Hírek
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
... 834 835 836 837 838 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#421   2012. 06. 07. csütörtök 04:14
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

Június 14-én Privát Party - élő filmforgatás a Club Tutti Fruttiban!

2012. június 14-én, csütörtökön ismét Privát DVD Party élő szexfilm felvétele a Club Tutti Fruttiban! Fergeteges gang-bang hangulat, és erotikus műsor vár Benneteket ismét a Club Tutti színpadán! Élő filmforgatás Melody és Ági aktív közreműködésével

Party1

Ha unod a szexchatet és a netezést, gyere el hozzánk, és élvezd testközelből mindazt, amit eddig csak a monitorodon láthattál! Sztriptíz az öledben, gang-bang show, erotikus műsor és élő szexfilmfelvétel! Régóta kacérkodsz a gondolattal, milyen lehet egy szexfilm forgatás? Gyere, és less be a kulisszák mögé!

Party2

Party3

Sok szeretettel váruk ismerkedni vágyó párokat, fiúkat, lányokat egy erotikus hangulatú bulizásra. – Sőt! Ha elég bátrak vagytok, akár ti is irányíthatjátok a színpadi eseményeket!

Vigyázz, ha tényleg elszabadulnak az erotikus indulatok, nálunk harapni lehet a szexet a levegőben! Ha tehát szereted a dögös zenéket, az erotikus játékokat, a szexi lányokat - gyere el, és bulizz velünk! Ezen az estén akár te is lehetsz főszereplő!

Party5

Címünk: Budapest, VII. Dob utca 11. Erotika Centrum – Club Tutti Frutti
Belépő ára: 4000 Ft


Hölgyeknek a belépés INGYENES!

Műsorkezdés: 2012. június 14, csütörtök, 20 óra 30-tól!

Party6

Party7

Vigyázz, ez nem egy disco, ahol egész éjjel pörög a műsor! Mivel ez egy élő filmfelvétel, ha később érkezel, megeshet, hogy a legizgalmasabb részekről maradsz le!

Clubunk befogadóképessége korlátozott, ezért javasoljuk, hogy előre foglald le helyedet. Figyelem! Klubunk diszkrét, zártkörű klub, belépés csak kártyával, amelyet a belépő megvásárlása után a kasszánál kapsz.

Telefon: (06-1) 351-1000, 06-30-444-7900

E-mail: erotikacentrum@chello.hu


Party8

Melody és Ági legutóbbi filmforgatásának fotóit ITT nézheted meg. vigyor2
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#420   2012. 06. 06. szerda 03:00
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

A meztelen Bond-lány

Igazi Hamupipőke-történet az övé, a legmélyebb szegénységből indult, és James Bond karjában kötött ki.
Olga 1979 november 14-én született Ukrajnában. Szülei nem sokkal születése után elváltak, anyja egyedül próbálta nevelni gyerekeit. Akkora nyomorban éltek, hogy Olgának mindössze két ruhája volt, és a nővérével felváltva hordták a pulóvert és a nadrágot.


Olga Kurylenko1

Szegénységük dacára Olga 7 évig egy zenei iskolába járt, ahol zongorázni tanult, és 13 éves koráig balettozott is.
13 évesen anyjával Moszkvába utaztak, ahol – mint a mesékben – egy jó szimatú ügynök meglátta a lányt a metrómegállóban, és modell-munkát ajánlott neki.

Olga Kurylenko2

Anyja nem fogadta kitörő örömmel az ajánlatot, de végül győzött Olga erőszakos természete. 16 éves koráig hatalmas léptekkel haladt előre modell-karrierjében. 16 évesen Párizsba ment, ahol franciául kezdett tanulni, és két évvel később már az Elle, a Madame Figaro és végül a Vogue címlaplányaként láthattuk viszont.

Olga Kurylenko3

1999-ben férjhez ment francia filmes barátjához, de házasságuk nem volt hosszú életű, 3 és fél év után elváltak útjaik. Ezután Olga új kalandok felé kezdett kacsingatni, kipróbálta volna magát a filmvásznon is. Első filmes szerepét 2005-ben játszotta, ahol egy érzéki szépséget kellett alakítania. Érzékisége és az a természetes meztelenség, amivel mindenkit meghódított egyre-másra hozta neki a jobb filmszerepeket.

Olga Kurylenko4

Végül a Casino Royale női figurája, a „Szeretlek Párizs! vámpírlánya után övé lett a következő Bond-lány szerepe is Daniel Craig oldalán a Quantum csendjében. Az új Bond-film kétes fogadtatása után a nyilvánosságnak az sem igen tetszett, hogy Olga előszeretettel állt modellt meztelen képekhez. Ami máshol hátrányt jelent, nálunk az valódi pozitívum! Olga Kurylenko, a jégcsap tekintetű orosz dög igenis gyönyörű!

Olga Kurylenko5

(Forrás: imdb.com)
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#419   2012. 06. 05. kedd 02:53
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

Új letölthető filmünk: Renáta műhelytitkai

Forgatási helyszínnek ezúttal egy lepukkant műhelyt választottunk, és hozzá egy dögös kis buxát. Renátát már láthattátok nálunk, most ismét terpeszt egy szép nagyot. Aztán pedig mohó puncijába töm mindent, ami vastag és hosszú... az öklét, és brutális méretű kedvenc dildóit szépen egymás után. És végül az igazi fasz is becsusszan...

Renáta_dildó

Renáta

Az előzeteshez és a film letöltéséhez klikk IDE!

felkialtas (Az oldalunkon található összes fotósorozat és film szerzői jogvédelem alatt áll, melynek tulajdonosa a Levélpressz Kft. Az oldalon található kép és videó anyagok másolása, "újrafelhasználása" szigorúan tilos és minden esetben büntetőjogi feljelentést von maga után.) felkialtas

Köszönjük, hogy a legális utat választod a film letöltéséhez, és SMS-eddel a hazai amatőr szexfilmgyártást támogatod! worship worship worship
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#418   2012. 06. 04. hétfő 04:13
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

Megjelent a Tutti Frutti 231-es, júniusi száma!

