Hírek
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
... 889 890 891 892 893 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#74   2011. 05. 22. vasárnap 21:29
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

Maszturbáció világnap – Magyarországon most először! Csatlakozz Te is!

1995 óta a maszturbálásnak is van világnapja. Szerte a világban a májust jegyzik a maszturbáció hónapjának, ezen belül is általában május utolsó vasárnapja az ünneplés igazi csúcspontja. Idén mi magyarok is csatlakozunk a maszti-ünneplők népes táborához!

A maszti-világnap alkalmából Kovi, a Goldengate főszerkesztője, és Wally, a Tutti Frutti Party háziasszonya felhívást tettek közzé: aki egy laza csuklómozdulattal sikeresen oldja feszültségét, klikkeljen a masztivilágnap honlapjára, és nyomjon egy újabb szavazatot, hogy új rekord születhessen. wow1

Mi is az a Maszturbáció- világnap?

A maszturbációs világnap célja, hogy fölhívja a figyelmet az önkielégítés természetességére, fontosságára, mert a maszturbálás egészséges, biztonságos, örömteli, és segít közelebb kerülni saját testünkhöz, segít jobban megismerni, hogy reagálunk a különböző szexuális ingerekre.

A kezdeményezés az Egyesült Államokból indult, kiváltó oka pedig Dr Joycelyn Elders elbocsájtása volt, aki csupán azt szerette volna elérni, hogy a maszturbáció része legyen a fiatalok szexuális oktatásának. Dr Joycelyn-t maga Clinton elnök szólította fel a lemondásra.

A mozgalmat ma már olyan hírességek is támogatják, mint például Kevin Spacey, Madonna, Howard Stern és Ally McBeal .

Magyarország idén csatlakozik első ízben a Maszturbáció világnap ünnepléséhez.
Ha tehát úgy gondolod, a maszturbálás igenis jó és természetes dolog (nem pedig szégyellnivaló bűnös cselekedet, amitől akár meg is lehet vakulni) - ünnepelj velünk, nyomj egy masztit Te is, hogy masztiméterünk minden eddiginél több maszturbációt rögzíthessen!

Amerikában a maszturbálás világnapján minden évben hatalmas Maszti-maratont rendeznek, ahol két álló napon keresztül játszanak magukkal az ünneplésben részt vevők.
Mi itt Magyarországon egy sokkal diszkrétebb módját választjuk az ünneplésnek. A maszti - bár jó dolog - de mégiscsak egy intim momentum.

maszti nap

Ezért hoztunk létre külön erre a célra egy honlapot, ahol diszkréten, teljesen anonim módon kinyilváníthatod, fontos-e számodra a maszti és az orgazmus. Lányok-Fiúk, csatlakozzatok Ti is a magyar maszti naphoz! Dobjatok egy klikket a honlapon, ezzel is bizonyítva, hogy leadtátok voksotokat az egészséges, önfeledt és biztonságos orgazmusra vigyor5

Mi a célunk a Maszturbációs világnap hazai megszervezésével?

Sokakban még ma is szorongás és szégyenérzet él a témával kapcsolatban. Úgy éreztük, itt az ideje eloszlatni a tévhiteket, és felhívni a figyelmet arra, hogy létezik a felgyülemlett szexuális energiának egy olyan biztonságos és meghitt levezetési módja is, ahol nem kell félni a betegségektől, illetve a nem kívánatos következményektől.

Egy másik ijesztő adat: Magyarországon a felmérések szerint a nők 15 %-a még soha életében, egyetlen egyszer sem élt át orgazmust, másik 15 %-uk pedig csak nehezen jut el a csúcsra! A szexualitás teljesebb élvezetéhez nagyban hozzájárul testünk és erogén zónáink felfedezése, orgazmusunk kiismerése, ennek pedig legegyszerűbb és legkellemesebb módja a maszturbáció.

És legnagyobb előnye, hogy csak két dolog kell hozzá: a fantáziánk és a kezünk! Ez a két dolog pedig mindig kéznél van wink
A Magyar Maszturbáció Nap a két legnagyobb hazai szexportál a Goldengate és a Tutti Frutti Party összefogásával született.

