Hírek
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
... 892 893 894 895 896 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#57   2011. 05. 04. szerda 01:07
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

Töltsd fel te is amatőr szexképeidet!

KEDVES AMATŐR LÁNYOK- PÁROK

A Privát Szex Club megújult oldala rengeteg új, izgalmas lehetőséget tartogat amatőr beküldőinknek.

A „Töltsd fel te is” menüpontban könnyedén és gyorsan tölthetsz fel legszuperebb házi szexképeidből, és pillanatok alatt megoszthatod őket a Privát Szex Club látogatóival, és az egész világgal.

Elkattintott fotóitoknak is nagyon örülünk, na de annak aztán még ennél is jobban, ha beküldött fotóitokon látszik, hogy kizárólag a PSC számára készítettétek őket.

Tehát: ragadj magadhoz egy Privát újságot…

p1

Vagy egyszerűen csak írd fel rúzzsal a cicidre…

p2

Testedre...

p4

Popsidra…

p5

a „PSC” betűket, így jelezve, hogy ezek eredeti, kizárólag a Privát Szex Club számára készült fotók!

A beküldött sorozatokat az oldal látogatói értékelhetik, ennek alapján a Napi „Top Lányok” illetve „Top párok” menüpontban mindig a legnagyobb népszerűségnek örvendő, legmagasabban értékelt sorozatok láthatók.

A PSC újsággal vagy PSC feliratban pózoló fotókat az Amatőr sorozatoknál „PSC” menüpontban külön is megtekinthetitek.

p6

Minimum 5 képet kell feltöltened, amelyeket a feltöltés után ellenőrzünk, ezért türelmedet kérjük, ha sorozatod nem jelenik meg azonnal az oldalon. (Ez az idő hétvégén több órát is igénybe vehet)

Néhány jótanács: ha szeretnétek „Top” kategóriásak lenni, készítsetek olyan fotókat, amelyeken nem csak közeli részecskéitek látszanak – hiszen szép-szép a punci nagytotálban, de azért ne feledkezzünk meg a cicikről, popsikról, cumis fotókról és a többi nyalánkságról sem.

Aki attól fél, hogy szomszédja, háziorvosa vagy a sarki boltos felismeri, az feltöltés előtt feltétlenül takarja ki az arcot!

p7

Feltöltés után a hozzánk beérkező fotókon már nincs mód az arcok kitakarására!!!

Izgalmas fotózkodást mindenkinek!

p8

Hmmmmm, már kedvet is kaptál egy szexi kis bemutatkozáshoz? Ne habozz, klikk IDE gyorsan, és Töltsd fel te is!
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#56   2011. 05. 03. kedd 01:57
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

Milyen a magyar orgazmus?

A Durex cég több nemzet szexuális szokásait kutatta, ennek során arra is választ kerestek, ki hányszor jut a csúcsra élete során.
Az eredmény eléggé megdöbbentő, a kutatásból az derült ki, hogy az embereknek mindössze
48 %-a ér el egyszer a csúcsra minden szeretkezése alkalmával.
A kutatásban részt vevő nemzetek közül a dobogó legmagasabb fokát az olaszok, a spanyolok, a mexikóiak és a dél-afrikaiak foglalják el.


org1

A lista utolsó helyein a kínaiak és a hongkongiak kullognak, a maguk 24 százalékával.

Az orgazmus nem csak a szex csúcspontja, de fontos kelléke annak is, hogy az ember jól érezze magát a bőrében, nyugodt, kiegyensúlyozott és elégedett egyen a hétköznapokon is – állt a kutatást összegző sajtóközleményben.
Azok, akik rendszeresen élnek át párjukkal orgazmust, kapcsolatukat is stabilabbnak érzik.

58 %-uk elégedett a kapcsolat érzelmi oldalával is, nem csak a testivel. Míg azok, akik ritkábban élnek át orgazmust, azoknak mindössze 29 %-a érzi ugyanezt.

A kutatást Magyarországon is elvégezték, és számunkra igazán kedvező eredménnyel zárult. A magyarok
70 %-a minden – vagy majdnem minden szex alkalmával eljut a csúcsra párjával.
Nemekre levetítve a magyar férfiak közel 90 %-a, míg a magyar nők 53 %-a minden szeretkezés alkalmával legalább egyszer átéli az orgazmust.

