Celebek, hírességek meztelenül
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Blog leírása

Hírességek, celebek, sztárok meztelenül...
Itt meglesheted őket ;)
... 15 16 17 18 19
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#15   2011. 05. 15. vasárnap 01:21
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

Sharon Stone a szexikon

A ’90-es évek szexszimbóluma most 51 éves, és dögösebb, mint valaha. Ki tudja, hogy a kapuzárási pánik, vagy egyéb ráhatásra vetkőzött le ismét a szőke izgalom. Egy biztos, ma olyan napokat élünk, ahol az 5-ik X-en túl is van élet – ezt már többtucatszor bebizonyította nekünk Madonna, és szemmel láthatóan most Sharon is csatlakozott a dögös ötvenesek táborához

s1

Sharon Stone 1958-ban látta meg a napvilágot egy takarítónő anya és egy gyári munkás apa gyermekeként. Innentől teljes amerikai bíbormámor az élettörténete.
A kiugróan intelligens kislánynak – állítólag 154-es az IQ-ja – szülei jobb sorsot szántak, mintsem egy vidéki gyárban robotolni. Sharon Pennsylvaniában diplomázott, méghozzá művészetek szakon, de az irodalom mellet a filmekért is rajongott. A modellipar akkor figyelt fel rá, amikor több szépségversenyen is tuti befutó lett a szexi szőke lány.

s1

s2

A Ford cég lecsapott rá, és rögtön felkérte modelljének, tehát máris ragyogó alaklom kínálkozott, hogy a kamerák előtt is kipróbálja magát. Első filmszerepét Woody Allen egyik filmjében kapta, ezután több jelentéktelen moziban szerepelt a ’80-as illetve a ’90-es években. Karrierjének az sem ártott, amikor egy ütős sorozat erejéig ledobta ruháit a Playboy-ban. 1992-ben Michael Douglas partnereként domborított a Basic Instinct című filmben, méghozzá egy biszexuális írónő szerepében.

s4

A világsikert ez a mozi hozta meg neki, és vele együtt az ünnepelt szexikon titulust is. Innentől kezdve- bár keményen meg kellett küzdenie, hogy hírnevét megtartsa Hollywoodban – azért csinos kis díjak is záporoztak Sharon ölébe. Elnyerte a legkívánatosabb nő címet, illetve a legjobb színésznőnek járó díjat, és még egy Golden Globe-ot is magáénak mondhat.

sh5

Aktivistaként küzdött a mellrák kutatásokért és a homoszexuálisok jogaiért. Kissé viharos magánélete szerencsére nem hagyott nyomokat a még most is izzóan szexi Sharon-on. Bár a rossznyelvek kicsit lehúzzák a szexikon Paris Match számára készült villantós fotósorozatát, azért be kell látnunk, Sharon teste 51 évesen is elképesztően dögös. Annyira, hogy mi is szívesen megkóstolnánk…

s6

s7

(Forrás: imdb.com)
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#14   2011. 05. 14. szombat 00:17
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

Adriana Lima meztelenül...

A kifutók dögös szépsége 1981, június 12-én született Brazíliában. Egy szociális munkás mama és szerelő papa csemetéje egzotikus vonásait francia, portugál, amerikai és karibi felmenőinek köszönheti. Mindössze 6 hónapos volt, amikor apja elhagyta a családot, azóta mindössze egyszer találkoztak. Egy interjúban úgy nyilatkozott, nem gyűlöli apját, amiért az elhagyta őket, mert sokkal boldogtalanabb lett volna az élete, ha azt egy boldogtalan apával kellett volna eltöltenie.

l1

Ma ő a világ negyedik leggazdagabb szupermodellje.
Karrierje 13 évesen kezdődött, amikor egy helyi bevásárlóközpontban felfigyelt rá a Ford modellügynökség egyik alkalmazottja, és azonnal szerződést ajánlott neki. Még abban az évben tuti befutó lett az Elite Modellügynökségnél, rá egy évre pedig a Ford Supermodell of The Year verseny döntőjében övé a második legszebb lány díja.