Klikkelj a MASZTIVILÁGNAP honlapjára és nyomj egy igen-t az orgazmusra Te is eljen
2 hozzászólás, utolsó: trocadero (2011. 05. 24. kedd 01:00)
 
#73   2011. 05. 21. szombat 12:12
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

Megújult a Tutti Szexshop oldala!

Örömmel jelenthetjük, hogy megújult oldalaink után most megérkezett a Tutti Szexshop vadiúj oldala is!
Itt mindent megtalálsz, ami csak az erotikához, és szabadidőd szexis eltöltéséhez kell.


shop1

Szexfilmek hatalmas választékban – HD és blu-ray filmek, szexuális segédeszközök, potencianövelők, kozmetikumok, kütyük, szexi rucik, egyedi fehérneműk, vibrátorok, műpuncik, bilincsek, erotikus huncutságok, poénos ajándéktárgyak.

Az általad kiválasztott termékeket oldalunkon azonnal meg is rendelheted, félrerakathatod! Az oldalon minden információt megtalálsz a vásárlásról a termékekről. Folyamatosan bővülő árukínálattal, akciókkal, és nagyon kedvező árakkal várjuk vásárlóinkat a Tutti Szexshop oldalán!

Minden DVD-re 50 %-os akció!!!

Nézz be hozzánk, és vásárolj kényelmesen, online!

BELÉPÉS A TUTTI SHOPBA
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#72   2011. 05. 20. péntek 14:02
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

Japán rulett – csak főiskolás csajoknak!

Az orosz rulett velejárója a veszély, de úgy tűnik, a japán iskolás lányok olyan verziót találtak ki, amely szintén sok lövéssel jár, de golyók nélkül. Tehát: végy egy nagy rakat unatkozó japán iskoláslányt és mixeld őket az orosz rulettel. Mi lesz az eredmény? Máris eláruljuk: ez lesz a japán rulett, a japán kiscsajok legújabb „divathóbortja”.

Valódi golyók helyett a japán főiskolás lányok a pasik tárját engedik magukba, ráadásul védekezés nélkül.

Alapjában véve ez tehát egy orgia, azonos számú fiú és lány részvételével, de a lányok célja, hogy védekezés nélkül legyenek minden férfi résztvevővel, kockáztatva, hogy terhesek lesznek. A játékot mindig olyasvalaki lakásán űzik, akinek nincsenek otthon szülei. Páronként kezdik, és aztán haladnak tovább a lakás különböző helyiségeiben. A „játék” kulcsa a pozíció.

jap1

A szabályok kikötik, hogy a férfi sosem szállhat ki a lányból spricc előtt vagy közben, és minden esetben más pozitúrát kell felvennie a következő párnak – tehát ha eddig hátulról csináltad a konyhában, akkor a következő lánnyal szemben kell a kanapén, a következőnél misszionárius pózban a hálószobában stb. Alapvető szabály, hogy mindenkinek kell lenni mindenkivel.

Megdöbbentő, hogy a lányok egyáltalán nincsenek tisztában azzal a veszéllyel, hogy terhesek is maradhatnak – méghozzá elég könnyedén!
„Féltem, hogy terhes leszek, de ameddig ezt az érzést kívül tudom tartani, addig nincs baj. Azt hallottam, hogy ha kiszedem magamból a spermát egy műanyag kiskanállal, akkor nem leszek terhes” – nyilatkozta egy 16 éves rulettező lány, aki biztonsági okokból mindig tart magánál egy műanyag kiskanalat.

jap2

A parti előtt minden résztvevőnek kb 5000 yen „biztosítást” kell fizetnie. Ezt a pénzt bedobják egy közös kasszába, és ha valamelyik lány mégis terhes lenne, akkor ebből fizetik ki az abortusz költségét. A japán rulettről nyilatkozók egyike sem aggódott az AIDS vagy más betegségek miatt, pedig a nemi betegségek igencsak elterjedtek a japán iskolások körében.

