio Armani fehérneműkollekciójához. A fotókból árad az erotika, ami nagyrészt Davidnek köszönhető. Victoria szinte állandóan fogyókúrázik, és ha a plasztikai sebészek nem munkálkodnának testén, szinte csontváznak látszana. Emellett a mértéktelen alkoholfogyasztás sem tesz jót az egykoron fullos csaj imázsának.

vic8

vic9

vic10

vic11

Victoria most 7 hónapos terhes, ami szemmel láthatóan jót tesz korábban egyre inkább leharcolttá vált külsejének...

(Forrás: starcelebs.com)
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#17   2011. 05. 19. csütörtök 00:57
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

Lindsey Lohan Kate Moss bőrében züllik

Lindsey Lohan mindent alkalmat megragad egy kis vetkőzésre. Pózolt már Marilyn Monroe-ként, a Glamour magazin kedvéért pedig a fiatal Madonna bőrébe is örömmel belebújt. A Muse magazin számára készült fotósorozata a híres szupermodell, Kate Moss lepattant időszakát idézi.

l1

A fotósorozat a világhírű szupermodell életének azt az időszakát reprodukálja, amikor éppen Johnny Deppel gyűrték a lepedőt. Lindsey-nek igazán jól sikerült megidéznie az alkoholtól, kábítószerektől és szextől mámoros Moss-t.

l2

Akkora átéléssel pózolt a fotósnak, hogy időnként mellbimbónál is többet mutatott magából.
A fotózáshoz a harmadik szereplőt – egy lányt – maga Lindsey hozta magával. Lohan-ről köztudott, hogy a lányokat sem veti meg a szexben, soha nem is titkolta biszex beállítottságát.

l3

A sorozatot Yu Tsai fotós készítette, aki nagyon elégedett volt Lindsey teljesítményével.
A fotókat a Los Angeles-i Chateau Marmont szállóban készítették, a Muse magazin pedig kerek 18 oldalt szentelt az anyagnak, mely színes és fekete-fehér fotókat egyaránt tartalmaz.

l4

Lindsey nagyon komolyan vette ezt a munkát, úgy érezte, a meztelenség itt nem a szenzációhajhászást, hanem a művészi hatást szolgálta.
Ha az előbbi állítás nem is teljesen igaz, azért jól hangzik…

l5

l6

l7

l8

(Forrás: egostatic.com)
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#16   2011. 05. 16. hétfő 11:54
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

Bolygónk legtökéletesebb segge: Jessica Biel

J. Lo popókarrierjének befellegzett – ugyanis újabban Jessica Biel ülőgumóját tartják a világ legszebbjének. A férfiak élénken csorgatják érte nyálukat Gear magazinbeli félmeztelen fotói óta, a nők pedig Justin Timberlake-et irigylik Jessica ágyából. A gyerekszínészből gyönyörű nővé, tehetséges színésznővé avanzsált Jessica 1982. március 3-án született Minnesotában.

biel1

9 évesen lépett először színpadra, ahonnan a modellvilág is hamarosan felfedezte magának az erotikus kisugárzású lányt.
Az igazi áttörést a Hetedik Mennyország című sorozatban nyújtott alakítása hozta meg számára, karrierjének leghangosabb sikere pedig a Texasi láncfűrészes illetve a Penge: Szentháromság című film volt 2004-ben.

biel2

Ínycsiklandó domborulatait filmszerepeinek köszönheti, a Pengében vagy a Lopakodóban előforduló akciójelenetekhez profi edzettségre volt szüksége. És hogy az ágyban se tétlenkedjen, Chris Evans lepedője után Timberlake ágyát fűtötte fel. Nem is kicsit, hiszen Justin el is jegyezte a szépséges Biel kisasszonyt.
A Powder Blue című opuszban aztán megmutatta, mitől döglik az a bizonyos légy: láthattuk őt bugyinedvesítő-faszállító vonaglásban, amint élethűen alakít egy sztriptíztáncosnőt.

biel3

A szexi széria maradt is a filmvásznon, következő filmje a Könnyed erkölcsök sem nélkülözte a huncut erotikát. Bár Jessica egy darabig gondosan ügyelt rá, hogy ne vetkőzzön –mégis, miután a Gear magazinban ledobta a textilt, nem volt megállás. És hogy mi erről a mi véleményünk: ne is legyen megállás! Még dögösebb, még meztelenebb képeket kérünk Jessicáról!

biel4

(Forrás: imdb.com)
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
... 14 15 16 17 18 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A blog adatai

Nyitotta: TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség
Nyitás ideje: 2011. 05. 05. csütörtök
Bejegyzések: 95db
Utolsó üzenet: 2019. 11. 24. vasárnap
 

Hírek

2024. 04. 27. szombat 03:52
Új letölthető filmünk: Gang me, bang me 2 Amikor egy fasz már kevésnek bizonyul, akkor a kiéhezett csajok bizony mindent megtesznek, hogy az összes lyukuk tele legyen tömve. A világ egyik legismertebb gang-bang szériájának második részéből kiderül, hogy a kis nimfó cafkák csak akkor boldogok, ha... Tovább
2024. 04. 26. péntek 04:41
Csöcsös nimfák faszvégen Nincs könnyű helyzetben a művész, ha egyszerre két ilyen fenomenálisan dögös maca a modellje. A csajok ugyanis gerjednek egymásra is, na és a kemény faszra is, így egyetlen dolgot tehet, hagyja elcsábítani magát. Szerencsére a folytatás... Tovább
Follow TuttiFrutti_hu on Twitter

Válts VIP tagságot!

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2190 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
3650 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
6570 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
12775 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 365 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A TuttiFruttiParty oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!