l2

Karrierjének következő állomása New York, a divat fellegvára. Pillanatok alatt a csúcson volt, címlaplány lett a Vogue, a Harper’s Bazaar és a Marie Claire magazinoknál. Franciaországtól Anglián át Amerikáig megismerték egzotikus, buja arcvonásait.

l3

A kifutókon a legnevesebb divattervezők kollekcióit mutathatta be, olyan szupermodellek oldalán, mint Heidi Klum és Laetitia Casta. A figyelem középpontjába 2000-ben került, amikor New Yorkban a Times Sqaure-en egyik vérforraló fotója felkerült egy óriásplakátra. 2004-ban újra a figyelem középpontjába kerül, amikor Bob Dylan oldalán végiglejt Velence utcáin hófehér fehérneműben, angyalszárnyakkal a hátán.

l5

2005-ben meg is választották a világ legvonzóbb nőjének. Ő a vágy titokzatos tárgya. A sikerek dacára mégsem csapta meg a könnyű élet szele: pénzzel és jótékonysági munkával árva brazil gyerekeken próbál segíteni.

l5

2002-ben eljegyezte őt Lanny Kravitz zenész, de aztán mégsem házasodtak össze. Amikor szétváltak útjaik, egy ideig Derek Jeter baseball játékossal randizgatott, majd a liechtenstein-i Wenzeslaus herceg ágyát melengette. Jelenleg Marko Jaric-al él együtt, akitől tavalyelőtt kislánya született.
Tavaly az FHM magazin top 100-as listáján ő volt a hatodik legszexibb csaj!

l6

l7

l8

l9

(Forrás: netglimse.com)
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#13   2011. 05. 09. hétfő 16:29
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

Denise Milani, a mellmodell

Anorexiás modellekhez szoktatott szívünk repes, ugyanis jelenleg Milani kisasszony a világ legnagyobb légzsákokkal megáldott fehérneműmodellje! Denis 1982. április 24-én született Csehországban. Tizenéves korában szokatlanul gyorsan nőtt az átlaghoz képest, ezért ő volt az egyik legmagasabb az osztályban. Úgy látszik, a növekedési hormonjai később sem hagyták cserben, már ami a mellméretét illeti!

milani1

Alighogy betöltötte a 18-at, Milani kiköltözött Amerikába, hogy ott vállaljon munkát. Kezdetben gyógytornászként dolgozott Los Angeles -ben. (Nincsenek adataink arról, mit szólhattak vajon a rokkantak, amikor ez a bombázó belibegett közéjük!)

milani2

Természetes mellméretei, és sportosan dögös testalkata miatt úgy döntött, szakít a gyógytornával, és inkább a modellszakmában teszi próbára domborulatait. Be is iratkozott egy modellképzőbe, és ügyesen el is végezte azt.

milani3

2005 -ben aztán nekivágott a kőkemény modellszakmának, a SPORTSbyBROOKS -nak dolgozott. Azóta több tonna anyag készült róla. Főleg fehérnemű és fürdőruha-modellekben villogtatja észbontó testét. Az angol nyelv a második anyanyelve, de beszél olaszul, lengyelül, oroszul és németül is. Imád sportolni, fitneszre járni, úszni, futni és korcsolyázni. Jelenleg Dél-Kaliforniában él, és rajong Madonnáért. Naja, mi meg csodás idomaiért rajongunk!

milani4

milani5

milani6

2007-ben a netezők Denise Milanit választották a világháló legnépszerűbb modelljének – glóriája azóta is töretlen, három éve nem lehet őt letaszítani a legdögösebbnek járó trónról! Sajnos mellbimbóit még véletlenül sem engedi soha elővillanni – pedig időnként azt hihetjük, na, most mindjárt mindjárt kibuggyan…

milani7

milani8

(Forrás: babepedia.com)
1 hozzászólás, utolsó: X (2011. 08. 13. szombat 17:54)
 
#12   2011. 05. 08. vasárnap 18:38
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

Lewis Hamilton cicája

A brit Forma 1-es pilótát, Lewis Hamiltont ilyen látvány fogadja otthon... A fekete hajú szépség Nicole Scherzinger, modell és énekesnő, aki hosszú ideig a Pussycat Dolls együttest erősítette, nemrég azonban kivált a csapatból, és önálló karrierbe kezdett.

nicole!


