SZTÁRINTERJÚK
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#44   2013. 03. 11. hétfő 01:43
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

REGINA MOON INTERJÚ (1.rész)

m1

Reginát már láthattátok a TFP online oldalán, ő volt ugyanis decemberi szexi Mikuláslányunk. De Eve Angellel is egymás réseinek estek már. Most arra voltunk kíváncsiak, milyen az a Regina, aki nem csak pornósztár.

***
-Mennyire volt fontos az életedben az erotika, mielőtt elkezdtél forgatni?

-Előtte két évig table dance táncosként dolgoztam Olaszországban.

-Hány éves korodtól?

-Amikor betöltöttem a tizennyolcat, másnap már mentem is. Azzal együtt tehát négy éve vagyok ebben a munkában. Az ugyan nem volt ennyire túlfűtött szexuálisan, de szexis munka volt.

-Milyen neveltetést kaptál?

-Meglehetősen konzervatívat, és lehet, hogy ez egy lázadás volt nálam.

-Mikor csókolóztál először?

-A mai világban későn, tizennégy évesen.

-És mikor veszítetted el a szüzességed?

-Akkor tizenhét voltam.

-Miért mentél el táncolni?

-Volt egy kapcsolatom, nagyon szerelmes voltam, és a fiúm egy táncos lány miatt hagyott el. Volt bennem egy dac, hogy megmutassam, én jobb vagyok. Igaz ugyan, hogy az a szerelem nem jött vissza, de jó volt egy teljesen új világot megismerni.

-Mit adott ez a munka?

-Korábban nagyon naiv voltam, mindenkiben csak a szépet és a jót láttam. Az éjszakai életben jöttem rá, hogy ez nincs így. Az ismerkedéseknél a férfiaktól ma már azt sem igen hiszem el, amit kérdeznek.

-A table dance-nél mennyire kellett levetkőznöd?

-A sztriptíz, a night klub, a go-go és a table dance négy külön dolog. Mi bementünk a bárba dolgozni, egy este tánccal tízszer voltam kb. a színpadon öt percekre, aminek az utolsó két perce volt topless. Közben konzumáltunk a vendégekkel, kérhettek privát táncot, de a kabinban nincs szex. A táncos nem prosti. Elég pénzt lehet keresni anélkül is, legfeljebb meg kell keresni az optimális helyet.

-Miért váltottál?

-Volt egy barátnőm, akivel folyamatosan jártunk táncolni, és az ex pasija régen forgatott. Ők kérdezték meg, hogy nincs-e kedvem ebben is kipróbálni magam.

-Miért vállaltad?

-Első sorban a pénz miatt. A tánchoz képest nagyságrenddel nagyobb lett a jövedelmem, a hazai keresetekről már nem is beszélve. Ráadásul a forgatáson mindenki nagyon kedves, az egész olyan, mint egy nagy család.

-Milyen volt az első forgatásod?

-Zenza Raggival volt jelenetem egy normál aktussal. Mivel elég konzervatív voltam, az első tíz filmemet ma már nem tudom nevetés nélkül megállni. Húsz évesen egy lány még nincs tisztában a szexuális kultúrával. Előtte talán tíz fiúm volt. Nagyon gátlásos voltam, és nehezen oldódtam fel. Szerencsére Zenza nagyon segítőkész volt. Utólag azt mondom, hogy jó volt vele, pedig nagy szerszáma van, amit akkor még nehezen viseltem.

-Hogyan feküdtél le utána este?

-Gondolkodtam, hogy jó-e ez nekem? És a folytatás mellett döntöttem. Lassan beleszoktam és kezdtem élvezni is, nem csak munkaként éltem meg.

- Kinek lehetett ezt elmondani?


-A barátnőmnek. A szüleimnek nem mertem, de aztán egy jóakaró barátnőm, akivel összevesztem, belinkelte nekik a filmjeimet interneten. Gondolhatod mennyire örültek: a mamám rendőr, a papám katona. Nagyon ki voltak borulva. Talán lassan kezdik elfogadni, de nincsenek róla jó véleménnyel. Sajnos az ismerőseim is így gondolkodnak, ezért nem is nagyon járok haza Fehérvárra. Nem szeretem az álprűdséget. Senki nem néz filmeket és mégis van rá kereslet. Ez vajon hogyan lehet? Rengeteg barátot elveszítettem. Most már tudom, hogy kik azok, akik mellettem állnak. Nem kell sok belőlük, elég öt is.

