Hírek
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
... 900 901 902 903 904
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#15   2011. 02. 14. hétfő 00:35
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség Admin

Kim Kardashian elégedett a popsiméretével!

Kim Kardashian saját bevallása szerint minden eddiginél meztelenebb most megjelent W magazinos fotósorozatán.
„Még a Playboy-os sorozatomon sem voltam ennyire meztelen, mint ezeken a képeken!” – nyilatkozta Kim, amikor a fotóssal átnézték legfrissebb fotóit, ahol talpig kályhaezüst testfestésben pózolt a kamera előtt.


k1

A fotók másik sajátossága, hogy a retusőrök ezúttal nem nyúltak hozzá Kim popsijához, vagyis egyetlen centit sem faragtak le belőle.

Korábban az egyik neves farmercég reklámkampányához készült képeken korrigálni kellett Kardashian popsiját, ugyanis a cég vezetői szerint Kim feneke túl nagy volt, és ez nem illett bele a cég megszokott imidzsébe.

A 29 éves örmény származású modellt cseppet sem zavarja a nagy popsija, és a narancsbőrrel sem törődik. Ő így is szexisnek és hibátlannak érzi magát!

k2

(Forrás: blippitt.com)
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#14   2011. 02. 08. kedd 02:28
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség Admin

Válassz szexi ajándékot Valentin napra!

Reméljük még időben szólunk: Február 14-én Valentin nap... Ha nem akarsz megint virággal és az unalomig elcsépelt bonbonnal megjelenni, válassz valami merészen szexi ajándékot, amelyet mindketten élvezhettek!

Szexshopjainkban biztosan megtalálod a Valentin-naphoz illő kellemesen erotikus meglepetést.
Legyen az egy szexi plüss bilincs, egy erotikus társasjáték, egy pénisz-formájú gyertya, egy különleges fehérnemű, egy elegáns vibrátor, vagy egy rezgő péniszgyűrű...

Shopjainkban nagy választékkal, folyamatos akciókkal és törzsvásárlói kedvezménnyel várjuk erotikakedvelő vásárlóinkat!

Törzsvásárlói kedvezmény még az akciós termékekre is!

Nincs időd vásárolni? Nézd meg a Tutti Online Shop választékát, és rendeld meg a kiválasztott ajándélot csomagküldő szolgálatunkon keresztül.

Belépés a TUTTI SHOP-ba


Budapesti üzleteink:

• EROTIKA CENTRUM

Budapest, VII. Dob utca 11
Nyitva tartás: hétfőtől-szombatig: 10- 22 óráig ,vasárnap: 12-18 óráig
Tel: 06-1-351-1000, 06-30-444-7900

• TUTTI FRUTTI SZEXSHOP

Budapest, Nyugati pu aluljáról a West End felé
Nyitva tartás: hétfőtől-szombatig 10-20 óráig, vasárnap: zárva
Tel: 06-20-941-1968

Hogy megkönnyítsük a válogatást, összeállítottunk egy kis bemutatót a legkeresettebb termékekből.

s1

s2

s3


Akinek fontos az elegancia, de a pénztárcáját is kímélni szeretné, azoknak ajánljuk a két különböző méretben és háromféle színben kapható köves vibrátorainkat:

s4
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#13   2011. 02. 01. kedd 17:50
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség Admin

Megjelent a TFP 215-ös, februári száma!

TFP 215-ös, februári lapszáma már kapható az újságárusoknál, és szexshopjainkban! Szexmagazinunkban jó szokásunkhoz híven rengeteg erotikát és kőkemény szexet találtok, ami garantáltan felforrósítja majd a fagyos februári napokat.

Ahogy azt már megszokhattátok, több mint 250 szexhirdetés vár benneteket most is, az amatőr szexpartnerkeresőktől a profi lányokig. Akár egy hétvégi csoportos bulizásra, akár Dominára, bizarr szexre vagy egyszerűen csak egy kis entyem-pentyemre keresel partnert, magazinunkban biztosan megtalálod a farkadhoz és puncidhoz illő szexpartnert.

Ebben a hónapban ismét 3 hirdető lánnyal olvashattok részletes interjút, amelyből minden intim részlet kiderül a csajok szex-szokásait illetően.

A címlapon: Madison Ivy a szőke szexciklon elegáns budoárjában dobálja lefelé a textilt

t1

Krisztina Ventura, a hatalmas, természetes cicijéről elhíresült magyar pornóstündér barátnőjével a nem kevésbé ismert Alexandra Diamond-al hancúrozik, bevetve a tuti fegyvert, egy jókora műfütyit!

Szexbazár rovatunkban a renitens celebnő, Paris Hilton olyan arcát is megmutatja, amilyet eddig még nem láthattunk...

Sztársáv rovatunkban Gina Gallardo titkos részleteket is elárul élete nehéz pillanatairól

Egy szaftos anál-hancúrban Anna Nova, a dögös MILF nem viselkedik éppen szűziesen...

Tuti Casting: a UPC reklámből elhíresült falfúró szomszéd ismét egy kezdő lánykát kapott faszvégre, és ahogy kell, be is töri alaposan a szöszit!