Scherzinger kiasszony a GQ Magazin indiai kiadásában most egy picit többet is megmutatott magából, mint eddig:

n1

nicole3

nicole4

A fotókat látva a Hamilton rajongók bizonyára megértik, miért nem került a hétvégi török futamon dobogóra a brit F1 pilóta...

nicole6

nicole6

(Forrás: egostatic.com)
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#11   2011. 05. 06. péntek 13:37
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

Kié a világ legszebb melle?

A Fayreform fehérneműcég életbevágóan fontos kérdésre kereste a választ. A cél érdekében több ezer amerikait kérdeztek meg, vajon kinek van a legszebb melle a világon. Olyan jelölteket kerestek, akik nem estek át mellnagyobbító műtéten, avagy más plasztikai beavatkozáson.

kelly1

A legszebb dudáknak járó pálmát Kelly Brook zsebelhette be. Az 1979-ben született szépség modellként kezdte pályafutását, ám soha nem elégedett meg a kifutók világával, mindig is színésznő szeretett volna lenni. A meztelenkedés persze valahogy mindig jobban ment neki, mint a színészkedés.

kelly2

Pedig Londonban még egy színitanodába is beiratkozott. Eközben a GQ és az FHM magazinokban vetkőzős fotóival igyekezett nagyot lódítani karrierjén. Az FHM-ben 2005-től töretlenül ott szerepel a 100 legdögösebb nő listáján.

kelly3

2006-ban a T-Mobile és a Reebook arca lett, majd idén – pontosan 15 évvel modellkarrierje kezdete után – az Ultimo fehérneműcég szerződtette le Kelly-t. Emellett a nyuszis magazinnal is aláírt egy exkluzív szerződést, így ebben az évben címlaplányként is megcsodálhattuk a nem mindennapi kebelmérettel rendelkező színésznőt.

kelly4

Filmes pályája nem számottevő, a magyar nézők talán a Smallville-ben láthatták Brook kisasszonyt domborítani. Egy görögországi forgatáson ismerkedett meg Billy Zane-el, akivel hamarosan össze is bútoroztak. Nemrégiben egy interjúban úgy nyilatkozott, a szexuális élete tökéletesen rendben van, ám hogy pontosan mit értett ez alatt, azt nem részletezte. Nekünk azért volnának ötleteink, milyen lehet a lepedőakrobatika Kelly Brook-al!

kelly5

kelly6

kelly8

kelly9

(Forrás: starpulse.com)
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
... 15 16 17 18 19
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A blog adatai

Nyitotta: TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség
Nyitás ideje: 2011. 05. 05. csütörtök
Bejegyzések: 95db
Utolsó üzenet: 2019. 11. 24. vasárnap
 

Hírek

ma 04:56
Szakad a szűzhártya... Ez volt az a nyár Jenny életében, amikor minden szexkalandot ki akart próbálni, és nem aprózta el a kis mohó... ... egyszerre kapott punciba, seggbe és a szendvics póz közben még a szűzhártyája is elszakadt... A jelenetért kattints... Tovább
tegnap 05:21
Amatőr furulyaművésznő Bár Bea amatőr csaj, de a szopásban nagyon is profi. Imád faszvégen lenni, és nagyon tud bánni a szerszámmal. Mielőtt azonban bemutatná nekünk furulyaművészetét, lezavar egy kiadós masztit a zuhany alatt A jelenetért kattints... Tovább
Follow TuttiFrutti_hu on Twitter

Válts VIP tagságot!

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2190 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
3650 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
6570 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
12775 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 365 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A TuttiFruttiParty oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!