-Hogyan alakult utána a pályád?

-Rengeteg munkám volt. Egy új lányt sok helyen megpróbálnak bepörgetni. Van, aki ettől besokall és abbahagyja, csak a pénz kellett neki, és van, aki folytatja. Én úgy gondolom, ha valaki belekezdett, akkor teljesen mindegy, hogy tíz vagy ezer filmben szerepelt-e. Ha már elszánt magát erre, akkor hozza ki belőle a maximumot. Sajnos itthon egészen más a hozzáállás, mint Németországban vagy Ausztriában.

-Mit kellett feladnod?

-A szüleimmel nem jó a kapcsolatom, és nem tudtam normális párkapcsolatot sem kialakítani.

-Miért?

-Mert nem tudják feldolgozni a fiúk. Nem értik meg, hogy ez is egy munka. Most négy hónapja van egy szakmabeli fiúval kapcsolatom, egy thaiföldi fiúval, aki Londonban él.

-Én úgy vettem észre, hogy a szakmabeliek is féltékenyek a párjukra.

-Sajnos én is ilyen vagyok, pedig tudom, hogy nem szabadna. Próbálom átnevelni magam, de nehéz.

-Milyen határok között vannak bevállalásaid a filmekben?

-Anált már nem vállalok. Egy évig kihúztam nélküle, aztán beajánlottak egy olyan összeget, amire azt mondtam, hogy igen, és a mai napig tartom magam ahhoz, hogy csak akkor engedem, ha megfizetik, de nem szeretem. Egyetlen egy dipit csináltam, és szerintem azt többet nem is fogok. Rossz volt, mert nyolc órán keresztül vettük fel, és nem is a legideálisabb helyen. Jellemzően normál filmekben dolgozom. Volt néhány szoftosabb fétis jelenetem is. Egy ilyenből a legdurvábbat éppen Raggival forgattam, akivel éppen haragban voltam, úgyhogy el is vert. Sajnos egyre durvább jelenetek vannak még itthon is. És jelentkező van, mert ahogy betöltik a lányok a tizennyolcat, a pénz miatt elmennek forgatni, és sok mindent bevállalnak.

-Maximum hány fiúval forgattál egy jeleneten belül?

-Úgyhogy csak egyedül voltam egy franciázós színben, úgy néggyel, de Prágában egy gruppennél volt harminc fiú és harminc lány. Persze nem volt mindenki mindenkivel, szerintem én öt-hattal párcserében.

-Nem volt veszélyes?

-Volt választási lehetőség, hogy óvszerben vagy anélkül szeretkezünk. Az első mellett döntöttem. Gázsiban nem volt különbség.

-Ez miért nem terjedt el?

-Vannak országok, ahol csak gumiban forgatnak, pl. a franciáknál.

-Vissza szoktad magad nézni?

-Mindig. Vannak itthon filmjeim. Sokat tanulok belőlük.

m2

/AZ INTERJÚ 2009-BEN KÉSZÜLT REGINA MOON-AL/
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#43   2013. 03. 11. hétfő 01:42
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

REGINA MOON INTERJÚ (2.rész)

Lányokkal nem forgatsz?

-Ritkán. Aki fiús jeleneteket vállal, őt inkább arra hívják. Én 100%-osan hetero vagyok. Azok a lányok, akik csak lányokkal dolgoznak, elsősorban a párkapcsolatukat akarják ezzel megőrizni.

-A cicidet mikor csináltattad meg?

-Egy éve. Nem divatból és nem a filmek miatt. Régóta nagyobbat szerettem volna.

-Több munkád lett tőle?

-Nem, inkább kevesebb. A pornó filmesek zömének nincs már természetes cicije, ezért az újdonságot keresve kezdenek visszatérni a természeteshez.

-Kikötheted, hogy kivel szeretnél dolgozni?

-Van amikor igen, de inkább azt szoktam kikötni, hogy kivel nem. Ez függ az emberi kapcsolatoktól. Van, akivel soha nem akarok összekerülni, mert nem vagyunk jóban.

