Hírek
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
... 895 896 897 898 899 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#43   2011. 04. 17. vasárnap 01:15
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

Már letölthető: Pinapumpa 2!

A TFP- stábja köztudottan az extrémebb szexfilmek forgatásától sem riad vissza. Sőt!!!

Legújabb pumpa-szex filmünkben ismét hatalmasra pumpált puncikat csodálhatsz meg - szaftos akció közepette. Ha gerjedsz az extrém pinák látványára, ezt a filmet nem hagyhatod ki!

cover2

A film megtekintéséhez vagy letöltéséhez klikk IDE!
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#42   2011. 04. 15. péntek 13:13
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

VIP tagság vásárlása bankkártyával – akár külföldről is!

Kedves látogatóink! Oldalunkon elérhetővé vált a bankkártyás fizetési lehetőség – így végre határon túl élő látogatóinknak is lehetővé vált a VIP tagság vásárlása. Ezzel egyidőben a VIP tagságok skáláját is kibővítettük.
Igényeitekhez igazodva mától lehetőségetek van választani 30, 90 és 180 napos VIP tagságot is, sőt – hűséges és fanatikus Tutti-rajongóknak itt az éves VIP tagság lehetősége is!


cc

Milyen előnyökkel jár nálunk a VIP tagság?

- VIP tagként mindkét oldalunk összes anyagához (Tutti Frutti Party és Privát Szex Club) egyaránt hozzáférsz

- Az összes képet és videót megnézheted. Továbbá: egyedi, extra képsorozatok fotósorozatok kizárólag VIP tagjainknak, amelyek saját filmjeinkhez kapcsolódnak, és kizárólag oldalunkon láthatók!

- Kedvenc képsorozataidat egyetlen gombnyomással kompletten letöltheted.

- Minden DVD-t (több mint 90 darab komplett DVD!) letölthetsz.
(Ezek egy boltban majdnem 50 ezer Forintodba kerülnének!)

- VIP tagságod anonim és nincsenek további vagy rejtett költségek!

Aki éves VIP tagságot vásárol, annak egy éven át 10 % kedvezményt biztosítunk minden Tutti Frutti Szexshopunkban – minden egyes vásárlásnál!

VIP tagság áraink:

30 napos tagság: 6 € (~ 1584 HUF)
90 napos tagság: 10 € (~ 2640 HUF)
180 napos tagság: 18€ (~ 4752 HUF)
Éves tagság: 35€ (~9240 HUF)

A HUF-ban megadott árak tájékoztató jellegűek, a pontos összeg az átváltási árfolyamtól függően változhat!
Referencia árfolyam: 264
Kérjük érdeklődj az aktuális árfolyamról a kártyádat kibocsátó banknál.


Válaszd az igényeidhez igazodó VIP tagságot, és élvezd az ezzel járó előnyöket!
Kellemes időtöltést vigyor2 wave
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#41   2011. 04. 13. szerda 20:16
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

Új őrület: a pénztárcabugyi!

Itt az új kettő az egyben dizájner-őrület: a pénztárca, mely egyben bugyiként is funkcionál!

A dizájn-tárca a francia Isabelle Rivoire Grange kreációja, aki civilben szabadúszó grafikus, és IRG márkanév alatt különleges divat- és luxustermékeket tervez.


defendu1

Erotikus pénztárcája a Défendu fantázianevet viseli, hátulról épp csak egy leheletnyi lánc tartja. A szexi darabból mindössze 15 darab készült, és kizárólag André Saraiva, a neves francia művész üzletében, a párizsi Palais de Tokyo-ban található Blackblock-ban kapható.

def2

Az ára titok – de ha valaki mégis beszerezné, semmi esetre se viselje a hazai tömegközlekedési eszközökön – a popsira illeszkedő láncrögzítéses megoldás miatt nagyon kényelmetlen benne az ülés!

def3


(Forrás: viacomit.net)
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#40   2011. 04. 12. kedd 19:17
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

A magyar amatőrszex oldala a Privát Szex Club!

Ha unod a feltuningolt mű-nőket, a mű-pózokat és a futószalagon gyártott profi pornófilmeket, ruccanj át a Privát Szex Club oldalára, ahol 100 %-ban magyar amatőr szexet találsz!

psc1

És most egy pár szóban bemutatnánk csapatunkat: A Privát Szex Club ötlete 12 évvel ezelőtt született meg. Mivel akkoriban zömmel még csak a nyomtatott sajtó hódított, ezért havonta megjelenő magazinunkban a PSC-ben mutattuk be azokat a puncikat és amatőr párokat, akik nagy szexrajongók, és szerették volna közkinccsé tenni meztelen fotóikat.