Bár a férfiak előnyben vannak, mégis mindössze kétharmaduk nyilatkozott úgy, hogy elégedett az orgazmusa intenzitásával. A magyar nőknél ez az arány 40 %-os.

org2

És még egy statisztika, amire büszkék lehetünk: a magyar válaszadók 75 százalékának fontos, hogy a szexuális együttlét során partnere is eljusson a csúcsra.

A Durex Szexuális Jólét kutatás magyarországi felmérésében 1500 honfitársunk vett részt.
A nemzetközi kutatást 26 országban 26032 ember részvételével hajtották végre.

(Forrás: thestar.com)
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#55   2011. 05. 02. hétfő 02:31
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

Megjelent a TFP 218-as, májusi száma!

A TFP 218-as, májusi lapszáma már kapható az újságárusoknál, és szexshopjainkban! Szexmagazinunkban jó szokásunkhoz híven rengeteg erotikát és kőkemény szexet találtok, ami garantáltan felforrósítja majd napjaitokat.

Ahogy azt már megszokhattátok, 1000 oldalon rengeteg szex és több mint 250 szexhirdetés vár Benneteket most is, az amatőr szexpartnerkeresőktől a profi lányokig. Akár egy hétvégi csoportos bulizásra, akár Dominára, bizarr szexre vagy egyszerűen csak egy kis entyem-pentyemre keresel partnert, magazinunkban biztosan megtalálod a farkadhoz és puncidhoz illő szexpartnert.

Ebben a hónapban 3 hirdető lánnyal olvashattok részletes interjút, amelyből minden intim részlet kiderül a csajok szex-szokásait illetően. Rona, Szilvi és Vanda mindent elmondanak arról, mikor hogyan és hányszor szeretik!

További ízelítő a tartalomból:

tfp218

- A címlapon: Luxus bestiák azaz Carli Banks és szexi leszbikája Eva

- Tori Black az análkirálynője ismét popót reccsentő akcióban mutatkozik be

- Fétis-rajongóknak: Rita nővér pumpásan leápolja a kedves beteget…

- Potenciaproblémák, erekciós zavarok? Van megoldás! Összegyűjtöttük a recept nélkül kapható legjobb potencianövelőket, amelyek gyorsan és hatékonyan segítenek megszüntetni a problémákat

- Szex és nagyvilág: bizarr avagy érdekes szexhírek a nagyvilágból

- Tutti Casting rovatunkban egy helyes 19 éves copfos tini, Orsit bújhatott TFP pólóba, hogy két fasszal mérkőzzön egy hatalmas szexcsatában

- Mesélő pinák sorozatunkban egy újabb puncimese nagy dugásokról és még nagyobb orgazmusokról

- Népszerű Pinaráma rovatunkban hazai amatőr párok és lányok mutatják meg intim részecskéiket

- Rendhagyó TFP vendégművésznőnk Madonna, az óriási dudákkal és hatalmas testtel büszkélkedő pornószínésznő, aki exkluzív hempergésben mutatta be hogyan szokott kefélni

- Szexbazár rovatunkban: Beyoné Knowles hardcore wink

- Juelz Ventura kisasszony nagy durranásra készül: egy rajongói portál látogatóira bízza, bevállalja-e júliusban az análszexet, avagy marad a hagyományos puncidugásos felállásnál

- Egy szexei nagycsöcsös rabszolga: Anna Song bilincsbe verve is mindenét feltárja előttünk

- Izgalmas fotóriport a kínai kajáldából, ahol a szexi pincérnő punciját keverik a csípős-savanyú leves helyett

- Tuti Paparazzi rovatunkban pedig Jim Carrey exneje Jenny McCarthy meztelenkedik

A Szex legyen Olvasóinkkal májusban is wave
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#54   2011. 05. 01. vasárnap 01:15
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

Anyák napjára: celeb-kismamák meztelenül

Anyák napja tiszteletére csokorba szedtük azokat a celebeket, akik terhesen sem sokat szégyenlősködtek, inkább ledobták a textilt, és megmutatták izgalmas testüket. A terhesen vetkőzés szokását egyébként Demi Moore alapozta meg, amikor 1991-ben a Vanity Fair címlapján nagy pocakkal pózolt.

preg4

Őt követte 1999-ben a W magazinban a szupermodell Cindy Crawford, majd Monica Bellucci a 2004-es Vanity Fair magazinban. Heidi Klum 2005-ös pocakvillantása meglehetősen művészire sikeredett, azonban a botrányhősnő Britney Spears szinte mindent látni engedett magából a Harper’s Bazaar-ban 2006-ban.