-Érzelmileg kívül maradsz egy forgatáson?

-Ha stresszes vagyok, akkor színjáték lesz, de erre nem jönnek rá.

-Mennyire látod előre a jövődet?


-Amíg nem fáradok bele, addig csinálom. Öt évet még adok magamnak, ha minden jól megy, de harmincig már nem szeretnék benne maradni.

-Mi marad meg belőle?

-Eddig semmilyen lelki sérülésem nem lett. Külön választom a munkámat a magánéletemtől.

-Előfordul, hogy hazajössz egy forgatásról, és azt mondod a barátodnak, hogy ma annyi szexet kaptam, hogy nem kívánlak?

-Persze. Ha nem teszik neki, akkor menjen oda, ahol megkapja.

-Kialakult kapcsolatod pornófilmessel máskor is?

-Tudják a fiúk, hogy kinél lehet próbálkozni és kinél nem, ráadásul a fiúknak is vannak saját kapcsolataik. Tehát nem.

-Mit fogsz elmondani a jövendőbeli gyerekeidnek erről?

-Ha már fel tudják dolgozni, akkor mindent. És ha a gyerekem ezt akarná csinálni, akkor engedném, és elmondanám az előnyeit és a hátrányait.

m3

-Mi akartál lenni?

-Eladó, és ha nem így alakulnak a dolgaim, akkor biztosan arra a pályára kerülök. Előre viszont most nem tervezek. Jó az, amiben vagyok.

-A pénzen kívül miért érdemes még ezt csinálni?

-Most már szeretem a munkám.

-Merre jártál a világban?

-A forgatásokkal és a műsorozással sok helyre eljutottam. Forgattunk Dominikán, a Kanári szigeteken, Olaszországban, Németországban, Franciaországban, de a világból nem sokat láttam. Nincs idő körbe nézegetni, mert munka van. Ha van egy-két szabad nap, akkor körbe lehet nézni. Az ottlétet szeretem, az utazásokat már kevésbé.

-Hogyan kezelnek külföldön?

-Megbecsülnek, máshogy néznek ránk. Az exkluzív műsorhelyszíneknél megadják a módját, hogy milyen autóval érkezzünk.

-Megismernek itthon az utcán?

-Nem. Szerencsére teljesen másképpen nézek ki sminkkel, mint anélkül. Legfeljebb a tetkóimról.

-Hogyan közlekedsz?


-BKV-val. Nincs autóm és jogsim se. És sokat sétálok.

-Mi van a forgatások után?

-Buli, ahol mindenkinek meg lehet ismerni az igazi arcát. Vannak jó fejek is.

-Van szex is?


-Attól függ, hogy ki mennyire túlfűtött. Én nem. Nem vagyok swinger klubos alkat.

-Felizgat egy pornó film?

-Nem, mert tudom, hogy mi van mögötte.

-Ha rendezhetnél, milyen filmben gondolkodnál?

-Olyanban, ami csajoknak szól. Legyenek benne érzelmek, szenvedélyek, és történés, ne csak aktus.

-Miért nem készülnek ilyenek?

-Azt mondják a producerek, hogy nincs rá igény. Pedig engem lehet, hogy ez izgatna fel, és nem a nemi szervek puszta látványa.

-Milyen hatással van a magánéleti szexuális életedre a forgatás?

-Annak örülök, ha másmilyen lehet, mint a film. Inkább a minőség, mint a mennyiség. Inkább kevesebb legyen, de az tökéletes. Ritkán találok olyan partnert, aki megfelelő. A fiúk a pornófilmekből tanulnak szexelni, ami régen rossz. Nincs erotika, nincs szenvedély. Csak a dugásért nem dugok. Fontos, hogy akár egy férfi nézésétől, akár az érintésétől felizguljak. Én szeretkezni szeretek azzal, akit szeretek vagy éppen megkívánok.

-Nem kerested még szeretkezés közben a kamerát?

-Nem, soha.

T.H.Z.