A PSC ma is egy olyan hely, ahol mindent megnézhetsz, vagy akár mindent meg is mutathatsz – ha elég bátor és kitárulkozós vagy. Nézd meg, mások hogyan szeretik, és küldj te is képeket magadról!

psc2

Ha megfordult már a fejedben, milyen lenne felrakni a világhálóra pár szexi képedet, akkor jó helyen jársz!
Az idén 17 éves Tutti Frutti Party szexmagazin direkt az amatőr kitárulkozni vágyóknak hozta létre a Privát Szex Club oldalát, ahol bárki megmutathatja, mi rejtőzik a ruhája alatt!

Vigyázat, ez egy magyar oldal, 100 % magyar, amatőr csajokkal, illetve párokkal. És most itt a lehetőség, hogy te is csatlakozz amatőr csapatunkhoz!

Szerintünk az igazi szexhez nem kellenek műtermek, méregdrága rendezők és profi cuccok. Tudjátok: a szex mindenkié!

psc3

Korhatár: 18-118 évesig! Mi valóban mindenkire kíváncsiak vagyunk, de legfőképpen arra, ami a ruhád alatt van. Gerjeszd a szeximádókat a PSC oldalán, és ha elég szexi vagy, és kapisgálod, mitől döglik a légy, bármi megtörténhet veled!
Itt nem kell 180 cm-es szuperbombázónak lenned! Elég, ha önmagad vagy. Lehetsz duci, alacsony, kiscicis, vagy óriási keblekkel megáldott, borotvált, vagy bozontos puncival büszkélkedő – hidd el, nálunk csak az számít, mennyire vagy szexis! Próbáld ki magad te is!

Mindössze ennyit kell tenned:

Töltsd fel fotóidat a Privát Szex Club oldalán a „Töltsd fel te is” menüpontban, vagy jelentkezz nálunk fotózásra-filmezésre a psc@levelpressz.hu e-mail címen, és máris tiéd a lehetőség, hogy felkerülj oldalunkra!

psc4

Beküldött fotóidat ellenőrizzük, és ha megfelelt, hamarosan ország-világ megcsodálhat a hálón! Az egyetlen kitétel, hogy 18 éven felülinek kell lenned, a többit rád bízzuk!

Igyekezz legszebb oldaladról bemutatkozni, a fotók csúcsminősége nem feltétel, hiszen amatőr oldal vagyunk, de azért próbálj olyan képeket küldeni, amiket te is szívesen nézegetnél. Ha arcodat nem szeretnéd megmutatni, természetesen lehetőség van arra, hogy kitakard azt, vagy kérésedre mi kitakarjuk, ha te nem értesz hozzá.

Ha nincs, aki megörökítse életed legszexisebb pillanatait, írj nekünk, és mi elkészítjük fotóidat!

Amennyiben komoly terveid vannak, és úgy érzed, PSC bemutatkozásod nagyon jól sikerült, a továbbiakban lehetőséged nyílhat arra is, hogy fotóinkon vagy videóinkban szerepelj, és ezzel némi plusz pénzre is szert tegyél.

De a kezdő lépés: légy szexi, fotózz, és küldd be képeidet a PSC oldalára! Fotóitokat kíváncsian várja: A Tutti Frutti és a PSC csapata

psc4

A Privát Szex Club oldalán látható fotók egy része amatőr beküldőktől származik, másik részét stábunk készítette magyar amatőr szereplőkről! Videóink 100 %-ban magyar amatőrökkel, magyar helyszíneken forgatott filmek, vagy olyan házi szexvideók, amelyeket ti küldtetek nekünk wink

A PSC oldalán minden nap friss anyagokkal, naponta frissülő saját videóval várjuk a kukkolni vágyókat! VIP tagjaink részére exkluzív, komplett fotósorozatok legjobb-legügyesebb amatőr szereplőinkről!

Gyere, nézelődj és élvezd a magyar amatőrök kitárulkozását a PSC oldalán!
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#39   2011. 04. 11. hétfő 12:25
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

Potencianövelők recept nélkül!

