Celebek, hírességek meztelenül
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Blog leírása

Hírességek, celebek, sztárok meztelenül...
Itt meglesheted őket ;)
... 16 17 18 19
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#10   2011. 05. 05. csütörtök 01:52
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

Celeb-kismamák meztelenül

Anyák napja tiszteletére csokorba szedtük azokat a celebeket, akik terhesen sem sokat szégyenlősködtek, inkább ledobták a textilt, és megmutatták izgalmas testüket. A terhesen vetkőzés szokását egyébként Demi Moore alapozta meg, amikor 1991-ben a Vanity Fair címlapján nagy pocakkal pózolt.

preg4

Őt követte 1999-ben a W magazinban a szupermodell Cindy Crawford, majd Monica Bellucci a 2004-es Vanity Fair magazinban. Heidi Klum 2005-ös pocakvillantása meglehetősen művészire sikeredett, azonban a botrányhősnő Britney Spears szinte mindent látni engedett magából a Harper’s Bazaar-ban 2006-ban.

preg2

preg2

Halle Berry szemérmesen csak a pocija csücskét villantotta 2008-ban az InStyle-ban.
Ugyanebben az évben Christina Aguilera bebizonyította, hogy terhesen is dívás, és ebben az sem zavarja, ha történetesen egy szál semmiben pózol.

preg6

preg3

A pálmát nálunk Eva Herzigova viszi, aki elképesztően provokatív fotókat engedett készíttetni magáról, kismamáktól szokatlan módon.

preg5

A tavalyi év vetkőző kismamája a 45 éves Monica Bellucci, aki ismét a Vanity Fair fotósa előtt villantott pocakot. Amikor először pózolt terhesen, azt azért tette, hogy így tiltakozzon egy olasz törvény ellen, ami megtiltja a spermadonorok használatát. A törvényre sikerült is felhívnia a figyelmet, a Vatikán pedig hivatalos közleményben hördült fel Bellucci vetkőzős akcióján.

preg8

A legfriseb meztelen celeb-kismama pedig Marah Carey, akit alig egy hónapja láthattunk teljesen pucéron hatalmas pocival a Life & Style Magazin címlapján pózolni.

preg7

(Forrás: mirror.co.uk)
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#9   2011. 05. 05. csütörtök 01:51
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

Kate Middleton hasonmása egy szál koronában...

Katie Green, Kate Middleton hasonmása rendhagyó módon készült a Királyi esküvőre! Az egész világot lázba hozó ceremónia tiszteletére megszabadult gönceitől, és királyi pompában cicit villantott. Tette mindezt a Zoo magazinban...

zoo

A Charles herceg leendő menyére szinte megszólalásig hasonlító Katie Green az angol lobogóba csavarodva, Erzsébet királynő koronájának gyenge koppintásával a fején meztelenkedett a Zoo Magazin fotósa előtt.

katie1

Katie Green brit fehérneműmodell, akit korábban a szintén brit Wonderbra fehérneműcég arcának választottak.
Katie azonban hamarosan otthagyta őket, mert arra kényszerítették (volna), hogy fogyjon 13 kilót. Katie, akit kövérnek nevezett korábbi ügynöksége, láthatólag mit sem törődött az elvárásokkal, és esze ágában sem volt lefogyni!
Most valószínűleg hatalmasat profitál majd adottságával, vagyis, hogy szinte megtévesztésig hasonlít Kate Middletonra...

katie3

A milliókat lázba hozó esküvő egyébként nem csak a Zoo Magazint ihlette meg, hanem egy óvszergyártó céget is, akik néhány héttel ezelőtt a hercegi pár fotójával díszített óvszert dobtak piacra - a nagy lagzi tiszteletére.
Ezzel alaposan ki is húzták a gyufát a királyi családnál. Hogy a Zoo Magazin fotósorozatához mit szól majd a királyi udvar, arról még nem érkezett információ.

(Forrás, fotók: egostatic.com)
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#8   2011. 05. 05. csütörtök 01:49
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

Vetkőző celebek 50 fölött

A meztelenség nem csak a 20 évesek privilégiuma! És ezt nem csak Madonna óta tudjuk, aki 51 évesen is folyamatosan megörvendezteti rajongóit újabb és újabb szexi fotóival. A ’80-as évek szexikonja Sharon Stone is borzolta a nagyérdeműt, amikor 51 évesen ledobta a textilt, és megmutatta még mindig izgató bájait a Paris Match címlapján.


madonna

Patricia Paay a hollandok Zalatnay Cinije 60 évesen vállalta be a meztelenkedést. A ’60-as ’70-es ’ 80-as évek legnépszerűbb popsztárja nem szégyenlősködött, mindent ledobott a magazinfotós kedvéért, aki elmondta, hogy az énekesnőnek szinte mindene valódi, sebészkés nem ért hozzá fantasztikus testéhez.

c2

c1

Nancy Sinatra, akinek karrierjét jócskán megolajozta apja, Frank Sinatra, 54 évesen döntött úgy, hogy megmutatja magát a Nyuszis magazinban. A „These boots are made for walking” című örökzöld énekesnője a hajdani klipben mindössze egy falatnyi miniszoknyát és gogo csizmát viselt, a vietnami katonák majd’ megdöglöttek érte. Magától értetődő volt, hogy a vetkőző szőkeség harminc évvel később a Playboy címlapján is imádott gogo csizmájában pózolt, ám a belső oldalakon megvált minden ruhadarabjától. A buja fotók hatalmas vihart kavartak, sokan azzal vádolták a merész sztárt, hogy szégyent hozott a Sinatra névre.