/AZ INTERJÚ 2009-BEN KÉSZÜLT REGINA MOON-AL/
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#42   2012. 05. 15. kedd 11:07
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

Exkluzív interjú Európa legidősebb pornószínészével, Uncle George-al

Magyarország – és egyben Európa - legidősebb pornószínésze Uncle George, a grandpa – azaz nagypapapornó koronázatlan királya, nemzetközileg elismert pornószínész. Nyugdíjas partnerével, Renáta nénivel a Tankcsapda Elektromágnes című klipjében is szexeltek talpig arany agyagba mártva, sőt, Soerii és Poolek Tanga című klipjében is feltűnnek, bár ott szoftosabb kiadásban. Az első magyar Szexrekord kísérleten a zsüriben foglalt helyet, majd ő tette fel a koronát az Orálkirálynő fejére. Uncle George - azaz "Gyuribácsi" - most ünnepelte 75-ik születésnapját. Ennek apropóján készítettünk egy rövid interjút, amelyben több száz filmből álló pornós pályafutásáról és természetesen a nőkről kérdeztük őt…

Uncle George1

TFP: Mikor kezdted a szakmát? Ha információink nem csalnak – későn „érő” típus vagy vigyor2

Gyuribácsi: 19 éve vagyok a szakmában (jövőre lesz a 20 éves jubileumom, amit szintén meg szeretnék ünnepelni). Előtte taxis voltam, aztán munkanélküli lettem. Pont ott volt egy lyuk a szociális védőhálón, ahol én kipottyantam… Ekkor adódott egy lehetőség statiszta szerepre. Ez egy olasz filmforgatás volt, páran elmentünk statisztának (fiatal párok, középkorú párok vegyesen) összesen három különböző korosztály volt. Beültettek minket egy buszba a Novotelben, onnan vittek Keszthelyre egy forgatásra. Olasz lányokkal forgattunk, egy tisztavató bál volt a kastély tükörtermében, táncos-pezsgős báli jelenetet vettek fel, ebben kellet statisztálni.

TFP: Ekkor tehát még nem volt szex, csak pezsgő és tánc?

Gyuribácsi: Már aznap este az olaszok megkérdeztek engem, és partneremet: Lola Nolettit – volna-e kedvünk szerepelni. Gianfranco Romagnoli volt a rendező. Kedvünk éppen lett volna, a zsebünk üres volt, és hát kezdők is voltunk… De két hét múlva egyszer csak megszólalt a telefon, már hívtak is bennünket filmezni. Lola Nolettivel együtt szerepeltünk, mint papa-mama. Inentől hazai és külföldi produkciókban egyaránt játszottam, majd pár év múlva beindult az old and young kategória.

TFP: Mi a kedvenc műfajod?

Gyuribácsi: Kizárólag hetero filmekben szerepeltem, általában fiatal, 20 év körüli Barbie babákkal, de a 30-40 körüli hölgyekkel dolgoztam (dolgozom) a legszívesebben. Nekem általában a lágyabb, nőiesebb típusok jönnek be, ha kicsit molettebb a hölgy, az nem baj. A nőiesség, kisugárzás a lényeg, nem szükséges, hogy a lány Barbie legyen…

Uncle George2

TFP: Milyen szerepeid voltak?


Gyuribácsi: Az iskolaigazgatótól, a gumicsizmás parasztbácsin át a tanár úrig minden voltam már. Ebben a szakmában ami lukat lehetett, mindet betömtem… Forgattunk elegáns villában, lovas tanyán, dolgoztam Prágában, Németországban. Ismert olasz, német, amerikai rendezőkkel és persze Kovival is.

TFP: Ha éppen nincs szex, mivel töltöd az idődet?


Gyuribácsi: Amikor épp nem forgatok, élem a megbecsült magyar nyugdíjasok életét. Szeretek motorozni, és a csinos hölgyeket ma is megnézem.

TFP: A szakmai elismerés sem maradt el…

Gyuribácsi: Igen, 2003-ban Szexkorona díjat kaptam a Szexhajón. Éppen a 10 éves évfordulómon tüntettek ki életmű díjjal.

Uncle George3

TFP: Mi kell hozzá, hogy valakiből jó pornószínész váljon? Mi a titkod, hogy 75 évesen ilyen sikeres vagy a szakmában?

