SZEXREKORDOK A NAGYVILÁGBÓL
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Blog leírása

Extrém rekorderek - bizarr rekordok a szex és a pornó világából
... 2 3 4 5 6 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#24   2011. 12. 06. kedd 12:21
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

A legnagyobb pornós bráner...

Ha hinni lehet a statisztikáknak, jelenleg a pornósztárok közül az afro-amerikai ManDingo-nak van a legnagyobb cerkája. A maga 29,4 cm-ével és 16,5-ös kerületével méltán vihetné el az Arany Pálmát, feltéve, ha a farokméretével bárki is díjakat zsebelhetne be.

Dingo1

ManDingo – eredeti nevén Frederick Lamont 1975 február 25-én született, Mississippi államban. Érdekes, és egyben „megható” is a történet, amivel állítólag a pornóbizniszbe keveredett. Anyja egyedül nevelte fel őt és asztmás nővérét, akinek az orvosi kezelései súlyos pénzösszegekbe kerültek. A szerény körülmények között élő család egyre nehezebben tudta fedezni ezeket a költségeket, így a kis Frederick önfeláldozó lépésre szánta el magát, pénzért kezdte árulni testét, és szerencsét próbált a pornóiparban.

Dingo2

Hogy a szegény asztmás nővér meggyógyult-e, arról nem szól a fáma, az azonban bizonyos, hogy ManDingo a legjobban fizető, és legélvezetesebb munkát végzi: bombázóbbnál bombázóbb csajokat próbálgat fel hatalmas farkára. 1999-es első pornófilmes szereplése óta a csokifarkú ManDingo 2007-ben jubilált 500.-ik filmjével! Ebből tisztán látható, hogy az elmúlt években nem henyélt a hatalmas bráner! Legszívesebben 18-20 éves fehér lányokat tesztel extra méretével, és kedvenc felállása a négy csaj +1 pasi…Ahol természetesen ő az a bizonyos álló farkú pasi!

(Forrás: men.style.com)
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#23   2011. 11. 16. szerda 02:26
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

A jó csöcsök fontosabbak, mint az egészség!

„A jó csöcsök fontosabbak, mint az egészség” – röviden ez a hitvallása a cickói bűvöletében élő kebelcsodának. Sabrina Sabrok a Guiness-rekordok könyvébe szeretne bekerülni óriási kebleivel. Amit a természet nem adott meg neki, azt megkapta a plasztikai sebészektől!

tits1

Jelenleg a modellvilágban valóban Sabrina büszkélkedhet a világ legnagyobb kebleivel. A figyelmes Tutti Frutti rajongók talán még emlékeznek is rá, hogy a nagycicis szőkeség volt 2007 júniusában a szegedi Erotikon kiállítás sztárvendége – akit érdekelt, testközelből is megcsodálhatta tehát a nem mindennapi méreteket.

A szegedi fotók megtekintéséhez klikk IDE!

Őt megelőzően a francia Lolo Ferrari volt a cici-rekorder, de az ő 130 cm-es mellbőségét sajnos soha többé nem csodálhatja már a nagyérdemű, mivel 2000 márciusában máig tisztázatlan körülmények között meghalt…
Sabrina Sabrok a maga 115 cm-es mellbőségével méltán lett tehát Guiness rekorder! Az egyenként 3,5-3,5 kiló szilikonnal tömött dudáknak ráadásul nem ez a végső állapotuk, mert Sabrina további plasztikai beavatkozásokra készül.

tits2

Sabrina eddig 13 plasztikai beavatkozáson esett át, húsz évesen feküdt először kés alá, mivel túl kicsinek találta a melleit. „Azért csinálom az egészet, mert szeretem! Nem magáért a rekordért…”

A két-két kiló szilikon mellenként azt jelenti, hogy az átlagosnál ötször nagyobb implantátumokat ültettek be neki. Ez már statikai problémákhoz is vezet. Ilyen méretű keblekkel újra meg kellett tanulnia járni, mivel a test súlypontja is megváltozott. Ráadásul a nagy súly nem csak a gerincet terheli meg, de a bordáit is nyomják, és valószínű, hogy lélegezni is nehezebben tud. A szokatlan súly miatt a bőr is megnyúlhat, elvékonyodhat. Sabrok tehát az egészségével, sőt még az életével is játszik, ha ezt tovább folytatja!