preg2

preg2

Halle Berry szemérmesen csak a pocija csücskét villantotta 2008-ban az InStyle-ban.
Ugyanebben az évben Christina Aguilera bebizonyította, hogy terhesen is dívás, és ebben az sem zavarja, ha történetesen egy szál semmiben pózol.

preg6

preg3

A pálmát nálunk Eva Herzigova viszi, aki elképesztően provokatív fotókat engedett készíttetni magáról, kismamáktól szokatlan módon.

preg5

A tavalyi év vetkőző kismamája a 45 éves Monica Bellucci, aki ismét a Vanity Fair fotósa előtt villantott pocakot. Amikor először pózolt terhesen, azt azért tette, hogy így tiltakozzon egy olasz törvény ellen, ami megtiltja a spermadonorok használatát. A törvényre sikerült is felhívnia a figyelmet, a Vatikán pedig hivatalos közleményben hördült fel Bellucci vetkőzős akcióján.

preg8

A legfriseb meztelen celeb-kismama pedig Marah Carey, akit alig egy hónapja láthattunk teljesen pucéron hatalmas pocival a Life & Style Magazin címlapján pózolni.

preg7

(Forrás: mirror.co.uk)
1 hozzászólás, utolsó: trocadero (2011. 05. 01. vasárnap 13:48)
 
#53   2011. 04. 29. péntek 02:07
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

Katie ledobta a textilt a királyi esküvő tiszteletére!

Katie Green, Kate Middleton hasonmása rendhagyó módon készült a Királyi esküvőre! Az egész világot lázba hozó ceremónia tiszteletére megszabadult gönceitől, és királyi pompában cicit villantott. Tette mindezt a Zoo magazinban...

zoo

A Charles herceg leendő menyére szinte megszólalásig hasonlító Katie Green az angol lobogóba csavarodva, Erzsébet királynő koronájának gyenge koppintásával a fején meztelenkedett a Zoo Magazin fotósa előtt.

katie1

Katie Green brit fehérneműmodell, akit korábban a szintén brit Wonderbra fehérneműcég arcának választottak.
Katie azonban hamarosan otthagyta őket, mert arra kényszerítették (volna), hogy fogyjon 13 kilót. Katie, akit kövérnek nevezett korábbi ügynöksége, láthatólag mit sem törődött az elvárásokkal, és esze ágában sem volt lefogyni!
Most valószínűleg hatalmasat profitál majd adottságával, vagyis, hogy szinte megtévesztésig hasonlít Kate Middletonra...

katie3

A milliókat lázba hozó esküvő egyébként nem csak a Zoo Magazint ihlette meg, hanem egy óvszergyártó céget is, akik néhány héttel ezelőtt a hercegi pár fotójával díszített óvszert dobtak piacra - a nagy lagzi tiszteletére.
Ezzel alaposan ki is húzták a gyufát a királyi családnál. Hogy a Zoo Magazin fotósorozatához mit szól majd a királyi udvar, arról még nem érkezett információ.

(Forrás, fotók: egostatic.com)
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
... 892 893 894 895 896 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A blog adatai

Nyitotta: tesztuser tesztuser
Nyitás ideje: 2010. 10. 22. péntek
Bejegyzések: 4522db
Utolsó üzenet: tegnap 04:49
 

Hírek

tegnap 04:49
Perverz wellness A wellness részleg elromlott szaunája kihozza az állatot Szabiból és haverjából. A srácok úgy döntenek, a szauna helyett inkább egy csaj testét szeretnék felfűteni, ezért nekiesnek Andinak, és úgy használják, mint a felmosórongyot ... Tovább
2024. 04. 30. kedd 01:30
AMATŐR FILMEKHEZ SZEREPLŐKET KERESÜNK! Szerkesztőségünk amatőr videók forgatáshoz keres vállalkozó kedvű párokat, lányokat, fiúkat szereplőnek. Ha szereted a szexet, szeretnéd kipróbálni magad a kamera előtt, jelentkezz hozzánk! Lehetsz duci vagy vékony, kis cicis vagy nagy cicis, idős... Tovább
Follow TuttiFrutti_hu on Twitter

Válts VIP tagságot!

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2190 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
3650 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
6570 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
12775 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 365 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A TuttiFruttiParty oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!