Gyuribácsi: Nagyfokú fantázia kell hozzá, hogy valakiből jó pornószínész – vagy egyáltalán pornószínész váljon! A férfiszínészeknél minden a fejből indul ki. A másik fontos tényező, hogy szeretni kell a női nemet. Aki fejben rá tud koncentrálni, ki tudja kapcsolni a hétköznapi dolgokat, a kamerát, és csak a hölggyel foglalkozni – az a férfi mindig működni fog!

TFP: Mik a jövőbeni terveid?

Gyuribácsi: Gladiátor teljesítményt tőlem nem kérnek, de amíg ennek meg tudok felelni, addig szeretnék a szakmában maradni, és szerepelni…

TFP: Ha nem 55 évesen kezded a pályát, mit gondolsz, most hol tartanál?

Gyuribácsi: Ha fiatalabb korban kezdem, akkor ma enyém a Hustler

Uncle George4
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#41   2012. 04. 23. hétfő 03:43
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

Monique Covet exkluzív interjú (1. rész)

A covet szó jelentése: kevert-összetett, vagy kívánós-kívánatos, és végül lagúnából kitörő vulkán. Mindegyik illik az egyik legnagyobb hazai pornósztárra Monique Covet-re, aki most exkluzív interjút adott a TFP-nek.

Covet7

TFP: Ha újra kezdenéd, mit tennél másként?

- Kihagynám a baleseteimet és megválogatnám, hogy kivel dolgozom, de a pornót nem hagynám ki. Valahogy az élet erre az útra terelt és még most is e körül forog. Szerintem ez jó dolog, mert a szex, az erotika olyan dolog, amihez semmi más nem kell, mint egy partner, és az ember élvezheti.

TFP: Tizennyolc éves korodtól ebbe az irányba mennél ma is?

- Igen, mert már az indulás is nagyon jó volt: a Private-tal kezdtem és Pierre Woodman-nal dolgozhattam.

TFP: Láttam egyszer egy nagyon régi filmet, amit egy hajón forgattak, és abban, mint első filmest mutattak be.

- Valóban az volt az első filmem, és Ausztráliában készült. Korábban fotómodellként dolgoztam, de volt néhány családi vitám otthon, a szüleim akkor váltak, és én lemenekültem a Balatonra táncolni. Utána jött egy távirat, hogy menjek Franciaországba fotózni, és boldogan utaztam.

TFP: A tánc nem lett volna elég?

- Nem, mert az csak ideiglenes megoldás volt. Sokan hirdettek abban az időben modell munkát, de mögötte mindig szex volt. Magyarországra azért jöttek stábok, hogy pornóra keressenek lányokat. A komoly ügynökségek viszont másképp dolgoztak.

TFP: Honnan tudták, hogy te mennél?

- Előtte két héttel, amikor lent voltam a barátaimmal bulizni a Balatonon, elég jól becsiccsentettem, és amikor a színpadon táncolt egy lány, aki nagyon megtetszett, felmentem hozzá és élesben szeretkeztem vele. Onnan kezdve a bár folyamatosan hívogatott, hogy menjek újra, de nem akartam. Mint modell regisztrálva voltam több filmgyárban, ahol reklámfilmekben szerepeltem. Az egyik szervező keresett lányokat külföldi forgatásra is. Kiküldték a képemet, ott megtetszettem, és meghívtak erotikus fotózásra.

TFP: Fotózásra, vagy forgatásra?

- Fotózásra. Kimentem egy lánnyal, kikerültem egy idegen országba, tulajdonképpen semmilyen nyelven nem beszéltem, és bedobtak a mély vízbe. Pierre megnézett, azt mondta, hogy sztár típus vagyok, és ha tetszik a dolog, akkor kimegyünk Ausztráliába, és egy filmnek megkapom a főszerepét. Kint voltam két hétig, úgy éreztem, hogy végre lett egy családom, gyönyörű környezetbe kerültem, ahol szeretnek, és még fizetnek is.

TFP: A szex nem volt probléma?

- Tizenhat éves korom óta nagyon aktív szexuális életet éltem és már análoztam is. A forgatás számomra egy jó szex volt, és jól éreztem magam. Azt nem mondták el, hogy hogyan kéne élveznem, és amúgy sem értettem volna, hogy mit mondanak. Élveztem én magamtól is.

TFP: Mi volt a következő lépcső?