sinatra

Terry Moore 1984-ben szintén a Nyuszis újságban tette közszemlére bájait. 55 éves volt akkor. Terry modellként kezdte pályafutását, később színészi babérokra is pályázott, de csak középkategóriás filmekre futotta tehetségéből. A valódi hírnevet inkább szerelmi kapcsolata hozta meg számára a gazdag üzletemberrel. Az ő élettörténetét dolgozta fel az Aviator című Scorsese film. Terry azt akarta sugározni fotóival, hogy bármit mond is a hollywoodi szépségipar, egy nő élete nem ér véget a harmadik iksz után sem!

moore

Helen Mirren porcikái is valódiak! A 64 éves brit színésznő szintén meztelenül pózolt egy fürdőkádban a New York Magazin fotósának. A vele készült interjúban elmondta, hogy bár többször is megvillantotta meztelen testét a filmvásznon, soha nem érezte magát kényelmetlenül emiatt. Úgy érzi, megtanult bánni a meztelenségével. Példaként tekint többek között Madonnára, és Lady GaGára, akik nem csak merészek, de intelligensek is.

mirren1

mirren3

Minden idők legidősebb meztelen modellje Sophia Loren, aki 72 évesen fogadta el a Pirelli cég felkérését, és a 2007-es naptár erotikus fotóihoz pózolt. A fotók fekete-fehérben készültek, és bár fehérneműjétől egyetlen fotón sem vált meg a gyönyörű díva, épp csak sejtetni engedte testét, merész akciójával mégis beírta magát a világ legidősebb vetkőző sztárjainak nagykönyvébe.

loren1

loren4
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#7   2011. 05. 05. csütörtök 01:48
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

Miss Argentínának a segge is bombajó!

Victoria Alvarez neve nem sokat jelent a hazai közönségnek, de most, hogy láthatjuk leolajozott seggét, nem árt mégis megjegyezni a nevét!

alvarez1

A még kezdőnek számító dél-amerikai modell és tévés személyiség az argentin Maxim márciusi számában tette közszemlére figyelemreméltó domborulatait. A legnagyobb rosszindulattal sem lehet kivetnivalót találni Victoria karosszériájában…

alvarez3

Alvarez kisasszony legutóbbi nagy dobása a Miss Reef Argentina cím elnyerése volt, alig két hónappal ezelőtt, 2011 január 18-án. Valószínűleg ez volt az ugródeszka, hogy immáron lélegzetelállító cicijét is felvillanthassa a Maxim címlapján.

alvarez2

alvarez4

(Forrás: egostatic.com)
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#6   2011. 05. 05. csütörtök 01:47
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

Jim Carrey exe ismét villantott

Jim Carrey exe ismét megmutatta, mije van neki...
A hajdani nyuszilány, aki nem mellesleg modellként és színésznőként is tevékenykedik, 2009-ben még azt nyilatkozta, ő aztán soha többé nem vetkőzik.


mccarthy1

Aztán tavaly októberre megváltozott a véleménye, úgy érezte, lenne az a pénz, amiért szívesen ledobná a textilt ismét. Természetesen kizárólag a nyuszis magazin számára...

mccarty3

Egészen konkrétan azt is elárulta, mennyi lenne az összeg, amiért megválna ruháitól!

mccarty4

Úgy érezte, kétmillió dollár pontosan megfelelő összeg lenne egy ilyen vetkőzős akcióért! Persze Jenny McCarthy ekkor is kizárólag a jótékonyságra gondolt, ugyanis azt is hozzátette: a fotózásért kapott összeget egy autizmussal foglalkozó alapítványnak adományozná!

mccarty5

Az 1972-ben született szőkeség egyébként nem veti meg a botoxot, és nagyon sajnálja, hogy nincs házi szexvideója...

mccarthy6

mccarthy6

Hát, ha nagyon szeretné, talán majd szexvideója is lesz neki, bár ha ott is olyan alakítást nyújt, mint a filmvásznon, nem lesz túl nagy sikere... Jenny ugyanis 2006-ban a "Piszkos szerelem" című filmben nyújtott alakításáért Arany Málna díjban részesült. Ami köztudottan a legpocsékabb színészalakításért jár.

mccarthy8

Ha színésznőnek nem is, Playboy nyuszinak remekül bevált!

mccarthy9

mccarthy10

(Forrás: egostatic.com, Fotók: playboy.com)
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
... 16 17 18 19
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A blog adatai

Nyitotta: TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség
Nyitás ideje: 2011. 05. 05. csütörtök
Bejegyzések: 95db
Utolsó üzenet: 2019. 11. 24. vasárnap
 

Hírek

ma 08:09
A mohó pinák átveszik az irányítást A jó csajok párban járnak, párban vetődnek a faszra, és addig le nem szállnak a szerszámról, amíg az utolsó csepp gecit ki nem sajtolják belőle. Aztán szájról szájra jár a fehérje... A jelenetért kattints IDE! Oldalunkon több száz kemény... Tovább
tegnap 07:56
Kemény faszt Húsvétra Beatrix, egy igazán pompás kis MILF, akit egy kemény fasszal leptünk meg Húsvét alkalmából, a részleteket pedig kamerára vettük Az események természetesen Beatrix csodás dudái körül forogtak. De persze nem csak ott, mert a guszta puncija is... Tovább
Follow TuttiFrutti_hu on Twitter

Válts VIP tagságot!

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2190 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
3650 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
6570 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
12775 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 365 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A TuttiFruttiParty oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!