A mexikói lapok interjúi szerint a sorozatos műtéteket a kebelcsoda férje is ellenzi, sőt, kifejezetten betegesnek tartja felesége nagy mellek iránti vonzalmát! Sabrina ugyan fél a műtétektől, mégsem tud leállni. Műtét előtt sebészek véleményét is kikéri, és állítólag igyekszik elegendő időt hagyni két beavatkozás között, nehogy a bőre megrepedjen. Sabrina 2003-ban a Playboy címlaplányaként kezdte pályafutását, jelenleg színésznő, műsorvezető és Cyberpunk rock-énekesnő, de továbbra is gyakran szerepel mexikói és amerikai magazinokban. Külön divattervezővel készítteti extra méretű fehérneműit, azokra a hatalmas cicikre, amelyeket egyébként 100 ezer Dollárra (azaz több, mint 18 millió Forintra) biztosított!

tits3

52MMM-es domborulatai még a NASA érdeklődését is felkeltették. Az űrügynökség a szilikonmellek ellenállóképességét szerette volna vizsgálni, valamint azt, hogyan hat Sabrok szervezetére a hosszabb ideig tartó súlytalanság. A színésznő-modell azonban nemet mondott, nem akart a NASA fehéregere lenni… Ami a férfiakat illeti, Sabrina szerint a többségüknek tetszenek a mellei, bár ha meglátják, elakad a szavuk, és nem mernek a szemébe nézni. A nőknek pedig azt üzeni, ha elégedetlenek mellméretükkel, feltétlenül menjenek sebészhez! Állítólag, a felpumpált cicikkel együtt az önbecsülés is megnő, és nagyobb didkókkal minden nő szebb lesz!

Sabrok

Nemrég Sabrina egy argentin showműsorban jelentette be a nézőknek, hogy újabb beavatkozásra készül. 5-5 kiló szilikont szeretne beültettetni… hát no comment.

(Forrás: amontillado.it)
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#22   2011. 11. 10. csütörtök 14:11
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

1800-an pucérkodtak a bécsi stadionban!

Spencer Tunic, a meztelen performanszairól elhíresült amerikai fotós 2008-as nagyszabású bécsi akciójáról mutatunk fotókat.A botrányos sorozatairól hírhedt fotóst a foci EB ihlette, ezért Bécsbe utazott, fogott 1000 focilabdát és 1840 meztelen embert, majd beeresztette őket a Prater-ben található Ernst Happel stadionba. 2008-ban ugyanis a svájci-osztrák rendezésű labdarúgó Európa-bajnokság döntőjének színhelye volt ez a stadion.

Vienna1

Talán még emlékeztek rá, korábban Mexikó város főterén verbuvált össze Tunick több ezer vetkőzni hajlandó önkéntest – egészen pontosan 18 ezer! embert, akikből élő installációt készített. 2007-ben a gleccserek megmentéséért indított hadjáratban meztelen önkénteseit egy gleccseren kapta lencsevégre. A bécsi installáció a „2008 – Österreich am Ball” elnevezést viselte.

Vienna2


Eredetileg 2008 meztelen embert szeretett volna mozgósítani, de bár a válogatáshoz több mint 3 ezren jelentkeztek, a fotózásra az emberek majdnem fele mégsem jött el. A fotókon szereplők semmiféle külön díjazásban nem részesültek, ám az Osztrák Szövetségi Vasutak, az ÖBB ingyen vonatjegyet biztosított a résztvevőknek az oda-és visszaútra Ausztria határain belül.

Vienna3

Vienna4

A beállításokhoz a tribünöket és az aréna egyes részeit vették igénybe, de a gyepet előrelátóan megkímélték. A fotóművész a stadion hangszóróinak segítségével mozgatta és vezényelte a meztelen tömeget. A fotósorozat mellé az installációhoz film is készült, amelyet a Kunsthalle területén lehetett megtekinteni.