- Kint maradtam Franciaországban, Dolgoztam Rocco-val, utána szerződést kötöttem Helen Duvallal, majd visszamentem a Pivate-hoz.

TFP: Kivel volt a legjobb dolgozni, mert például Rocco szerszámát ismerve, az nem lehetett egy könnyű menet?

- Roccoval egy nagy filmet forgattam a római Colosseumnál két másik lánnyal, harminc négerrel és mínusz három fokban. Ezután két éven keresztül mindenhol Oscar díjat kaptam. Azokat a filmeket vállaltam be, ami másnak extra volt.

TFP: Mit lehetett harminc négerrel kezdeni?

- Az agyam nem nagyon működött. A másik két lány hamar sírógörcsöt kapott és kiestek, és én fejeztem be. Addig bírtam, amíg beszálltam a kocsiba és akkor gondoltam végig, hogy mi történt velem és akkor kezdtem el sírni.

TFP: Nem erre számítottál?

- Semmire nem számítottam, mert csak annyit mondtak el előtte, hogy Rocco-val fogok forgatni.

TFP: Fizettek annyit, hogy megérte?

- A mai eszemmel egyáltalán nem, de akkor nem fogtam fel, hogy mennyit érnek ezek a felvételek.

TFP: Mikorra nőtted ki ezt a „tudatlanságot”?

- Elég hamar, mert gyorsan megtanultam négy-öt nyelvet, mivel mindenhol bedobtak a mélyvízbe.

Covet6

TFP: Mi volt a legjobb a filmjeid közül?

- A Private-nál a Pirat szériában van egy-két film, amit nagyon jónak tartok, és Kovival is forgattam egy nagyon szép fétis filmet.

TFP: Miért szereted az ilyen típusú filmeket?

- Mert szépek a kosztümök, a beállítások, a helyszínek, és látszik rajtuk, hogy nem amatőr kamerával, az utcán felszedett lányokkal készültek. A szex is perverz módon, de gyönyörűen van tálalva.

TFP: Van ennek a fajta filmnek jövője?

- Az európai piacon nincs rá szükség, ezért nem is forgatok itt annyit. Ezt a területet a gonzó filmek uralják.

Covet5

TFP: Ezt nem a közönség igénye diktálja?

- Mindenki azt hitte, hogy vesz egy kis kamerát, készít valami filmet, azt eladja és sokat fog keresni vele. Ez egy ideig működött, de a piac telítődött. Sokan szidják az internetet, pedig azzal semmi baj nincs. Annyi változott csak, hogy a letöltésekből, a percekből áll össze a pénz, és a netezők csak a jelenetekre összpontosítanak, esetleg csak öt-tíz percre mennek fel. Más a helyzet Amerikában. Ott továbbra is a szép filmeket gyártják. Ott nem is olyan perverzek az emberek. Amíg a japánok a rajzolt filmeket szeretik, a németeknél, a skandináv országokban az animal, a kemény fétis, a szado-mazo, és az öreg csajos filmek mennek. Amerikában a szép fiúk és a szép lányok maradtak továbbra is.

TFP: A home (otthon készült) filmek nem tesznek be az iparnak?

- Nem hiszem, bár sokan szeretik az olyan helyzeteket, amikbe bele tudják magukat képzelni.

TFP: Ezekre viszont nem fizet senki.

- Ez igaz, de mindig megmarad az a réteg, amelyik igényli a szép filmeket. A közép-réteg eltűnt, de kialakult az exkluzív igény a háromdimenziós filmekre.

TFP: Mennyit forgatsz?

- Kevesebbet, mint régen, mert nem voltam hajlandó lejjebb menni a gázsimban. Csináltam egy gonzó filmet, de undorítónak tartom, szégyellem, hogy megcsináltam. Soha többet nem vagyok hajlandó rá, mert a nevemet nem akarom ehhez adni.

TFP: Milyen visszavonulási útvonal van?

- A lányok túlnyomó része férjhez megy, és gyereket szül. Legfeljebb az öt százalék marad meg rendezőként vagy szereplőként. Én maradtam, de az öreg csajos filmekre már nem pályázom. Ha olyan valakivel alakulna ki kapcsolatom, akiért érdemes, akkor gyereket szülnék, férjhez mennék, és még a melltartómat sem venném le, ha családom van.