Ha jártál már úgy, hogy nem akkor és nem úgy állt a zászló, ahogy szeretted volna, de úgy érzed még korai lenne orvoshoz fordulni, olvasd végig ezt a cikket, hátha megtalálod problémádra a megoldást.

e1

Az alábbiakban olyan recept nélkül is kapható gyógyhatású készítményeket válogattunk össze, amelyek jótékony hatással bírnak a szexuális vágyra, de csakis természetes hatóanyagokat tartalmaznak. A libidónövelő készítmények némelyike hölgyek számára is ajánlott, ezt külön feltüntetjük majd a termék mellett. Ezen kívül olyan termékekről is szó lesz, amelyek fokozzák a gyönyörérzést, ezáltal intenzívebb szexben lehet részetek.
Kinek, mikor ajánlott a potencianövelő étrendkiegészítők szedése?
- Potenciazavarok, merevedési zavarok esetén
- Csökkent libidó, elégtelen szexuális vágy esetén
- Ha stabil erekcióra, keményebb, vastagabb péniszre vágysz
- Több, egymás utáni orgazmus eléréséhez
- Fizikai vagy szellemi túlterhelés esetén
- Ha idegenkedsz a gyógyszerektől
- Ha 100 % növényi összetételű terméket szeretnél választani
- Vagy csak egyszerűen különleges élményben akarsz részesülni partnereddel együtt.

e2

A VIAPRO FORTE+ a jól bevált VIAPRO termékcsalád legújabb tagja, gyógynövények szabadalmazott összetevőit tartalmazza. Mindenféle marketing maszlagot mellőzve csak annyit tudunk róla mondani, hogy ma ez a legálisan kapható legjobb potencianövelő kapszula. Felszívódási ideje picit hosszabb, mint a betiltott Satiboo/ Dragon kapszuláknál, ellenben nincs fejfás utána és sokáig hat.

A VIAPRO FORTE+ egy szájon át szedhető természetes alapanyagokból összeállított étrend-kiegészítő készítmény, amelynek alkalmazása könnyű és egyszerű, nem igényel különleges előkészületeket.

viapro_forte

A ViaPro Forte+ azonnal hatni kezd anélkül, hogy várnod kellene! Az összetevők afrodiziákum hatása növeli a libidót és a szexuális vágyat. Nagyon gyenge szexuális gondolat és stimuláció is elegendő ahhoz, hogy azonnal készen állj az együttlétre! Képes leszel kontrollálni az állóképességedet, akár órákig, újra és újra, akár egész éjjel! A hatás várható időtartama egyéntől függően akár 72-96 óráig is eltarthat.

A ViaPro Forte+ -t igazán gyorsan ható formulaként tervezték, kellemetlen és egészségtelen mellékhatások nélkül. Nincs gyomorégés, fejfájás vagy veszélyes és émelyítő mellékhatások, melyek lerombolnák a romantikus estét.

Adagolás: együttlét előtt körülbelül egy órával 1 kapszula bevétele javasolt.
Ára: 3600 Ft/ doboz (3 kapszula)

***

A V.I.P. GOLD potencianövelő szintén a jól bevált Viapro termékcsalád tagja. (3 kapszula/ doboz)

A V.I.P. Gold étrend-kiegészítő kapszula férfiaknak, 100-ban gyógynövény-összetevőkből. A Viapro Forte testvére, melyben picit kevesebb a hatóanyag, de gyorsabban szívódik fel.

vip

Szintén szájon át szedhető természetes alapanyagokból összeállított étrend-kiegészítő készítmény, amelynek alkalmazása könnyű és egyszerű, nem igényel különleges előkészületeket.

Mikor javasoljuk a V.I.P. Gold kapszulát?
- Ha a teljesítés kényszere miatti stresszt szeretnéd mérsékelni,
- Ha erekciód nem kielégítő vagy nem kellő ideig tartó,
- Ha szeretnéd elkerülni a korai magömlést,
- Ha 24 órán belül többször is jó teljesítményt akarsz nyújtani.

