Hírek
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
... 745 746 747 748 749 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#781   2013. 06. 14. péntek 02:43
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

Új letölthető filmünk: Privát DVD 67.

11 akciódús magyar amatőr videó vár a Privát széria legújabb számán. Ezen a DVD-n ezúttal leginkább a ropogós fiatal husik kedvelői élvezkedhetnek, mert a hazai csajok ismét önfeledten adják át magukat a kemény faszok ostromának...

Privát Szex DVD 67.

Az előzeteshez és a DVD letöltéséhez kattints IDE!

felkialtas (Az oldalunkon található összes fotósorozat és film szerzői jogvédelem alatt áll! Az oldalon található kép és videó anyagok másolása, "újrafelhasználása" szigorúan tilos és minden esetben büntetőjogi feljelentést von maga után.) felkialtas

Köszönjük, hogy a legális utat választod a film letöltéséhez, és SMS-eddel a hazai amatőr szexfilmgyártást támogatod! worship worship worship
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#780   2013. 06. 13. csütörtök 04:02
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

2013. június 13-án, csütörtökön Privát Gang-Bang Party, élő filmforgatás a Club Tuttiban!

2013. június 13-án, csütörtökön ismét Privát gang-Bang Party élő szexfilm felvétele a Club Tutti Fruttiban! Fergeteges gang-bang hangulat, és erotikus műsor vár Benneteket ismét a Club Tutti színpadán! Az este főszereplői Laura és Timi lesznek!

laura

Laura első alkalommal jön hozzánk a Club Tuttiba, de nem első alkalommal áll kamera előtt! Ha kíváncsi vagy, mennyire szereti a faszt, kattints IDE, és nézd meg eddigi fotóit és videóit!

Ha már unod a szexchatet és a netezést, gyere el hozzánk, és élvezd testközelből mindazt, amit eddig csak a monitorodon láthattál! Sztriptíz az öledben, gang-bang show, erotikus műsor és élő szexfilmfelvétel! Régóta kacérkodsz a gondolattal, milyen lehet egy szexfilm forgatás? Gyere, és less be a kulisszák mögé!

Sok szeretettel váruk ismerkedni vágyó párokat, fiúkat, lányokat egy erotikus hangulatú bulizásra. – Sőt! Ha elég bátrak vagytok, akár ti is irányíthatjátok a színpadi eseményeket!

Party

Vigyázz, ha tényleg elszabadulnak az erotikus indulatok, nálunk harapni lehet a szexet a levegőben! Ha tehát szereted a dögös zenéket, az erotikus játékokat, a szexi lányokat - gyere el, és bulizz velünk! Ezen az estén akár te is lehetsz főszereplő!

Címünk: Budapest, VII. Dob utca 11. Erotika Centrum – Club Tutti Frutti
Belépő ára: 4000 Ft


Hölgyeknek a belépés INGYENES!

Műsorkezdés: 2013. június 13, csütörtök, 20 óra 30-tól!

Party7

Vigyázz, ez nem egy disco, ahol egész éjjel pörög a műsor! Mivel ez egy élő filmfelvétel, ha később érkezel, megeshet, hogy a legizgalmasabb részekről maradsz le!

Figyelem! Klubunk diszkrét, zártkörű klub, belépés csak kártyával, amelyet a belépő megvásárlása után a kasszánál kapsz.

Telefon: (06-1) 351-1000, 06-30-444-7900

E-mail: erotikacentrum@chello.hu


Party8

Legfrissebb Privát Gang-Bang videónkat pedig ITT nézheted meg!
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#779   2013. 06. 11. kedd 05:02
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

Megjelent a Tutti Frutti Party 243-as, júniusi száma!

Szex, szex és újra csak szex! Ezt tartogatja Olvasóinak a Tutti Frutti Party magazin 243-as, júniusi száma! Jó szokásunkhoz híven ismét több mint 250 szexhirdetés vár Benneteket, az amatőr szexpartnerkeresőktől a profi lányokig.

Akár egy hétvégi csoportos bulizásra, akár Dominára, bizarr szexre vagy egyszerűen csak egy kis entyem-pentyemre keresel partnert, magazinunkban biztosan megtalálod a farkadhoz és puncidhoz illő szexpartnert. A partnerkereső hirdetéseken kívül 100 oldalon rengeteg szex, dögös csajok, szaftos dugások és akciós ajánlatok is várnak.


Egy kis ízelítő a tartalomból:

Címlapunkon egy lédús puncijú szőkeség: Erica Campbell

TFP 243 cover

Egy kellemes program nyaralás idejére: Wellness popószex a csini, csöcsös Brittanyval

És aki nyáron sem pihen: Simon mágus egy faszról pattant vörös szexikét castingolt, természetesen a farokra húzás ezúttal sem maradhatott el! vigyor3

Álommeló szeximádóknak: Kínában főállású pornómegfigyelő kerestetik! Évi 7 millió Forintos fizetés, és filmnézés napi 8 órában… Bevállalnád?

Hirdető lányokat bemutató riport-rovatunkban ebben a hónapban Sziszivel, Zsuzsival és Szandrával olvashattok szexre fókuszáló beszélgetést.

