SZEXREKORDOK A NAGYVILÁGBÓL
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Blog leírása

Extrém rekorderek - bizarr rekordok a szex és a pornó világából
... 2 3 4 5 6 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#24   2011. 12. 06. kedd 12:21
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

A legnagyobb pornós bráner...

Ha hinni lehet a statisztikáknak, jelenleg a pornósztárok közül az afro-amerikai ManDingo-nak van a legnagyobb cerkája. A maga 29,4 cm-ével és 16,5-ös kerületével méltán vihetné el az Arany Pálmát, feltéve, ha a farokméretével bárki is díjakat zsebelhetne be.

Dingo1

ManDingo – eredeti nevén Frederick Lamont 1975 február 25-én született, Mississippi államban. Érdekes, és egyben „megható” is a történet, amivel állítólag a pornóbizniszbe keveredett. Anyja egyedül nevelte fel őt és asztmás nővérét, akinek az orvosi kezelései súlyos pénzösszegekbe kerültek. A szerény körülmények között élő család egyre nehezebben tudta fedezni ezeket a költségeket, így a kis Frederick önfeláldozó lépésre szánta el magát, pénzért kezdte árulni testét, és szerencsét próbált a pornóiparban.

Dingo2

Hogy a szegény asztmás nővér meggyógyult-e, arról nem szól a fáma, az azonban bizonyos, hogy ManDingo a legjobban fizető, és legélvezetesebb munkát végzi: bombázóbbnál bombázóbb csajokat próbálgat fel hatalmas farkára. 1999-es első pornófilmes szereplése óta a csokifarkú ManDingo 2007-ben jubilált 500.-ik filmjével! Ebből tisztán látható, hogy az elmúlt években nem henyélt a hatalmas bráner! Legszívesebben 18-20 éves fehér lányokat tesztel extra méretével, és kedvenc felállása a négy csaj +1 pasi…Ahol természetesen ő az a bizonyos álló farkú pasi!

(Forrás: men.style.com)
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#23   2011. 11. 16. szerda 02:26
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

A jó csöcsök fontosabbak, mint az egészség!

„A jó csöcsök fontosabbak, mint az egészség” – röviden ez a hitvallása a cickói bűvöletében élő kebelcsodának. Sabrina Sabrok a Guiness-rekordok könyvébe szeretne bekerülni óriási kebleivel. Amit a természet nem adott meg neki, azt megkapta a plasztikai sebészektől!

tits1

Jelenleg a modellvilágban valóban Sabrina büszkélkedhet a világ legnagyobb kebleivel. A figyelmes Tutti Frutti rajongók talán még emlékeznek is rá, hogy a nagycicis szőkeség volt 2007 júniusában a szegedi Erotikon kiállítás sztárvendége – akit érdekelt, testközelből is megcsodálhatta tehát a nem mindennapi méreteket.

A szegedi fotók megtekintéséhez klikk IDE!

Őt megelőzően a francia Lolo Ferrari volt a cici-rekorder, de az ő 130 cm-es mellbőségét sajnos soha többé nem csodálhatja már a nagyérdemű, mivel 2000 márciusában máig tisztázatlan körülmények között meghalt…
Sabrina Sabrok a maga 115 cm-es mellbőségével méltán lett tehát Guiness rekorder! Az egyenként 3,5-3,5 kiló szilikonnal tömött dudáknak ráadásul nem ez a végső állapotuk, mert Sabrina további plasztikai beavatkozásokra készül.

tits2

Sabrina eddig 13 plasztikai beavatkozáson esett át, húsz évesen feküdt először kés alá, mivel túl kicsinek találta a melleit. „Azért csinálom az egészet, mert szeretem! Nem magáért a rekordért…”

A két-két kiló szilikon mellenként azt jelenti, hogy az átlagosnál ötször nagyobb implantátumokat ültettek be neki. Ez már statikai problémákhoz is vezet. Ilyen méretű keblekkel újra meg kellett tanulnia járni, mivel a test súlypontja is megváltozott. Ráadásul a nagy súly nem csak a gerincet terheli meg, de a bordáit is nyomják, és valószínű, hogy lélegezni is nehezebben tud. A szokatlan súly miatt a bőr is megnyúlhat, elvékonyodhat. Sabrok tehát az egészségével, sőt még az életével is játszik, ha ezt tovább folytatja!