TFP: A munka mennyire nyomja rá a bélyegét a magánéletedre?

- Most írt Olaszországból egy barátom, hogy nézzem meg magam egy partin, ami fent van a youtube-on. Végig néztem és elég ciki volt. Keményen lebuktam. Arra kell számítanom, hogy rám mindenhol figyelnek.

Covet4

TFP: Riasztja a férfiakat a munkád?

- Bizonyos fokig igen. Mindenkinek érdekes vagyok a munkám miatt, de aztán be akarnak törni, ami eddig senkinek sem sikerült. Én is vágyom a nyugodt életre, de ahhoz a páromnak is bizonyítani kell, hogy vele érdemes.

TFP: Mi volt tévút az életedben?

- Nem mondom, hogy mindent ugyanúgy csinálnék, mert a mostani eszemmel nem értem meg, hogy miért jó, ha az ember reggeltől estig be van állva, és azt sem tudja, hogy hol van, s utána kell egy hét, hogy magához térjen. Amikor átélek rengeteg jó dolgot, de nem emlékszem rá, és fizikailag és lelkileg is tönkre megyek, ezt ma már biztosan kihagynám.

TFP: Hogyan tudtál ebből kiszállni?


- Erősnek kell lenni. Nekem annyi volt a drogozásból kiszállás, hogy egy három napos kábultság után belenéztem a tükörbe, és azt mondtam, hogy ez a roncs nem lehetek én.

TFP: Miért nem néztél bele egy évvel korábban?

- Valószínűleg másképp láttam a tükröt, és úgy érezhettem, hogy ez jó. Lehet, hogy meg kellett élnem az életnek azt az oldalát is, hogy ezt a mostanit értékelni tudjam.
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#40   2012. 04. 23. hétfő 03:32
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

EXkluzív interjú Monique Covet-val (2.rész)

TFP: Mit tennél még másképp?

- Volt két olyan szerződés az életemben, amit ma már nem kötnék meg. Az egyik ilyen Helen Duval-é, mert ott azt szerették volna, ha feleségül megyek Oliverhez, Helen főnökéhez, hogy a pénz még jobban együtt maradjon. Emiatt sok problémám volt. Ezen kívül nem bíznék meg egy csomó emberben, mert a legnagyobb késeket a hátamba közülük kaptam.

Covet3

TFP: Sokan meg akartak szerezni?


- Ez a férfiaknál egy státusz-szimbólum. Bizonyos körökben egy szép nő olyan, mint egy szép autó vagy villa.

TFP: Fel lehet vállalni minden körben egy pornós nőt?

- Igen, mert ez is csak egy munka. Ha az ismerkedésnél már ezzel foglalkozom, a közös élet dönti el, hogy merre haladunk tovább. Mindent el lehet fogadni. Schumacher a feleségével egy kupiban jött össze. Nem az számít, hogy mit csinál az ember az előző életében, hanem, hogy mit tanult és mit hoz magával.

TFP: A díjak mennyire befolyásolták az életedet?

- Semennyire. Az elsőt és a másodikat nagyon akartam. Ez a varsói és a brüsszeli volt. Nagyon akartam a berlini Venus-t is. A végén már harminchat darab volt ezekből.

TFP: Kiutaztál mindig a díjátadókra?

- Igen. Ezeket az utazásokat a cégek, ahol szerződésben voltam, kifizették. Ezek nagyon jó bulik. A legjobb ezek közül a Venus, az amerikai AVN sokkal kevésbé az.

TFP: A legtöbb lány a filmezésből átállt a műsorozásra.

- Ebből nekem is volt rengeteg, de volt két autó balesetem, majd egy lovas is, úgyhogy két évig mankóztam, és egy ideig tolókocsiba kényszerültem. Utána újra elkezdtem dolgozni olasz szerződéssel, majd lett egy rossz kapcsolatom, amiben a barátom azt akarta, hogy maradjak otthon.

TFP: Azt nem bírod?

- Nem. Attól rosszul vagyok. TV-t nem nézek, mert untat. Nem nézek filmet, mert az életem sokkal színesebb, mit bármelyik film.

Covet2

TFP: Írod is?

- Elég régóta vezetek naplót, de ez titkos.

