Celebek, hírességek meztelenül
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Blog leírása

Hírességek, celebek, sztárok meztelenül...
Itt meglesheted őket ;)
... 7 8 9 10 11 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#55   2011. 11. 06. vasárnap 02:19
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

A Szex és New York sztárja cumizgatott...

Kristin Davis a Szex és New York című nagysikerű opusz ártatlanka sztárja nem éppen ártatlan jelenetekben látható. Állítólag forgolódik egy szexvideó a neten, ahol a szende Kristin - aki Charlotte-ot alakítja az amerikai háziasszonyok imádott sorozatában - hatalmas falánksággal cuppan rá egy jókora farokra… Ahogy az már ilyenkor lenni szokott, sokan hamisnak vélik a megszellőztetett képeket.

davis01

Az egostatic.com hosszan feszegeti a hamis-nem hamis problémát. Ám a végső konklúzió szerint szexvideó nem létezik, ellenben a fotók valódiak, és Kristin korábbi barátjának telefonjáról valók. Az elhagyott "kedves" még 5 évvel ezelőtt csípte el Kristinről ezeket a nem mindennapi képeket. Vérbeli amatőr fotók, bármelyik hétköznapi háziasszonynak becsületére válna.

davis02

davis03

A tényeken ez azonban mit sem változtat. A képeket némi előre kitervelt szándékkal épp a nagysikerű film moziváltozatának hétvégi premierje előtt dobták fel a netre. Bár nem hisszük, hogy különösebben szükség lett volna erre a kis botrányra. A fanatikus rajongók ugyanis mindenhogyan imádják kedvenceiket, akár még a cumizást is elnézik nekik…

davis04

(Forrás: egostatic.com)
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#54   2011. 10. 31. hétfő 00:09
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

Született feleség: Eva Longoria

A Lila Akác- köz szexi sztárja 1975 március 15-én született Texas államban, egy négygyermekes család legfiatalabb lányaként. Szegény családban nőtt fel, így a szülők nem nagyon tudtak besegíteni tanulmányaiban. Kineziológiából szerzett diplomát a Texasi Kingsville Főiskolán, majd egy tehetségkutató verseny nyomán egyszer csak Los Angelesben találta magát, és innentől nem is volt megállás! Első filmes szerepét 2000-ben kapta, méghozzá a Beverly Hills egyik epizódjában.

Eva1

Majd egy sikeres amerikai szappanoperában kapott újabb lehetőséget. Amikor kiírták őt a szériából, akkor sem kellett sokáig munka nélkül tengődnie, hamarosan a Dragnet- Gyilkossági akták című sorozatban tűnt fel Ed O’Neill partnereként. A valódi sikert azonban a Született feleségek hozta meg Longoria számára. A színészkedésen kívül időnként azért bevállal egy-két fotózást is, és bizony nem utasítja el a férfimagazinok felkérését sem.

Eva3

Tony Parkerrel kötött házassága sem hagyta hidegen a sajtót, főleg, amikor kiderült, hogy a párocska házi szexvideója bizonyos internetes pornóoldalakon kering. Természetesen igen sokan lettek volna kíváncsiak, milyen is a szexi Eva az ágyban, ám hamar kiderült, hogy a videó csak kamu volt, és a filmben nem is Longoria látható. Nos, mi azért összegyűjtöttünk pár izgalmas fotót a színésznőről, és ezek garantáltan valódiak! A többit pedig egyenlőre csak elképzelni lehet…

Eva2

(Forrás: hollywoodtuna.com)
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#53   2011. 10. 21. péntek 02:16
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

Lucy Liu, a vad keleti istennő

Az egzotikus szépségű színésznő kínai emigránsok gyermekeként látta meg a napvilágot az Egyesült Államokban. Gyúrj össze egy biokémikus anyát és egy mérnök apát, az eredmény: Lucy Liu. A mindössze 160 cm-es színésznőt eleinte zavarta kínai származása, szülei is vérbeli amerikai lánynak akarták nevelni, ám az egyetemi évek alatt Lucyt komolyan érdekelni kezdte az ázsiai kultúra. Színészetet, táncot, éneket is tanult, továbbá jártasságot szerzett az indonéziai harcművészetben is.

Liu1

Perfektül beszéli a mandarin és a kínai nyelvet, tangóharmonikán játszik, őrülten rajong a sportokért, mint például a sziklamászás, snowboard, lovaglás, síelés és nem mellesleg több kiállítást is maga mögött tudó képzőművész. Az egyetemi évek alatt egyszerre három foglakozása is volt, tevékenykedett titkárnőként, aerobikoktatóként és hostessként.

Liu2

Bár továbbra is vonzotta az ázsiai kultúra, mégis úgy döntött, színésznő lesz. Első tévés szerepét a Beverly Hills egyik epizódjában kapta. Kisebb szerepek után játszott a Vészhelyzetben, az X-aktákban, majd az Ally McBeal-ben történt vendégszereplése után beindult a karrierje.