A mexikói lapok interjúi szerint a sorozatos műtéteket a kebelcsoda férje is ellenzi, sőt, kifejezetten betegesnek tartja felesége nagy mellek iránti vonzalmát! Sabrina ugyan fél a műtétektől, mégsem tud leállni. Műtét előtt sebészek véleményét is kikéri, és állítólag igyekszik elegendő időt hagyni két beavatkozás között, nehogy a bőre megrepedjen. Sabrina 2003-ban a Playboy címlaplányaként kezdte pályafutását, jelenleg színésznő, műsorvezető és Cyberpunk rock-énekesnő, de továbbra is gyakran szerepel mexikói és amerikai magazinokban. Külön divattervezővel készítteti extra méretű fehérneműit, azokra a hatalmas cicikre, amelyeket egyébként 100 ezer Dollárra (azaz több, mint 18 millió Forintra) biztosított!

tits3

52MMM-es domborulatai még a NASA érdeklődését is felkeltették. Az űrügynökség a szilikonmellek ellenállóképességét szerette volna vizsgálni, valamint azt, hogyan hat Sabrok szervezetére a hosszabb ideig tartó súlytalanság. A színésznő-modell azonban nemet mondott, nem akart a NASA fehéregere lenni… Ami a férfiakat illeti, Sabrina szerint a többségüknek tetszenek a mellei, bár ha meglátják, elakad a szavuk, és nem mernek a szemébe nézni. A nőknek pedig azt üzeni, ha elégedetlenek mellméretükkel, feltétlenül menjenek sebészhez! Állítólag, a felpumpált cicikkel együtt az önbecsülés is megnő, és nagyobb didkókkal minden nő szebb lesz!

Sabrok

Nemrég Sabrina egy argentin showműsorban jelentette be a nézőknek, hogy újabb beavatkozásra készül. 5-5 kiló szilikont szeretne beültettetni… hát no comment.

(Forrás: amontillado.it)
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#22   2011. 11. 10. csütörtök 14:11
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

1800-an pucérkodtak a bécsi stadionban!

Spencer Tunic, a meztelen performanszairól elhíresült amerikai fotós 2008-as nagyszabású bécsi akciójáról mutatunk fotókat.A botrányos sorozatairól hírhedt fotóst a foci EB ihlette, ezért Bécsbe utazott, fogott 1000 focilabdát és 1840 meztelen embert, majd beeresztette őket a Prater-ben található Ernst Happel stadionba. 2008-ban ugyanis a svájci-osztrák rendezésű labdarúgó Európa-bajnokság döntőjének színhelye volt ez a stadion.

Vienna1

Talán még emlékeztek rá, korábban Mexikó város főterén verbuvált össze Tunick több ezer vetkőzni hajlandó önkéntest – egészen pontosan 18 ezer! embert, akikből élő installációt készített. 2007-ben a gleccserek megmentéséért indított hadjáratban meztelen önkénteseit egy gleccseren kapta lencsevégre. A bécsi installáció a „2008 – Österreich am Ball” elnevezést viselte.

Vienna2


Eredetileg 2008 meztelen embert szeretett volna mozgósítani, de bár a válogatáshoz több mint 3 ezren jelentkeztek, a fotózásra az emberek majdnem fele mégsem jött el. A fotókon szereplők semmiféle külön díjazásban nem részesültek, ám az Osztrák Szövetségi Vasutak, az ÖBB ingyen vonatjegyet biztosított a résztvevőknek az oda-és visszaútra Ausztria határain belül.

Vienna3

Vienna4

A beállításokhoz a tribünöket és az aréna egyes részeit vették igénybe, de a gyepet előrelátóan megkímélték. A fotóművész a stadion hangszóróinak segítségével mozgatta és vezényelte a meztelen tömeget. A fotósorozat mellé az installációhoz film is készült, amelyet a Kunsthalle területén lehetett megtekinteni.