TFP: Voltak kapcsolataid híres emberekkel?

- Persze.

TFP: És olyan, amelyik nem titok?

- Olyan nincs.

TFP: Tudsz feltűnés nélkül közlekedni?

- Nem igazán. Mindenhol megismernek, pedig baseball sapka és napszemüveg van rajtam.

TFP: Hol szeretsz élni?

- Olaszországban. Olyan a mentalitásom, mint az övék.

TFP: Ha kint vagy, hol szállsz meg?

- Rövidebb időre haveroknál, de inkább lakást bérelek, mert szükségem van a privát szférámra.

TFP: Adott annyit ez a munka, hogy ezt egzisztenciálisan megengedhesd magadnak?

- Háromszor kezdtem teljesen nulláról, de soha nem voltam egy kétségbeesős típus. Helen Duval után a semmiről indultam, a balesetem után is ugyanez volt, és egy társtól is csak két bőrönddel jöttem el, mert különben minden arra emlékeztetett volna, hogy hibáztam. Nagyobb eséllyel lehet úgy lelépni, ha mindent ott hagyok, eltűnök, nevet cserélek, és máshol kezdek új munkát. Akkor van esély mindenre.

TFP: Műsorozni hol szoktál?

- Csak külföldön. Ha itthon tenném, akkor mindig itt kéne élnem, de már nincs kötődésem.

TFP: Rendeztél is. Melyik a jobb: a szereplés, vagy a kamera másik oldalára állás?

- Amikor rendeztem, nagyon idegesített, hogy én elképzeltem valamit, de a többiek nem úgy valósították meg.

Covet1

TFP: Hogyan változott meg a véleményed a pasikról a filmek hatására?

- Sok mindent megcsináltam a magánéletemben a filmekből, de a barátomat otthon nem szeretném megdugni egy műfarokkal, mert akkor elveszti előttem azt a tekintélyét, hogy ő férfi.

TFP: Mi nem fér bele a szexuális életedbe?

- Az állat biztosan nem, a durva toilet sem és a szado-mazo sem.

TFP: Milyen az a pasi, akinek gyereket szülnél, és le tudnád élni mellette az életed?

- A szexualitásom teljesen normális. ami fontos, hogy nehogy minden este vagy reggel az ágyban legyen kötelező szeretkezni. Szeretem a változatos dolgokat, Egy öt perces elsurranás egy étterem WC-jébe sokkal érdekesebb lehet, mint egy óra a megszokott körülmények között. És legyen olyan a férfi, hogy nőnek érezhessem magam mellette. Fiatalabb ne legyen nálam, viszont minél idősebb, annál érettebb. Nem vagyok oda az Adoniszokért sem, mert az olyan férfi állandóan azt figyeli, hogy egy gramm zsír ne legyen rajta. Egy ilyennel nem lehet egy jót bulizni, egy jót enni. Számít a pénz is, de nem kell a magánrepülő. Viszont, ha valakinek nincs pénze, az nem egy erős egyéniség.

TFP: Mit fogsz tíz év múlva csinálni?

- Ezt majd kérdezd meg akkor!

(szöveg:T.H.Z.)
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A blog adatai

Nyitotta: TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség
Nyitás ideje: 2011. 01. 05. szerda
Bejegyzések: 44db
Utolsó üzenet: 2013. 03. 11. hétfő
 

Hírek

ma 08:09
A mohó pinák átveszik az irányítást A jó csajok párban járnak, párban vetődnek a faszra, és addig le nem szállnak a szerszámról, amíg az utolsó csepp gecit ki nem sajtolják belőle. Aztán szájról szájra jár a fehérje... A jelenetért kattints IDE! Oldalunkon több száz kemény... Tovább
tegnap 07:56
Kemény faszt Húsvétra Beatrix, egy igazán pompás kis MILF, akit egy kemény fasszal leptünk meg Húsvét alkalmából, a részleteket pedig kamerára vettük Az események természetesen Beatrix csodás dudái körül forogtak. De persze nem csak ott, mert a guszta puncija is... Tovább
Follow TuttiFrutti_hu on Twitter

Válts VIP tagságot!

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2190 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
3650 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
6570 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
12775 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 365 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A TuttiFruttiParty oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!