„Ha már egyszer részt vetél egy ilyen partin, akkor minél többször vissza akarsz térni!” – áradozott egy tapasztalt rulettező lány az interjút készítő Hanashi No Channelnek – „Én már képtelen lennék a normális szexre. Szerintem ez az orosz rulettes szex nagy népszerűségre fog szert tenni még ebben az évben!”

(Forrás: mainichi daily news)
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#71   2011. 05. 18. szerda 19:25
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

Dugd meg Lady GaGát és Pamela Andersont!

A Piperdream Product jóvoltából valósággá válhat sokak régi vágya, akik mindenüket odaadnák azért, hogy egyetlen forró éjszakát imádott sztárjukkal tölthessenek! És mostantól nem kell csupán egyetlen éjszakára korlátozni a szexet, naponta akár tízszer is dughat a rajongó Lady GaGával vagy Pamela Andersonnal, vagy akár mindkettővel egymás után…

GaGa

Egy bizarr ötlet nyomán ugyanis a Piperdream cég új szexbaba kollekciót dobott piacra, így potom 800 dollárért bárki beszerezhet magának egy Lady GaGa guminőt három dugható testnyílással. A szexbabák népszerűségét mutatja, hogy a piacra dobásuk után 48 órával már egyetlen darab sem maradt a készletből.

Pamela

A sztárok azonban nem fogadták kitörő örömmel az új termékeket, ügyvédeik máris perlik a Piperdreams céget.
Aki dugható celeb-babákra vágyik, annak mindenképp utaznia kell, mert itthon ilyen termék egyenlőre egyetlen szexshopban sem kapható.

Íme néhány sztár a guminőkészletből:

Britney
Britney Spears

Miley
Miley Cyrus

Kim
Kim Kardashian

(Forrás: holytaco.com)
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#70   2011. 05. 17. kedd 15:59
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

Új letölthető filmünk: Privát DVD 64

A Privát DVD sorozat legújabb számában a nagy melleken van a hangsúly. Csodás pattogó nagy csöcsöket láthatsz akcióban, de négy extrémebb kategóriás film is bekerült a válogatásba: egy lélegzetelállító amatőr öklözős jelenet, egy jó nagy gruppenparty, egy négyes pezsgőzős bulizás és egy hatalmasra pumpált tinipinás szex is.

pdvd 64

A film egyes jeleneteit az elmúlt hetekben láthattátok a Privát Szex Club oldalán, és most végre itt a komplett letölthető verzió is! A DVD összesen 13 szaftos jelenetet tartalmaz.

A DVD letöltéséhez klikk IDE!

A tartalomból:

Collyson szexel

Kamilla pippant és análozik

Eri és az ökölszex

Pezsgős ribik

Gyere basszál szét!

Faszra éhes tinike!

(Az oldalunkon található összes fotósorozat és film szerzői jogvédelem alatt áll, melynek tulajdonosa a Levélpressz Kft. Az oldalon található kép és videó anyagok másolása, "újrafelhasználása" szigorúan tilos és minden esetben büntetőjogi feljelentést von maga után.)
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
... 889 890 891 892 893 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A blog adatai

Nyitotta: tesztuser tesztuser
Nyitás ideje: 2010. 10. 22. péntek
Bejegyzések: 4524db
Utolsó üzenet: tegnap 04:06
 

Hírek

tegnap 04:06
Ezt a segget toszni kell! Úgy jó a nő, ha van rajta markolnivaló! Ha toszás közben rengenek a csöcsök és a szemed előtt hintázik a kerek buborék segg, amibe jól bele lehet kapaszkodni ha hátulról támad a fasz. Mai videónkat tehát elsősorban a nőies formák kedvelőinek... Tovább
2024. 05. 02. csütörtök 07:45
Kamerásunk szuvenírt kap :D Réka, akit már több jelenetben is láthattatok oldalunkon nagyon beindult, és a barátját is rádumálta egy közös szereplésre. De persze megint beütött a szokásos gixer, a kezdő srác gyakorlatilag becsődölt a kamera láttán - persze az is lehet,... Tovább
Follow TuttiFrutti_hu on Twitter

Válts VIP tagságot!

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2190 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
3650 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
6570 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
12775 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 365 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A TuttiFruttiParty oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!