David E. Kelley producer azonnal felajánlott neki egy állandó szerepet, így történt, hogy Ling Woo karaktere egyenesen az ő számára íródott. Színházi szerepei mellett a moziban is megcsodálhattuk törékenynek látszó szépségét. A Charlie angyalainak egyik gráciájaként tündökölt, mint vagány nyomozó, de Banderas mellett alakított már autóstoppos lányt , aztán kémnőt. Tarantino őt választotta ki a Kill Bill másik főszerepére. Liu nem akart hinni a fülének, amikor a rendező felhívta őt…

Liu3

Az Entertainment Weekly magazin a világ legszebb ötven embere közé választotta a törékeny színésznőt, de persze bennünket most leginkább Liu titkos porcikái ingerelnek fel. A Kill Billben már láthattuk, nem áll rosszul a harci szerszám aprócska kezében… és bár a magánéletéről keveset tudni, mégis azt rebesgetik, Liu a lányokat jobban szereti.

Liu4

(Forrás: lesbianlife.about.com)
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#52   2011. 10. 20. csütörtök 00:44
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

A franciák sellőlánya pucéran!

Laure Manaudou - minden idők első francia olimpiai bajnok úszónője éppen a magyarországi EB idején rúgta össze a port barátjával, az olasz származású Luca Marinnal.

Rossz nyelvek szerint egy másik vízitündérke volt a ludas a dologban, más hírek szerint pontosan ezek a netre felcsempészett fotók, és egy rövidke ám annál tartalmasabb szexvideó jelentették a pontot kapcsolatuk végén.

laure1

Laure barátja ugyanis sehogy sem tudta megemészteni, hogy bárki láthatja a világhálón barátnője házilag készített pucérkodós képeit, melyek nem éppen a legelőnyösebb oldaláról mutatják az úszóbajnoknőt.

A francia csapat és a sajtó egyformán Marin-t vádolták azzal, hogy felcsempészte a felvételeket a hálóra, ám Marin természetesen azonnal tagadta, hogy az ő keze lett volna a dologban. A képek egy szállodaszobában készültek, és Laure jellegzetes tetoválásai teljesen kizárják a lehetőséget, hogy valaki mást ábrázoljanak.

A meztelenkedős képeknek annyi haszna biztosan van, hogy ezentúl talán nem csak a sportrajongók figyelik majd izgalommal Laure-t a medencében.

Laure2

(Forrás: actualite-de-stars.com)
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#51   2011. 10. 18. kedd 17:05
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

Amanda a buja olimpikon...

Amanda Beard olimpiai aranyérmes úszónő ismét megmutatta bombázó testét a nagyérdeműnek. A most 26 éves sportolónő az atlantai Olimpián állt először dobogóra, 14 évesen, kabalamaciját szorongatva. Azóta eltelt pár év, a kabalamaci helyett pedig szerencsére egészen más dolgokban utazik. Például: igen-t mond a férfimagazinok felkérésére, így mindenki kedvére legeltetheti szemét Amanda testén.

Beard1

Talán nem is véletlen, hogy a fotósok felfigyeltek rá, hiszen amellett, hogy a világ legszexisebb sportolói közé választották, dögös fotók jelentek meg róla a Sports Illustrated-ben és az FHM-ben, tavaly pedig a nyuszis magazinban is meztelenkedett egy icipicit.
A legfrissebb pucérkodás nem csak a pasiknak szól, ugyanis Beard kisasszony a PETA poszterének kedvéért szabadult meg gönceitől, ezzel szerette volna felhívni az emberek figyelmét arra, hogy ne viseljenek állatszőrökből készült bundát.

Beard2

A plakáton a szexi fotó alatt ez olvasható: „Érezd jól magad a bőrödben. Ne hordj szőrmét!”
A sportolónő nem csak a reklám kedvéért vállalta el ezt a felkérést. „Inkább pucéran megyek ki az utcára, mintsem egyszer is leölt állatok bundáját kelljen viselnem!” – nyilatkozta Amanda. Véleménye szerint bundát hordani kegyetlenség.
Szerintünk is! Tehát, ha nincs más kéznél, csak egy nercbunda, menjen csak ki nyugodtan meztelenül az utcára…

És még egy kis érdekesség: Pekingben a PETA-plakát leleplezése egészen drámaira sikeredett. Ugyanis biztonságiak özönlötték el a termet, attól tartva, hogy valamiféle Kína- vagy Olimpia ellenes lázítás van készülőben. Pedig csak Beard kisasszony pucér idomait csodálhatták az egybegyűltek.

Beard3

(Forrás: chicagotribune.com)
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
... 7 8 9 10 11 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A blog adatai

Nyitotta: TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség
Nyitás ideje: 2011. 05. 05. csütörtök
Bejegyzések: 95db
Utolsó üzenet: 2019. 11. 24. vasárnap
 

Hírek

ma 04:56
Szakad a szűzhártya... Ez volt az a nyár Jenny életében, amikor minden szexkalandot ki akart próbálni, és nem aprózta el a kis mohó... ... egyszerre kapott punciba, seggbe és a szendvics póz közben még a szűzhártyája is elszakadt... A jelenetért kattints... Tovább
tegnap 05:21
Amatőr furulyaművésznő Bár Bea amatőr csaj, de a szopásban nagyon is profi. Imád faszvégen lenni, és nagyon tud bánni a szerszámmal. Mielőtt azonban bemutatná nekünk furulyaművészetét, lezavar egy kiadós masztit a zuhany alatt A jelenetért kattints... Tovább
Follow TuttiFrutti_hu on Twitter

Válts VIP tagságot!

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2190 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
3650 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
6570 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
12775 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 365 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A TuttiFruttiParty oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!