Vienna5

(Forrás: spiegel.de)
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#21   2011. 10. 27. csütörtök 14:54
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

A mellek csimborasszója: Chelsea Charms

Talán még emlékeztek rá, nemrégiben írtunk nektek Sabrina Sabrokról, aki óriási dudáival vonult be a történelembe – illetve weblapunkra. Nos, egyik figyelmes olvasónk felvilágosított bennünket, hogy léteznek ám nagyobb dudák is. Mi utánanéztünk és valóban: az amerikai pornó mell-modell Chelsea Charms cickó-térfogatban valóban kenterbe veri Sabrina bögyeit!
Chelsea eredetileg D-méretű cickókkal rendelkezett, de csábította őt a még nagyobb mellek lehetősége.


tits1

Egy speciális mellimplantátumot kapott, egy úgynevezett polipropilén-szálas implantátumot, melyet azóta betiltottak az USÁ-ban. Mégpedig azért, mert az implantátum behelyezése után a mellek folyamatosan tovább növekednek, ugyanis a behelyezett implantátum irritálja a mell-állományt, ennek következtében folyadékot termel. Tulajdonképpen ez a folyamatosan termelődő folyadék okozza a további mellnövekedést. Chelsea-nek mindössze három műtétje volt, míg keblei elérték a mai nagyságot. Az ő esetében a további növekedés lelassult – szerencsére – mert máskülönben folyamatos korrekciókra lenne szükség, mely abból áll, hogy a folyadékot eltávolítják – azaz leszívják - a mellállományból.

tits2

Chelsea-t a jelek szerint nem ijeszti meg, hogy implantátumai akár a halálát is okozhatják. Ő végtelenül büszke óriási dudáira. Hivatalos mérések szerint a dudái 153XXX méretűek, és egyenként 11,8 kg-ot nyomnak. Bár a növekedés lelassult nála, de még így is kb 25 mm-t gyarapszanak havonta az óriási cickók!
Chelsea most 32 éves, Minnesotában él, és modellkedésből tartja fent magát. Szabadidejében imád olvasni, heverészni a tengerparton. Legszívesebben a parti homokban lustálkodik, és óriási keblein keresztül szippantja magába a napsütést.

tits3

Talán első látásra izgalmasnak tűnhetnek a gigászi dudák, de ha belegondolunk, hogy Chelsea-nek újra meg kellett tanulnia járni - hiszen a műtétek után a teste súlypontja megváltozott - gerincére abnormális teher hárul, a ruháit csináltatnia kell, nem tud autót vezetni - mert nem fér el a volán mögött - nem tud egy normális asztalnál ülve enni, hiszen dudáitól nem látja a tányérját… és még sorolhatnánk, nos ki kell, hogy mondjuk: cicikből a kevesebb néha bizony több!

tits4

(Forrás: freeones.com )
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#20   2011. 09. 26. hétfő 16:00
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

A világ legnagyobb melltartója

Ha véletlenül Texas felé jártok, ne felejtsétek el megnézni a világ legnagyobb cicifixét! Az óriási fehérneműt mintha valaki elpottyintotta volna a sivatag kellős közepén… Sajnos semmi bővebbet nem sikerült megtudnunk a hatalmas melltartóról, de az biztos, hogy az arra vetődő turisták nem tudnak ellenállni, és megmásszák a gigászi ruhadarabot. Egyébként az igazi ciciimádókat bizonyára nem is a melltartó érdekli, inkább a didiket szeretnék látni, amelyek egy ekkora holmiban ringatózhattak…

bra00

bra01

bra02

bra03

(Forrás: declubZ.com)
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
... 2 3 4 5 6 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A blog adatai

Nyitotta: TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség
Nyitás ideje: 2011. 03. 29. kedd
Bejegyzések: 39db
Utolsó üzenet: 2019. 09. 01. vasárnap
 

Hírek

ma 05:51
Lilla pornózni szeretne A szeximádó 18 éves tinilány, Lilla azért jelentkezett, mert nagyon szerette volna kipróbálni a filmezést. Sztriptízvideója után most már komolyabb dolgokat is bevállalt. Mindjárt meglátjátok, hogy ez a lány igazán a szex-szakmába való!... Tovább
tegnap 02:55
Basznivaló hölgy beizzítva Impozáns nagycsöcsű, csinos érett hölgy az egyik főszereplője mai filmünknek, akire nem nehéz bekeményedni. Rucija sokat sejtet idomaiból, de levetkőztetve derül csak ki, milyen pompás, basznivalóan kerekded formák rejtőznek a ruha alatt.... Tovább
Follow TuttiFrutti_hu on Twitter

Válts VIP tagságot!

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2190 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
3650 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
6570 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
12775 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 365 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A TuttiFruttiParty oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!