sziasztok pasival kipróbálnàm egymásét oral is lehethséges én szopnék
Szia Harmasban /feleség baratnod is/lehet előtte és őt is kenyeztetm nyalom az elvezetekig /glaszlocsaba58@gmail.com TE hol vagy?
(Ez egy válasz f3rcsuka üzenetére (2019. 03. 17. vasárnap 17:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 17. vasárnap 17:35

sziasztok pasival kipróbálnàm egymásét oral is lehethséges én szopnék
Helló!Barátnőd képeire szívesen masztizom!Skype:zola7112
Szia Cicababa,szívesen masztiznék veled,küldj képet,elérhetőséget.troli325@citromail.hu, én is küldök képet.Pussz
(Ez egy válasz Cicababa1981 üzenetére (2019. 03. 16. szombat 09:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 16. szombat 09:00

Sziasztok csinos 34 eves bixex lany vok meg sose probaltam de nagyon erdekell kivanom a puncit egyutt szeretnek vibratorozni csinos lanxyokkal ha valakit erdekell irjon a Delpierro1979@freemail.hu ra fotokat varok minden jobba benne vok sok puszi mindenkinek
Sziasztok, szeretem ha kézzel kiverik, jelentkezőket várok.
Sziasztok, szeretem ha kézzel kiverik, jelentkezőket várok.Debrecenben, troli325@citromail.hu
Sziasztok valaki benne lenne Esztergom környékén egy közös masztiban?
26 éves Férfi vagyok
lol445@freemail.hu
26 éves Férfi vagyok

lol445@freemail.hu
Sziasztok!rendszeres hoki partnert keresek!Sopron és környéke!
Egy ilyen közös maszti amatőr én is benne lennék
valaki?

Sziasztok! Közös masztira keresnék partnert Győr környékén. Én egy ápolt, átlagos, 175cm/75kg férfi vagyok. Akit érdekel írjon: tallozotallozo@gmail.com
Sziasztok. Ismerkednèk Siófok és környékén. Kor,nem számít. Csak legyél igényes, ápolt. smile
20-378-1124.
20-378-1124.
Sziasztok!
Budapest 17.kerületben keresek barátot akivel fesztelenül lehet beszélgetni.
Én jó magam 173cm vagyok 83 kg átlagos nem sportos pasi.
Ha szeretnél beszélgetni ismerkedni keress bátran!
Én szeretem az életet miért ne használjuk ki a lehetőségeinket!!?
Biszex nem független pasi vagyok!
Ezért a diszkréció elvárt és adott!
Nem baj ha félénk vagy én is az vagyok!
Amit csak akarsz nem kötelező semmi!
Emailom: privatszex1984@gmail.com
Budapest 17.kerületben keresek barátot akivel fesztelenül lehet beszélgetni.
Én jó magam 173cm vagyok 83 kg átlagos nem sportos pasi.
Ha szeretnél beszélgetni ismerkedni keress bátran!
Én szeretem az életet miért ne használjuk ki a lehetőségeinket!!?
Biszex nem független pasi vagyok!
Ezért a diszkréció elvárt és adott!
Nem baj ha félénk vagy én is az vagyok!
Amit csak akarsz nem kötelező semmi!
Emailom: privatszex1984@gmail.com
Rendszeres közös masztira keresek parnert..sopron.. tomiie@gmail.hu
Rendszeres közös masztira keresek fiatal fiút vagy lányt. Biszex srác vagyok Budapesti.
Zuglóban Örs vezér tere környékén
Redstage989@gmail.com
Zuglóban Örs vezér tere környékén
Redstage989@gmail.com
2020.jan.8 szerda... Kihez tudnék Budapesten házhoz menni egy kis élvezetért? Redstage989@gmail.com írjátok
Hát itt sem fiu, sem lany nincs aki benne lenne egy kis masztiban.. És rajtam kívül nem igazán írogat ide senki... Senki nem szeretne szopizni, élvezzni stb..
Sziasztok! Masztizzunk együtt skype-on! Lány, fiú és pár jelentkezését is szívesen várom. Akit érdekel, írjon skype címet az ismeeet@freemail.hu -ra. 35 éves alacsony, szép farkú srác vagyok.
Emellett érdekelne élőben is közös maszti, illetve ha lenne olyan lány aki csak megnézné élőben amíg masztizok. Most jelenleg Ausztriában élek, így egy kicsit ez talán még esélytelenebb mint amúgy, de azért gondoltam teszek egy próbát
Emellett érdekelne élőben is közös maszti, illetve ha lenne olyan lány aki csak megnézné élőben amíg masztizok. Most jelenleg Ausztriában élek, így egy kicsit ez talán még esélytelenebb mint amúgy, de azért gondoltam teszek egy próbát

Szia Bépi-69. -zé lány vagy???ha igen szivessen meg ismernélek téged!!!+minden félé jóra!!sandorzoltan454@gmail.com. legysi ír ha igen
Szia Bébi-69 .te lány vagy???
(Ez egy válasz Bébi-69 üzenetére (2014. 09. 01. hétfő 20:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 09. 01. hétfő 20:47

PT428 néztem a fénképed nagyon jó kép nem tudnák levelezni itt szivesen meg ismerkednék veled kálmán eltuc érni émil cimem feldmankalman@gmail.com ide irhac tomikám

Sziasztok! Intelligens, egyetemista pár (24L/25F) keres hasonló gondolkodású, ápolt harmadikat vagy akár párt, kb. 30-as korhatárral. Ha érdekel, írj magadról/magatokról pár sort egy emailben, csatolj fotót, valamint kíváncsiak vagyunk az elképzeléseidre! drlars17@gmail.com