Hogy jól induljon az idei nyár, vérbő szaftos anyagokat válogattunk össze nektek a TFP legfrissebb, 231-es júniusi számához! Ahogy azt már megszokhattátok, több mint 250 szexhirdetés vár Benneteket most is, az amatőr szexpartnerkeresőktől a profi lányokig.

Akár egy hétvégi csoportos bulizásra, akár Dominára, bizarr szexre vagy egyszerűen csak egy kis entyem-pentyemre keresel partnert, magazinunkban biztosan megtalálod a farkadhoz és puncidhoz illő szexpartnert. És nézzük, mi fért még bele az idei nyár első lapszámába.

Címlapunkon az érzéki szőke amazon: Nicole Aniston

TFP 231

A Káma Szutrába illó nyakatekert pózok és a pompás seggek rajongóinak Tory Black ismét a hátsó bejáratos szex örömeinek hódol.

Sheryl és szöszi barátnője nagy igyekezettel próbálgatják új vibrátoraikat. Persze közben puncit is nyalnak… crazya

Amatőr párnál jártunk: ebben a hónapban Tinához és Attilához látogattunk el, akik kipróbálhatták, milyen a szex a TFP kamerája előtt.

Hirdető lányok rovatunkban Patríciával és Fruzsival csevegtünk a szexről, és persze arról, ők hogyan, hányszor és mennyire szeretik…

Leleplező cikk! Dubajozó lányok – avagy kulisszatitkok első kézből Eve Helltől, aki testközeli élményeiről mesél

Nem feledkezünk meg az idősebb korosztály kedvelőiről sem. Marika néni, a fitt hetvenes hölgy faszra pattan

Ismét eljött hozzánk Ivana, a szerb pornós tündét, aki barátnőjével, Janet Joy-al kissé becsípett állapotban orgiázott a magyar fiúkkal

Közel húsz éve töretlenül népszerű Pinaráma rovatunkban három hazai punci, Adrienn, Évi és Roxy tárják fel előttünk pucér bájaikat

Dr House szerelme meztelenül kampányol! a 44 éves vegetáriánus színésznő egy szál punciban hempereg a zöld levelek között

Fotós tudósítás a szexi Las vegasi nagyik bikiniversenyéről, ahol minden induló minimum 60 éves volt, de simán harmincasnak nézhettük őket

Anya és lánya – két csöcsös szexgép közös pasin osztozik

Folytatódik novellasorozatunk, Orsi erotikus leveleiből most egy hármas orgia képe rajzolódik ki…

És itt van velünk ismét a csodás Winnie! A dögös szőke MILF egy valódi medenceparti jelenetben domborít, természetesen fiatal fiúval…

Hódít a femisita pornó! Itt muszáj, hogy a csajok is élvezzék a szexet!

Casting rovatunkban Simon Steel egy autóstoppos lánykát tesztel nagy buzgalommal

Ki hinné, hogy Texasban mindeközben zsaruk vadásznak a pucér takarítónőkre…

Végül pedig Tuti Paparazzi rovatunkban Charlize Theron meztelenkedik finom

Nincs nyár TFP nélkül! Élvezd a szexet velünk együtt júniusban is! A TFP 231-es száma már kapható az újságárusoknál és szexshopjainkban!

(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#417   2012. 06. 03. vasárnap 03:18
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

120 kg gyönyör dupla fasszal

Ma egy meglehetősen extrém filmmel készültünk a TFP-n, amellyel elsősorban a duci hölgyek rajongóit szeretnénk kényeztetni. A duci hölgyekét, akik imádnak tobzódni a rengő hurkák, óriási combok és dunyhaméretű segg bűvöletében.

Tünde1

Mai filmünkben Tünde, eme szép arcú, ámde bálna-testű hölgy hancúrozik két pasival, akiknek a jelenet tanúsága szerint nem kevés energiájukba került a duci hölgy megmászása.

Tünde2

Komoly szufla és állóképesség kell egy ilyen hústorony kielégítéséhez. Tényleg embert próbáló a "küldetés" lookaround Megnézni viszont csak egy gombnyomás. Klikk IDE, ha igazi ducipornóra vágysz!

Tünde3

Még több Tündés fotót és videót láthatsz IDE kattintva.
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
... 834 835 836 837 838 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A blog adatai

Nyitotta: tesztuser tesztuser
Nyitás ideje: 2010. 10. 22. péntek
Bejegyzések: 4596db
Utolsó üzenet: tegnap 07:40
 

Hírek

tegnap 07:40
Orgia a punciklubban Egyetlen fasz rengeteg csajra - sok pasi álma! A punciklub bárpincére abban a szerencsés helyzetben van, hogy bejáratos az összes lucskos pinába, aki csak megfordul a klubban. Sőt, a huncut csajok nem titkolják mennyire odavannak a pultos faszért, egy... Tovább
2024. 07. 25. csütörtök 08:03
Vivienn beindul és beleül Végre volt lehetőségünk egy kicsit intimebb dumcsizásra is a bomba szőke MILF-el, Viviennel és pasijával. Olyan izgis titkokat tudtunk meg róluk, hogy naponta átlag háromszor kefélnek, autóban, sőt egy pláza WC-jében shoppingolás közben is egymásnak... Tovább
Follow TuttiFrutti_hu on Twitter

Válts VIP tagságot!

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2190 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
3650 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
6570 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
12775 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 365 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A TuttiFruttiParty oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!