Szabolcs-Szatmár-Beregi szexpartner keresök.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Aki keres az talál. :D

Az eddigi hozzászólások

1
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#5   2012. 05. 10. csütörtök 20:12
szabolcsifiú szabolcsifiú
21 éves Nyíregyházi fiú vagyok és alkalmi kapcsolatra keresek hölgyet, kor testalkat nem számít, utazni tudok Nyíregyházától max 15km-re! elérhetőség: szabolcsifiu21@gmail.com
#4   2012. 03. 25. vasárnap 18:51
fiatal18 fiatal18
Sziasztok
20 éves Nyíregyházi hetero fiú vagyok, alkalmi / titkos kapcsolat céljából keresem heteró hellyel rendelkező női partnerem Nyíregyházán.
Rólam: 173cm, 63kg, átlagos intim méret.
Nem vagyok kamus!
Párokhoz nem csatlakozok!
Ha felkeltettem az érdeklődésed írj belső levelet.
Sziasztok.
elérhetőség: fiatal18@gmail.com
#3   2012. 03. 23. péntek 23:35
goliat20 goliat20
én egy 20éves srác vaok keresek lányt kor külső nem számít csak szeresd írj emailemre: munkas@citromail.hu és a többit megbeszéljük ha komolyan gondolod velem
#2   2012. 03. 03. szombat 17:22
fiatal18 fiatal18
Komolyan találkozni akaró, nem kamus, 20 éves, ápolt, intelligens, diszkrét,figyelmes, kissé félénk Nyíregyházi fiú vagyok, 173cm magas, 62 kg, vékony testalkatú, átlagos intim mérettel rendelkezem, Tartós/Alkalmi kapcsolat céljából keresem 18-50 év közötti kényeztetésre vágyó hölgyet vagy hölgyeket
#1   2012. 02. 02. csütörtök 12:35
roshi roshi
Akkór kezdeném elsö ként Szabolcsiak ide. nyes

1
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: roshi roshi
Nyitás ideje: 2012. 02. 02. csütörtök
Üzenetek: 5db
Utolsó üzenet: 2012. 05. 10. csütörtök

Hírek

ma 02:16
Amatőr kismama PSC-castingon Egy pesti feleség, Emese jelentkezett amatőr filmezésre párjával Emese pikantériája, hogy éppen áldott állapotban van, de ettől - vagy talán éppen ezért - nagyon kívánja a szexet. Először lőttünk pár kitárulkozós fotót a bátor kismamáról... Tovább
tegnap 03:10
Új letölthető filmünk: Franciaórák a Gloryban Veszett ribik jöttek össze ezeken az estéken a Glory Hole-ban. A világ összes gecije sem lett volna elég nekik, gyakorlatilag nyaltak és szoptak mindent, ami csak a szájuk ügyébe került... A romlottság és gátlástalanság magasiskolája látható ebben a két... Tovább
Follow TuttiFrutti_hu on Twitter

Erotikus Tartalom!
A TuttiFruttiParty és a PrivátSzexClub oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ NEM FOGADOM EL ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
4. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.
5. Elfogadod az oldal [ FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEIT ].

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!