Egy érzéki szilikontuning, Brooke megmutatja, milyen módszerekkel szereti szárazra facsarni a pasik farkát

A fétis kedvelőinek: Melissa, egy törékeny szőke tinilány kegyetlenül kisámfázza popóját egy jókora kőkemény dildó segítségével

Análkirálynők bevetésen - azaz: egy szőke és egy barna csajpáros ráveti magát a hímekre, és minden létező nyílásukat használni engedik...

Végezetül Paparazzi rovatunkban Heidi Klum meztelenkedik

A Szex legyen Olvasóinkkal februárban is!
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#12   2011. 02. 01. kedd 17:47
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség Admin

Az őskorban is használtak műfütyit!

Sokan a modern kor találmányának tartják a pornót, és a vele járó huncutságokat. Ám nemrégiben előkerült egy kőkorszaki eszköz, ami kísértetiesen hasonlít a XXI-ik századi vibrátorra. Az Ulm városa közelében talált 28 ezer éves lelet egy kőtárgy, amelyet őseink szexuális segédeszközként használtak.

Mindez azt bizonyítja, hogy már az ősember számára is sokkal több volt a szex egyszerű töcskölésnél.

Az ősember-szexről annyit már korábban is tudtak az archeológusok, hogy leginkább a promiszkuitás volt jellemző a kőkorszaki férfiakra és nőkre, és meglepő módon igen változatos és aktív volt a szexuális életük.

Az archeológusok szerint az ősközösségi társadalmakban a gruppen-szex, a transzvesztitizmus, a szexuális segédeszközök és esetenként a szado-mazo technikák is meglepően széleskörben elterjedtek lehettek a primitív társadalmi körökben.
Legalábbis erre utalnak az őskorból származó szexuális segédeszközök vagy az ellentétes nemre jellemző ruhákban eltemetett emberi maradványok.
A kutatók még arról is szentül meg vannak győződve, hogy, hogy a számos helyen fellelt kőkori Vénusz-szobrocskák sem afféle termékenység istennőket ábrázoltak, hanem inkább a kőkorszaki nyuszis magazin kihajtható “posztereiként” funkcionáltak.

A monogámia sem volt bevett szokás akkoriban, ugyanis csak később vált uralkodó életformává, amikor a vadászó-gyűjtögető életmódról őseink áttértek a letelepedett, földművelő életmódra.

A kőfütyi valójában kettős funkciót töltött be: maszturbálásra és tűzgyújtásra is használták. Sima felületét ugyanis a kovakővel való tűzcsiholásnál tudták jól alkalmazni.

w1

(Forrás: pollsb.com)
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#11   2011. 01. 25. kedd 16:49
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség Admin

Katy Perry nagyon rábukott

Az tegye fel a kezét, aki eltolná Katy Perry fejét, ha az rá akarna bukni a répájára! Aki feltette a kezét, az sürgősen keresse fel háziorvosát vagy gyógyszerészét! A California Girls dögös énekesnője szívesen vetkőzik magazinoknak, fittyet hányva a lelkipásztor szüleitől kapott tanításokra.

Legutóbb az Esquire magazin fotósának villantotta fel igen nagyra értékelt dekoltázsát, és – bár a melltartó lekerült Katyről, a bimbóit ügyesen kitakarta a nagyérdemű elől. Az 1984-es születésű szexi énekesnő jelmondata mindent elárul meztelenkedési filozófiájáról: „Ha vetkőzöl, igenis dögös vagy! – vallja Katy, akit egyébként a Maxime magazin a világ legdögösebb nőjévé választott tavaly nyáron.
Bár Perry kisasszony heverészett már egy szál kék parókában is meztelenül, azért ilyen hardcore pornójelenetekre magazinokban még nem adta a fejét. (reméljük a hálószoba négy fala közt annál inkább!) Ez persze nem szegte kedvét a photoshop-kalózoknak, rittyentettek hát pár komoly és szaftos
jelenetet Katy főszereplésével. Most ezekből mazsoláztunk nektek.

k1

k2

k3

k4

k5

k6

l7

k8

Forrás: celebdefamer.com
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
... 900 901 902 903 904
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A blog adatai

Nyitotta: tesztuser tesztuser
Nyitás ideje: 2010. 10. 22. péntek
Bejegyzések: 4520db
Utolsó üzenet: ma 08:03
 

Hírek

ma 08:03
Kemény baszás a tanulószobán A délutáni tanulószoba a legtöbb nebulónak utálatos dolog. Kivéve Bogit, aki hamarosan elég kemény továbbképzésben részesül baszás tantárgyból. Hogy mondjátok? Hogy ilyen tantárgy nincs? Na igen, a suliban nincs, na de az Élet Iskolájában... Tovább
2024. 04. 27. szombat 03:52
Új letölthető filmünk: Gang me, bang me 2 Amikor egy fasz már kevésnek bizonyul, akkor a kiéhezett csajok bizony mindent megtesznek, hogy az összes lyukuk tele legyen tömve. A világ egyik legismertebb gang-bang szériájának második részéből kiderül, hogy a kis nimfó cafkák csak akkor boldogok, ha... Tovább
Follow TuttiFrutti_hu on Twitter

Válts VIP tagságot!

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2190 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
3650 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
6570 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
12775 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 365 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A TuttiFruttiParty oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!