51éves független Pápai férfi, orális kényeztetést szerető Nőt, Női párost keres. Imádok, kényeztetni, akár milyen hosszan, puncit, popsit nyalni. Nyaló szolgád is lehetek. E-mail cím viceroy2@indamail.hu
Sziasztok, Kecskemét és környékén keresnék hetero pasiként nőt, párt kellemes időtöltésre. 18-50 éves korig.
190 magas, 35 éves, diplomás, jóképű férfi vagyok nagy mérettel. (cuckold, threesome, sex)
danielke@freemail.hu
190 magas, 35 éves, diplomás, jóképű férfi vagyok nagy mérettel. (cuckold, threesome, sex)
danielke@freemail.hu
Szia!
47 éves budapesti pasi vagyok.56 és 67 év közötti hölgyet nyalnék. Vampir974@gmail.com
47 éves budapesti pasi vagyok.56 és 67 év közötti hölgyet nyalnék. Vampir974@gmail.com
Szia. 06202798446. Whatsappom.csak az. Pussz
(Ez egy válasz angell20 üzenetére (2017. 01. 28. szombat 11:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 01. 28. szombat 11:40
Kérek minden pasit képpel és telefonszámmal jelentkezzen! Díjmentesen szopok a Klubban! Ma Január 28.n is lent leszek 15h.körül Kívánom a Spermát!!
Sziasztok!22 éves srác vagyok és nőket keresnék alkalmi vagy akár több alkalmi szexre korhatár mindegy !
Párokat is vagy több lány egyszerre,anyukák,milyen,!Ha érdekel beszéljünk privátba bencem828@gmail.com itt meg találsz!
Párokat is vagy több lány egyszerre,anyukák,milyen,!Ha érdekel beszéljünk privátba bencem828@gmail.com itt meg találsz!
Hölgy szeretőmet keresem bdsm szexre aki szereti a sub switch szerepet nagypitike@hotmail.com
Leendő barátomat keresem. Hellyel rendelkező , bpi.jóképű,ápolt 50s ffi.vagyok.
Sziasztok, Vasárnapi napra keresek hölgyet, kellemes időtöltéshez, korosztály mind1. ferenckanos6@gmail.com
Budapesti 40-es férfi (170cm/90kg) érett Hölgyet keres. Nem a kor számít és a telt/molett testalkat sem zavar. Minden kedves hölgynek szívesen válaszolok, de pasik és párok kérem ne írjanak, mert nem vagyok homo, sem biszex hajlamú.
Szia küldenél képet a feleségedről
(Ez egy válasz feketo üzenetére (2021. 06. 28. hétfő 12:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 28. hétfő 12:57
Sziasztok! 60 éves feleségemnek keresek szőrös pinájába beleillő méretes faszt a negyvenesek között
Debreceni, heteró, szingli férfi szeretne gruppen partihoz csatlakozni, max Bp-ig elutazom. Csak heteró buli érdekel- bi lányokat elfogadok, de férfiakat nem akarok látni egymással. E-mail: sportolo1979@gmail.com
Szia! Tudsz képet kűldeni a feleségétől?
(Ez egy válasz feketo üzenetére (2021. 06. 28. hétfő 12:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! 60 éves feleségemnek keresek szőrös pinájába beleillő méretes faszt a negyvenesek között
Telefon szexelnek csak nők érdekelnek. Nem beszélgetni akarok. 06303250525
46 éves sportos férfi (185/85) keres párt Budapestről alkattól függetlenül. halmairobi46@gmail.com
Sziasztok!
Olyan hölgyet keresek, aki szereti a több pasis felállást ls vele rendszeresen élvezhetem ezt én is! Akár komoly kapcsolatra is. Izgat, ha elöttem dugják a párom! nyes
Olyan hölgyet keresek, aki szereti a több pasis felállást ls vele rendszeresen élvezhetem ezt én is! Akár komoly kapcsolatra is. Izgat, ha elöttem dugják a párom! nyes
Budapesti 53 éves a mai Magyar valóságnak megfelelő alkattal (pocakos) 190 cm és 135 kg szexpartnert keresek.
Viselkedésem, lazaságom a 35 évesekével vetekszik, nem ígérek nagy szerszámot, de azt igen, hogy jól fogod magad érezni. Van párom, de a libidónk eltér ezért nekem szükségem van a ........
Várom jelentkezésed ha Nő vagy, 40 éves alatt vagy.
Viselkedésem, lazaságom a 35 évesekével vetekszik, nem ígérek nagy szerszámot, de azt igen, hogy jól fogod magad érezni. Van párom, de a libidónk eltér ezért nekem szükségem van a ........
Várom jelentkezésed ha Nő vagy, 40 éves alatt vagy.
Sopron vagy környéki lányt keresek
ferenckanos6@gmail.com , írj nekem aztán ismerkedjünk meg.
Sziasztok, 23 tüzes srác vagyok ismerkednék hasonló fiúkkal/férfiakkal, bármiről lehet szó keressetek bátran, Debrecen, csók fiúk! :P :*

angell20