Kérlek segitsetek volt mar harmasban reszem privatban mindent elmondok
Mesengeren el erhetö vagyok Mészáros Attila Tiszaug
Harmadiként csaklakoznek parhoz vagy két nöhöz es házhozjöjön
sziasztok.most holgy vagy par? kistarcsa vagy m3as shell kut pest fele..en 45/180/78
Sziasztok! Lányt vagy hölgyet keressünk férjem örömömre! Kérlek írj magadról pár sort. És lehetőleg fényképet. Kirándulásokra nyaralás.
Sziasztok! Hölgyet keresek a férjem örömömre. Dunántúliak vagyunk.
Sziasztok!Fiatalos pár keres Pécsről párt,egymás előtti hancúrkodásra.A késöbiekben össze gabalyodás sem kizárt,fő a teljes szimpátia.F 40-174-74,L 32-170-70.Kezdők vagyunk,mindkét félről bisexek,ez elvárt Tőletek is.Inteligencia,tisztaság,diszkréció elvárt és mi is adjuk ezeket!Bemutatkozást,vágyakat és képet az ibzon@citromailra kérjük.
helo part vagy holgyet keresnek kistarcsa kornyekerol..en 45/180/78
Sziasztok csatlakoznék párok hoz 30eves sportos tattoo vált hetero srác vagyok nem vagyok egy ronda ember és fontos nallam is a külső ha esetleg valakit erdekel akkor itt a címem rendek4488@freemail.hu
Sziasztok
andor.peterfi@freemail.hu
Szívesen csatlakoznék hozzátok.
Andor (Ez egy válasz gyogyito55 üzenetére (2018. 07. 26. csütörtök 16:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Szívesen csatlakoznék hozzátok.
Andor (Ez egy válasz gyogyito55 üzenetére (2018. 07. 26. csütörtök 16:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia 60 feletti házaspárt keresek közös hancúrozáshoz Veszprém megye és környékén.
Ajkai nem független 50 éves ffi vagyok.
Hali
Ajkai nem független 50 éves ffi vagyok.
Hali
Parhoz csatlakoznék mind2fel örömére. Mosonmagyaróvár környékén nagy intim 31 éves fiu
Sziasztok szívesen kényeztette én a hőlgyet hetero vagyok 43éves imádom a szex minden formáját 17 intim mérettel imádok puncit nyalni
(Ez egy válasz macisferj üzenetére (2018. 08. 01. szerda 14:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 08. 01. szerda 14:53
Házaspár vagyunk. 45/164/90 molett , nagymellű bbw, 59/181/105 kisfarkú maci.
40-60 közötti, 20 cm alatti férfit (férfikat) keresünk a nő dugására (gumival). Igény esetén a férj szopik.
Csütörtök esténnként.
40-60 közötti, 20 cm alatti férfit (férfikat) keresünk a nő dugására (gumival). Igény esetén a férj szopik.
Csütörtök esténnként.
Hölggyel ismerkednék de párhoz is csatlakoznék a hölgy örömére. Email: koma72@citromail.hu
Kinek lenne kedve ma 6 órától játszadozni velem a Flórián téri lakásomban? Ápolt diszkrét hölgyeket és párokat keresek hosszútávú szexpartneri és a közös szimpátia esetén baráti kapcsolatra. Én egy 30 éves ápolt pasi vagyok, átlagosnál nagyobb borotvált intimmel. Legyen szép napotok!
Üdvözlettel:
Vidka
Üdvözlettel:
Vidka
Sziasztok! Ismerkedhetünk? e-mail:kefe7910@freemail.hu
(Ez egy válasz Par78 üzenetére (2018. 09. 16. vasárnap 10:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 09. 16. vasárnap 10:47
Sziasztok, 40es pár vagyunk ahol a nő domina a férfi mazo és bi.Olyan pasit/pasikat keresünk akik a domina irányításával aláznák a férfi tagot, bárhol az országban!
Sziasztok. Dunakeszi környékéről keresünk párt!! L 42 F 44
vikiattila1974@gmail.com skype par19742
(Ez egy válasz csipat1 üzenetére (2018. 08. 04. szombat 16:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok kerestek még párt??
(Ez egy válasz csipat1 üzenetére (2018. 08. 04. szombat 16:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia, mi 40es pár vagyunk.a feleségem domina én mazo bi.ha érdekel egy kaland ahol a csaj irányítasaval egy pasit dughatsz majd a végén a dominába élvezhetsz jelentkezz.köszi
(Ez egy válasz tomo44 üzenetére (2018. 09. 11. kedd 13:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 09. 11. kedd 13:42
Szisztok!
Fiatal srác vagyok 16-os mérettel
Komárom-Esztergom megyében vagy Budapesten csatlakoznák párokhoz akár biszex kalandra is vagy nézőnek is!!
e-mail:lol445@freemail.hu
Fiatal srác vagyok 16-os mérettel
Komárom-Esztergom megyében vagy Budapesten csatlakoznák párokhoz akár biszex kalandra is vagy nézőnek is!!
e-mail:lol445@freemail.hu

petya40