Vienna5

(Forrás: spiegel.de)
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#21   2011. 10. 27. csütörtök 14:54
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

A mellek csimborasszója: Chelsea Charms

Talán még emlékeztek rá, nemrégiben írtunk nektek Sabrina Sabrokról, aki óriási dudáival vonult be a történelembe – illetve weblapunkra. Nos, egyik figyelmes olvasónk felvilágosított bennünket, hogy léteznek ám nagyobb dudák is. Mi utánanéztünk és valóban: az amerikai pornó mell-modell Chelsea Charms cickó-térfogatban valóban kenterbe veri Sabrina bögyeit!
Chelsea eredetileg D-méretű cickókkal rendelkezett, de csábította őt a még nagyobb mellek lehetősége.


tits1

Egy speciális mellimplantátumot kapott, egy úgynevezett polipropilén-szálas implantátumot, melyet azóta betiltottak az USÁ-ban. Mégpedig azért, mert az implantátum behelyezése után a mellek folyamatosan tovább növekednek, ugyanis a behelyezett implantátum irritálja a mell-állományt, ennek következtében folyadékot termel. Tulajdonképpen ez a folyamatosan termelődő folyadék okozza a további mellnövekedést. Chelsea-nek mindössze három műtétje volt, míg keblei elérték a mai nagyságot. Az ő esetében a további növekedés lelassult – szerencsére – mert máskülönben folyamatos korrekciókra lenne szükség, mely abból áll, hogy a folyadékot eltávolítják – azaz leszívják - a mellállományból.

tits2

Chelsea-t a jelek szerint nem ijeszti meg, hogy implantátumai akár a halálát is okozhatják. Ő végtelenül büszke óriási dudáira. Hivatalos mérések szerint a dudái 153XXX méretűek, és egyenként 11,8 kg-ot nyomnak. Bár a növekedés lelassult nála, de még így is kb 25 mm-t gyarapszanak havonta az óriási cickók!
Chelsea most 32 éves, Minnesotában él, és modellkedésből tartja fent magát. Szabadidejében imád olvasni, heverészni a tengerparton. Legszívesebben a parti homokban lustálkodik, és óriási keblein keresztül szippantja magába a napsütést.

tits3

Talán első látásra izgalmasnak tűnhetnek a gigászi dudák, de ha belegondolunk, hogy Chelsea-nek újra meg kellett tanulnia járni - hiszen a műtétek után a teste súlypontja megváltozott - gerincére abnormális teher hárul, a ruháit csináltatnia kell, nem tud autót vezetni - mert nem fér el a volán mögött - nem tud egy normális asztalnál ülve enni, hiszen dudáitól nem látja a tányérját… és még sorolhatnánk, nos ki kell, hogy mondjuk: cicikből a kevesebb néha bizony több!

tits4

(Forrás: freeones.com )
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#20   2011. 09. 26. hétfő 16:00
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

A világ legnagyobb melltartója

Ha véletlenül Texas felé jártok, ne felejtsétek el megnézni a világ legnagyobb cicifixét! Az óriási fehérneműt mintha valaki elpottyintotta volna a sivatag kellős közepén… Sajnos semmi bővebbet nem sikerült megtudnunk a hatalmas melltartóról, de az biztos, hogy az arra vetődő turisták nem tudnak ellenállni, és megmásszák a gigászi ruhadarabot. Egyébként az igazi ciciimádókat bizonyára nem is a melltartó érdekli, inkább a didiket szeretnék látni, amelyek egy ekkora holmiban ringatózhattak…

bra00

bra01

bra02

bra03

(Forrás: declubZ.com)
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
... 2 3 4 5 6 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A blog adatai

Nyitotta: TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség
Nyitás ideje: 2011. 03. 29. kedd
Bejegyzések: 39db
Utolsó üzenet: 2019. 09. 01. vasárnap
 

Hírek

tegnap 04:41
Csöcsös nimfák faszvégen Nincs könnyű helyzetben a művész, ha egyszerre két ilyen fenomenálisan dögös maca a modellje. A csajok ugyanis gerjednek egymásra is, na és a kemény faszra is, így egyetlen dolgot tehet, hagyja elcsábítani magát. Szerencsére a folytatás... Tovább
2024. 04. 25. csütörtök 04:55
Meli két faszt érdemel Lehetne mondani, hogy a jó csajok több faszt érdemelnek, de azért ez nem így van, mert minden csaj megérdemli a több faszt, aki szereti a szexet Melire ez különösen igaz, szereti és élvezi is, és tényleg nagyon odadobja magát, ha kefélésről... Tovább
Follow TuttiFrutti_hu on Twitter

Válts VIP tagságot!

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2190 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
3650 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
6570 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
12775 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 365 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A TuttiFruttiParty oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!