Így basznak olvasóink: ebben a hónapban egy szimpi fiatal pár, Nóri és Gergő álltak – vagyis inkább hevertek kameránk előtt…

Képes összefoglalót láthattok a budapesti Erotika Centrumban havonta megrendezésre kerülő Privát Gang-Bang Partyról, ahol ezúttal a Club két nimfomán vécésnénije: Katus mama és Mici néni voltak az este sztárjai eljen

Egy kismama is bemutatkozik ebben a hónapban: Szandra 8 hónapos terhes, és mindennél jobban kívánja a szexet – ezért is jelentkezett hozzánk szereplésre

Pinaráma rovatunkban a gigászi légzsákokkal büszkélkedő Kati, és a geciimádó Xenia beküldött fotóit csodálhatjátok

Francesca Lee pornószínésznő most áll karrierje csúcsán – ennek örömére pinalenyomatot vettek tőle… Hogy miért? A TFP-ből megtudod!

A nyár a lagzik nagy évada. Mi egy esküvői orgiára invitálunk titeket, ahol dupla menyasszonnyal megy a hancúr!

Brendát pedig alaposan megspékelik: méghozzá dupla fasszal – egyetlen popólyukacskában…

Munkában a műkuki: mindkét végén egy-egy veszedelmes ribanc, akik nem kímélik egymást, ha szexről van szó!

Ha a politika és a szex együtt járnak, abból garantált bukás lesz! Így járt a spanyol szoci párt tanácsosnője is. Isteni bula!

Munkaidőben élő szexműsort közvetített egy bolti dolgozó. Bár remek csöcsei vannak, mégis kirúgták…

Tini rakás nagy faszt kíván: két bájos iskolás puncika egyetlen faszon osztozkodik. Hmmm, micsoda szendvics! finom

Végül pedig Tuti Paparazzi rovatunkban a Forma 1 nagyágyú édes kicsi lánya, Tamara Eccleston meztelenkedik.

Élvezd a szexet velünk együtt júniusban is! A TFP 243-as száma már kapható az újságárusoknál és szexshopjainkban!
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#778   2013. 06. 10. hétfő 01:29
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

Itt az új Privát Party Gang-Bang videó!

Igen, mi tudjuk, mi történt tavaly nyáron a Club Tuttiban, egészen pontosan tavaly augusztusban, amikor Judy és Vicky beszabadultak a klubba, gecire szomjazva... Jutott nekik fehérje bőven, orrba-szájba fröcskölték őket a pasik

July1

Egyik legakciódúsabb gang-bang partynk volt ez, sajnálhatod, ha lemaradtál...

July2

De persze 2013. június 13-án hasonló élményben lehet részed, ha ellátogatsz az Erotika Centrumba. Bővebb információkat IDE kattintva találsz!

Ha pedig szeretnéd megsasolni, milyen jót játszott Judy és Vicky a kemény faszokkal, kattints IDE!
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#777   2013. 06. 09. vasárnap 03:33
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

A szupermodell már mindent kipróbált a szexben! Kiszivárgott fotók!

A dán szupermodell May Andersen 1982 .június 16-án született, Koppenhágában. 1999-ben már egyike volt a legfoglalkoztatottabb modelleknek, Franciaországtól Ausztráliáig számtalan országban kapott megbízásokat. A legnagyobb divatházaknak dolgozott, mint például Dior, Valentino, Prada, John Galliano, Yves Saint Laurent.

May1

Eddig ugye szokványos a történet, ám most jön az izgalom! May ugyanis yachtos privát pihenésre utazott, ahol nem tett lakatot a puncijára, és bátran kiélte vágyait. A pikáns fotók pedig „sajnos” kiszivárogtak…

May2

May3

… Ahogy az már ilyenkor lenni szokott, egy lopott mobiltelefon volt a ludas. A világhálón való gyors terjedésnek köszönhetően a Victoria’s Secret fehérneműcég szupermodelljéről tehát olyan titkok is napvilágot láttak, mint például leszbi kalandja szőke barátnőjével, és egy kis szadomazo szexre való hajlam.

May4

May5

Az 1982-es születésű May látszólag nagyon élvezte a hajókázást, és látszik rajta, hogy nem most találkozott először puncival, vibrátorral, paskolóval és bilincsekkel.

May7

May6

A kiszivárgott képek szinte semmilyen törést nem jelentettek karrierjében, sőt… talán a fotók hatására keresték meg a nyuszis magazintól, és felajánlottak neki egy címlapfotózást, amelyre persze May bolond lett volna nemet mondani. Stílszerűen ő lett a magazin 2012-es májusi címlaplánya – lévén a neve: May angolul májust jelent.

May7

May8

May9

(Forrás: egostatic.com)
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
... 745 746 747 748 749 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A blog adatai

Nyitotta: tesztuser tesztuser
Nyitás ideje: 2010. 10. 22. péntek
Bejegyzések: 4511db
Utolsó üzenet: ma 05:21
 

Hírek

ma 05:21
Amatőr furulyaművésznő Bár Bea amatőr csaj, de a szopásban nagyon is profi. Imád faszvégen lenni, és nagyon tud bánni a szerszámmal. Mielőtt azonban bemutatná nekünk furulyaművészetét, lezavar egy kiadós masztit a zuhany alatt A jelenetért kattints... Tovább
tegnap 05:04
Házibuli nagyiéknál A TFP vagány öreg picsái, Ilka, Irénke, Juditka és Marika nagyszabású házibulit rendeztek, ahol természetesen a szex játszotta a főszerepet. A kezdeti egymásra hangolódás után gyorsan kialakultak a párok, akik diszkréten félrevonultak, miközben... Tovább
Follow TuttiFrutti_hu on Twitter

Válts VIP tagságot!

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2190 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
3650 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
6570 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
12775 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 365 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A TuttiFruttiParty oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!