Figyelem! Forgatáshoz fenekelést kedvelő fiúkat keresünk! Korhatár 18-30 évesig. Ha szeretnél Winnie-vel forgatni, szeretnéd, hogy a dögös szőke MILF alaposan elfenekeljen, fotóval és pár soros bemutatkozással jelentkezz az info.tutticams@gmail.com e-mail címen.

A jelentkezés feltételei: betöltött 18.-ok életév, sportos testalkat, fiatalos arcvonások. Jelentkezés max. 30 éves korig
Szeresd, és élvezd, ha fenekelnek!
Amennyiben megfelelsz a fenti feltételeknek, jelentkezz az info.tutticams@gmail.com e-mail címen.
Jelentkezésedhez feltétlenül csatolj magadról 2-3 fotót (arc, teljes alak), írj egy pár soros bemutatkozást, és add meg alábbi adataidat: életkor, testmagasság, testsúly.
Ne feledd el megadni elérhetőségedet, hogy pozitív válasz esetén felvehessük veled a kapcsolatot!

Winnie-vel készült anyagainkért katt IDE!

A jelentkezés feltételei: betöltött 18.-ok életév, sportos testalkat, fiatalos arcvonások. Jelentkezés max. 30 éves korig
Szeresd, és élvezd, ha fenekelnek!
Amennyiben megfelelsz a fenti feltételeknek, jelentkezz az info.tutticams@gmail.com e-mail címen.
Jelentkezésedhez feltétlenül csatolj magadról 2-3 fotót (arc, teljes alak), írj egy pár soros bemutatkozást, és add meg alábbi adataidat: életkor, testmagasság, testsúly.
Ne feledd el megadni elérhetőségedet, hogy pozitív válasz esetén felvehessük veled a kapcsolatot!

Winnie-vel készült anyagainkért katt IDE!
Kérésedre a képeidet töröltük.
Az ilyen és ehhez hasonló kéréseket legközelebb az ügyfélszolgálatra küldjétek: lap alján középen, az E-mail menüpontra kattintva.
Véletlen, hogy ebben a rossz topicban célhoz ért a kérésed...
(Ez egy válasz kefelossrac üzenetére (2012. 03. 10. szombat 21:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 10. szombat 21:11
Az ilyen és ehhez hasonló kéréseket legközelebb az ügyfélszolgálatra küldjétek: lap alján középen, az E-mail menüpontra kattintva.
Véletlen, hogy ebben a rossz topicban célhoz ért a kérésed...
(Ez egy válasz kefelossrac üzenetére (2012. 03. 10. szombat 21:11), amit ide kattintva olvashatsz)
sziasztok feltettem pár képet kefelossrac86 néven de szeretném ha leszednétek mert én nem tudom és nem találom sehol.köszi a segítséget!!!!!
sziasztok feltettem pár képet kefelossrac86 néven de szeretném ha leszednétek mert én nem tudom és nem találom sehol.köszi a segítséget!!!!!
Stábunk nem foglalkozik animal filmek gyártásával, mert ez jogszabályokba ütközik.
(Ez egy válasz dragon76 üzenetére (2012. 02. 28. kedd 19:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 02. 28. kedd 19:37
+5 éves fiu vagyok! Olyan kérdésem lenne! Szeretnék szerepelni animál filmben ahol kinyalhatok kutyagecis puncit lányról logecit lenyalni ilyesmi.Nemtudom megvalositható e
+5 éves fiu vagyok! Olyan kérdésem lenne! Szeretnék szerepelni animál filmben ahol kinyalhatok kutyagecis puncit lányról logecit lenyalni ilyesmi.Nemtudom megvalositható e
köszi a gyors választ, hamarosan megy az e-mail.
Küldj magadról 2-3 fotót (arc, egész alak) és egy pár soros bemutatkozást az alábbi e-mail címre: info.tutticams@gmail.com. A bemutatkozásnak tartalmaznia kell a szexuális beállítottságodat, súlyodat, testmagasságot, péniszméretet, illetve hogy milyen témájú filmben szerepelnél szívesen.
(Ez egy válasz richard3 üzenetére (2012. 02. 22. szerda 17:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 02. 22. szerda 17:52
Nem nagyon találtam erre a kérdésemre sehol választ, de hol tudnék filmbeli szereplésre jelentkezni? komolyan érdekel a dolog.
Nem nagyon találtam erre a kérdésemre sehol választ, de hol tudnék filmbeli szereplésre jelentkezni? komolyan érdekel a dolog.

richard3