Figyelmeztetés: Ne vegyél be két kapszulát 24 órán belül!
Ára: 3600 Ft/ doboz (3 kapszula)

***

Blupill

blupill

A Blupill kapszula különböző növényi összetevők olyan kombinációja, mely maximális mértékben javítják a szexuális teljesítményt. Összetevői nemcsak a szexuális aktivitást segítik, hanem javítják a szexuális vágy kibontakozását is, ezáltal a fizikai és lelki libidót is erősíti.
A legjobb hatásfok elérése érdekében kúraszerűen szedendő. Szedése nem igényel semmiféle előkészületet. Elsősorban azoknak ajánljuk, akik a Vigrával szembeni túlérzékenységet mutatnak. Mivel a termék 100 %-ban növényi összetevőket tartalmaz, ezért minimálisra csökkenthetők az esetleges túlérzékenységi tünetek.

Ára: 4990 Ft/ doboz (6 kapszula)

***

SPX

spx

Az ősi, titkos, kínai császári formula és a legújabb gyártási technológia hatékony kombinációja. Javítja a szexuális teljesítőképességet, fokozza a nemi vágyat NŐKNÉL IS. Elnyújtja az aktus időtartamát, több, egymás utáni ejakuláció lehetséges. Vastagabb, hosszabb, keményebb és tartós pénisznövekedését eredményezhet. (Javasolt kúra: 1 kapszula 3-4 naponként 10-12 héten át)
Stabil erekció, a bevételt követő 20-30 percen belül, ami az orgazmus után is fennmaradhat, ha még rástartolnál egy második menetre…

Az erekcióhoz kapcsolható hatás csak szexuális inger esetén érezhető, a kapszula 72 órán keresztül fejti ki hatását.
Az SPX kapszulának mellékhatása nem ismert. Hatása egyéntől függően, akár 72 órán át tarthat.

Adagolás: 1 kapszula sok vízzel, 30- 40 perccel az első aktus előtt. Hatásosabb, ha legalább 2 órával étkezés után veszed be. Ne lépd túl az előírt mennyiséget. Sok folyadék fogyasztása ajánlott, bevételhez legalább 2 pohár vizet igyál. Az alkohol megengedett, de lehetőség szerint kerülendő.
Használata hölgyek számára is javasolt!

Ára: 2490 Ft/ doboz (2 kapszula)

***

FIGYELMEZTETÉS: Amennyiben szív- és érrendszeri betegségben szenvedsz vagy magas a vérnyomásod, feltétlenül konzultálj orvosoddal a potencianövelő termékek szedése előtt. Ne szedd, ha a termék bármely összetevőjével szemben túlérzékeny vagy! Nem javasolt a bevétele 18 éves kor alatt. Ha bármilyen gyógyszeres kezelés alatt állsz, vagy krónikus betegségben szenvedsz, használat előtt feltétlenül konzultálj orvosoddal. A javasolt mennyiséget soha ne lépd túl!

A fenti termékek megrendelhetők online szexshopunkból. A rendeléshez klikk IDE!

Vagy megvásárolhatók a Tutti Frutti szexshopokban:

* EROTIKA CENTRUM

Budapest, VII. Dob utca 11
Nyitva tartás: hétfőtől-szombatig: 10- 22 óráig ,vasárnap: 12-18 óráig
Tel: 06-1-351-1000, 06-30-444-7900

* TUTTI FRUTTI SZEXSHOP

Budapest, Nyugati pu aluljáró a West End felé
Nyitva tartás: hétfőtől-szombatig 10-20 óráig, vasárnap: zárva
Tel: 06-20-941-1968
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
... 895 896 897 898 899 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A blog adatai

Nyitotta: tesztuser tesztuser
Nyitás ideje: 2010. 10. 22. péntek
Bejegyzések: 4523db
Utolsó üzenet: ma 07:45
 

Hírek

ma 07:45
Kamerásunk szuvenírt kap :D Réka, akit már több jelenetben is láthattatok oldalunkon nagyon beindult, és a barátját is rádumálta egy közös szereplésre. De persze megint beütött a szokásos gixer, a kezdő srác gyakorlatilag becsődölt a kamera láttán - persze az is lehet,... Tovább
tegnap 04:49
Perverz wellness A wellness részleg elromlott szaunája kihozza az állatot Szabiból és haverjából. A srácok úgy döntenek, a szauna helyett inkább egy csaj testét szeretnék felfűteni, ezért nekiesnek Andinak, és úgy használják, mint a felmosórongyot ... Tovább
Follow TuttiFrutti_hu on Twitter

Válts VIP tagságot!

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2190 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
3650 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
6570 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
12775 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 365 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A TuttiFruttiParty oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!